Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, mikor (842 db)

Honnan tudom mikor hogy fekszik a pici a hasamban? A gyomorszájamnál és a hasam alján érzem a mocorgását. A gyomorszájnál erősebb egy picit. De elég sokat van keresztben.33 hkm

Legjobb válasz: Fura a kérdésed nagyon! Ha tudod hogy keresztben van akkor azt honnan tudod egyáltalán, ha a többit meg nem!? De egyébként én ezt dokitól tudom ha úgy érzem mint te, akkor az azt jelenti hogy fejfekvésben van,a lába a gyomrodnál van és rugdos, a kis kezecskéi meg a hasad aljánál és matat azt érzed!32hkm

Fura a kérdésed nagyon! Ha tudod hogy keresztben van akkor azt honnan tudod egyáltalán, ha a többit meg nem!? De egyébként én ezt dokitól tudom ha úgy érzem mint te, akkor az azt jelenti hogy fejfekvésben van, a lába a gyomrodnál van és rugdos, a kis kezecskéi meg a hasad aljánál és matat azt érzed!32hkm
Hát nem tudom nálad hogy van, de nálam egyértelmû, hogy a feje lennt van, mert akkorákat rúg a bordáimnál, hogy csak na. Ahol erõsebb mozgást érzel, ott a lábacskái vannak :-)
A kérdező hozzászólása: Csak onnan gondolom, hogy keresztben van mert a két oldalamnál szokott kidudorodni, ha nyújtózkodik. Köszönöm szépen a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés ha a jobb oldalamnál csuklik akkor ott a buksija?
Valószínü ott körül, de mivel te sem fejbõl csuklassz hanem mellkasból az esélyesebb!Elsõ voltam. :) )))
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van :) Majd kiderül már elvileg jövõ héten megyek uhra a magzatvíz végett, meg nstre. Majd kiderül hogy fekszik :)

Honnan tudom mi az azonosítóm?

OTP netbankba szeretnék bejelentkezni, de kell hozzá azonosító, a számlaszám és a kód, ebb?l az utóbbi 2 megvan, de nem tudom mi az azonosítóm. Megnéztem a szerz?dést de azon sincs rajta. Valami ötlet, hogy mi alapján tudnám megnézni, vagy kideríteni hogy mi az?

Legjobb válasz: Eddig honnan írtad be? Vagy ha teljesen új vagy, kellett, hogy kapj egy papírt ezekrõl. Ha sehogyse találod, csak a bankfiókban fogják megmondani. Hétfõn...

Eddig honnan írtad be? Vagy ha teljesen új vagy, kellett, hogy kapj egy papírt ezekrõl. Ha sehogyse találod, csak a bankfiókban fogják megmondani. Hétfõn...
Áhh.. nem, megpróbálhatod a telefonos ügyfélszolgálatot. Ott adataid ellenõrzése után meg fogják tudni mondani. Elsõ voltam.
Nem a számlaszerzõdésen, hanem az OTP-direkt szerzõdésen keresd, az oldal közepén lesz.
Ti nem kommunikáltok????!!!!!! :S
Ha már azt mondja h "Ne hagyd abba...", na akkor abbahagyod, és elmész enni, vagy aludni.
ma 06:55 Akkor te se vagy valami tapasztalt, ha ezt állítod! :DDDD
A kérdező hozzászólása: Taniíts mester! :D
tegnapelõtt 08:38 Aha... Mondom én, hogy nem vagy valami tapasztalt! Egy 35 éves nõnek másfél perc alatt okoztam elég nagy orgazmust farmeren (!) keresztül. Senki nem mondja hogy ez elég egy kiéhezett nõnek, de a jelenlegi barátnõmet is bármikor elélveztetem ruhán keresztül és õ is 30 fölött van. Hidd el hogy akár egy csókkal is el lehet élveztetni egy nõt!
ruhán keresztül felizgatni lehet csak orgazmushoz több kell: az nem csak annyi, h élvezte, hanem attól sokkal több....;-)
azért hogy te élvezd..a ruhán bévül inkább akkor lesz orgazmus.. és akkor hagyd abba ha mondja vagy ilyenkor más az arca mint orgazmus közbe..:)
hát, biztosan jobban örülne ha nem lenne ott az a ruha...
miért nem kérdezed meg tõle? basszus, ember..szoktál te beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: :DDD
Azért, mert alszik.
A kérdező hozzászólása: ruha alatt pl egy bugyit értek, de rosszul kérdeztem. azért hagyja magát mert élvezi vagy azért hagyja magát bugyin keresztül simogatni, mert azt hiszi, hogy én élvezem? :D
Csak hogy egy értelmes válasz legyen: a nõ pupillái kitágulnak, libabõrös lesz, beleremeg... remélem ezek közül legalább egyet észleltél. amúgy ruha alatt mit értesz? mert nem mind1, hogy egy tangát vagy egy sínadrágot :P
6:55 vagyok, elég tapasztalatom van, hidd el, 30 múltam nemrég. De a kedvedért javítom magam. Az igazi nõnek nem elég, ha ruhán keresztül simogatják, tehát így nem lesz orgazmusa. A 14 éves kiscsajoknak lehet, hogy elég egy érintés, de kétlem.
Ruhán keresztül nem lesz orgazmusa, bármikor abbahagyhatod.
Amikor azt mondja " Semmi gond, próbálkozni lehet"
06-24 10:39 A net televan szakirodalommal. Hogyan kell puncit nyalni, a csikló, a punci gasztronómiája, 35 legforróbb szextipp, leggyakoribb nõi fantáziák, a nõi kezek dícsérete, stb. Ezerszámra találsz ilyeneket.

