Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, mikor miét (842 db)

Honnan tudom, hogy mikor miét nyomja ki a pici amikor mozog?

Van hogy eldeformálódik a hasam, csúcsosodik az egyik oldalt. Hogy kell megállapítani hol a lába feje keze feneke?

Legjobb válasz: Szia! Én nem tudom megállapítani, hogy mikor melyik testrészét nyomja ki. Ultrahang után tudom követni kb 2 napig, aztán úgy elfészkelõdi magát, hogy nem tudom követni a mozgását. De nekem azt mondta a védõnõ, ha pár másodpercig folyamatosan kinyomja valamilyét, akkor az a feje, vagy a feneke, mert a kezét, lábát inkább rugdosásra, meg ütögetésre használja. De ki tudja néha annyit ficánkol:) 28 hetes kismama

Szia! Én nem tudom megállapítani, hogy mikor melyik testrészét nyomja ki. Ultrahang után tudom követni kb 2 napig, aztán úgy elfészkelõdi magát, hogy nem tudom követni a mozgását. De nekem azt mondta a védõnõ, ha pár másodpercig folyamatosan kinyomja valamilyét, akkor az a feje, vagy a feneke, mert a kezét, lábát inkább rugdosásra, meg ütögetésre használja. De ki tudja néha annyit ficánkol:) 28 hetes kismama

Kémia: honnan tudom, hogy mikor mi keletkezik? (példa lent)

pl.: H2SO4 + KOH ----> ? honnan tudom kiszámolni hogy mi keletkezik? mitől függ? a megoldás tudom hogy H2SO4 + KOH ---> K2SO4 + H2O, de miért?

Legjobb válasz: Savak (H2SO4, HCl, HNO3 stb.) és lúgok (NaOH, KOH, Ca(OH)2 stb.) reakciója sót (K2SO4, MgCl2, Na2SO4 stb.) eredményez.

Savak (H2SO4, HCl, HNO3 stb.) és lúgok (NaOH, KOH, Ca(OH)2 stb.) reakciója sót (K2SO4, MgCl2, Na2SO4 stb.) eredményez.
Ez egy közömbösítés, ami során egy savból(H2SO4) és bázisból(KOH) mindig só és víz keletkezik. Víz(H-OH) mindig keletkezik, a só pedig innentõl egyértelmû lesz: a savból marad az SO4 rész, ami kétszeresen negatív, a bázisból marad a K rész, ami egyszeresen pozitív. Ebbõl tudnod kell, hogy a keletkezõ só képlete K2SO4 lesz. Amúgy az egyenletet még utána rendezni is kell, úgyhogy helyesen így néz ki: H2SO4+ 2 KOH --> K2SO4 + 2 H2O
A kérdező hozzászólása: köszi:) és ha az van hogy: HCl + MgOH ---> ? akkor miért úgy lesz hogy: HCl + Mg(OH)2 ---> MgCl2 + H2O ? miért kell még az OHból is 2?
Az Mg a II. fõcsoportban van, ezért kétszeresen pozitív, az OH egyszeresen negatív. A sók mindig semlegesek, és hogy semlegest kapjál ebbõl a kettõbõl ezért az Mg-ból 1 kell, az OH-ból pedig 2(mert ez csak egyszeresen negatív, de ha kettõt veszel belõle, akkor már kétszeresen negatívnak számít). Ezért lesz a képlet Mg(OH)2
A kérdező hozzászólása: értem. még annyit szeretnék, hogy ha van ez az egyenlet pl.: H2CO3 + H2O odavisszanyíl HCO3- + H3O+ ebben az esetben miért a H2CO3 ad 1 Hidrogént a víznek? és a jobb oldalt miért az oxónium ion ad a HCO3-nak? ilyen egyenleteknél honnan lehet tudni hogy ki ad kinek? valamint hogy a bázis1 bázis2 jelölésnél számit hogy melyik az 1es és melyik a 2es?
A víz az savként és bázisként is viselkedhet, hogy mikor hogyan, azt a partnere dönti el. A H2CO3 az kizárólag sav lehet, szóval ezért ez ad le protont. A sav, bázis jelölés egyáltalán nem mindegy. Tegyük fel, hogy a H2CO3-t jelölöd sav1-gyel, akkor a túloldalon a HCO3- csak bázis1-gyel jelölhetõ. A jobb oldalon a H2O bázis 2 lesz, a H3O+ pedig sav2. Tehát a számoknak a meglévõ anyagoknál és a keletkezõ anyagoknál meg kell egyeznie!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Honnn tudom meg h a bankkártyámnak mi a biztonsági kódja, vagy az a pin kód? Ja és honnan tudom hogy mikor jár le?

