Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, eléggé (8 db)

Honnan tudom, hogy eléggé okos vagyok-e?

Tanulgatok, ismerekedem mindenféle témával, de attól félek, hogy az emberek butának, ostobának és unalmasnak tartanak.

Legjobb válasz: Az emberek egymás tudását alapvetõen nem az alapján itélik meg, hogy mennyit tud a másik, hanem a nemtudás alapján. Azaz tudhatsz te bármit, ha nemtudsz valamit, amit mások meg tudnak, akkor te buta vagy. Vagy ostoba. Erre készülj fel. Az unalmas az más kérdés. Az nem a tudással függ össze, pontosabban nem szorosan, hanem azzal, hogy mennyire és hogyan tudod a tudásod megosztani másokkal. Lehetsz te bármi mûvelt, ha nem tanulod meg átadni a tudást, akkor unalmas maradsz. Sosem fogsz eleget tudni, sõt minnél többet tudsz, annál többrõl fogod tudni, hogy nem tudod. Ez a fejlõdés útja. Lia-Csin: Sokat kell olvasnod ahhoz, hogy megtudd, milyen keveset tudsz. Goethe: A tudással nõ a kételkedés is.

Az emberek egymás tudását alapvetõen nem az alapján itélik meg, hogy mennyit tud a másik, hanem a nemtudás alapján. Azaz tudhatsz te bármit, ha nemtudsz valamit, amit mások meg tudnak, akkor te buta vagy. Vagy ostoba. Erre készülj fel. Az unalmas az más kérdés. Az nem a tudással függ össze, pontosabban nem szorosan, hanem azzal, hogy mennyire és hogyan tudod a tudásod megosztani másokkal. Lehetsz te bármi mûvelt, ha nem tanulod meg átadni a tudást, akkor unalmas maradsz. Sosem fogsz eleget tudni, sõt minnél többet tudsz, annál többrõl fogod tudni, hogy nem tudod. Ez a fejlõdés útja. Lia-Csin: Sokat kell olvasnod ahhoz, hogy megtudd, milyen keveset tudsz. Goethe: A tudással nõ a kételkedés is.
Tökéletesen egyetértek az elsõ válaszolóval, de ha mindenáron tudni akarod, hogy a statisztika szerint mennyire vagy "okos", akkor itt van egy IQ teszt: http://www.iqtest.dk/main.swf Nem magyar, de mivel nem a lexikális tudást méri, így nem is kell hozzá nyelvtudás.
Én szerintem annál többet tudunk a világról, minél inkább tudjuk, hogy mennyi mindent nem tudunk még:) Mások meg le vannak tojva.:)
van iq teszt a neten próbáld ki
nem csak a tudásban mutatkozik meg az hogy okos vagy e hamen hogy mennire gondolokodsz logikusan ....sztem
Szep es hasznos a lexikalis tudas, de az a fontos, hogy ismereteidet "okosan" tudd felhasznalni akar a tarsalgasban akar a gyakorlatban.Vagyis szukseges hozza egy nagy "adag logika", amivel inkabb szuletunk, mit elsajatitjuk. Ez nalam azt jelenti, hogy villamgyorsan be tudd kapcsolni agyad coputeret!


Van egy Riga 22 em. Motorkerékpárom. Nagyon csörög szinte dízel hangja van. A csörgést sajnos nem tudom megállapítani honnan jöhet eléggé hangos. Megnéztem a csapszeget dugót jó nem kopog hajtókart is néztem ok olajat most cseréltem Mi lehet a baj? .

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget írni, de minta úgy emlékeznék, hogy ezeknek nem csapágyazva van a fõtengelyük hanem bronz perselyben futnak. Mintha én így emlékeznék és az lehet a bûnös.

Nem akarok hülyeséget írni, de minta úgy emlékeznék, hogy ezeknek nem csapágyazva van a fõtengelyük hanem bronz perselyben futnak. Mintha én így emlékeznék és az lehet a bûnös.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor szét kell húznom a blokkot.
Hát mindenféleképpen azt tudom javasolni. Így már nem húzza sokáig.
A kérdező hozzászólása: megvan a baj hiányzott egy alátét a kuplungból na de most más a baj kicseréltem aszimeringet és pörög mint állat farsot szív valahol de hol?
Akkor csak a karburátor miatt lehet. Mástól miért pöröghetne fel? Az úszó nincs fel akadva (valami szennyezõdés ami nem engedi vissza)?

Honnan tudom hogy eléggé kiszívtam a barátnőm nyakát ahhoz, hogy beliluljon?

Legjobb válasz: Olvass sokat, járd ki az általános "isi" elsõ 4 osztályát, s rá fogsz jönni...

Olvass sokat, járd ki az általános "isi" elsõ 4 osztályát, s rá fogsz jönni...
Onnan hogy elváltozott a színe. A sikerét meg onnan, hogy másnap kapsz egy sallert érte, mert nem sok lány szereti...
Úgy, hogy lila lesz a színe, baz­meg. Ott, azonnal.

Honnan tudom h vemhes a kutyám? Egyik napról a másikra eléggé megnőtt a hasa meg a nemiszerve elég nagy ez utalhat arra?

