Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, jon (50 db)

Honnan tudom, hogy jön a lányom foga?

8 hónapos még nincs foga de pár napja du semmi ok nélkül nagyon szokott sírni és sehogy sem tudom megvigasztalni.

Legjobb válasz: az enyém 9 hónapos, most már a 3. jön, ugyanez van, amit te is írtál, de hiába kint van 2 már, én még mindig nem látom, hogy mit kéne rajta nézni, azt se tudom, hogy hol jön. szóval nem vagy egyedül.

az enyém 9 hónapos, most már a 3. jön, ugyanez van, amit te is írtál, de hiába kint van 2 már, én még mindig nem látom, hogy mit kéne rajta nézni, azt se tudom, hogy hol jön. szóval nem vagy egyedül.
Mosd meg alaposan a kezedet és az ujjaiddal tapogasd végig az ínyét.Hidd el érezni fogod, hogy hol jön a baba foga.Duzzadt és puhább, mint máshol.Lehet rá venni ecsetelõt vagy Dologélt és azzal kell kenegetni az ínyét.Én volt, hogy adtam Neki 1-1 éjszaka Nurofen szirupot is, mert annyira fájt már Neki.
Én úgy vettem észre, hogy az ínye alatt volt egy fehér csík. na onnan számítva 3nap volt míg kibújt a foga. De elõtte én sem tudtam mit kell nézni.

Hubról töltök filmeket! Mit jelent. Hogy avi és mit, hogy direct? Honnét tudom, hogy magyarul jön le vagy sem?

Legjobb válasz: ha egy fájl vége avi az azt jelenti hogy mozgókép. az hogy magyarul jön le azt úgy tudod meg hogy a fájlon jobb klikk alternativa keresése(vagy tth keresése) és amiket talál mások lehet hogy elnevezik olyanra vagy olyan mappába rakják amibõl kiderül hogy milyen nyelvû

ha egy fájl vége avi az azt jelenti hogy mozgókép. az hogy magyarul jön le azt úgy tudod meg hogy a fájlon jobb klikk alternativa keresése(vagy tth keresése) és amiket talál mások lehet hogy elnevezik olyanra vagy olyan mappába rakják amibõl kiderül hogy milyen nyelvû

Vemhes tengerimalacnál honnan tudom hogy jönnek a babák?

Honnan fogom tudni hogy a tengerimalacom ellik? és ha vetél annak van valamilyen hangja?:o (saját tapasztalatokat szeretnék:) A válaszokat köszönöm!

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat,akkor valószínû nem vetélt el mert nem láttam volna hogy vér jön a hüvelyébõl:)!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor valószínû nem vetélt el mert nem láttam volna hogy vér jön a hüvelyébõl:) !

Spontán vetélés után az orvos honnan tudja megmondani hogy mikor jön meg a következö meneszem? Nekem azt mondta vizsgálat után hogy 1-2hét mulva jön meg.

miböl gondolja ö azt ? esetleg vizsgàlat soràn ö làt valamit ?

Legjobb válasz: ja,és vizsgàlat elött két héttel ment el a babàm.

A kérdező hozzászólása: ja, és vizsgàlat elött két héttel ment el a babàm.
Azt láthatja, hogy esetleg peteérésed van, tehát kb. 2 hét múlva lesz mensid. És persze a méhnyálkahártya vastagsága is utalhat rá... Sajnálom ami történt.
A kérdező hozzászólása: értem, köszike :)
A kérdező hozzászólása: És normalis hogy azòta még nemjött meg? Több mint egy honapja vetéltem el.
És védekeztek? Nem lehet hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Nemvédekeztünk, viszont egy hete a tesztem negatív volt.
Sztem tesztelj egyet megint. Remélem + lesz. Íd majd meg:)
ha az orvos szerint meg fog jönni, de mégsem jött, akkor bizony lehet baba :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött :( egy példa arra hogy az orvosok is tévedhetnek. Szoval vetélés utàn 6hétre jött meg.és szinte ömlik belölem ami normalis is ugye. De legalabb most tudom mikor lesz peteérésem, jöhet a. Baba projekt :)

Először szedem a fogamzásgátlót, 12. napnál tartok, még mindig barnás, ha így lesz egészen addig még újra meg nem jön, akkor azt honnan tudom, hogy épp megjött?

