Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a fiu (41 db)

Az nem baj hogy 18éves vagyok és még szűz vagyok de a nyáron el szeretném, veszteni és az első a fiúnak is fáj és honnan túgya a fiú mit kell csinálni ha a lány nem szűz az tudja hogy hogy kell csinálni?

Legjobb válasz: sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell

sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell
Elöttem lévõnek igaza van milyen szövegezmár??
Hát... Figyelj ha ilyen "SOK" önbizlmad van fel se fog állni:D Ember, nem úgy megy az, hogy "Hát én most el akarom veszíteni a szüzességem..." Ismerj meg valakit és kb min egy fél év után jöhet a sex. NE félj, a fiúnak csak akkor fáj ha a lány nem elég nedves "ott":P tapasztalatból mondom:D 15/f
hát kedves tapasztalt 15éves fiú.. nem gondolod, hogy nem kellett volna, hogy fájjon neked hanem még elõjáték egy kicsit.. és akár a lány akár a te nedveid majd síkosítanak.
Egyet értek az elõttem szólóval. Egy 15 éves fiú veszettül tapasztalt lehet. Szerintem a lánynak sokkal jobban fáj, mint neked, ha nem elég nedves, mert csak a saját igényeid kielégítésére használod...-.- Az ilyen srácokra tetetnék "farokfogót". Amúgy a kérdezõnek: Nem hiszem, hogy bárkinek is kellene pornót néznie ahhoz, hogy tudja, mit kell csinálni. Ez jön majd ösztönösen. Az én barátom 19 éves és szûz volt, mikor elõször szeretkeztünk, és nem volt semmi gond. Viszont ez a "majd most nyáron elveszítem" dolog hülyeség. Majd jön minden magától, nem kell siettetni.:)
15 évesen az nemsemmi tapasztalat lehet XD
figyelj ha bejövök neked és te is jól nézel ki segítek benne!!!!!

Honnan tudom hogy fiú, vagy lány a pintyem?

Ugyanis két fiút vettem de elkezdtek fészket rakni.

Legjobb válasz: ha zebrapinty (mert ezt nem írtad) akkor a fiúnak van pötty az arcán, a lány teljesen szürke http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.idre.hu/kepek/..

ha zebrapinty (mert ezt nem írtad) akkor a fiúnak van pötty az arcán, a lány teljesen szürke http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.idre.hu/kepek/..
A fiúnak zebramintás a gigálya, valamint barna folt van az arcán, és a szárnyán is pöttyös.
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõ mintás, pöttyös és a csõrük is egyforma piros:) Zebrapintyek. Mégis fészket raknak:)
ezt már Konrad Lorenz is vizsgálta csak csókáknál! Egynemû környezetben hajlamosak az azonos nemû fajtársakkal párba állni. mindent csinálnak mintha ellenkezõ nemû volna a társuk, csak nem lesznek fiókák! Ennyi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

8 hetes vagyok. Honnan tudom, hogy fiú vagy lány a gyemekem?

Legjobb válasz: egyenlõre még sehonnan, majd az ultrahangon megmondják. Ha szerencséd van és nem rejtegeti magát, akkor egészen hamar, ha nincs szerencséd, akkor késõbb. Én csak a 26. héten tudtam meg, addig szégyenlõs volt picurka.

egyenlõre még sehonnan, majd az ultrahangon megmondják. Ha szerencséd van és nem rejtegeti magát, akkor egészen hamar, ha nincs szerencséd, akkor késõbb. Én csak a 26. héten tudtam meg, addig szégyenlõs volt picurka.
Még elég korai lenne tudni. Mi most voltunk a héten UH-án 18 hetes vagyok és nem mutatta meg magát. De nem baj az a fõ hogy egészséges legyen és nõjjön. 18 hetes kismama!
én meg 38. héten tudtam meg hogy kisfú :) azóta 6 hónap telt el :)
A 10. héten kezdenek megjelenni a nemére jellemzõ testrészek, szóval nehezen tudhatnád a 8. héten, hogy milyen nemû lesz. Majd úgy a 16. hét környékén megtudod.

