Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom azt, hogy (962 db)

Honnan tudom valakiről azt, hogy ő az "igazi? Honnan tudom azt, hogy ki az "igazi'? Egy embernek csak 1 "igazija" van?

Legjobb válasz: Csak egy igazi van.De sokszor fogod érezni,hogy na õ az,de idõvel kiderül mégsem.

Csak egy igazi van.De sokszor fogod érezni, hogy na õ az, de idõvel kiderül mégsem.
Mindig az tûnik az "igazinak" akibe épp belezúgunk.
A kérdező hozzászólása: Honnan derül ki az, hogy valaki az igazi igazi?:D
Ha az együttélés alatt sem hidegültök el egymástól például.
Roppant egyszerû a válasz. Akivel leéltél egy/fél életet boldogan. Igazi bárkibõl lehet, ha mindketten odafigyeltek egymásra.
Nem igaz több is lehet csak a legtöbben még eggyel sem talákoznak életük során, nemhogy többel. Statisztikailag minden 200km sugarú körben találhatsz legalább egy olyan embert aki megfelel az igaziról alkotott elvárásaidnak. Sajnos az élet nem úgy mûködik mint a statisztika.
A kérdező hozzászólása: Nincs valami jel, pl, hogy ha látom akkor furcsán érzek, vagy ha beszélek vele akkor is furcsa stb?

Honnan tudom azt hogy tetszem e annak a fiúnak aki tudja hogy tetszik nekem? :S

Legjobb válasz: Szemtelenkedik weled .. vagy ellenben éppen nagyon kedveskedik neked ;) sok fajtája van a tetszésnek ;P

09:31 miért milyenek a szemei?: 09:53 hogyan lehet észrevenni a szemein? A szem a lélek tükre.Sok mindent közvetíthet, szeretetet, félelmet, haragot, közönyt, szinte minden érzelem , , kiül" a szemre.Nem véletlen hogy akik beszélgetnek egymással látni akarják egymás szemét, mert így sokkal több információt kapnak egymásról, mintha csak verbális kommunikáció lenne köztük. A szerelem nem a , , szeretlek" kimondásával kezdõdik.Ez már csak megerõsítés mint pont az i-n.Gyanítom hogy még egyikõtöknek sem volt kapcsolata, mert akkor tudnátok milyen az a szerelmes tekintet.Ha kétségeid vannak arról, hogy tetszel-e neki, nézz a szemébe, mit látsz benne, közönyt, érdeklõdést, hogyan néz rád, úgy mint senki másra, vagy úgy mint minden lányra? Idõvel majd megtanultok a szemekbõl olvasni, kiolvassátok belõlük az érzelmeket, és már szavakra se nagyon lesz szükség hogy érzéseket közvetítsetek.
Szemtelenkedik weled .. vagy ellenben éppen nagyon kedveskedik neked ;) sok fajtája van a tetszésnek ;P
A szemei elárulják.A szem mindig leleplezi a szerelmest, jóval elõbb mint a szavak.
leszopod
itt senki se olvasott és tanult még testbeszédet?:D Legközelebb próbáld ki, hogy mond a fiúnak, hogy nézzen rád, temeg figyeld nagyon a szemét. Ha a pupillája kitágul, akkor tetszel neki, ha kicsi marad, akkor nem. Fényviszonyok is meghatározzák, legyen rajtad világos ruha, de ne vakító. Ezt igaziból lányokon lehet tesztelni, mert nekik nagyon gyorsan kitágul ha jó pasit látnak, de fiúknál is ígyvan, csak kicsit lassabban. Hajrá :P
A kérdező hozzászólása: jah köszi szépen amúgy ezzel én is így vagyok:D
én is pont ebben a helyzetben vagyok:D csak nem dumáltunk még, de részemrõl elsõ látásra szerelem. és 5-10 centivel kisebb mint én. de nem érdekel, boldog lennék ha az enyém lenne akármekkora is. L/16
Egyáltalán nem gond szerintem ha téged nem zavar az a pár centi akkor nem gond.
A kérdező hozzászólása: nekem télleg nem volt még barátom dee neki volt barátnõje és néha télleg néz úgy ahogy leírtátok de nem csak rám:(:S és az gond ha egy 5-10 centivel kissebb mint én?:S amúgy köszi a válaszokat sokat segítettetek
utolsó ! igen jól gondolod hogy nem volt még. van mikor látom érdeklõdik, de utánna meg hirtelen megváltozik , feltesz egy kérdést, és a válaszom nem várja meg otthagy , pedig rögtön válaszolni akartam, nem az volt hogy gondolkoztam mit válaszoljak.van hogy nem néz a szemembe.de mikor beszél hozzám és rámnéz akkor annyira szépek a szemei.
Megkérdezed: "szia, tetszem neked?" :D
és ha valakinek sötét majdnem fekete színû a szeme akkor hogy látod a pupillája kitágulást? azt a fekete pötyött a szeme közepén?
hogyan lehet észrevenni a szemein?
Milyenek a szemei? Zöldek!
miért milyenek a szemei?:
A kérdező hozzászólása: utccsóra mért is?

