Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a barátom (46 db)

Honnan tudok képzeletbeli barátot szerezni? A sims3-ban?

megszületett a kislányom, de nem kaptam hozzá olyan babát =/

Legjobb válasz: Van, hogy csak egy-két nap elteltével hozza a postás. :) (Ha esetleg mégsem hozná, akkor meg úgy tûnik nem volt szerencséd :// bár én minden gyerekhez kaptam egyet)

Van, hogy csak egy-két nap elteltével hozza a postás. :) (Ha esetleg mégsem hozná, akkor meg úgy tûnik nem volt szerencséd :// bár én minden gyerekhez kaptam egyet)
A kérdező hozzászólása: én sajnos nem=/ és nem is küldte...örökbe fogadtam egy babát és az hozott magával 1et xD de azért köszönöm a válaszod :D

Honnan tudom, hogy le szeretne feküdni velem a barátom?

Én és a barátom 4 hónapja szeretjük egymást(el?tte már 2 éve ismertük egymást). Mind ketten 16 évesek vagyunk és szüzek. A barátom nagyon szeret engem és én is ?t. Teljes mértékben megbízom benne. Egyszer az egyik haverja valahogy szóba hozta az óvszert, mikor én is ott voltam. A barátom mondta, hogy régen mindig tartott magánál, de most már nem tart. Erre a haverja mondta, hogy az els? alkalom után újra fog. Én sem és a barátom sem mondtunk rá semmit. Egy másik alkalommal szóba került, hogy milyen kicsi kezem van. Erre egy másik haverja mondta, hogy de a barátomnak olyankor biztosan teljesen tökéletes. Erre sem mondtunk semmit. Szóval így szoktak a haverjai utalásokat tenni és az ? keze is gyakran "arra kalandozik" de úgy tesz mintha véletlen lett volna. A haverjai azért érdekesek, mert mindent megbeszél velük a barátom és már számtalanszor volt olyan, hogy megbeszélték, hogy a barátom mit szeretne velem kapcsolatban és utána ?k úgymond célozgattak rá. Például mikor nem akartam megcsókolni az iskolában(osztálytársak vagyunk), mindig mondták, hogy csókot!csókot! Szóval azt szeretném kérdezni, hogy milyen testi-lelki jelek árulkodhatnak arról, hogy a barátom már szeretne lefektetni? Esetleg tudnátok rá példát írni, hogy ti hogy voltatok ezzel? El?re is köszönöm a segítségeteket!:)

Legjobb válasz: "Honnan tudom, hogy le szeretne feküdni velem a barátom?" --> onnan hogy fiú.