Honnan tudod, mit jelent egy idegen nyelvű mondat?

A kérdés furán hangzik, de arról van szó, hogy nekem a szavak nem állnak össze egész mondattá írásban. Hogy lehet ezen javítani? Mi áll ennek hátterében? Nem vagyok teljesen tisztában az igeidőkkel, ezért nem tudom pontosan lefordítani? Konkrétan az angollal vagyok gondban. Nézek angol nyelvű sorozatokat, ott párszor gondolkodás nélkül megértem, amit mondanak. De írott szövegnél ez nehezen megy. pl ezeket a mondatokat így fordítanám Trouble's what feels good to me - Hiba mit érzek jó nekem Tell me that you think I'm good - Mondj nekem ezt, gondolod én jó vagyok Try to remember what you are - Ennek a mondatnak értem egyenként minden egyes szavát, de ha leakarom fordítani egészben akkor kavalkád lesz a fejemben.

Legjobb válasz: "nekem a szavak nem állnak össze egész mondattá írásban. Hogy lehet ezen javítani?" Gyakorlással. "Trouble's what feels good to me" Trouble is || what feels good to me. Tehát: a córesz az, ami számomra kellemes érzés. Magyarul: szeretem a zûrt, a káoszt. Balhés vagyok. "Tell me that you think I'm good" Tell me that || you think I'm good. Mondd nekem, hogy szerinted jó vagyok. "Try to remember what you are" Try to remember || what you are. Próbáld felidézni, mi vagy. (Próbálj emlékezni rá, mi vagy.) Mindhárom esetben segít, ha észreveszed, hogy ezeket a mondatokat két-két szorosabban összetartozó egységre lehet bontani. "nekem a szavak nem állnak össze egész mondattá" Nem is ez a dolguk. Eleve a szavaknak általában csak egy mondatban vagy kifejezésben lesz értelmük. Itt ez a mondat: I can't put up with the noise any longer. Itt minden szónak megvan a szép szótári jelentése, de ezek sose fognak értelmes mondattá "összeállni". A longer azt jelenti alapesetben, hogy hosszabb. De mi hosszabb minél? :))) Aki tud angolul, az persze rögtön tudja, hogy az "any longer" egy kifejezés, a "put up with" egy másik, és így rögtön érthetõ a mondat. Nem egyszerûen szavakból épülnek fel a mondatok, hanem a szavak jelentése függ attól, milyen szerepet kapnak egy mondatban.