World of Tankks-be honnan tudom azt, hogy melyik fajlokat nem hasznalja mar a jatek, mert ugye az uj verzioknal ujakat tolt le, vagy azokat automatikusan kitorli?

Legjobb válasz: nincs olyan hogy nem hasznalt fajl, es ne piszkald a jatekot mert a kovetkezo kerdesed az lesz hogy miert nem indul/bugos a jatek.

nincs olyan hogy nem hasznalt fajl, es ne piszkald a jatekot mert a kovetkezo kerdesed az lesz hogy miert nem indul/bugos a jatek.
Az Updates mappában levõ fileket frissités után törölheted.
Nem igaz, a játék frissítés után automatikusan törli a nem használt fájlokat. Ne piszkáld, mert le kellessz törölni a játékot utána meg újra fel telepíteni...
Képzeld el hogy nem törli magától!!! Nézed meg az updates mappát és ha van benne valami file, nyugodtan áthelyezheted máshova és ha megy nélküle a játék törölheted ha meg volna valami gubanc legföljebb visszarakod. De csak a helyet foglalja a gépeden mer frissités után úgy is arról telepiti a játék magát, tehát az után már nem használja. Én minden frissités után törlöm és semmi baj a játékkal azóta és ez már a 7.7 patch óta megy igy.

Tudnátok abba segíteni hogy regisztráltam a paypalra és a számlaszámomat meg a kártyámat már meg adtam de honnan tudom azt hogy érvényes-e a paypal számlám és hogy lehet-e rá utalni az internetről?

Legjobb válasz: Rá fog terhelni egy minimális összeget a paypal pár napon belül, és egy kódot kell majd visszaigazolnod a paypalnak,hogy valóban te vagy a bankkártya tulaja. A bankodat hívd fel,õk segítenek a regisztráció véghez vitelében.

Rá fog terhelni egy minimális összeget a paypal pár napon belül, és egy kódot kell majd visszaigazolnod a paypalnak, hogy valóban te vagy a bankkártya tulaja. A bankodat hívd fel, õk segítenek a regisztráció véghez vitelében.

Honnan tudom azt hogy zsírból, izomból vagy vizet fogyok? Már nem is örülök hogy fogyok, mert mindíg úgy gondolom hogy á ez biztos csak víz.