Legjobb válasz: igen ez utalhat rá. Kb. Hány napos vemhes lehet a kutya? Mennyi idõs? Milyen fajta? De 100%-ban egy utrahang vizsgálat tudná meg mondani de az nem olcsó. De nagy valószínûséggel lesznek kölykei.

igen ez utalhat rá. Kb. Hány napos vemhes lehet a kutya? Mennyi idõs? Milyen fajta? De 100%-ban egy utrahang vizsgálat tudná meg mondani de az nem olcsó. De nagy valószínûséggel lesznek kölykei.
Nem kell egybõl a földbe döngölni! Ha egyik napról a másikra nõtt meg a hasa, megduzzadt a pérája, akkor lehet hormonzavar is, hiszen most tüzelt elõször. Akár álvemhes is lehet. Az meg, hogy 90%, hogy elpusztul, ha kölyköket hoz a világra hülyeség! Fiatal még az biztos, de azért ne túlozzatok! Van rá esélye, de nem ekkora. Ne állítsatok fel pontos diagnózist és ne döngöljétek a földbe a kérdezõt amíg nem 100%, hogy vemhes a kutyája! Kérdezõ! Vidd el dokihoz, Õ majd megállapítja, hogy vemhes-e a kutyád és elmondja a lehetõségeket, ha igen. Ha nem vemhes akkor felvilágosít, hogy az általad említett tüneteket miért produkálja, kell-e kezelés számára.
Nos ha vemhes 90% hogy elpusztul. És gondolom amit a kutya TENYÉSZTÉSHEZ nem szaporításhoz! semmit nem értesz ismét lesznek újabb kiskutyák csak azért mert nem vigyáztál eléggé a kutyádra! És azért mert vannak ilyen emberek na ezért vezetik be az ebadót! És ajánlom is hogy vasaljanak be mindenin legalább 10E-ft-ot hogy tudja mindenki hogy kutyát tartani nem olcsó! És drágám nem abból áll a kutyatartás hogy megkapja a kötelezõ oltásokat meg kap kaját.. Hanem abból áll(na) hogy ha nem tenyésztem akkor ivartalanítom. De te ebbõl eddig ugye semmit nem tudtál??
Drágicám, olvass utána a szuka kutyák ivarzásának. Általában 6-12 hónapos kor között tüzelnek elõször. Ilyenkor 7-10 napig véreznek, majd ezt követõen már hajlandóak a párosodásra. Ha a tüzelés miatt van megduzzadva a nemiszerve, akkor természetes. Ha tüzelt, Te nem vetted észre, és egy kan kutya befedezte, akkor viszont aggódnék, ugyanis õ még nagyon nagyon fiatal az elléshez. Vidd el orvoshoz, vizsgálja meg, és a lehetõ leghamarabb ivartalaníttassátok.
lehet
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat! de még 1 éves sincs amúgy akkor is lehet vemhes?
A kutya pérája akkor duzzad meg, ha tüzel. Vagy ha már épp ellés elõtt van... Vidd el állatorvoshoz, õ majd megmondja, hogy mi van vele.
hát ha a kutyád nem szûz mária, akkor nem lehet "magától" vemhes. tüzelt-e, egyedül lett-e hagyva, esetleg megszökött, amikor tüzelt?ezeket nem ártana tudni.mert ha nem, akkor biológiai képtelenség, hogy vemhes legyen.de ha nem vagytok biztosak benne, akkor ultrahang.és ha nem olyan elõrehaladott még lehet ivartalanítani.
A kérdező hozzászólása: képzeld el h bevan oltva! és gondoskodva van róla! Csak mert sehol se tud átjönni kutya meg õ se átmenni és elég érdekes h az lett!
Vigyázni kéne rá és nem lenne ilyen problémád -.-" Amúgy igen valószínû és Gratulálunk hogy megint kölyköket szabadítasz az országra! Az olyanok miatt mint te vezetik be az ebadót!!
ultrahang! 5E Ft
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszát az utolsónak! Nem tudom miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Meg h rögtön elpusztul. Honnan tudod h nem szoktam vinni állatorvoshoz? Mert nem akarok rögtön állatorvoshoz szaladni hanem gondoltam h értelmesek az ember és talán meglehet tõlük kérdezni de úgy látom még mindig van 1-2 kivétel aki elég pofátlan!

Honnan tudok letölteni ingyen olyan mp3 átkonvertálót vagy zene átméretezőt, ami eléggé kicsivé méretezi a zenét? (kb.1-4MB)

Nekem régebben volt cs sajnos újra kellett telepíteni a gépet és a nevére már nem emlékszem...

Legjobb válasz: maradjon mp3-ban...

A kérdező hozzászólása: maradjon mp3-ban...
Program jobb alsó részénél "Destiantion" rész. OTt választod ki, hová tegye.
Azt be lehet állítani : http://min.us/mvjla5x
És közben maradjon mp3 ba, vagy lehet wav is ?
Próbáld az MP3 Quality Modifiert.
A kérdező hozzászólása: az MP3 Quality Modifierrel minden jó csak a végén hova menteni az átkonvertált fájlt???
Ha van Nero író progid, abban van wave editor, sound trax, ezekkel is megtudod csinálni, és akkor letöltened sem kell semmit :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!