"nekem a szavak nem állnak össze egész mondattá írásban. Hogy lehet ezen javítani?" Gyakorlással. "Trouble's what feels good to me" Trouble is || what feels good to me. Tehát: a córesz az, ami számomra kellemes érzés. Magyarul: szeretem a zûrt, a káoszt. Balhés vagyok. "Tell me that you think I'm good" Tell me that || you think I'm good. Mondd nekem, hogy szerinted jó vagyok. "Try to remember what you are" Try to remember || what you are. Próbáld felidézni, mi vagy. (Próbálj emlékezni rá, mi vagy.) Mindhárom esetben segít, ha észreveszed, hogy ezeket a mondatokat két-két szorosabban összetartozó egységre lehet bontani. "nekem a szavak nem állnak össze egész mondattá" Nem is ez a dolguk. Eleve a szavaknak általában csak egy mondatban vagy kifejezésben lesz értelmük. Itt ez a mondat: I can't put up with the noise any longer. Itt minden szónak megvan a szép szótári jelentése, de ezek sose fognak értelmes mondattá "összeállni". A longer azt jelenti alapesetben, hogy hosszabb. De mi hosszabb minél? :) )) Aki tud angolul, az persze rögtön tudja, hogy az "any longer" egy kifejezés, a "put up with" egy másik, és így rögtön érthetõ a mondat. Nem egyszerûen szavakból épülnek fel a mondatok, hanem a szavak jelentése függ attól, milyen szerepet kapnak egy mondatban.
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestõgée annak mkénit rdeeözndenk el a btûek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslõ és az uolstó betû a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlõ, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. Íme a bzonytéik. Úhygoyg tnseseek egnem bkébeén hyagni a hleyrsesáíi fmonisáokgkal
A kérdező hozzászólása: Kösz a videót, nagyon hasznos volt. Nem is gondoltam bele eddig, miért is hasznos kifejezéseket és mondatokat tanulni, szavak helyett. Könnyebben megjegyezzük õket és segít elsajátítani a nyelvtan használatát is.
Not at all.
Nekem is nehéz, mert a magyarban a szóvég pontosan megmutatja, hogy milyen szófajú az adott szó és azt is, mi a szerepe a mondatban. A központozás is gazdagabb a magyarban, kijelöli a tagmondatok határát. Szóval ismerem a gondot. Ezért nagyon nehezen verekedtem el magam a középfokúig, és tovabb nem is megyek. De amit kerdezel, az egyszerubbek koze tartozik, mindjart irom.
A kérdező hozzászólása: Ez a nem egészen mire vonatkozik?
Not at all=Nem tesz semmit, semmiség:-) Learn phrases!;-)
És NE popzenei szövegeken gyakorolj! Azon rendszerint flerúgják az angol nyelvi szabályokat, tehát az pont mélyvíz ehhez. A szintednek megfelelõ tankonyvi mondatokkal gyakorolj, a popszöveg nem alkalmas fordítás gyakorlására.
A kérdező hozzászólása: A tudatlanság néha vicces dolgokat szül. :) Megtanulok minél több kifejezést. Köszönöm a segítséget.
Pont az a baj, hogy le akarod fordítani szavanként a mondatokat.Én a magán tanáromnál, mondatokat tanultam, és ez sokkal hatásosabb, mint szavakat tanulni.meg kell tanulni angolul gondolkozni, ez a lényeg.és akkor nem kell fordítgatnod semmit.persze nyilván a szavakat is meg kell tanulni hozzá. Watch this! http://www.youtube.com/watch?v=m2fEPPp2doM&feature=related
A kérdező hozzászólása: Az eddigi tanácsok alapján tehát tanuljak meg minél több kifejezést, ne önállóan csak a szavakat tanuljam meg a központozást, hogyan bontható egy mondat kisebb részekre, tagmondatokra, ezeket ismerjem fel. Tanuljam meg a legtöbbet használt igeidõket, hogy felismerjem a szórendet. Felejtsem el végképp, hogy "emberi szótár" vagyok, mert így minden mondat fordításom értelmetlen lesz. Érzem, tudom, hogy a mondatok rosszak, ezért is kértem itt segítséget. Magyarul jól tudok, a szókincsem is gazdag, mert rengeteget olvasok szakkönyveket, szépirodalmat és szórakoztató irodalmi mûveket. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Te olyan vagy, mint a google fordító. Az abajod, hogy szótárból nézed ki a szavak jelentését és aztán leírod õket sorban egymás után. Fordítani nem így kell. Fel kell fogni hozzá, hogy mit jelent a mondat. Ehhez tudni kell az angol nyelvtant, és bizony magyarul is jól kell tudni hozzá. Ha az utóbbi nem megy, akkor nem érzed, hogy az ilyen mondatok, mint pl. "Hiba mit érzek jó nekem" teljesen rosszak.
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy te szó szerint, szavanként fordítod a mondatokat. Ez így nem jó. Olvasd el az egészet, aztán értelmezd. A lényeg az értelmezésen van. Van, hogy nagyon más a szórend angolban és magyarban, ezért nem szabad szavanként fordítani, mert nem lesz értelme. Gondold át, mert ha nem, akkor az olyan, mintha csak beírtad volna a google fordítóba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez a központozás némileg segített, hogy jobban átlássam a mondatokat.
A kérdező hozzászólása: Kérem azok is válaszoljanak, akik nem angolosok, a feltett kérdésre õk is tudnak válaszolni. A mondatok csak példák hogy tudjátok mire is gondolok az alatt hogy nekem a szavak nem állnak össze egész mondattá írásban.
A kérdező hozzászólása: A kérdés arra vonatkozik hogy mi segítettet nektek, hogy tudjatok helyesen fordítani? Ez remélem kivehetõ a kiegészítésnél. A mondatokat csak példának írtam, hogy pontosan mit is értek az alatt hogy nehezen megy a fordítás, szóval nem kérem, hogy fordítsátok le a mondatokat. A mondatok egy zeneszöveg részei. http://lyricstranslate.com/hu/Lana-Del-Rey-Gramma-lyrics.html
"Trouble's what feels good to me - Hiba mit érzek jó nekem Tell me that you think I'm good - Mondj nekem ezt, gondolod én jó vagyok Try to remember what you are - Ennek a mondatnak értem egyenként minden egyes szavát, de ha leakarom fordítani egészben akkor kavalkád lesz a fejemben." A that es what elõtt mind3 esetben végetér egy tagmondat. Tehát ha magyarul lenne, így központoznánk: 1. Trouble's, what feels good to me. 2. Tell me, that you think, I'm good. 3. Try to remember, what you are. Egyébként nem komplett angol mondatok ezek. Hol olvastad, ki irta ezeket?
A kérdező hozzászólása: Aki hozzám hasonlóan kifejezéseket akar tanulni annak ajánlanám ezt az oldalt. Több mint 3000 kifejezés, tematikusan rendezve és meg lehet hallgatni a kiejtést brit angol formában. http://www.speakenglish.co.uk/phrases/?lang=hu