"Honnan tudom, hogy le szeretne feküdni velem a barátom?" --> onnan hogy fiú.
Hidd el, idõben tudatni fogja veled, mikor akar ágyba vinni.
hidd el egy pasi ha szexelni akar azt észreveszed...:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!:) pont ma kérdezte, hogy nem lenne-e kedvem nála aludni:P
Bocs az elõzõért de kihagyhatatlan vol:D Ahogy az elõttem lévõk is mondták mindenképpen mondani vagy jelezni fogja pl: véletlenül megnézet veled egy pornót és utalgat erre arra az a low verzió de elõfordulhat:D Elvisz vacsorázni beültök moziba romantikus sétára indultok a csillagfényes ég alatt, majd a rózsszírmokkkal kerített ágyra helyez és finoman végig csókolja tested leg erogénab zugait .... st stb. na ezt nem hiszem h összehozza de szép lenne nem? Vacsora és romantika nélkül pedig közelítünk a reálishoz de addig ne haggy neki semmit míg nem vagy biztos benne 100%-ig h akarod és kibírod (fájdalomra célzok) nem akarlak ijesztgetni csak ha mindketen szüzek vagytok nem bizos h a srác kellõ körültekintéssel végzi majd a dolgát úgyh eztmindenképpen beszééljétek meg ne azon agyalj h jajj szûz vagyok neki kell lépni hisz mint mondtad õ is az ez neki jelenleg még zgyanolyan kényes téma lehet mint nekeed. Ha nem lép és szeretnéd hozdd témába te nyugodtan nem ettõl esz apokalipszis ha még nem akarod akkkor alán nem is baj h nem került még szóba hisz felesleges lenne ezzel tölteni a kapcsolatot h mindketten ezen stresszeltek:D éljetek töltsetek sok idõt együtt elõbb vagy utóbb ott alszik egyikõtök a másiknál és ha va a párodban egy kicsi a férfiak jobbik arcából akkor feledhetetlenné tesi számdora azt az éjszakát( jó értelemben) Remélem ez a kommentem már információ dúsabb. 21/F
Hidd el, tudatni fogja veled.Vagy célozgATáSOKKAL VAGY NYíLATN MEGMONDJA, HOGY KíVáN. Esetleg merészebb lesz, mikor csokolgat, simogat téged, kiéhezett tekintettel néz rád, szenvedélyesen megcsókol, nyalogatja, harapdálja a nyakad, kozben a melleidet, fenekedet markolássza, megpróbál benyúlni a nadrágodba vagy a te kezedet teszi az ovébe.
A kérdező hozzászólása: SPAWN77 köszi.sokat segítettél-.-
Mondani fogja konkrétan, ha van töke hozzá meg esze, ha nincs akkor is utal rá ! Vhogy viccekkel, viselkedéssel!
Mikor a pénisze találkozik a vagináddal akkor biza sex van :D
Biztosan le akar veled feküdni akár rögtön, csak rajtad múlik, hogy mikor fog megtörténni. Egyébként majd lassan el fogtok érni arra a szintre.Elõször csak petting legyen és majd mindennek eljön az ideje. :) Aranyos, hogy nem erõlteti.
A szerelem tulajdonképpen a legzebb érzés amit érezhet egy ember
Nem lehet ezt szavakkal elmondani, ezt érezni kell. Maximum annyit lehet mondani, hogy onnantól kezdve sosem fogod a fellángolást a szerelemmel összekeverni, akkor a két dolog között a különbség.
A szexben pedig a full csúcs olyannal lenni, akibe szerelmes vagy, vagy örömet szerezni ilyen érzésekkel a másik embernek.
Olyasmi, hogy folyton õ jár a fejedbe, vele akarsz lenni, érezni az illatát, a közelségét. De mint elottem mondták ezt leirni nem lehet, de a fellangoláshoz képest olyan, mint a legfinomabb csoki a tesco gazdasagos csokihoz képest. Érezni fogod.
pontosan, de ez nem úgy lesz h felkelsz és az vagy. Észre sem veszed csak amikor már nyakig benne vagy.
Szar. Plain and simple.
amikor folyton arra gondolsz, hogy mennyire jó lenne ha éppen veled lenne most és mindig. Vágysz a másik jelenlétére és folyton kívánod a társaságát. mással nem is tudnád elképzelni hogy legyél csak a másikkal. valami ilyesmi

HOnnan tudom, hogy ez nem csak megszokás, v agy barátság hanem szerelem amit érzek a barátom iránt? Vagy ha néha még gondolok a volt barátomra?

Legjobb válasz: El tudod képzelni boldogan az életed nélküle?? Igen- nem szereted Nem- szereted

El tudod képzelni boldogan az életed nélküle?? Igen- nem szereted Nem- szereted

Honnan tudom hogy a barátom igazából szeret? ÉS honnan tudom hogy jó -e neki velem a szex?

Legjobb válasz: azt érzed,hogy szeret.a barát azért barát mert mindent megtudtok beszélni,így azt is,hogy milyen neki a szex veled:)

azt érzed, hogy szeret.a barát azért barát mert mindent megtudtok beszélni, így azt is, hogy milyen neki a szex veled:)
Azt, hogy igazán szeret-e érezned kellene. A másik kérdésedre úgy tudod meg a választ, ha megkérdezed tõle, de gondolom szex közben azt is látod, érzed, hogy neki jó.
Azt h jo e neki a szex az egyszerü eldönteni.Ha ö is akarja akk szerintem jo veled, mert hát végül is fiú, mint én.Meg hallottál már olyat h valaki egyáltalán nem szereti a szexet?Lehet h csak kevésbé mutatja ki közben az érzelmeit
ha nem jó a szex én elsem birok menni, magamon kell segitenem miközben alány ott fekszik. nagyon ciki.

Honnan tudom azt facebookon ha valaki nem fogadta a baratnak jelolest?

Egy regi ismerosomet bejeloltem baratnak de meg mindig semmi ertesites hogy fogadott volna. Erdekelne hogy honnan lehet tudni ha valaki nem fogadott? Azt is kozli velem a facebook vagy csak egyszeruen nem jelenik meg ertesites?