Ha egy lány két fiú között sodródik, honnan tudom, hogy valójában engem akar-e és nem a másik fiút?

Emiatt elég sokat kételkedem. Nem tudom eldönteni, hogy engem minek tart, illetve, hogy velem szeretne-e valamit.

Legjobb válasz: Ha õ sem tudja, hogy melyikõtöket akarja, akkor te honnan tudhatnád? Te döntöd el, megvárod-e, amíg méltóztatik választani közületek, vagy inkább továbbállsz.

Ha õ sem tudja, hogy melyikõtöket akarja, akkor te honnan tudhatnád? Te döntöd el, megvárod-e, amíg méltóztatik választani közületek, vagy inkább továbbállsz.
Ilyenbe kapcsolatba soha ne mássz bele. Ha téged akarna veled lenne. Téged most lelki szemetesládának használ, ha másik lepattintja legyen kinél kisírnia magát.
Egyikõtöket sem akarja igazán a lány.

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok? Amikor az a fiuval beszélek, találkozok stb. nagyot dobban a szivem. De igazából nem tudom mit érzek? Honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D

Ha egész nap csak rá gondolsz, és alig várod hogy újra találkozzatok, akkor eltalált Ámor nyila. :D
Nekem a gyomromba is "repkednek" a pillangók olyankor. De egyébként azt kell érezned amit az elsõ válaszoló is írt.

Ha jóval magasabb nálam a fiú, honnan tudom, hogy meg akar csókolni? Illetve honnan tudom, ha bejövök az osztálytársamnak? Ti milyen jeleket vettetek észre? ( bármilyenre kíváncsi vagyok )

Tudom, hogy már volt ilyen kérdés. De itt már más a helyzet, mert sokat vagyunk együtt. És mivel mindenki jó fej mindenkivel így nehéz észre venni Köszönöm a normális válaszokat.

Legjobb válasz: Nina te vagy az ? :D

Nina te vagy az ? :D
Ha hajol le a fejedhez, az szerintem egyértelmû jel.
közeledik a feje a fejedhez. Kb lehetetlen nem észrevenni.

Honnan tudom megkülönböztetni a lány és a fiú guppit?

Legjobb válasz: Úgy tudom a fiú a színes.

Úgy tudom a fiú a színes.
A hímek az esetek többségében sokkal színesebbek. Egyértelmûen a hasuszójukról lehet megállapítani. A hímeké keskenyebb, módosult, csõszerû, a nõstényeké háromszög alakú. javaslom hasonlíts össze párat akár gugli-képtalálatok alapján.
a képen jobb oldali a hím a bal a nõstény úszó alapján tudod megkülönböztetni ahogy elõttem is írták
A hím kisebb, ezenkívül marhanagy fátyolos farokúszója van a nõstényéhez képest.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Akkor a nõstény soha nem lesz olyan szép mint a hím? Lehet csak hímeket együtt tartani?
Soha. Igen, sõt, kisebb helyen érdemes is csupán hímeket tartani, mivel a kevés vízmennyiség nem bírja el a szaporulatot.

Honnan tudom hogy egy fiú csak a sex miatt közeledik felém/ akar velem lenni? Mennyi ideig nem gáz az hogy valaki még nem volt fiúval?

Legjobb válasz: Semeddig sem gáz. Nem értem, mi olyan rohadt ciki abban, hogy vannak még normális, szüzességüket megõrzõ emberek?! Nem kell már 13-14 évesen kefélni agyba-fõbe.

