Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, még szűz vagyok (6 db)

13 éves fiú vagyok. Honnan tudom hogy szűz vagyok e még?

A szomszédom szerintem ha jön a spermám az azt jelenti hogy elvesztettem a szüzességem .

Legjobb válasz: Ezt onnan tudhatod, h több fogad van mint IQ-d menny és írd meg a házid.

Ezt onnan tudhatod, h több fogad van mint IQ-d menny és írd meg a házid.
Kérdezõ, akaszd föl magad vagy tedd fel anyádnak ezt a kérdést, ne a faszparaszt szomszédodnak.
Szerintem: Ha már nem lennél szûz, akkor tudnád.
Ne hallgass az elõzõekre, csak össze akarnak zavarni! Onnan tudod, hogy szûz vagy még, hogy ha bele nézek a kis gatyádba, (ez csak Superman-os kis gatyádba mûködik, vagy kakissal!) akkor havonta egyszer vérzik a kukid. Ezt hívják menzesznek!
A szomszédod egy agyatlan, aluliskolázott hülye. A szüzességedet akkor veszted el ha a hímvesszõd behatol egy lány hüvelyébe. Nem, nem kecskéjébe, nem juhéba, hanem egy nõnemû személy nemi nyílásába! Értettük?
Mondd meg a szomszédodnak, hogy Szabics üzeni neki, hogy egy [email protected] Jól átvert téged te kis sügér. 13 évesen már 10 gyerekednek kellene lennie. És az elsõ szexet hogy hívja? Lábgomba?
Ilyeeeeeen ninncs-eeeeee, baaaaaazzzzzzmeeeeg! :, D
Ha lefekszel egy lánnyal akkor veszíted el. Az, hogy jön a spermád, az csak azt jelenti, hogy kezdesz érdeklõdni a szex iránt, és már nem csak a kisautóidat akarod tologatni.
Fake:D remélem..
14/L= 14-en nem hiszik el, hogy Lehetetlenülidiótaéstájékozatlankisszûzkukivagyöcsi Remélem segítettem! 22/F= 22 Fognélkülialkarnyifarkúrétinégerfogholnapestigseggbetolnihaaddignemolvasodelabioszkönyved
Az a szomorú hogy szerintem ez nem fake kérdés. A 14/L-t meg szerintem azért kérdezte mert új itt még.
:) ):) ):) )addig mig le nem fekszel egy lánnyal az is maradsz.:) ):) ):) )
Én egyszer 4 éves kromban lefeküdtem egy lánnyal. A szomszédban lakott és jó ba voltunk a szüleu megengedték, hohy néha nálunk aludjon vagy én náluk :) Egy ágyban feküdtünk, egyszerre feküdtünk le. Én már 4 éves kromban elvesztettem. Chuck Norris viszont sohasem vesztette el a szüzességét. Õ elkapta és megölte.
a szomszédod hülye:D
Hogy hívják a GYP-s szomszédod hogy verném szét egy baseballütõvel a z okos fejét hogy ilyen bal****ságokat mond! xDDD
Bazzeg ez fuck yeah xdss
A kérdező hozzászólása: mi az a 14/L?
aztaaa xD hogylehet valaki ekkore hülye?:) 14/L
Bocs, nem akarok félreértést, utolsó vagyok.... Úgy érzem, a te esetedben pontosításra szorul, amit írtam. Tehát! Ha nem a szomszéd, hanem valaki más nunijában volt a szomszéd kifiú fütyije, akkor sem szûz már. (O M G szereztél azért egy jó estét nekünk)
"megvan róla gyõzõdve hogy õ már nem szûz" hát ez halálos :DDDD Kisfiam! Ha a szomszédnak volt már a kukija a másik (nõnemû) szomszéd nunijában, akkor nem szûz, ellenkezõ esetben igen.
A kérdező hozzászólása: A szomszédom még csak 12 de megvan róla gyõzõdve hogy õ már nem szûz. de ha õ nem az akkor én sem. nem tudom kinek higgyek
Dugd fel az ujjad a s.ggedbe. Ha megvan a szûzhártyád, akkor még szûz vagy. Mondjuk ne hallgass, a fogyatékos szomszédodra, aki lóf.szt sem tud a témáról. Olvasd el a biosz könyvet, talál mostanában fogjátok tanulni. Még csak véletlenül se jusson eszedbe a dugás, amíg ilyen hülye vagy.
akkor veszted el a szüzességed hogy ha a faszod egy nõnek a pinájába van és húzod ki be ki be..... érted?:D
nem csak szûz hülye is
Azt honnan tudod, hogy 13 éves fiú vagy? Ezt is a szomszédod mondta?
Nem ciki.:) Lehethogy még imponál is neki, hogy Õ lesz neked az elsõ.;)
Szerintem nem ciki. Hidd el fogja élvezni és ha valami nem jó neki fog szólni, hogy ez ne úgy csináld hanem másképp. Mindenképp adj idõt az elõjátéknak. Az feloldja a feszültséget és sokkal jobb lesz.
Elõjáték már volt köztetek?Szerintem is ilyenkor fontos az elõjáték.Ha tudod mi, hogy mûködik és ráérzel mi esik jol neki akkor nem lesz baj.
Ez nem ciki cuki!:) Ha a lány tudja, hogy mi a helyzet ne aggódj nem lesz semmi gond! :)