Legjobb válasz: Ha elõkeresed azt a barátodat, a neve mellett van egy olyan, hogy a bejelölésrõl értesítettük. Akkor még nem fogadott el. Viszont ha az van, hogy Megjelölés ismerõsként, akkor nem is akart elfogadni, mert újból meg tudod jelölni

Ha elõkeresed azt a barátodat, a neve mellett van egy olyan, hogy a bejelölésrõl értesítettük. Akkor még nem fogadott el. Viszont ha az van, hogy Megjelölés ismerõsként, akkor nem is akart elfogadni, mert újból meg tudod jelölni
A kérdező hozzászólása: koszi szepen:)

Ki tudja hogy honnan tudom letölteni ezt a Barátok köztös részt? (lent)

Azt a részt amikor Peti "autószörfözik".

Legjobb válasz: rtlmost.hu itt vissza tudod nézni

rtlmost.hu itt vissza tudod nézni
A kérdező hozzászólása: Igen azt tudom!:) De azért köszi.

Honnan tudom letölteni a barátok közt részeit?

Nem mindig tudom megnézni, és ezért lennék rá kíváncsi..

Legjobb válasz: Google --> RtlMost --> Barátok közt

Google --> RtlMost --> Barátok közt

Honnan tudomn megállapítani hogy a barátnõm megakar csókolni ill. akarja hogy en megcsokoljam?

Legjobb válasz: Ha már a barátnõd, akkor csókolod meg amikor akarod...

Ha már a barátnõd, akkor csókolod meg amikor akarod...
Ne legyél fogyaték. Ha meg akarod csókolni akkor csókold meg. Ha meg Õ akarja azt észre fogod venni...
ha te megakarod csókolni akkor csókold meg. ha õ nem akarja majd tesz ellene. ez a kockázat benne van.:) de hát ettõl olyan izgalmas

Honnan tudom hogy csak egy ismerős vagy a barátom? Hogy tudnám kideríteni hogy a barátom-e?

Szóval sokszor vagyok ilyen helyzetben... Pl. az egyik osztálytársamat 2éve ismerem kb. és szülinapjára vettem ajándékot ? is nekem; van egy nagy közös titkunk is meg minden sokszor megbeszélünk dolgokat dogáknál segítünk egymásnak stb... Szerintetek?

Legjobb válasz: Egyszerû: ismerõs az, akivel idõnként összefutsz, jól elvagytok, de még nem ismered közelebbrõl. Barát az, akit közelebbrõl, behatóbban ismersz, és elõre megbeszélten is találkoztok, szerveztek közös programokat.

Egyszerû: ismerõs az, akivel idõnként összefutsz, jól elvagytok, de még nem ismered közelebbrõl. Barát az, akit közelebbrõl, behatóbban ismersz, és elõre megbeszélten is találkoztok, szerveztek közös programokat.
Attól a pillanattól érezheted a másikat barátodnak, amikor önzetlenül akarsz adni neki valamit. Nem tárgyakat értek ezalatt, hanem gondolatokat. Olyan érzéseket, amik se szülõkre, se ismerõsökre, se idegenekre nem tartoznak. Amikor látod a másik szükségét vagy ha valami nincs rendben, és azon vagy, hogy minél elõbb segíthess valamivel. Ez nem szimpla empátia, amit olyankor érzel, ha egy ismerõs vagy idegen pillanatnyi nyomorát látod és konstatálod, itt szinte szenvedsz magad is, és nem kérésre, hanem önként segíteni akarsz. Éppen ezért a barátság egy érdekektõl mentes, erõs, komoly és önkéntes szolgálat. Amikor érzed a hiányát, és látni, hallani akarod. Amikor hírt kapsz, és õ az elsõ, akivel meg akarod osztani. Amikor találkoztok, és a köztetek lévõ csend is jelentõs tartalommal bír, mert tudod, hogy mire gondol, mit szeretne. "Van-e még barátság a világon? Fiatal emberek azt hiszik, van; de aztán megtudják, hogy amit barátságnak hittek, csak pajtásság volt. A barátság sokkal bonyolultabb, fájdalmasabb és erõszakosabb kapcsolat, mint a szerelem. A szerelem adni és kapni akar. A barát csak adhat. Barátság, abban az értelemben, szûkszavúan, ahogy két ember, kézfogás és ígéret nélkül, egy életre jótáll a másikért." - Márai Sándor
hazudj neki valamit. ha nem adja tovább: a barátod, ezentúl mondhatsz neki igazságot is (portugál közmondás)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!