Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a Sims 2 összes kiegészítőjét (2 db)

Sims 2 összes kiegészítőjét letöltöttem, a Szabad időig. (Nagyvárosi életet már nem) A Nagyvárosi életet is leakartam, de ott 'halott' volt a link, és abban volt a crack. Honnan tudok vagy Nagyvárosi élet/és crack vagy Szabadidő crack-et találni?

Segítség! A következ? lenne a problémám: A The Sims 2 összes kiegészít?jét letöltöttem, a Szabad id?ig. (Szóval a Nagyvárosi életet már nem) A Nagyvárosi életet is leakartam, de ott 'halott' volt a link, és pont abban volt a crack. Így nem tudok játszani, mert azt írja ki, hogy helyezzem be a Szabadid? cd-t, ha meg Daemon Tools-ba rakom, akkor, hogy ne a másoltat. Ehhez szükségem lenne crackre, de sehol sem találtam. Ugyanakkor a crackelés menetét sem igen tudom, az oké, hogy felül kell írni a fájlt, de mégis: ha a crack angol, akkor a játék is angol lesz? És: Honnan tudok vagy Nagyvárosi élet/és crack vagy Szabadid? crack-et találni? (nem google-re célzom, mert ott vagy sokat ad ki, amiben nem bízok meg, vagy egyet sem)

Legjobb válasz: Kösz, az a végsõ eset :D

A kérdező hozzászólása: Kösz, az a végsõ eset :D
A kérdező hozzászólása: Valaki átküldte a cracket, akinek megvolt :)
Vedd meg :)
A kérdező hozzászólása: megoldva.
Szia! Hogy oldottad meg a Simses problémát? Nekem is kellene a crack, de az összes hibás, amit letöltök. Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!