Az nem baj hogy 18éves vagyok és még szűz vagyok de a nyáron el szeretném, veszteni és az első a fiúnak is fáj és honnan túgya a fiú mit kell csinálni ha a lány nem szűz az tudja hogy hogy kell csinálni?

Legjobb válasz: sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell

sexelj olyannal elõször aki tapasztalt am látott már szerintem minden 10év fölötti ember szexvideót, és tudja mit hogyan kell
Elöttem lévõnek igaza van milyen szövegezmár??
Hát... Figyelj ha ilyen "SOK" önbizlmad van fel se fog állni:D Ember, nem úgy megy az, hogy "Hát én most el akarom veszíteni a szüzességem..." Ismerj meg valakit és kb min egy fél év után jöhet a sex. NE félj, a fiúnak csak akkor fáj ha a lány nem elég nedves "ott":P tapasztalatból mondom:D 15/f
hát kedves tapasztalt 15éves fiú.. nem gondolod, hogy nem kellett volna, hogy fájjon neked hanem még elõjáték egy kicsit.. és akár a lány akár a te nedveid majd síkosítanak.
Egyet értek az elõttem szólóval. Egy 15 éves fiú veszettül tapasztalt lehet. Szerintem a lánynak sokkal jobban fáj, mint neked, ha nem elég nedves, mert csak a saját igényeid kielégítésére használod...-.- Az ilyen srácokra tetetnék "farokfogót". Amúgy a kérdezõnek: Nem hiszem, hogy bárkinek is kellene pornót néznie ahhoz, hogy tudja, mit kell csinálni. Ez jön majd ösztönösen. Az én barátom 19 éves és szûz volt, mikor elõször szeretkeztünk, és nem volt semmi gond. Viszont ez a "majd most nyáron elveszítem" dolog hülyeség. Majd jön minden magától, nem kell siettetni.:)
15 évesen az nemsemmi tapasztalat lehet XD
figyelj ha bejövök neked és te is jól nézel ki segítek benne!!!!!

Hogy vigyem ágyba a barátnőm és honnan tudom, hogy ő is akarja? Még szűz vagyok, a barátnőmmel rég járok de nem tudom vagy inkább nem merem meg kérdezni tőle, hogy akarja-e ?