Legjobb válasz: Ha megjön akkor nyilván több vér jön egy kis barna folyástól, másrészt az piros, nem barna. Tudni fogod. Azért ha nem múlik el ez a folyás érdemes szólni az orvosnak. Hosszútávon nem normális jelenség, de most még belefér.

Ha megjön akkor nyilván több vér jön egy kis barna folyástól, másrészt az piros, nem barna. Tudni fogod. Azért ha nem múlik el ez a folyás érdemes szólni az orvosnak. Hosszútávon nem normális jelenség, de most még belefér.
En az elso 3 honapot vegig vereztem, persze csak pecsetelo verzes+barna folyas. Igy szokik hozza a szervezeted. A menstruacio teljesen mas tudni fogod hogy mikor melyik. En is jol meg volt kavarva hogy most mi van, de a menstruaciom sokkal intenzivebb volt es elenkebb szinu mint a pecseteles.:)

Ha ebayről nem jön meg, amit rendeltem, az eladó honnan tudja, hogy valóban nem kaptam meg? Nem hiszi, h. hazudok?

Ritka, amikor alá kell írnom valamit, amikor átveszem, ezért kérdezem, hogy van-e rá valami bizonyíték, amikor elveszik a csomag, vagy csak a kölcsönös bizalmon alapul az egész?

Legjobb válasz: engem átvert már az ebay is és a paypal is eljátszotta a bizalmam. külön esetekben. egyrészt egy 99% hitelesnek jelzett eladó nem küldte el az árut, másrészt a paypal számlámat többször zárolták ideiglenesen, és befektették a rajta lévõ pénzeket, melyekhez nem nyúlhattam, de okot se mondtak. Szóval nem azért, de szerintem bármelyik magyar aukciós oldallal jobban jársz. Nameg futáros átvétellel. Egyébként ha azt mondod, hogy nem jön meg, akkor az eladónak kell igazolnia egy postai számmal, hogy feladta a csomagot. Rendeld meg mindig sürgõsségin, ha mindenképpen az ebay mellett kötelezted el magad, mert termékeknél nem 60 hanem csak 45 nap dispute idõ van paypalnál. Ha addig vársz, lõttek a pénznek.

engem átvert már az ebay is és a paypal is eljátszotta a bizalmam. külön esetekben. egyrészt egy 99% hitelesnek jelzett eladó nem küldte el az árut, másrészt a paypal számlámat többször zárolták ideiglenesen, és befektették a rajta lévõ pénzeket, melyekhez nem nyúlhattam, de okot se mondtak. Szóval nem azért, de szerintem bármelyik magyar aukciós oldallal jobban jársz. Nameg futáros átvétellel. Egyébként ha azt mondod, hogy nem jön meg, akkor az eladónak kell igazolnia egy postai számmal, hogy feladta a csomagot. Rendeld meg mindig sürgõsségin, ha mindenképpen az ebay mellett kötelezted el magad, mert termékeknél nem 60 hanem csak 45 nap dispute idõ van paypalnál. Ha addig vársz, lõttek a pénznek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nem azért kérdeztem, mert átvertek már, errõl szó sincs. Már sokat rendeltem ebayrõl, de az utóbbi idõben eltûnt 3 csomag is, írtam az eladóknak, 2-en újra elküldték, a harmadik visszaadta a pénzt egy szó nélkül. Nagyon készségesek voltak. A kérdésem csupán érdeklõdés, h. amikor azt állítom, h. nem kaptam meg a csomagot, akkor az eladó biztosan tudja-e, h. nem hazudok. Úgy értem, h. van-e a postán olyan papír, amivel visszaigazolnak az eladónak, h. hozzájuk megérkezett; az eladó tudja-e, hogy nem is veszett el a csomag.
A kérdező hozzászólása: Még vmi: az ebayhez hasonló magyar oldalakkal szívtam, még rendes webáruházzal is, akik sz.rnak arra, h. elküldjék, amit rendeltem és sem mailre, sem telefonra nem reagálnak, pedig már minden ki van fizetve.
Én rendszeresen adok-veszek Ebayen is, meg magyar oldalon is, nekem még soha nem volt problémám.
En az angol eBay-t hasznalom, de itt is baromi rendesek, soha semmi gond nem volt, pedig minden fele dolgokat rendelek. Szerintem itt az eladok zomenek meg sem fordul a fejeben, hogy hazudnal.

Aki irja hogy 2-3 fog jon egyszerre az honnan tudja ezt?