ankkártya, pin, biztonsági, kód, lejárati id?, ideje

Legjobb válasz: Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.

Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.
Igen az a pin kód! Azt meg a bank levélben küldi ki! És a lejárati dátum meg a neved alatt kell hogy szerepeljen 2 szám ho/év
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ha internetes vásárlásnál merült fel a kérdés, akkor nem a pin kód kell neked, hanem a 3 rányomtatott szám a kártya hátoldalán.


Honnan tudja az ember lánya, hogy hogyan kell kisminkelnie magát? Honnan tudod, hogy mi előnyös, és mi nem?

Legjobb válasz: Próbálgatással lehet rájönni. Meg ugye egy segítõkész anyuka. :-)

Próbálgatással lehet rájönni. Meg ugye egy segítõkész anyuka. :-)
Van szemem és belenézek a tükörbe...
van szemed és belenézel a tükörbe DE én például nap mint nap látok olyat hogy nagyon nem áll neki jól az adott smink de még is viseli a legjobb megoldás ha próbálgatod otthon és megkérdezed a barátnõdet/tesódat/anyukádat/párodat
Kísérletezéssel, valamint az is segít, ha tudod, milyen típusba tartozol: http://www.nana.hu/szepseg-es-divat/trend/szinek-minden-evsz..
najó de aki nem megfelelõ sminket készít magának a tükörben, annak az ízlésével és az önkritikájával van problémája, nem a sminktudásával :)
Rakj fel egy képet, és megmondjuk.
Utána lehet olvasni neten pl, hogy melyik típusnak(van tél, tavasz, nyár, õsz...) melyik színek állnak jól. Ezeket szem-haj-és bõrszín alapján különítik el. :D Azt hiszem... ha mást nem elmehetsz egy ilyen sminktanácsadásra, vannak azt hiszem ingyenesek is néha...

Ha ujjazok egy csajt akkor honnan tudom hogy mikor élvez el?

Legjobb válasz: Cunci mókus, omg... A kérdés feltevõje - amennyiben nem egy humor herold, aki trollkodásban éli ki magát -, valszeg egy szûz srác, értsd: k*rvára nincs tapasztalata. Na most honnan a büdös p*csából kéne tudnia akármit? Felk*r az a sok nõre jellemzõ mentalitás, hogy az õ szerepük a szexben annyi, hogy odatartják a nemi szervüket, majd ha nem jó valami, akkor a pasi egy gyökér. Nem vagyunk nõk, totál különbözünk tõletek, ergo csak tõletek fogjuk tudni, nektek mi a jó. Ha nem mondod meg, csak elvárod, az neked is sz*r lesz.