16 éves vagyok

Legjobb válasz: sokmindent nem írtál le...pl hány éves a barátnõd? mennyi az az elég rég? õ szûz e még? ... de ha igen, akkor csak akkor viheted ágyba ha úgy érzi, már felkészült az elsõre, és biztos benne, hogy veled akarja õ is (ehhez az kell, hogy érezze,tényleg szereted, nem csak meg akarod fektetni, és hogy megbízzon benned)...ha fiatalka még (14-15éves), akkor talán várnod kell egy évet is, mire odáig jut a kapcsolat. egy pár hónap az még nem jelent semmit, annyiból még nem lehet érezni, igazán szeret e valaki... annyit megtehetsz, hogy mondjuk csók közben simogatod kicsit úgy hogy jelezd a szándékod, és kérdezz rá konkrétan, szeretné e, nem fogja leharapni a fejed, fõleg akkor nem, ha hozzáteszed(kötelezõ), hogy csak akkor szóljon ha biztos benne, szívesen vársz rá! És ha nemet mond, ne sürgesd utána, ne célozgass, hanem várj türelmesen, mert a sürgetésnek csak az a vége, h megijed, h talán emiatt elhagyod és kényszerbõl fekszik le veled...annak meg semmi értelme,egyikõtöknek sem lenne az "igazi" a dolog...neki talán örökre egy rossz emlék marad, h ezt így kellett...

sokmindent nem írtál le...pl hány éves a barátnõd? mennyi az az elég rég? õ szûz e még? ... de ha igen, akkor csak akkor viheted ágyba ha úgy érzi, már felkészült az elsõre, és biztos benne, hogy veled akarja õ is (ehhez az kell, hogy érezze, tényleg szereted, nem csak meg akarod fektetni, és hogy megbízzon benned)...ha fiatalka még (14-15éves), akkor talán várnod kell egy évet is, mire odáig jut a kapcsolat. egy pár hónap az még nem jelent semmit, annyiból még nem lehet érezni, igazán szeret e valaki... annyit megtehetsz, hogy mondjuk csók közben simogatod kicsit úgy hogy jelezd a szándékod, és kérdezz rá konkrétan, szeretné e, nem fogja leharapni a fejed, fõleg akkor nem, ha hozzáteszed(kötelezõ), hogy csak akkor szóljon ha biztos benne, szívesen vársz rá! És ha nemet mond, ne sürgesd utána, ne célozgass, hanem várj türelmesen, mert a sürgetésnek csak az a vége, h megijed, h talán emiatt elhagyod és kényszerbõl fekszik le veled...annak meg semmi értelme, egyikõtöknek sem lenne az "igazi" a dolog...neki talán örökre egy rossz emlék marad, h ezt így kellett...
hogy hogy nem mered megkerdezni? hat mit szoktatok csinalni? Kezdd el csokolgatni a testet, aztan ha nem akarja, akkor majd megallit. Mi nem tudunk helyetted lefekudni a baratnoddel.
Ha betoji vagy szûz is maradsz.
Ha ennyire tanácstalan vagy és csak az õ válasza által jönnél rá, hogy akarja-e, akkor várj még kicsit.
szerintem nem is kell megkérdezned tõle.. arra utaló jelek.. simogatod, csókolgatod.. érzékien átöleled... bõvenelég. ha hagyja, akkor tovább mehetsz, ha leállít, akkor nem akarja. mi legalábbis nem nagyon beszélünk a szexrõl... jó vannak szituációk, amikor igen. de ha megkívánjuk egymást, akkor azt szavak nélkül jelezzük egymásnak. és a másik érti is. mert ezt nem lehet nem érteni.
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat ezekel sokat segitetetek nekem :) valamiért hogy le irtam a kérdést meg bátorodtam és meg kérdeztem tõle és õ is akarja még egyszer köszi a biztatást

Honnan tudom, hogy még szűz vagyok?

a párommal nem feküdtünk le, de ujjazott már meg, és a penisze is már volt ott, de nem jutott be! teljesen be kell jutnia, vagy?

Legjobb válasz: Biztosan csak a nõgyógyász tudja megmondani. Magadnak nem hiszem, hogy meg tudod állapítani.

