Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a fiu élvezte a (2 db)

Honnan tudom h a fiu élvezte a smárolást?

Legjobb válasz: Ki ne élvezné a smárolást? Ha mosolygott utána, akkor tuti jó volt neki. Vagy ha nem rázott le azonnal... de tuti élvezte, mindenki élvezi, ha csókolózhat.

Ki ne élvezné a smárolást? Ha mosolygott utána, akkor tuti jó volt neki. Vagy ha nem rázott le azonnal... de tuti élvezte, mindenki élvezi, ha csókolózhat.
Smarolas kozben simogat, a borodhoz er(kezed, vallad, arcod), utana pedig egy masodpercre vagy tobbre a szemedbe nez, olyan...olyan...szepen;)...s ha tetszett neki biztos megismetli, nem?:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mind2töknek..:)
Igazából szerintem sehonnan. Talán, hogy újra megcsókol. Vagy rádmosolyog utána.. csak utána még puszilgat...
Megkíván tõle. Azt észre veszed gondolom. Akkor tuti jó volt neki. Meg ha akar még csókolni.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
Elsõ: nem mindenki élvezi a msárolást...én pl nem mindenkivel élvezem sõt... van akitõl majdnem hánytam |:

Honnan tudod hogy a párod nagyon élvezte a szexet veled? Jah és még egy kérdés szerintetek mennyire illendő hogy a gumit mindig a fiú szerzi be?

Legjobb válasz: Illendõ addig a pasinak kell megvenni az óvszert amíg a csaj nem kezd el fogamzásgátlót szedni és fõleg ha a csaj nem dolgozik sehol sem mert nyilván akkor nincs pénze megvásárolni.Csajnak égõbb ha óvszert vásárol egy boltban a csávóknál természetes. De ha sûrûn vagytok együtt akkor érdemes a gyógyszer. Ha szex után odabújik megölel vagy csak látod az arcán a kielégülést megkönnyebbülést akkor jó voltál neki az ágyban.

Illendõ addig a pasinak kell megvenni az óvszert amíg a csaj nem kezd el fogamzásgátlót szedni és fõleg ha a csaj nem dolgozik sehol sem mert nyilván akkor nincs pénze megvásárolni.Csajnak égõbb ha óvszert vásárol egy boltban a csávóknál természetes. De ha sûrûn vagytok együtt akkor érdemes a gyógyszer. Ha szex után odabújik megölel vagy csak látod az arcán a kielégülést megkönnyebbülést akkor jó voltál neki az ágyban.
Vagy örül, hogy végre vége van :D
Én figyelem az akciókat, és mikor melyikünk van közelebb, mikor kinek van pénze. Ha bemegyek egy boltba és látom, hogy most jó áron van, akkor több dobozzal bevásárolok magunknak. Egyáltalán nem érzem cikinek, hogy nõként óvszert vásárolok. Mindig elosztjuk, hogy vagy õ kifizeti egy részét, vagy legközelebb õ veszi. Beszélgetéssel meg lehet oldani. Fogamzásgátlót még nem szedhetek, nem is akarok még. 17L
Az, hogy mennyire élvezte a szexet, az látszik rajta mindig. :) Tagadhatatlan, csak a szemébe kell nézni és látni a csillogást, hogy fantasztikus vagy. :)
Mi is mindig megbeszéljük, hogy ki vesz óvszert. Szerintem ezt így kell. 19/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!