Cunci mókus, omg... A kérdés feltevõje - amennyiben nem egy humor herold, aki trollkodásban éli ki magát -, valszeg egy szûz srác, értsd: k*rvára nincs tapasztalata. Na most honnan a büdös p*csából kéne tudnia akármit? Felk*r az a sok nõre jellemzõ mentalitás, hogy az õ szerepük a szexben annyi, hogy odatartják a nemi szervüket, majd ha nem jó valami, akkor a pasi egy gyökér. Nem vagyunk nõk, totál különbözünk tõletek, ergo csak tõletek fogjuk tudni, nektek mi a jó. Ha nem mondod meg, csak elvárod, az neked is sz*r lesz.
mikor ezt hallod:"ohhh igen, ne hagyd abba!!!ahmmm" és reklám:
9. vagyok, megint. Nem hogy örülnétek, hogy valakit még érdekel, hogy a lánynak is jó legyen. Szóval kedves kérdezõ, trollkodás nélkül: elõször csak szaporábban veszi a levegõt, aztán egyre több kontrollálatlan mozgást végez, ahogy az ösztönei kezdik átvenni az irányítást az agyától. Zihál, megfeszíti az izmait, lüktet belül. Amikor elélvez, függetlenül attól hogy látszik-e/hallatszik-e nála, elõször egyre jobban szorít, aztán hirtelen 5-6-7 erõs szorítást érzel egymás után pár másodperc alatt. Na akkor ment el a partnered. De szerintem látni is fogod (vagy felgyorsul a mozgása, vagy teljesen kifeszíti magát, de mindenképp látszódik)
Megkérdezed az anyjától
Úgy rádszorul, hogy mozdítani sem tudod az ujjad. Na akkor. Meg amúgy hallatszik a hangján.
ujjal simán megérzed a ritmikus összhúzódásokat a hüvelyben.
Ha nem veszed észre, akkor vagy rossz helyen jársz, vagy nem jól csinálod.
Akkor amikor hallasz egy halk csilingelést! Akkor leállhatsz!
Hát igen, ez az....ott tartunk, hogy már a pasik azt se tudják hogy mikor élvezünk el. + azt se, hogy mi jó!
Hidd el ezt nem téveszted el...
ha ez a kérdés felmerül, akkor szerintem inkább csak csókolóznod kellene :)
Hát igen. Mikor a csúcspontra érsz az ujjadat ágyúként fogja kilõni. Tényleg nem tévesztheted el...

Ha még nem jött meg akkor honnan tudom hogy mikor van pém? Szoptatok és nem volt mensim. A hőt hogyan és mikor kell mérni? Mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...

Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...
Szia! ha szoptatsz és nincs mensid, akkor nem is eshetsz teherbe.. Vagy arra gondolsz, hogy most nem jött meg véletlen? és hátha terhes lehetsz????

Egy kutya honnan tudja, hogy mit ehet meg és mit nem?

Azt gondolom, hogy nem fogja megrágni a vakolt falat, mert ugye én sem eszem meg egy fa kérgét sem, de azt honnan veszi, hogy a zöldség/gyümölcs az nem olyan tipikus kutya étel?

Legjobb válasz: a kutya nem tudja hogy mit ehet és mit nem... megszagolja rossz szaga van és nem eszi meg (te se eszed meg azt minek nem tetszik a szaga)

a kutya nem tudja hogy mit ehet és mit nem... megszagolja rossz szaga van és nem eszi meg (te se eszed meg azt minek nem tetszik a szaga)
Az én kutyám tényleg bármit megrágott és sajna meg is evett (olyat is, ami nem volt ehetõ), de szerencsére ez csak kölyökként csinálta. Viszont nekem eddig minden kutyám (sõt néhány ismim kutyája is) szerette néhány zöldséget-gyümölcsöt. Például a diót, cseresznyét, meggyet, szõlõt, dinnyét imádták, de néha az almát, körtét is megették. A mostani kutyusom a dísztököt és a paradicsomot is szereti. Nincs ezzel semmi baj, had egye ha akarja.
Üdv!Bocs, de azon problémázol, hogy a szomszéd kutyája miért eszi meg, a tied, meg miért nem?Nem mindegy, hogy a szomszédé mit eszik meg? Nekem az elõzõ kutyám a száraz kenyérhajtól kezdve a szõlõig és almáig mindent felzabált, a mostani pedig csak húst enne hússal. Õk sem egyformák, van, amelyik finnyás, van, amelyik nem, van, aki szereti a zöldséget, gyümölcsöt, van, aki nem. Ne rágódj ezen, a Te kutyád biztosan nem azért ódszkodik a gyümölcstõl, mert kevésbé szeret Téged, mint a szomszéd kutya a gazdáját.Egyszerûen csak neki nem jön be és kész.Amúgy a kutya irigy állat, ha odaengedsz egy másik kutyát is, biztos, hogy mindent megeszik, csak azért, hogy a másiknak ne jusson. Az enyém is egybõl habzsolni kezdi a tésztát, ha megjelenik a macska a tányér felé vezetõ úton...