Most vagy en vagyok nagyon bena de en nem tudom.Hiaba nezem a szajat nem latok semmit.Minden tunet megvan(higabb szeklet,hoemelkedes,omlik belole a nyal,mindent ragott eddig,most ha valami az inyehez er ordit)

Legjobb válasz: Piros és dudor van az ínyén. Ebbõl látod, ha jön a fog.

Piros és dudor van az ínyén. Ebbõl látod, ha jön a fog.
Nálunk teljesen egyértelmû. 8 foga van már a kisfiamnak, és most nem hazudok de 8 jön neki egyszerre! A 4 rágófogánál rettentõen be van dagadva az ínye, a fölsõk nagyon durván lógnak lefelé. plussz még jön a 4 szemfoga is egyszerre, ott is dudoros az íny, és az ínye alatt látszódik a fog. elég rendesen szenvedünk. 16 hónapos és sajnos neki így jönnek a fogai. elég lassan, de akkor egyszerre több. :(
Az én fiaim hónapokig képesek minden fogzási tünetet produkálni anélkül, hogy bármi kinõne. Én akkor szoktam észrevenni, mikor már világosodik, fehéredik az ínye. Onnan pár nap, míg egy csíkban áttetszõ lesz, még pár nap, míg látszik a fogacska és érezni is, hogy áttört. De náluk is egyfolytában duzzadtnak látszik, rettenetesen nyálzik és dühösen harap mindent, legfõképp a saját kezét. Aztán hónapokig nincs mégsem semmi.
A kérdező hozzászólása: Koszi a biztatast, akkor varunk, mast ugysem tehetunk. kenem neki meg ha nagyon gaz a szitu kap fajdalomcsillapitot.Most meg a kajat sem fogadja el csak tapszert.
A doktornéni mondja :o) Egyébként meg az elsõ 8 foga viszonylag hamar kijött, már 9 hónapos korára megvoltak kb. Azóta folyamatosan vannak hasmenések, arcpírok, vannak folyamatosan nyálzó idõszakok, pedig az elsõ 8 fognál nem volt egyáltalán, a doktornéni is mondta már, hogy jönnek a szemfogak, de semmi. Már 4 hónapja. Nem látok semmit, nem érzek semmit. Mondjuk ha már érezném, az jó lenne, mert akkor már nem lennének tünetei... Már nagyon várom, mert 4 hónapja mindent a fogára fogunk.... :o(
07.51-es vagyok. Egyébként nálunk úgy volt, hogy minden hasmars után másfél-két héttel már át is törte a foga az ínyét, úgyhogy talán nem tart nektek sem olyan sokáig. Kitartás csajok! :) Dologél, Camomilla 15ch - akár negyed óránként 5 golyó -, ha pedig már sikítva sír, annyira fáj neki, akkor Panadol baby. Nálunk ezek váltak be.
Én már nem is írom le, de dettó ugyanaz a helyzet. Akkor kitartás sorstársak.
Ugyan ez a helyzet nallunk is. Pont szorol szora en is irhattam volna. Kisfiam 1 eves lesz Februarban es alul van meg csak 2 foga. Eszre sem vettem amikor kibujtak en is csak a kis repedest lattam meg az inyen egyik nap ahogy etettem. Par napja meg voltam gyozodve, hogy jon a foga de nem latok semmit (mar amennyire megengedi megnezni). Persze en inkabb a felso kettot figyelem de semmi dudor vagy pirossag... Ugyhogy en mar beletorodtem, hogy nem lesz fogacska. Pedig nallunk is van hig szeklet es nyugosebb is volt az utobbi napokban. Nallunk meg egy lehetoseg van, hogy lehet nem a felso ketto foga jon hanem valahol hatul ahol nem latom???? Ahhh, fogalmam sincs. Ugyhogy nem vagy bena egyaltalan, en sem tudom.
A kérdező hozzászólása: Nalunk semmi dudor nincs:( ket alsonk van, ott egyik naprol a masikra lett egy kis repedes es mar eles is volt.Most ahogy kenem neki hiaba tapogatom nincs ott semmi.ugy nez ki nem lesz ebbol fog, pedig mar kezdtem orulni, mert elegge szenved.
Az alsó egyeseket már csak akkor vettem észre, amikor szétnyílt az ínye, addig semmi, még csak tünete sem volt. Viszont az összes többinél meg volt dagadva neki az íny, és szinte lehetett látni a fogát azon keresztül, valahogy kirajzolódott. Majd amikor törte át éppen az ínyét, akkor megjelent rajta egy olyan gennyesnek kinézõ hólyagocska, majd abból a hólyagból nyílt szét. Most már a négyes fogai jönnek, ki van szélesedve teljesen az ínye hátul, be van neki dagadva, és szintén olyan kis gennyes hólyagocska lett az ínyén, ahol elkezdi törni át a fogacska.
Igen a dudor meg látszik is a kis fehér csücske a fognak. Nehéz megnézni de sose szoktunk erõszakoskodni vele ha mi is megmutatjuk a mieinket Õ is megmutatja az övéit nálunk igy megy.... erõszakkal semmire se lehet menni csak hogy megnézzük mi hol jön épp.
Nálunk már az tünet, ha nem akar enni :( Aztán bepirosodik, megduzzad. Majd látszik a kifehéredik a dudor, látszik az íny alatt a hegye. Nekem sem enged direktbe belenézni, de megcsikizem, nagyra nyitja a száját úgy nevet. Akkor gyorsan körbenézek. Nekünk sem az elsõ 4 foggal voltak a gondok....utána 2 alatt jött 5! aztán 1 hét alatt 3! Pont tegnap néztem meg mert mintha kívülrõl is be lenne duzzadva a pofija, hát megint felül 2-nek is látom a hegyét az egyik szemfog (abból már az utolsó lesz hála égnek a többi kijött) Ráadásul nagyon szenved szegény, pedig mindent megpróbálok, hogy enyhítsem. 19 hónapos

