Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a középiskolás (2 db)

Honnan tudom beszerezni a NEM forrásközpontú középiskolás Száray Miklós történelem könyveket? (2.3.4. -es)

vki? az els?s megvan, a többit még nem találtam interneten se nagyon..

Legjobb válasz: Nincs középiskolás ismerõsöd? Iskolai könyvtárakban rengeteg van, mivel már mindenhol a forrásközpontút használják a diákok.

Nincs középiskolás ismerõsöd? Iskolai könyvtárakban rengeteg van, mivel már mindenhol a forrásközpontút használják a diákok.
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs :(

Honnan tudom hogy a középiskolás szerelmem az igazi? Minden éven összebújunk kicsit, ez nagy kötődés?

Legjobb válasz: Mi az hogy "minden éven összebújunk kicsit". Onnan tudod hogy valaki "az igazi", hogy...jó vele együtt lenni, tudtok beszélgetni és látod/érzed rajta hogy úgy viselkedik veled.

Mi az hogy "minden éven összebújunk kicsit". Onnan tudod hogy valaki "az igazi", hogy...jó vele együtt lenni, tudtok beszélgetni és látod/érzed rajta hogy úgy viselkedik veled.
"Összebújunk kicsit"?... évközben egy-két hónapig jól elvagytok, esetleg tovább is, de nyáron semmi, aztán a következõ évben megint? Hát ez így nem hiszem, hogy mindkettõtök részérõl szerelem lenne :-S Ha kötõdik hozzád, akkor minden nap veled akar lenni...
Voltak ilyen osztálytársaim... most már házasok. Bújj egy kicsit jobban oda hozzá, és kérdezd meg, mit szeretne, és hogyan gondolja a kapcsolatotokat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!