Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, szerelem-szeretet-vagy (3 db)

Honnan tudom, hogy szerelem-szeretet-vagy kötődés amit érzek?

Honnan lehet észre venni, hogy szerelmes vagyok-e...Vagy esetleg csak szeretem...Vagy csak köt?döm hozzá! Mik a jelei?

Legjobb válasz: A kotodes az, amikor a masik nagyon bunko hozzad v. eppen halal unalmas mar de te megis vele akarsz lenni, mert mar megszoktad. A szeretet ami nem szab hatarokat. Elenged, elfogad, elvezi a masikkal egyutt toltott idot. A szerelem az onzes, felemelo lila kod. Amikor a masik mindenkitol, mendentol jobb. A szava szent, szivdobogtato. Az ember akkor szerencses, ha a szeretet es a szerelem kozott reked meg valahol. En voltam mar mind a haromban. Az elsotol nagyon szenvedtem es nem mertem sokaig lepni. Aztan megtettem es joltettem. Voltam nagyon szerelmes. Igaz szerelem volt es nem mult el, mert testileg es lelkileg beteljesitetlen maradt. Nem rajtunk mult. ...es vagyok ebben a szerencses allapotban. Mikor nagyon szeretem a paromat es a szerelem is hullamokban jon. Szeretunk egyutt lenni kozel 4 ev utan sem unalmas - mint a ragaszkodos bunko.... En az en erzeseimet igy fogalmaznam meg....roviden. Ird le, mit erzel!

A kotodes az, amikor a masik nagyon bunko hozzad v. eppen halal unalmas mar de te megis vele akarsz lenni, mert mar megszoktad. A szeretet ami nem szab hatarokat. Elenged, elfogad, elvezi a masikkal egyutt toltott idot. A szerelem az onzes, felemelo lila kod. Amikor a masik mindenkitol, mendentol jobb. A szava szent, szivdobogtato. Az ember akkor szerencses, ha a szeretet es a szerelem kozott reked meg valahol. En voltam mar mind a haromban. Az elsotol nagyon szenvedtem es nem mertem sokaig lepni. Aztan megtettem es joltettem. Voltam nagyon szerelmes. Igaz szerelem volt es nem mult el, mert testileg es lelkileg beteljesitetlen maradt. Nem rajtunk mult. ...es vagyok ebben a szerencses allapotban. Mikor nagyon szeretem a paromat es a szerelem is hullamokban jon. Szeretunk egyutt lenni kozel 4 ev utan sem unalmas - mint a ragaszkodos bunko.... En az en erzeseimet igy fogalmaznam meg....roviden. Ird le, mit erzel!
Azért gondoltam, h most írnom kell neked, mert ugyanebbe a helyzetbe kerültem én is. 2 éve vagyunk együtt, viszont nagyon ritkán tudunk csak találkozni, szóval erõsen távkapcsolat... De szerintem ettõl függetlenül is utolér minden kapcsolatot a rózsaszín köd vége. Ezt én egy érzékelhetõ nagy mélypontként él(t)em meg. Ezt meg is mondtam a páromnak, h tudjon róla, és segítsen kilábalni belõle. Nagyon megértõ volt, még jobban szeretett és eltûrte minden hülyeségem... Most már jobb valamivel, de még beletelik kis idõbe. Nagyon szeretem õt, és eszembe se jutott elhagyni azért hogy másvalakivel újra "lángoljak" (elõször is meg se tudnám tenni). Szóval szerintem ez az értékesebb része a kapcsolatnak, és nem lehet mindig ész nélkül csak szerelmesnek lenni. :) Ez persze nem azt jeletni, h mostmár nem vagyok szerelmes belé, csak nem úgy... valahoyg egészen más módon. És szerintem sokak itt fejezik be a dolgot azzal a kijelentéssel, h "elmúlt"... De ez nem igaz. Csak most kezdõdik. :)
A kérdező hozzászólása: Hogy én mit érzek...Azt, hogy már nem dobogtatja meg a szívem úgy mint régebben! Régebben mikor megláttam akkor pillangók repkedtek a gyomromba...Mikor megcsókolt olyan volt mint egy szép álom, mikor megsimogatott beleremegett az egész testem! De valahogy már nem! Már olyan mintha egy idegennel lennék-> de mégis sokat gondolok a régi idõkre meg rá! És nem tom, hogy mit érzek! És zavar!

Honnan tudom h ez még szerelem amit érzek iránta vagy csak szeretet?

Már 1éve és 9hónapja vagyunk együtt a párommal,kisebb nagyobb megszakitásokkal! Sok hülyeség volt már,éés sok veszekedés! Néha ugyérzem megint elegem van és végleg belefáradtam az egészba,ritkán mondom neki h szeretem,csak akkor ha megkérdi h miért nem irom h szeretem meg miért nem mondoM! Szoval egyre kevesebbszer! Meg lehet h ö még mindig szeret mert ténleg sokat sirt h nem akarja h vége legyen és h ö tényleg teljes szivböl szeret és probálja,akarja helyrehozni a dolgokat,mert ö is meg én is elkövettünk egy pár hibát! de azota nem nagyon hiszem el h szeret miota egy lánynak azt irta chaten h nem tudja kifejezni h szeret e,sokszor megkérdezte az a csaj töle h szeret e engem és csak 1x válaszolt ak is csak ezt! Meg olyan fura nekem belül nem tudom honnan tudom h szeretem? Mert érzem h fontos nekem,mindent megadnék neki,nem tudnék nélküle lenni...de nem tudom mi ez! Tanácsot kérdek honnan tudom igazán h ez szerelem vagy csak szeretet?

Legjobb válasz: a szerelem egy idõ után elmúlik és mély szeretet lesz belõle.

a szerelem egy idõ után elmúlik és mély szeretet lesz belõle.
Vegyél elõ egy lapot, és írd le, mit szeretsz benne, mit nem, milyen jövõt látsz valószínûnek, és mérlegeld, hogy ez vele el tudod-e érni, vagy nem.
Ez a mi titkunk :D
A kérdező hozzászólása: kössz...:D
ahogy viselkedik veled, onnan :)
ha párkapcsolatban vagytok akkor szerelem van az elején, de az elmúlik és marad a szeretet
Minden párkapcsolat szerelemmel indul és az idõk folyamán szeretetté alakul. A szerelem sok mindent eltorzít a másik emberben, nem annak látod a másikat, ami. Ha ez átalakul szeretetté, egy sokkal mélyebb lelki kapcsolat alakul ki köztetek. Szeretni jobb, mint szerelmesnek lenni. A szerelem szimplán kémia, a szeretet egymás elfogadása olyannak, amilyen a másik, hibáival együtt. Feltétel nélküli szeretet, kitartás, ragaszkodás jóban, rosszban. Sokan megszeppennek, mikor lemúlik a lángoló érzés és 10 esetbõl, sajnos 7-en szakítanak, mert már nem érzik a perzselést, azonban akik ezt túlélik, azok akár életük végéig is boldogok lehetnek egymással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!