Ha a nyákdugó akár szülés előtt 2 héttel is távozhat, mikor kell menni a kórházba? Honnan tudom, hogy itt a szülés ideje? Vagy ha nem 2 héttel előtte történik, akkor jönnek is a fájások?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze, a fájásokból. Ha rendszeres idõközönként jönnek, akkor van itt az idõ:) Én 3 héttel a kiírt idõpont elõtt, rendszeres 4 perceseknél indultam el, addig nem gondoltam hogy szülni fogok:)

Persze, a fájásokból. Ha rendszeres idõközönként jönnek, akkor van itt az idõ:) Én 3 héttel a kiírt idõpont elõtt, rendszeres 4 perceseknél indultam el, addig nem gondoltam hogy szülni fogok:)
Nekem vasárnap ment el a nyákdugó, és kedden szültem. A fájások nem feltétlenül akkor kezdõdnek. Akkor menj ha fáj! 5 percenkként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ha a magzatvized folyik, azonnal menni kell! Ha fájásaid vannak, tudni fogod, mikor fáj annyira, hogy menj, hidd el!

Honnan tudom hogy nincs elég tejem? Néha a baba negyed ora alatt tele eszi magát, néha 1orát is cumizik. Ha megnyomom a mellbimbom akkor jön belöle tej. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha megnyomod és jön belõle tej, akkor tuti van elég tejed, emiatt ne aggódj. Az nem lehet, hogy azért sír szopi után mert fáj a pocakja? Nekem anno azt mondták, hogy ne hagyjam 1 órát egyfolytában mellen, hanem tartsak 10-15 percenként szünetet, amíg büfizik. Hátha sok levegõt nyel és azért sír.

Ha megnyomod és jön belõle tej, akkor tuti van elég tejed, emiatt ne aggódj. Az nem lehet, hogy azért sír szopi után mert fáj a pocakja? Nekem anno azt mondták, hogy ne hagyjam 1 órát egyfolytában mellen, hanem tartsak 10-15 percenként szünetet, amíg büfizik. Hátha sok levegõt nyel és azért sír.
szia! nekem szó szerint ugyanezt csinálta a kisbabám (most 2, 5hónapos), én is azon pánikoltam, h kevés a tejem, de aztán azt javasolták, h adjak neki gripwater-t (gyógyszertárban kapható), mert biztos túleszi magát és azért sír, adtam neki és azóta jobb a helyzet sok sikert és boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Van amikor negyed orai evés után elájul ugy alszik, ha pedig 1orán át eszik utána hisztizik de már nem akar szopizni, se a cicit se a cumis uveget nem fogadja el. Mit tegyek?

