Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, gombás fertőzésem (2 db)

Honnan tudom hogy melyik a normál terhességi folyás és melyik a gombás fertőzés miatti?

Legjobb válasz: onnan,hogy a terhességel járó folyás az fehér,vagy esetleg színtelen,és egyben szagtalan is! a gombás fertõzés pedig sárga folyással jár,aminek mindig van kellemetlen illata,vagyis inkább szaga is! ja és az általában ég és viszket! de inkább a színe és a szaga a jellemzõ!

onnan, hogy a terhességel járó folyás az fehér, vagy esetleg színtelen, és egyben szagtalan is! a gombás fertõzés pedig sárga folyással jár, aminek mindig van kellemetlen illata, vagyis inkább szaga is! ja és az általában ég és viszket! de inkább a színe és a szaga a jellemzõ!
Ha sötétebb és kellemetlen szagú, valamint ha éget-viszked akkor az tuti valamilyen gomba.
ha nem büdi, és nem viszket, akkor allitolag termeszetes
Nekem nem büdi, nem viszket és semmilyen kellemetlenséget nem okoz, a doki szerint mégis gomba. Holott nem sárga, nem fehér, hanem olyan tejüveg szerû.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Én is így vagyok, mint Te, és mégis azt mondja hogy gomba. Így most nem tudom elmúlt-e. Ma voltam nála, és mondtam hogy nem múlt el sztem, meg sem vizsgált hanem felírt egy másikat. SZóval most nem is 100 % hogy gombám van, de azért használom rá a KLiont, remélem nem árthat.

Honnan tudom, hogy gombás fertőzésem van, vagy esetleg herpeszem?

Nem viszkedek, /néha, de epilálás után, mikor n? vissza a sz?r?m/, kicsit gyulladtnak t?nik a nemiszervem. Barátommal rendszeres nemi életet élünk, neki semmi panasza nincs.

Legjobb válasz: szia.ez nem fertõzéstõl van.csak begyulladnak a szõrtüszõk.azért tûnik a nemi szerved gyulladtnak mert pontosan nem tudod behatárolni hogy hol van a gyulladás.ha fertõzésed lenne,viszketne,égne.csípne pisilés közben.a párodat is.és szokatlan folyásod lenne.rózsaszín,zöldes,narancssárga.túró szerû.javaslom epilálás után a bepanten kenõcsöt.nekem nagyon bevállt.

szia.ez nem fertõzéstõl van.csak begyulladnak a szõrtüszõk.azért tûnik a nemi szerved gyulladtnak mert pontosan nem tudod behatárolni hogy hol van a gyulladás.ha fertõzésed lenne, viszketne, égne.csípne pisilés közben.a párodat is.és szokatlan folyásod lenne.rózsaszín, zöldes, narancssárga.túró szerû.javaslom epilálás után a bepanten kenõcsöt.nekem nagyon bevállt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!