Honnan tudok MINÕSÉGI mosható intim betétet szerezni?

Ezzel is szeretném a környezetet kímélni...

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, hogy a mosáshoz használt temérdek tisztított, ivóvízminõségû csapvízzel, a mosószerekkel és a mosógép által használt energiával (de tudod mit, ha kézzel mosnád, akkor a melegvíz elõállításához használt energiával) védenénk a környezetünket. Ha ezt mind figyelembe veszed, szerintem mégis környezetkímélõbb az eldobható tampon. Arról nem beszélve, hogy el sem tudom képzelni, hogy itthon hová tudnám diszkréten kiteregetni a betéteket :S

Nem vagyok benne biztos, hogy a mosáshoz használt temérdek tisztított, ivóvízminõségû csapvízzel, a mosószerekkel és a mosógép által használt energiával (de tudod mit, ha kézzel mosnád, akkor a melegvíz elõállításához használt energiával) védenénk a környezetünket. Ha ezt mind figyelembe veszed, szerintem mégis környezetkímélõbb az eldobható tampon. Arról nem beszélve, hogy el sem tudom képzelni, hogy itthon hová tudnám diszkréten kiteregetni a betéteket :S
Hát nekem nem lenne gusztusom mosogatni....Na mindegy, ezt találtam: http://www.tisztababa.hu/?oldal=2&termek=1665&q=mos%F3 Bár ennél még szerintem ez is jobb: http://www.intimtolcser.hu/?gclid=CKDP5PzhkaQCFdyQzAodJzRxHA Részemrõl maradok a tamponnál
Brrr... Az egy dolog, hogy gusztustalan, de hogy lehet alaposan kimosni? Inkább máshogy védd a környezeted, van ezer más lehetõség.

Mikor van peteérés a hőm szerint? Hogy alakul a ciklus folyamán? Pé-ig alacsony vagy magas? Honnan tudom mikor van/volt pé-m?

Ma vagyok a 6.-ik napomon, és 36,9 volt reggel. nem sok az?Mensi alatt nem mértem. De akkor nem is kell. Igaz?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a pé még alacsony hõmérsékleten van, aztán másnap reggelre ugrik fel. A mensi elõtt 1-2 nappal esik le, ha nincs megtermékenyülés. Ezt könyvben olvastam, terhes is lettem a pé napján egy kisfiúval:-))) Itt olvastam olyat, hogy a pé már a magas hõmérsékletû napon van. Lehet... Én így tudom, remélem segítettem. A ciklusodat úgy ismerheted ki, hogy pár hónapig hõmérõzöl, és nézed a méhszájnál a nyákot. Egyszerûbb az ovu teszt. (DM, Rossmann) Nekem ez a könyv sokat segített a teherbeeséshez: Dr. Karen Trewinnard: Termékenység & fogamzás. Sok sikert a bébihez!

