Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a Need (57 db)

iBlacklist a neve, de csak jailbreakelt telefonra elérhetõ. Egyébként éppen a napokban kérdezték ugyan ezt...
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy jailbreakert telefon?
Az Apple iOS-t (és Apple TV) szoftverét töri fel. Ugye az ezekre a készülékekre csak olyan alkalmazásokat lehet telepíteni amit az Apple jóvá hagy, aztán pedig felkerül az AppStoreba. Jailbreakkel megszûnik ez a korlátozás. Jailbreakkel kerül egy cydia nevû app a telefonra ami tulajdonképpen egy nem hivatalos AppStore, innen tudod letölteni pl az iblacklistet is. Sok jó dolog érhetõ el jailbreakkel, de persze van hátulütõje is. Ha sok szutykot felpakolsz akkor instabillá válhat a telefon, fagyogathat is. Ha véletlen olyan probléma jön elõ a telefonon amivel garis szervizbe kell vinni a telefont és elõtte nem tudod restoreal eltávolítani a jailbreaket akkor a gari ugrik. Kb ez lenne a jailbreak.
Kedves Elõzõ válaszoló, egy kicsit off leszek, de akkor ha már ennyire jól tudod, kérdeznélek én is: igaz-e, hogy ha megvan a jailbreak, és mondjuk az iOS 6.1.3-on marad, azt már utána nem lehet frissíteni, mondjuk, ha kijön az iOS 6.2 mert mielõtt frissíti magát, akkor elõtte csinál magának közben egy restore-t, igaz ez?.... A kérdéshez tartozó válasz: én is úgy tudom, utána olvastam külföldi oldalakon, hogy csak jailbreakelt telefonnál lehet ezt a blacklist-et. Én még a szolgáltatóhoz is bementem, hogy van aki kitartóan zaklat, hajnalok hajnalán csörget, írogat, mindig, mondom, akár fel is jelentem, de csak a számváltást tudták javasolni, semmi mást. De nem cseréltem le a telefont. Igaz, az iphone-nak nincs ilyen szoftvere (mármint a készülékben) ...és talán az sem 100%-osan biztos, de mintha volna ilyen program a sumsung telefonokban, mármint hogy ilyen blacklist, ...úgy rémlik... szóval úgy oldottam meg, hogy az illetõ számot néma csengõhangra, rezgésmentesre, néma sms csengõhangra tettem. Tehát letöltöttem egy olyan hangmintát, hogy kb 4 mp-ig csak a semmi szól, ezt hozzáadtam az illetõhöz. Bár megtiltani nem lehet hogy írjon, de olvasatlanul mehet a kukába, legalább nem ébreszt fel éjjel :)
6, 1, 3 at nem lehet jailbreakelni. Ha kailbreakelve vagy akkor frissítésnél, restorenál ugrik a jailbreak. 6, 2 valszeg nem lesz, majd csak ios 7.
a kérdésem lényege az volt: minden jailbreak után akkor el lehet felejteni, hogy frissítjük a telefont- vagyis ha 4.1-es iOS van rajta, akkor az úgy is marad, vagy akkor frissíted és ki tudja hogy milyen szolgáltatóra áll vissza. Ugye?.... Am köszönöm a választ.
A jailbreak nem egyenlõ a függetlenítéssel. Viszont ha buherálva van függetlenítve jailbreak után akkor igen, frissítés után elveszik a jailbreak és a függetlenítés is. Sokan járnak így, megveszik a telefont XGSM telefonkereskedõtõl függetlenül aztán otthon frissítenek, frissítés után pedig rájünnek hogy a telefon már nem is független, sõt nem is lehet jailbreakelni és függetleníteni egy adott oprendszeren. http://www.iclarified.com <--- nagyon hasznos, meg lehet nézni hogy melyik telefon milyen basebandel, és oprendszeren függetleníthetõ és jailbreakelhetõ.

Honnan tudom, hogy romlott e a tojás? Csak, hogy ne érjen meglepetés.

Legjobb válasz: Nem lesz nehéz,olyan büdös meg se lehet vele maradni egy légtérben. Elején elég ha felütöd egy tálba,ha büdös dobd ki,ha már zápul fel se kell ütni bûzlik az egész lakás..

Nem lesz nehéz, olyan büdös meg se lehet vele maradni egy légtérben. Elején elég ha felütöd egy tálba, ha büdös dobd ki, ha már zápul fel se kell ütni bûzlik az egész lakás..
Igen, az elsõ hozzászólónak igaza van... még csak annyit hhozzátennék, hogy megcsinálhatod vele a vizes trükköt, magyarán tedd egy edény vízbe, ha feljön a tetejére és ott lebeg, akkor már nem friss. Majonézet már ne csinálj belõle... de az még nem romlott.


Valaki meg tudja mondani hogy honnan tudom letölteni a Need for Speed Undergrund 2-őt?

Légyszi linkel együtt.

Legjobb válasz: ncore vagy bithumen

ncore vagy bithumen

Honnan tudom letölteni a Directx 10 -et? De úgy hogy biztos ne jöjjön le vírus?

Vki tud mondani ilyen honlapot, ahonnan töltött már le, vírus nélkül ?

Legjobb válasz: bluedragon warez reggelni kell hogy el tudd érni garantáltan nem vírusos én is inenn szedtem le

bluedragon warez reggelni kell hogy el tudd érni garantáltan nem vírusos én is inenn szedtem le
Hát Warez oldalról a legjobb, tényleg -.-'''

Szeretnék magyar videó felvevőt! Honnan tudok letölteni egy normálisat? (Ne a frapsot mert nem tudom használni!

