Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom a Kaleido (2 db)

A Mokszáth Kálmán Beszterce ostroma című műhöz készült hangoskönyvet honnan tudom letölteni?

Legjobb válasz: Ncore-on biztos fent van. De miért nem olvasod el inkább? :P

Ncore-on biztos fent van. De miért nem olvasod el inkább? :P
Próbáld meg ezt a linket: http://www.magan-kiadas.hu/mekkisablak.jsp?id=00899&szerzok=.. Vagy ezt: http://onlinehangoskonyv.blogspot.hu/2012/11/mikszath-kalman.. Itt pedig megtalálod az egész filmet. Remélem mûködik, mert 2012-es feltöltés. http://www.youtube.com/watch?v=SA9wltikvnw
A kérdező hozzászólása: Elõször is szeretnék elnézést kérni azért mert Mikszáth Kálmán nevét o betûvel írtam! Köszönöm a tippeket, az elsõ válaszolónak üzenem hogy pont azért keresem a hangoskönyvet mert sokkal élvezetesebb úgy olvasni, hogyha közben hallom is a szöveget.Nem tudom mi az az Ncore, valaki felhomályosítana? :( A második válaszolónak köszönöm a linket, az elsõt le is töltöttem nem is volt semmi baj, amíg bele nem hallgattam. Ez valami siralmas, nagyon hadar, és szerintem csak egy gép bbeszél rajta, vagy extrém tájszólása van a beszélõnek. A második linken a fájl nem található, na mindegy. Afilm viszont zseniális szerintem így elsõ pár perc után, ugyhogy elolvasom magamban a könyvet, aztán megnézem a filmet. De köszönöm az erõfeszítéseket.:)
A kérdező hozzászólása: Természetesen jár a zöld kéz mindkettõtöknek! :)

Honnan tudom letölteni a Kaleido Start végig?

NEM TORRENTESEN

Legjobb válasz: torrenten kívül sztem sehol...

torrenten kívül sztem sehol...
A kérdező hozzászólása: Már találtam egy jó kis oldalt! http://www.animeserias.gportal.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!