Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a Vörös (4 db)

Photoshoppal megtudod nézni
át kell váltani hexadecimális kóddá. Elõveszed az xp számológépét, átállítod tudományosra. Beütöd a pirosnak az értékét a számológépbe majd kiválasztod a "Hex" kapcsolót (alapértelmezetten "Dec"-en van, ez a decimális.) Ekkor megjelenik a kétjegyû Hexadecimális értéke. Ez lesz a 6 jegyû színkódod elsõ két betûje, száma. Ezután jön a zöld szín értéke (csak vigyázz arra, hogy átváltáss elõtt mindig állítsd vissza a számológépet Dec-re), ez lesz a 3-4. szám, betû a színkódban, majd jön a kék, az pedig lesz az utolsó két karaktere a színkódnak. A végére egy 6 jegyû számokból és A, B, C, D, E, F betükbõl álló kódot kell kapnod.
Példának, ha pl a decimális színérték a következõ piros: 122, zöld: 210, kék: 50 Akkor elõszõr veszed a 122 hexadecimális értékét, az 7A lesz, ezután a 210 hexakódját, az D2, végül pedig az 50-nek a hexakódját, az 32. Tehát a színkódja a fenti színnek: #7AD232 Ezt gondoltam még hozzáfûzöm az elõbbihez, hátha így érthetõbb. A második válaszoló voltam.

Honnan tudom letölteni a Vörös malom c. musical betétdalait? (asszem Madách színház)

Legjobb válasz: A youtube.com nevû oldalról. Szerezz be egy tubehunter nevû programot és le tudod annak a segítségével menteni mp3-ba.

A youtube.com nevû oldalról. Szerezz be egy tubehunter nevû programot és le tudod annak a segítségével menteni mp3-ba.
A kérdező hozzászólása: köszi

A Vörös és Feketében Julien honnan az istenből tudja, hogy a születendő gyermeke fiú lesz?

Most olvastam a könyvet. Lehet, hogy a magyar fordítás hibája? Nem hinném. Julien, amikor a gyereke jöv?jér?l beszél vagy töpreng, mindig "a fiú"-ként utal rá az író. De hát el?re honnan tudhatja a nemét?

Legjobb válasz: megérzés

megérzés
régen a fiúnak jobban örültek, sokszor bele sem gondoltak, vagy nem akartak, hogy lány is lehet
Mindenki fiút akart, a lány nem számított "trónörökösnek". Amúgy meg a mai napig vannak (elsõsorban az idõsebb korosztályban) akik a lánynak is azt mondják "fiam"...


Honnan tudok letölteni a Vörös és fekete című könyv filmváltozatához magyar feliratot?

2 órán keresztül kerestem google-n!Kérlek segítsetek!Fontos!!!

Legjobb válasz: Próbáld ezeket. http://www.opensubtitles.org/hu http://www.feliratok.com/ ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Próbáld ezeket. http://www.opensubtitles.org/hu http://www.feliratok.com/ ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!