Semeddig sem gáz. Nem értem, mi olyan rohadt ciki abban, hogy vannak még normális, szüzességüket megõrzõ emberek?! Nem kell már 13-14 évesen kefélni agyba-fõbe.
Egy módon tudhatod meg: ha azt mondja, hogy addig vár, ameddig kell, és ezt tiszteletben is tartja. Ha csak mondja, de napi rendszerességgel bepróbálkozik, akkor ergya a gyerek.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszadó : jó de én nem 13-14 éves vagyok..
Az idõ úgyis eldönti, aki komolytalan, úgysem vár hónapokig. Azt meg felejtsd el, hogy ez gáz dolog, én is vártam az igazira, akiben meg tudtam bízni teljesen, és megérte, pedig 23 voltam, de nem hiszem, hogy vesztettem volna valamit is azzal, hogy vártam. Légy hû az elveidhez, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: jól van :) köszönöm :) a válaszokat !
onnan tudod, hogy nyomul...ami teljesen normális.. viszont...az egyáltalán nem gáz, ha nem dõlsz le akármelyik arrajáró nyomulóssal...amikor annyira kívánod, hogy éjjel arról álmodsz, csatakos a pizsid, és megnézed a jobb srácokat...na, akkor tessék jól dönteni..mert az nagyon nehéz... és.. ne hidd el, ha a pasi azt lihegi a füledbe, hogy vigyázok kicsim, csak hadd dugjam egy icipicit az elejét.., mert nem fog vigyázni...szedj fogamzásgátlót, ha már megakarod adni magad...nem számít, ha 25 vagy vagy több...nem vagy egyedül..és nem dõlt össze a világ!(sem) fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: azért még messze állok a 25tõl :D csak 19 vagyok :) de köszönöm :) :)
Nem figyel rád, nem érdeklõdik kellõképpen irántad. Lassan már itt lenne az ideje!
A kérdező hozzászólása: hát igazából nem miattam nem vagyok már túl az elsõ alkalmon..:S

Honnan tudom meg hogy milyen gyorsulasra tesz szert a 48kg tomegu fiu, ha a jegen korcsolyan allva ellok magatol egy 3kg tomegu golyot vizszintes iranyban 8m/sec (a negyzeten a sec) gyorsulast kozolve vele?

Legjobb válasz: Ennél a feladatnál Newton III. törvényére (erõ-ellenerõ tv.-e) kell gondolni, miszerint amekkora erõt a fiú kifejt a golyóra, ugyanakkora erõt fejt ki a golyó is a fiúra. És mivel ugye F=m*a (Ez meg Newton II. tv.-e) ezért F=3kg*8m/s^2=24kgm/s^2=24N. Ugyanekkora erõ a fiút: a=F/m=24N/48kg=24kgm/s^2/48kg=0,5m/s^2 gyorsulással gyorsítja.

Ennél a feladatnál Newton III. törvényére (erõ-ellenerõ tv.-e) kell gondolni, miszerint amekkora erõt a fiú kifejt a golyóra, ugyanakkora erõt fejt ki a golyó is a fiúra. És mivel ugye F=m*a (Ez meg Newton II. tv.-e) ezért F=3kg*8m/s^2=24kgm/s^2=24N. Ugyanekkora erõ a fiút: a=F/m=24N/48kg=24kgm/s^2/48kg=0, 5m/s^2 gyorsulással gyorsítja.
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom!:-)

Honnan tudom meg hogy a hullámos papagájaim közül melyik fiú és melyik lány?

Az egyiknek rózsaszínes az orra a másik meg kékes!

Legjobb válasz: Minden fiatal papagájnak rózsaszínes az orra, csak a fiúé kékbe megy át, a lányé meg barnába. Egész fiatalon nehéz is megállapítani melyikbõl mi lesz...

Minden fiatal papagájnak rózsaszínes az orra, csak a fiúé kékbe megy át, a lányé meg barnába. Egész fiatalon nehéz is megállapítani melyikbõl mi lesz...
a rózsaszínes orrú a lány, a kékes a fiú.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!