Biztosan csak a nõgyógyász tudja megmondani. Magadnak nem hiszem, hogy meg tudod állapítani.
Szerintem is biztosat csak a nõgyógyász tud mondani!
Ésha egy 10éves kislánynak spárgázás közben átszakadt? JÉÉZUSOM. A szüzesség elvesztésének folyamata: pénisz a hüvelyben...:)
ha átszakadt a szûzhártyád akkor nem vagy szûz!
Amíg nem feküdtél le senkivel, addig szûz vagy. A szüzesség, meg a szûzhártya átszakadása 2 külön dolog.
A kérdező hozzászólása: tehát valójában a hímvesszõnek be kell junia a hüvelybe, ahhoz, hogy elveszítsük a szüzességünket?
Igen, onnantól nem vagy már szûz, hogyha a barátod (vagy akármien más pasi) betette már a hímtagját.. Tehát mikor szexeltek. Szûzhátya átszakadhat tampontól, egy erõsebb mozdulattól sõt állítólag van olyan aki úgy születik, hogy egyáltalán nincs is neki. Szóval nyugodj meg még szûz vagy.
A kérdező hozzászólása: oh, nagyon szépen köszönöm a hasznos infókat!
A kérdező hozzászólása: tudjátok, én azért köszönöm-ez az a téma, amit se a suliban, se a családon belül nem vitatnak meg, így nehezebb megérteni*-ezért próbáltam itt utánajárni...

Még szűz vagyok. Nem használtam még tampont, de most szeretném kipróbálni, de félek tőle. Fáj amikor felteszem? Honnan tudom, hogy jól e helyeztem be?

Nyaralni megyünk, szerencsés így strandra mennem ha tampont helyezek fel? Bemehetek úgy a vízbe, nem lesz gond?

Legjobb válasz: Én azt tanácsolnám neked,hogy OB mini-vel próbálkozz elõször,abból van olyan amire rá van írva,hogy Silk Touch,az arra szolgál,hogy megkönnyítse a tampon felhelyezését.Szerintem érdemes,hogy az elsõ alkalommal,kellõ figyelmet fordíts rá,és figyelmesen elolvasd a tájékoztatót.Én is szûz voltam mikor elõször kényszerültem tamponra,paráztam tõle rendesen,de nem volt vészes.Könnyen fel tudtam helyezni.És a tampon akkor van jó helyen ha ülés közben nem érzed,ha nyom vagy szúr közben az azt jelenti,nincs elég mélyen,olyankor beljebb kell tolni.Nyugodtan bemehetsz a vízbe,de arra ügyelj,hogy akkor 2-3 óránként cseréld,fõleg ha erõs a menzeszed,mert olyankor hamarabb ázol át.Remélem tudtam segíteni.Sok sikert. :)

Én azt tanácsolnám neked, hogy OB mini-vel próbálkozz elõször, abból van olyan amire rá van írva, hogy Silk Touch, az arra szolgál, hogy megkönnyítse a tampon felhelyezését.Szerintem érdemes, hogy az elsõ alkalommal, kellõ figyelmet fordíts rá, és figyelmesen elolvasd a tájékoztatót.Én is szûz voltam mikor elõször kényszerültem tamponra, paráztam tõle rendesen, de nem volt vészes.Könnyen fel tudtam helyezni.És a tampon akkor van jó helyen ha ülés közben nem érzed, ha nyom vagy szúr közben az azt jelenti, nincs elég mélyen, olyankor beljebb kell tolni.Nyugodtan bemehetsz a vízbe, de arra ügyelj, hogy akkor 2-3 óránként cseréld, fõleg ha erõs a menzeszed, mert olyankor hamarabb ázol át.Remélem tudtam segíteni.Sok sikert. :)
irto kenyelmetlen lesz, es ha rossz helyen lesz, nem is fogod birni, h bent legyen
ha jo helyen lesz, nem fog nagyon fajni, de ha rossz helyen, nagyon durva lesz
A kérdező hozzászólása: Honnan fogom tudni, hogy jó helyen e van?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, fõképp az utolsó hozzászólónak...:-)
Akkor van jó helyen, ha egyáltalán nem érzed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!