Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, a mollym (6 db)

Honnan tudom, hogy a mollym terhes azon kívül hogy nagy e a hasa?

Mert ma vettük és elég nagy a pocakja. Ha terhes akkor mibe rakom külön? és leveg?t hogy kap meg a vízet mivel melegítem? bocsánat csak kezd? vagyok és aggódom kérem sürg?sen válaszoljanak

Legjobb válasz: Ha hasas a molly, akkor lehet kapni kis elletõhálót, amit bele tudsz akasztani a vízbe. Amint leellett, azonnal ki kell venni az anyát, mivel nem neveli az utódokat ezért felfalja. A levegõre, és a fûtésre így nincs külön gond ha az már van az akváriumban. Azt hogy honnan lehet még tudni, hogy esetleg terhes... Igazából idõ kérdése. Talán még onnan hogy a végbélnyílás körül van egy sötét folt. Ha jól tudom az azt jelenti, hogy már meg van termékenyítve.

Ha hasas a molly, akkor lehet kapni kis elletõhálót, amit bele tudsz akasztani a vízbe. Amint leellett, azonnal ki kell venni az anyát, mivel nem neveli az utódokat ezért felfalja. A levegõre, és a fûtésre így nincs külön gond ha az már van az akváriumban. Azt hogy honnan lehet még tudni, hogy esetleg terhes... Igazából idõ kérdése. Talán még onnan hogy a végbélnyílás körül van egy sötét folt. Ha jól tudom az azt jelenti, hogy már meg van termékenyítve.

Honnan tudjuk hogy a black mollyt mikor kell kivenni az akvariumbol hogy szuljon?

Legjobb válasz: Én mollykat tenyésztek, black, borostyán és ezüst mollykat. De viszont a nõstényeket soha nem veszem ki, külön medencébe. Soha nem eszik meg nekem a kishalakat, pedig ott úszkálnak közöttük. De persze ez hal függõ is...

Én mollykat tenyésztek, black, borostyán és ezüst mollykat. De viszont a nõstényeket soha nem veszem ki, külön medencébe. Soha nem eszik meg nekem a kishalakat, pedig ott úszkálnak közöttük. De persze ez hal függõ is...
Tapasztalatból. Kb. 4-5 hetente hozza világra utódait, a méretén, viselkedésén lehet látni. Ha még nem ismered a halat, ne a szaporításával foglalkozz, hanem a viselkedésének megfigyelésével.
nekünk van blayk molly-nk, együtt a guppikkal, sziámi harcoshallal, harcsákkal. elõször volt 1 kicsi hal, ami már megnõtt, aztán most megint van 3 kicsi :) szaporodik magától :D és a kicsik jól vannak, már ki mernek jönni a búvóhelyükrõl is :)

Honnan tudom hogy a mollym vemhes?

A mollym nagyon kövér. Honnan tudom,hogy vemhes? Kérlek segítsetek még csak kezdõvagyok!

Legjobb válasz: Ha kezdõ vagy akkor ez attól is lehet hogy kicsit töbet kapnak enni mint kellene(sokkal kevesebbet kell nekik adni mint amennyit elsõre gondol az ember, kezdõként nálam is jó húsba voltak :D)Ha normálisan vannak etetve elég nagy hasuk van a terhes mollyknak de 100%ra nem lehet mondani.Egyszer szül és ki kell majd gyorsan szedni ha meglátod.Mindenféleképpen legyen az akiban valami sûrû növény vagy valami ahová a kishalak elbújnak amíg kiszedheted mert a szülõk is megehetik õket.

Ha kezdõ vagy akkor ez attól is lehet hogy kicsit töbet kapnak enni mint kellene(sokkal kevesebbet kell nekik adni mint amennyit elsõre gondol az ember, kezdõként nálam is jó húsba voltak :D)Ha normálisan vannak etetve elég nagy hasuk van a terhes mollyknak de 100%ra nem lehet mondani.Egyszer szül és ki kell majd gyorsan szedni ha meglátod.Mindenféleképpen legyen az akiban valami sûrû növény vagy valami ahová a kishalak elbújnak amíg kiszedheted mert a szülõk is megehetik õket.
ha látod amikor párosodnak a felnõttek kb. 2 hónap múltára számíts kishalakat és a 2. hónap elõtt 1-2 hettel érdemes külön aksiba tenned ha akarsz kicsiket.de ha nem láttad pontosan a párzást akkor úgy tud. megállapítani hogy terhes hogy az átlagosnál nagyobb a hasa és arra vigyáz hogy amikor átrakod egy másik aksiba akkor a víz ne legyen melegebb az eredetinél mert ha csak 2-3°C magasabb a víz hõje akkor beindíthatod a szülést és még fejletlen halott utódok jönnek a világra többnyire én is jártam már így egy nagy vemhes szifoval és kb. 300 kis szifo veszteségem volt.


Honnat tudjuk h a molly terhes?

Legjobb válasz: Jó nagy lufi lesz belõle. Hatalmasra dagad.

Jó nagy lufi lesz belõle. Hatalmasra dagad.

Honnan Tudom hogy a Red Molly Márt terhes?

Van 2 Red Molly Párom, de honnan tudom, hogy a nõstények márt terhesek ?

Legjobb válasz: Rég volt kishalunk, de úgy emlékszek nagyobb lesz a hasa.

Rég volt kishalunk, de úgy emlékszek nagyobb lesz a hasa.

Honnan tudom meg, hogy terhes-e a gömb/ballon mollym?

Alapból nagy a hasa :D

Legjobb válasz: Ha ivarérett és van hím a medencében, akkor terhes. Náluk ez folyamatos, nem sokat gondolkoznak a gyerekvállaláson :)

Ha ivarérett és van hím a medencében, akkor terhes. Náluk ez folyamatos, nem sokat gondolkoznak a gyerekvállaláson :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!