Mire jó hogyha vezetem a görbémet? Egyáltalán mi ez, és hogy kell? Honnét tudom hogy mikor van peteérésem? Mi az a barnázás, és a tojásfehérje szerű folyás?

Ne nézzetek tudatlannak kérlek,de tényleg nem tudom! Már van 1kislányom,de én soha nem foglalkoztam ilyenekkel. Mikor elhatároztuk hogy babát akarunk rögtön összejött,így nem volt rá szükségem. Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem foglalkozok vele,de ezen a topikon is annyiszor olvastam ilyen kérdésekrõl,én meg azt sem tudom mirõl beszélnek!

A kérdező hozzászólása: Nem foglalkozok vele, de ezen a topikon is annyiszor olvastam ilyen kérdésekrõl, én meg azt sem tudom mirõl beszélnek!

Tudom hülye kérdés, de honnan tudom hogy mikor van peteérésem?

1 hónapja hagytam abba gyógyszert. A menzrszem nem jött még meg,4 napja késik,csak 3. napja barnázok. Néha kicsit görcsölgetek,a melleim nagyok,de már nem nem feszülnek,pár hete a bimbóm is nagyon érzékeny vokt. Teszt negatív,terhes nem vagyok.

Legjobb válasz: szia, nem hülye kérdés, mindenki ezt kérdezi aki babát szeretne és nagyon elkezd agyalni rajta. Mivel most hagytad abba a tablettát ezért kell egy kis idõ a szervezetednek, hogy visszatérjen a saját természetes mûködésébe. Amint a gyógyszer kezd kiürülni és olyan típusú vagy, hogy a tested jelzi, a következõket tapasztalhatod: egyre erõsödõ áttetszõ tojásfehérje szerû nyák, petefészek környéki szurkálódások, vagy egyik petefészek rövid ideig - pár óra hosszát - tartó intenzív fájdalma. Aztán szépen minden lecseng és utána jön a nem várt...vagy nem jön. De ha nagyon tutira akarsz menni veszel ovulációs tesztet és használod. Ez van akkor ha nagyjából "egészségesen" mûködsz. Ha néhány hónap után azonban úgy érzed valami galiba van, inkább menj el orvoshoz és nézzen Rád. Minden jót kívánok nektek!

szia, nem hülye kérdés, mindenki ezt kérdezi aki babát szeretne és nagyon elkezd agyalni rajta. Mivel most hagytad abba a tablettát ezért kell egy kis idõ a szervezetednek, hogy visszatérjen a saját természetes mûködésébe. Amint a gyógyszer kezd kiürülni és olyan típusú vagy, hogy a tested jelzi, a következõket tapasztalhatod: egyre erõsödõ áttetszõ tojásfehérje szerû nyák, petefészek környéki szurkálódások, vagy egyik petefészek rövid ideig - pár óra hosszát - tartó intenzív fájdalma. Aztán szépen minden lecseng és utána jön a nem várt...vagy nem jön. De ha nagyon tutira akarsz menni veszel ovulációs tesztet és használod. Ez van akkor ha nagyjából "egészségesen" mûködsz. Ha néhány hónap után azonban úgy érzed valami galiba van, inkább menj el orvoshoz és nézzen Rád. Minden jót kívánok nektek!

Hogy tudok psp-re programot rakni? :S mit hova hogyan? és honnan tudom hogy mien psp-m van mer igazából cseréltem. Final Fantasy-s ezüst

Legjobb válasz: Még is milyen progit akarsz rá rakni ? Ki veszed az aksit a gépbõl és az aksi helyén fent láthatod a géped szériaszámát http://pspokositas.hupont.hu/felhasznalok_uj/1/1/118495/kepf.. a pirossal be karikázott a szám

Még is milyen progit akarsz rá rakni ? Ki veszed az aksit a gépbõl és az aksi helyén fent láthatod a géped szériaszámát http://pspokositas.hupont.hu/felhasznalok_uj/1/1/118495/kepf.. a pirossal be karikázott a szám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!