Én úgy tudom, hogy a pé még alacsony hõmérsékleten van, aztán másnap reggelre ugrik fel. A mensi elõtt 1-2 nappal esik le, ha nincs megtermékenyülés. Ezt könyvben olvastam, terhes is lettem a pé napján egy kisfiúval:-))) Itt olvastam olyat, hogy a pé már a magas hõmérsékletû napon van. Lehet... Én így tudom, remélem segítettem. A ciklusodat úgy ismerheted ki, hogy pár hónapig hõmérõzöl, és nézed a méhszájnál a nyákot. Egyszerûbb az ovu teszt. (DM, Rossmann) Nekem ez a könyv sokat segített a teherbeeséshez: Dr. Karen Trewinnard: Termékenység & fogamzás. Sok sikert a bébihez!

Tudom, hogy nagyon buta vagyok de tényleg nem tudom. Hogy van ez az É, D, K, Ny irány? Honnan tudom mi merre van?

Nem csak úgy nem tudom, hogy mondjuk kiállok az utcára, és a nap állásából(ha például pont megy le a nap) nem tudom megérteni, megtudni mi merre van, hanem Az is a baj, hogy ha azt mondják, tvbe, hogy Magyarország keleti részén.. akkor nem tudom a térkép melyik felén helyezkedik el a kelet. :( Tudom alapiskolás dolog lenne ezt mind tudni.

Legjobb válasz: A térképet mindig szembe nézzük, akkor balkéz felõl van kelet Szlovákia felé, fen van észak, nyugat jobb kéz felé, Ukrajna, dél pedig lent Horvátország felé. Ha kimész és látod hogy merre megy le a nap az nyugat és az mindig a bal kezed felé van:) remélem segítettem:)

A térképet mindig szembe nézzük, akkor balkéz felõl van kelet Szlovákia felé, fen van észak, nyugat jobb kéz felé, Ukrajna, dél pedig lent Horvátország felé. Ha kimész és látod hogy merre megy le a nap az nyugat és az mindig a bal kezed felé van:) remélem segítettem:)
Bocsánat rosszul írtam, nyugat van Szlovákia felé( bal kéz) és Ukrajna jobb kéz fele(kelet)
Térkép tetején van észak, az alján dél. A jobb oldalán kelet, a bal oldalán nyugat. [link] A való életben ugyanígy tudod megállapítani az egyes égtájakat. A nap mindig keleten kell fel, és nyugaton nyugszik. Ha jobb kézre esik kelet, akkor a bal oldalon lesz nyugat. Dél a hátad mögött lesz, észak pedig elõtted.
A kérdező hozzászólása: De nagyon nagyon édesek vagytok köszönöm Tisztára szégyellem magam..
"Ha elõttem van észak, hátam mögött dél, balra a nap nyugszik, jobbra pedig kél." :) ))
Én is a versikébõl tudom mindig, és a térképen pedig felfelé Észak, onnantól meg versike :D Angolul kell akkor mindig végigmondom, hogy "Elõttem van észak hátam mögött dél, balra a nap nyugszik, jobbra pedig kél" aztán hozzápárosítom angolul, mert ott a versikés sorrendben jegyeztem meg, "North-South-West-East" :D

Honnan tudom mikor fázik, mikor van melege, stb? Szóval milyen jelei vannak? Mikor az hogy csak azt akarja hogy hozzámbújhasson?

2és fél hónapos a kislányom.

Legjobb válasz: a kezét ne nézd,mert a vérkeringés miatt szinte mindig hideg a babáknak.ha az orra hideg akkor fázik.ha a tarkója beizzad akkor melege van.az enyém fürdés után néha libabõrös is,és elkezd csuklani,onnan tudom hogy igyekeznem kell az öltöztetéssel...az utolsó az jó kérdés...azon már én is gondolkodtam...

