Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom az Örökség trilogia 2 (1 db)

Honnan tudom letölteni az Örökség trilogia 2. fejezetét (Az elsőszülött)?

Mint pl. a Harry Potter 7. kötetét innen

Legjobb válasz: Nekem megvan, ha meg mindig kell irj a [email protected] es atkuldom

Nekem megvan, ha meg mindig kell irj a [email protected]-ra es atkuldom


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dr. Vicze Ernő Az alacsony keretes rakodókaptár című könyvét honnan szerezhetném be?

Netes feltöltést találtam, de könyv formájában is szeretném megvenni. Ha valakinek van valamilyen ötlete, hogy honnan szerezhetném be, kérem, szóljon! (Internetes antikváriumokban már néztem, de csak előjegyezhetőt találtam.)

4

A Bartók Béla úton megszűnt az ezoterikus könyvesbolt és antikvárium, vagy csak elköltözötT?

1

Minden Cassandra Clare rajongótól kérdezem! A végzet ereklyéit és a Pokoli szerkezetek című sorozatokat milyen sorrendben olvassam?

A válaszokat előre is köszönöm!!!

6

Tudnátok ajánlani valami jófajta ifjúsági regényt?

(Halálra unom magam):D

5

Van a fejemben egy hangulat, egy életérzés, amelyet le szeretnék írni, de sehogy sem sikerül (pedig már régóta írok). Hogyan írhatnám le? (Részletek lent. Olvass tovább! )

Már vagy egy hete motoszkál a fejemben ez a bizonyos ihletféle, de hiába próbálom leírni, nem sikerül (pedig jó 10-15 éve irkálok hobbiból). Ez a hangulat konkrétan egy olvasmányélmény hatására keletkezett; a fő probléma az, hogy egy történelmi regény hatására, az én történeteim pedig a XX. században játszódnak, így hiába próbáltam eddig leírni, nem sikerült (mai hangulatúra átültetve nagyon sután nézett ki az egész, "régiesen" pedig én nem tudok jól írni). A másik, hogy ez egy ÉRZÉS, egy röpke gondolat, ergo nincs cselekménye, de még szereplői sem nagyon.
Már megpróbáltam papírra (gépre) vetni párszor, de mind kudarcba fulladt, vagy legalábbis nem voltam elégedett az eredménnyel, ki is töröltem őket.

Ti, akiknek szintén hobbija az írás, mit tennétek ebben a helyzetben? Nagyon szeretném kiírni magamból ezt a bizonyos inspirációt, de hogyan tudnám vajon olyan mederbe terelni, amely megfogható, szavakba önthető?

Mivel magam is felnőtt vagyok, elsősorban felnőttek válaszának örülnék, de bárki írhat, akinek van mondanivalója ezzel a témával kapcsolatban.

5

Terry Goodkind könyvek?

Érdemes olvasni ?még fantasy-val nem bajlódtam, és kiváncsi lennék a Bukottak hite cimű könyvére!
Vagy melyikkel kezdjem,vélemény ?

2

Mit olvastok most?

12

Hol tudnám megvenni a Necronomicon c. könyvet?

12

Tudtok 13 éveseknek való, ifjúsági regényt?

Leiner Laurától az SzJG-t és a Bábelt olvastam már, valamint tartalom alapján nagyon megtetszett Andrew Clements - Sherry Clutch a siker kovácsa c. könyve. Ezeken kívül tudtok ajánlani valami jót? :)

3

Mi a véleményetek a történetemről?

Rohanok. Az utcai lámpák a korai sötétedés miatt már égnek. A környéken már csak egy-két a kutyáját sétáltató ember akad. Vajon ők is tudják, hogy figyelnek minket? Hogy az egész világ az észrevehetetlen harmadik szemekkel, a kamerákkal van behálózva? Amikor először hallottam erről azt hittem, ez is csak azon fikciók egyike, amelyekkel a gyerekek elalvás előtt ijesztgetik a másikat. Tévedtem. Erre is csak akkor jöttem rá, amikor saját magam tapasztaltam meg, hogy a szabadság is csak egy koholmány, amivel az emberek a remény utolsó szikráját éltetik. 7 hónapja történt, hogy az utcán kiraboltak. A cselekmény a szokásos módon történt: gyomorszájon vágtak, én elterültem a földön, kivették a tárcámat a zsebemből, még egyszer belém rúgtak a biztonság kedvéért és elrohantak. Pár napra rá a rendőrségen feljelentést tettem a titokzatos imposztoraim ellen. A nő, akinél vádat emeltem, egy sötét szobába vezetett és ott tudakozódott a pontos címről, ahol az eset történt. Én persze mindenről beszámoltam, reménykedve abban, hogy visszakapom a tárcámat és a benne levő értékeket. Pár perccel később már egy óriási monitoron keresztül láttam azt, ahogy nyugodtan sétálok. Minden meg volt örökítve. Amíg a képkockákat bámultam végig pergett előttem minden, az egészen eddigi életem. Vajon azt is láthatták, amikor megszülettem? Ahogy az első lépéseimet tettem? A hisztimet azért a szép kis táskáért? Az első csókomat? Mindent? Ekkor döbbentem rá arra, hogy a legnagyobb kincs, amit a magántulajdonomnak hittem, az emlékeim, sem csak az enyémek. És milyen joga van itt bármilyen fölöttem állószemélynek, akár Magyarországon, akár az egész Földön, megfosztani engem a magánszférámtól? Ez óta az incidens óta, akár hova megyek, akár mit csinálok, megjátszom magam. A lépéseim, a mozdulataim, sőt a legkisebb arcmimikám sem az enyém többé. És én ezt már nem bírom. Az orvosok üldözési mániára gyanakodtak nálam, de ezt is csak azért találták ki, mert tudták, hogy én tudok valamit, amit ők nem. Az első kísérlet után kerültem a városunkban lévő diliházba. Az emberek lekezeltek és azt hitték, hogy az is csak valami beképzelt probléma, amit a többieknél tapasztaltak. Különböző tablettákat kellett szednem, miközben olyanokat hadováltak nekem, hogy „Engedjem szabadjára a bennem rejlő démonokat”. Persze ez is csak arra volt jó, hogy a gyógyszerek még ütősebbek legyenek. Többször próbáltam bent is megölni magam, mind sikertelen. Az esetek után még több tablettát és még több halandzsát kaptam. 1 teljes hónap esett ki. Muszáj volt valahogy elmennem. Valahogy megszöknöm.
Rohanok. A sötétben a dolgok összefolynak előttem, de így is tudom, hogy jó irányba tartok. Éles dudálás töri meg az addig fennállt csendet. Ez az én vonatom. Mielőtt a sínekhez érek, még egyszer rápillantok a csuklómon lifegő karszalagra. Most vagy soha. A vonat fényei szépen megtöltik a teret élettel. Érzem, ahogy a lábammal elrugaszkodok a talajtól. A sínekre zuhanok. Mindeközben lepereg előttem az életem. Az élet, amelyre senki se vágyik. Az élet, amit mindenki kap. Nem kellett egy reality show főszereplőjenek lennem, sőt még celebnek se, ahhoz, hogy minden lépésemet nyomon követhessék. És azt hiszem ez az a bizonyos nagybetűs VALÓSÁG.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!