Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, a mollym terhes (4 db)

Honnan tudom, hogy a mollym terhes azon kívül hogy nagy e a hasa?

Mert ma vettük és elég nagy a pocakja. Ha terhes akkor mibe rakom külön? és leveg?t hogy kap meg a vízet mivel melegítem? bocsánat csak kezd? vagyok és aggódom kérem sürg?sen válaszoljanak

Legjobb válasz: Ha hasas a molly, akkor lehet kapni kis elletõhálót, amit bele tudsz akasztani a vízbe. Amint leellett, azonnal ki kell venni az anyát, mivel nem neveli az utódokat ezért felfalja. A levegõre, és a fûtésre így nincs külön gond ha az már van az akváriumban. Azt hogy honnan lehet még tudni, hogy esetleg terhes... Igazából idõ kérdése. Talán még onnan hogy a végbélnyílás körül van egy sötét folt. Ha jól tudom az azt jelenti, hogy már meg van termékenyítve.

Ha hasas a molly, akkor lehet kapni kis elletõhálót, amit bele tudsz akasztani a vízbe. Amint leellett, azonnal ki kell venni az anyát, mivel nem neveli az utódokat ezért felfalja. A levegõre, és a fûtésre így nincs külön gond ha az már van az akváriumban. Azt hogy honnan lehet még tudni, hogy esetleg terhes... Igazából idõ kérdése. Talán még onnan hogy a végbélnyílás körül van egy sötét folt. Ha jól tudom az azt jelenti, hogy már meg van termékenyítve.

Honnan tudom meg, hogy terhes-e a gömb/ballon mollym?

Alapból nagy a hasa :D

Legjobb válasz: Ha ivarérett és van hím a medencében, akkor terhes. Náluk ez folyamatos, nem sokat gondolkoznak a gyerekvállaláson :)

Ha ivarérett és van hím a medencében, akkor terhes. Náluk ez folyamatos, nem sokat gondolkoznak a gyerekvállaláson :)

Honnat tudjuk h a molly terhes?

Legjobb válasz: Jó nagy lufi lesz belõle. Hatalmasra dagad.

Jó nagy lufi lesz belõle. Hatalmasra dagad.


Honnan Tudom hogy a Red Molly Márt terhes?

Van 2 Red Molly Párom, de honnan tudom, hogy a nõstények márt terhesek ?

Legjobb válasz: Rég volt kishalunk, de úgy emlékszek nagyobb lesz a hasa.

Rég volt kishalunk, de úgy emlékszek nagyobb lesz a hasa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!