a kezét ne nézd, mert a vérkeringés miatt szinte mindig hideg a babáknak.ha az orra hideg akkor fázik.ha a tarkója beizzad akkor melege van.az enyém fürdés után néha libabõrös is, és elkezd csuklani, onnan tudom hogy igyekeznem kell az öltöztetéssel...az utolsó az jó kérdés...azon már én is gondolkodtam...
Ha melege van, akkor ki van pirulva, érezheted is, hogy picit meg van izzadva. A fázásban nem igazán tudok segíteni, mert a fiam õszi baba, kezdettõl fûtöttünk, ha kimentünk, akkor pedig az idõjárásnak megfelelõen öltöztettük. Most, mikor nagyobb, akkor úgy veszem észre, hogy hideg a keze vagy a lába, a kis arca, de ami a legegyértelmûbb, hogy elviseli a takarót!:) Mert egyébként nem szereti. Amikor a fiam volt ilyen pici, akkor amikor csak tehettem, megöleltem, éreztettem vele, hogy ott vagyok. De mikor még ilyen pici, akkor ha nem éhes, álmos, vagy nincs problémája, de picit nyûglõdik, de a közelségedre megnyugszik, akkor anyahiánya van.
Az én fiam 1 hónapos és én kb azokra figyelek, amit az elsõ válaaszoló is írt. Pl ha süt a babám, akkor melege van, piros is az arca, ha fázik akkor hideg a kis arca, keze.
azt olvastam valahol, hogy a tarkóját kell megnézni, ha nagyon meleg akkor melege van, ha hideg akkor fázik. Hát nem tudom ez mennyire igaz.
igen, a tarkóját, vagyis a tarkójánál a hátát kell nézni. Ha hideg, akkor fázik, ha nagyon meleg, nyirkos, izzadt, akkor melege van. Én ezt akkor figyelem, ha tudom , hogy nem éhes, nem álmos és mégis nyüglõdik. Vagy álmában szokott elõfordulni, hogy nyüsszög, akkor többnyire ez a baj, fázik, vagy melege van.

Szoptatás ideje alatt honnan tudom mikor van peteérésem?

4 hete szültem és 1 hete nem vérzek már. Akár már most is lehet vagy csak mikor már elõször meg jön az után tudom kitalálni? A kisfiam fele anyatejet, fele tápszert kap.

Legjobb válasz: Nem tudod mikor van. Az elso mensid elott 2 hettel lesz eloszor. Ha nem szeretnetek babat, akkor mar most vedekezni kell. Csendben megjegyzem, hoyg 4 hettel a szulesed utan megy mar a szex neked ;) Nekem ehhez tobb ido kellett. De ez az irigykedes resze volt!

Nem tudod mikor van. Az elso mensid elott 2 hettel lesz eloszor. Ha nem szeretnetek babat, akkor mar most vedekezni kell. Csendben megjegyzem, hoyg 4 hettel a szulesed utan megy mar a szex neked ;) Nekem ehhez tobb ido kellett. De ez az irigykedes resze volt!
Ovulációs teszt talán a legmegbízhatóbb, de ha még nem szeretnél újra teherbe esni, akkor védekezni kell majd valahogyan. Azért az elsõ behatolás elõtt menj el kontrollra a nõgyógyászhoz 6 hét után. És még az is elõfordulhat, hogy újra vérezni fogsz mondjuk egy hét múlva, vagy pár nap kihagyás után, elõ fordul. VAn, akinek hamar visszaáll a ciklusa, van akinek csak az utolsó szotatás után valamivel. És persze a két véglet között bármi elõfordulhat. A ciklusok kezdõdhetnek vérzéssel, de lehet hogy az elsõ vérzést már két héttel megelõzi a peteérés, ezt sem lehet kiszámítani.
Ha nemcsak szopizik, akkor elvileg hamar meg fog jönni újra, de ez persze nem szentírás, nagyok lehetnek a különbségek. Tudni onnan tudhatod, ha figyeled magad és jó esetben észleled a tüneteket. Ha ez nem megy, akkor ovu-teszttel, de az ugye nem olcsó. - Vagyis végsõ soron védekezz mindenképp, mert elõre nem tudhatod, mikor fog megjönni. És ha megjön, elõtte már volt PÉ-d.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Mégha azokat a tüneteket észlelem is nagyon elbizonytalanít, most biztos e az. Terhesség elõtt nagyon jól követhetõ volt mindenféle teszt és egyéb nélkül is. 4 héttel a szülés után a sex még azért nem az igazi, de azért próbálkozunk...:)

Szabálytalan a ciklusom, 33-38 nap közötti. Honnan tudom mikor van ovulációm?

Legjobb válasz: A gyógyszertárakban lehet kapni ovulációs tesztet nem drága és azzal ki tudod deriteni mikor van peteérésed.

A gyógyszertárakban lehet kapni ovulációs tesztet nem drága és azzal ki tudod deriteni mikor van peteérésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!