Menyit eszik egy 9-10 napos baba? Honnan tudom hogy elég a tejem, ha magátol abbahagya a szopizást akor eleget evett? Az hogy nem tudok lefejni tejet etetés után abbol amiböl evett baj, mert eddig mindig jött le 20-30 ml de már nem jön, mitöl van?

Félek hogy kevés lessz a tejem mert már nem tudok fejni szpi után,igy ha majd többet akarna enni hogy lessz elég neki?Szedek homeos bogyot és iszom a laktoherbet de eddig nem sokat segitettek,mennyi idö mire hat és meddig lehet szedni a homeos bogyot?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! A tested csodálatos módon tudja követni a kicsi babád igényeit. Ki látott már olyat a természetben, hogy egy emlõs fejt volna, miután megetette a kicsinyeit? Ha a babád éhes lenne, nem hagná abba a szopizást. És egyébként is hallatná az elégedetlenség hangját. Ha igény szerint szoptatsz, tehát ha a babád megéheizk, akkor megkínálod, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz semmi baj:) Ugye tudod, hogy a bogyónál és a teánál is többet ér a nyugalom, az elszántság és a magabiztosság. Ha az anyák évezreek óta képesek táplálni a babájukat, akkor miért pont mi, mai anyák ne tudnánk? Boldog babázást kívánok neked!

Szia! Ne aggódj! A tested csodálatos módon tudja követni a kicsi babád igényeit. Ki látott már olyat a természetben, hogy egy emlõs fejt volna, miután megetette a kicsinyeit? Ha a babád éhes lenne, nem hagná abba a szopizást. És egyébként is hallatná az elégedetlenség hangját. Ha igény szerint szoptatsz, tehát ha a babád megéheizk, akkor megkínálod, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz semmi baj:) Ugye tudod, hogy a bogyónál és a teánál is többet ér a nyugalom, az elszántság és a magabiztosság. Ha az anyák évezreek óta képesek táplálni a babájukat, akkor miért pont mi, mai anyák ne tudnánk? Boldog babázást kívánok neked!
Szia! Az én kislányom 15 hetes. A kórházból négy nap után jöttünk ki. A kórházban még nem nagyon evett, mert császárral született és késõbb indult be nálam a tejelválasztás. Amikor hazahoztam béreltünk egy mérleget, amin mindig lemérem etetés elõtt. Az enyém 10 naposan olyan átlag nyolvanakat evett. ( volt hogy 50-et volt, hogy 110-et). Azt mondta a védõnõ, hogy egy ekkora babánál 60 a "normális". És mivel az enyém sokat evett hasfájós is volt. Mára már kinõtte. Ha magától abbahagyja a szopizást és úgy gondolod keveset evett, akkor tarts egy kis szünetet, böfiztesd meg és próbáld meg újra mellre rakni.Ha már nem fogadja el másodszorra sem a cicit akkor elég volt neki. Nem tudom, hogy van-e mérleged otthon, mert az sokat segít. A fejésrõl pedig annyit, hogy nekem sem nagyon ment, fõleg ha kiszopizta a javát. Én is szedem a homeos bogyókat meg a teát is iszom. Annyit tudok tanácsolni hogy próbáld meg magad éjszaka lefejni. Én nekem mindig akkor sikerült a legtöbb. A homeos bogyokat szerintem addig szedd amíg van tejed. Én is lefagyasztottam a tejet jobb idõkre. Sokan azt tartják, hogy mindig egy mellbõl szopiztasd a gyereket a maradékot meg fejd le. Mások viszont arra esküsznek, hogy mind a két mellbõl szopiztassa meg az anyuka a bébit. Az tény hogy minél többször teszed mellre annál jobban fokozódik a tejed. A homeos bogyokon meg a teán kívül igyál sok folyadékot, fõleg rostban dús leveket. Nekem pl a narancslé nagyon csúszottés ahogy megidtam elindult a tejem magától. Igyál meg néha egy pohár sört is ( legjobb a barna)az is nagyon beindítj a tejet.( nem lesz a bébinek semmi baja az alkoholtól, ettõl nem kell félni) És nekem a rántott levesek is megtették a hatásukat. Pl: tojásleves Remélem azért tudtam segíteni tymy
Szia A homeos bogyóval azért vigyázz. Most már tudom hogy valószinü nálam a tej mennyisége ettõl esett vissza. Ugyhogy már nem szedem. Csak sok folyadék, tojásleves, és próbálok pihenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!