Legjobb válasz: Jobban jársz ha fogsz egy szótárat és azt az 5 szót kikeresed, amire szükség van és megtanulod a frapsot használni. Nem kell hozzá atomfizikából doktorálni, hogy tudd használni.

Jobban jársz ha fogsz egy szótárat és azt az 5 szót kikeresed, amire szükség van és megtanulod a frapsot használni. Nem kell hozzá atomfizikából doktorálni, hogy tudd használni.
Hát, ha a frapsot nem tudod használni, akkor egy magyar nyelvût sem fogsz...

Honnan tudom letölteni a Need for speed Shift et?

Legjobb válasz: NETLOAD.IN: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs DEPO.SOUNDOFEVIL.COM: http://depo.soundofevil.com/nfss.soundofevil.com.iso Autorun jelszó: HELPer DATA.HU: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó: rozsomák HOTFILE.COM: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó: jocy STORAGE.TO: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs LETIBIT.NET: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs HELLSHARE.HU: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs EXTRASHARE.US: http://www.extrashare.us/hu/folder/2944/Need-For-Speed-Shift.. jelszó nincs ADDAT.HU: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs STORAGE.TO: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs HOTFILE.COM: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó RAPIDSHARE.COM: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó KIEGÉSZÍTÉSEK: Need for Speed Shift keygen és mûködõ crack : ***** Patch és ÚJ crack : ***** REMÉLEM SEGÍTETTEM :) * Automatikusan eltávolított tartalom.

NETLOAD.IN: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs DEPO.SOUNDOFEVIL.COM: http://depo.soundofevil.com/nfss.soundofevil.com.iso Autorun jelszó: HELPer DATA.HU: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó: rozsomák HOTFILE.COM: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó: jocy STORAGE.TO: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs LETIBIT.NET: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs HELLSHARE.HU: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs EXTRASHARE.US: http://www.extrashare.us/hu/folder/2944/Need-For-Speed-Shift.. jelszó nincs ADDAT.HU: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs STORAGE.TO: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs HOTFILE.COM: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó RAPIDSHARE.COM: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó KIEGÉSZÍTÉSEK: Need for Speed Shift keygen és mûködõ crack : ***** Patch és ÚJ crack : ***** REMÉLEM SEGÍTETTEM :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
Shift?Még megse jelent!!!!!
Ne töltsd le, inkább vedd meg!
Letöltheted a Gamebond honlapjáról úgy 2nap múlva.:D
holnap már fent lesz valszeg torrentoldalakon PC-re, XBOX-ra meg PSP-re már le lehet tölteni pl mininovárol (****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Max ha annyira kéne akkor elõrendelheted.
Még sehol, majd kicsit késõbb szeptember közepe fele jelenik meg
Szeptember 17-én fog megjelenni.
Így van. Még nem jelent meg!
Van enél rövidebb változatta Letöltõközpont

Még sosem vonatkoztam. Nehéz vonattal közlekedni? Honnan tudom, melyik sínen fog jönni a vonat?

Csak BKVztam eddig egész életemben, busz, hév, metró villamos. De ősztől a keletihez járok majd suliba, és fogalmam sincs hogy megy a vonatozás. Most honnan tudom, hogy melyik vágányon jön a vonat? Mikor az állomásnál van vagy 3-4 sín, mert van tehervonat, meg személy. Honnan tudom hova fog jönni? Kicsit parázok. Nehéz vonatozni?

Legjobb válasz: Rettentõen bonyolult dolog, csak speciális tanfolyam után lehet vonatra szállni, feltéve hogy a vizsgán minimum 95%-ot teljesítesz... Nem kell szarni tõle. Állomáson mindig bemondják. Meg amúgy is, nem szokott egyszerre 5 vonat beérkezni, hogy ne találd meg a vonatod. Vész esetén kérdezel...

Rettentõen bonyolult dolog, csak speciális tanfolyam után lehet vonatra szállni, feltéve hogy a vizsgán minimum 95%-ot teljesítesz... Nem kell szarni tõle. Állomáson mindig bemondják. Meg amúgy is, nem szokott egyszerre 5 vonat beérkezni, hogy ne találd meg a vonatod. Vész esetén kérdezel...
Elsõ alkalommal érkezz korábban az állomásra, mondjuk 20 perccel. Igaz, 5 percen belül meg fogod találni a vágányt (még ha a vonat nem is érkezik rá addigra), de ez így biztonságosabb érzés lehet. Másrészt az állomáson ki van írva, hogy mi a vonat végállomása és melyik vágányról és mikor indul. A vonat oldalára is ki szokták írni a kezdõ-és végállomást, ha jól emlékszem. Továbbá kérdezd meg a felszálló utasoktól/ kalauztól, hogy ez a vonat megy -e ......-akárhova? Másodjára már nem fogsz parázni :) Esetleg menj el egy közeli helyre míg tart a nyár, csak úgy, kipróbálás céljából :)
Kb 50 éve, 5-6 éves koromban rendszeresen egyedül vonatoztam 25 km-t a nagyszüleimhez. Nem egy ördöngösség.

Honnan tudom letölteni a Supernatural 6. évadát? Linket pls. és ne torrenteset.

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönömszépen, ez életmentõ volt.: DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!