Fogytam eddig 25kg-ot 5hónap alatt. Még hátra van pár kg,fogyok is még csak nem tudom most ez egyáltalán megy e le a zsíromból vagy sem,és már nem is örülök neki. Napi 1 órát kardiózok, sok fehérjét eszem(csirkemell,hal,túró). Ha tükörbenézek akkorsem tudom,mivel nagyjából még mindíg ugyan olyan hájas disznónak látom magam mint azel?tt :/

Legjobb válasz: Nagyon ugyes vagy ,hogy ennyit tudtal fogyni es ha tartos akkor biztos hogy nem csak viz ment le rolad meg 25 kilo vizet nem lehet vesziteni mert annyi nincs is :).Biztos vagyok benne ,hogy nem vagy az a "hajas diszno" akinek latod magad!!Biztos ,hogy szalkasodsz csak lassabban meg alkati is es vizet kihajtani meg nem erdemes mert ugyis visszajon :)Folytasd amit eddig csinaltal es minden jo lesz elegedett leszel magaddal de mar igyis buszke lehetsz magadra !

Nagyon ugyes vagy , hogy ennyit tudtal fogyni es ha tartos akkor biztos hogy nem csak viz ment le rolad meg 25 kilo vizet nem lehet vesziteni mert annyi nincs is :) .Biztos vagyok benne , hogy nem vagy az a "hajas diszno" akinek latod magad!!Biztos , hogy szalkasodsz csak lassabban meg alkati is es vizet kihajtani meg nem erdemes mert ugyis visszajon :) Folytasd amit eddig csinaltal es minden jo lesz elegedett leszel magaddal de mar igyis buszke lehetsz magadra !
Minden hónap elején mérj testzsír százalékot. Akkor pontosan tudni fogod, hogy mibõl fogysz.

Honnan tudom azt, hogy melyik molekula 2 atomos, milyen kötés alakul ki közöttük ( pl. : Cl2)?

Legjobb válasz: Azt hogy melyik molekula kétatomos, meg kell tanulni. H2, N2, O2, F2, Cl2, Br2 és I2. Azt hogy milyen kötés alakul ki köztük én sem tudtam soha megjegyezni. de aszem ionkötésnél az egyik elem mindig fém.

Azt hogy melyik molekula kétatomos, meg kell tanulni. H2, N2, O2, F2, Cl2, Br2 és I2. Azt hogy milyen kötés alakul ki köztük én sem tudtam soha megjegyezni. de aszem ionkötésnél az egyik elem mindig fém.
elemmolekulákban mindig kovalens. elemmolekula az, ami 2 azonos elembõl áll:pl Cl2, H2, O2, stb (azt, hogy melyik elem létezik molekulaként meg kel tanulni, de nem nehéz, pl gázok többnyire igen, nemesgázok sosem) ugye van még az ionos és a fémes kötés. fémeknél nem beszélünk molekuláról minden egyéb molekula vagy ionos vagy kovalens kötésû. ezt is meg kell tanulni, de nem nehéz. vagy elektronnegativitásokból kikövetkeztethetõ.
a VII. fõcsoport elmei , az utolsó kivételével, mind kétatomos molekulaként fordul elõ
a nemfémek általában kétatomos molekulákat alkotnak, de vannak kivéltelek például a nemesgázok vagy a kén, ami 8 atomos molekulát képez nemfém+nemfém->kovalens kötés fém+nemfém->ionos kötés
A kérdező hozzászólása: huuuu nagyon köszönöm..végre értem ;)

Opel Astra GCC 1.4 2003-as évjáratnál honnan tudom azt hogy vezérmûszíjas vagy láncos? Motorkód: Z14XE20BW. Nem volt még cserélve, 140000km, mennyibe kerül majd a csere egyáltalán elkéstem e már vele?

Ennyi 'idõs' autónál miket kell még cserélni? (hûtõfolyadék, fékolaj,??

Legjobb válasz: elvileg szíjas,de az autó-alkatrészes megmondja anyag kb 40.000ft fagyálló 4.000ft meló 20.000ft kellene:fékolaj

elvileg szíjas, de az autó-alkatrészes megmondja anyag kb 40.000ft fagyálló 4.000ft meló 20.000ft kellene:fékolaj
Szia! Szíjas a motorod. Kellett volna már vezérlést cseréltetni 90-nél. Hivatalosan esetedbe 150-nél van a kövi nagyszerviz, vagy megvárod, vagy kicserélteted mostanság. Vízpumpa nélkül 20körül van hozzá a vezérmûszett + munkadíj.
vez. szíjnál érdemes, ajánlott cserélni a vízpumpát is, és a görgõket is! Ha 90.nél kellett volna, akkor javaslom, hogy gyorsan.
lemaradt a vízpumpa:11.000-17.000ft plusz még! bocsánat
A kettes írta a tutit, szíjas és 90e-nél cserélni kellett volna! Sürgõsen cseréltesd ki mert ha szakad, az fájni fog! A Bárdinál egy SKF szett vízpumpával 54e körül van.
Z14XEP a láncos, a többi szíjas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Honnan tudom azt hogy milyen típusú a hajam? 34F

És hogy milyen sampon kell mivel túl nagy a választék? Például a "méz" sampon jó nekem? Milyen a száraz haj? Régen korpás volt, most nem, de nem tudom mitõl múlt el.

Legjobb válasz: Troll :D de amugy igazad van :D Kerdezo! Vegyel olyan sampont ami minden hajtipusra jo. Problema megoldva :D

Troll :D de amugy igazad van :D Kerdezo! Vegyel olyan sampont ami minden hajtipusra jo. Problema megoldva :D
Lassan úgy is kihullik és akkor már nem kell ezzel foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: Mi az neked nem volt még hosszú hajú csajod vagy lánytestvéred aki megbízott a samponvásárlással?
1st world problem
A kérdező hozzászólása: Ott hogy furák a samponok, túl sok van belölük és meg lehet tõlük hülyülni!!
akkor meg hol a gond?
A kérdező hozzászólása: Nem hullik ki mert erõs, vastag és nagyon sûrû a hajam.
alverde márkában nincs sls, ami károsítaná - esetleg házilag is gyárthatsz...
Hát csak látod milyen a hajad, hogyha 1-2-3 nap után zsíros akkor zsíros hajad van, ha száraz azt érzed hogy olyan durvább tapintású, nem puha. Pasiknál a korpa leggyakrabban attól van hogy vizes fésûvel fésülködnek, ez korpásodáshoz vezet, meg a hajnak sem jó. Méz sampon a száraz hajra a legjobb, de a többi féle hajnak sem árt.

Honnan tudom azt hogy mikor megyek el? :o

sokan mondják hogy milyen jó meg stb. nekem is jó de nem tudom hogy honnan tudhatom h elmentem-e :/

Legjobb válasz: amikor meglesz az elsõ tudni fogod :-)

amikor meglesz az elsõ tudni fogod :-)
Ha fiú vagy, akkor szerintem azonnal tudni fogod, hisz a végén távozni fog az ondó a hímvesszõdbõl. Ha pedig lány, észre fogod venni, amikor egyre hevesebben kívánod a dolgokat és egyszer csak kitör benned valami, amitõl teljesen felszabadulsz. Hirtelen nagyon jó érzés, remeg mindened, aztán abbamarad az érzés és elmúlik a vágyad.
az h nagyon jó, az még nem orgazmus... tudni fogod, ha az lesz :)
Azt nem lehet nem észrevenni, hatalmas érzés.Tudni fogod
Feltehetõen azután következik majd be, hogy megérkeztél.
én garantáltan eljuttatlak a csúcsra, és akkor tudni fogod.... na? :) irj ha érdekel :P
A kérdező hozzászólása: köszi de most nem élnék ezzel a lehetõséggel :)
amikor már nem vagy ott.

Paleo életmódváltás során honnan tudom azt, hogy elértem-e az optimális testsúlyomat? Kinek mi a tapasztalata? Mennyi ideig tart elérni?

Legjobb válasz: A testzsírszázalékod kell ellenõrizni erre alkalmas személymérleggel vagy bõrredõvizsgálattal.

A testzsírszázalékod kell ellenõrizni erre alkalmas személymérleggel vagy bõrredõvizsgálattal.
A kérdező hozzászólása: Mi az as bõrredõvizsgálat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!