Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudom, Õ az igazi, akivel (8 db)

Honnan tudom, h Õ az igazi, akivel leélem az életem?

Honnan tudhatja egy lány,hogy az igazival hozta össze a sors?21 évesen a 2 éves párkapcsolatom lehet az,amelyik boldog házassággal folytatódik?Honnan tudom,h ? az?Kellenek hozzá rózsaszín fellegek?

Legjobb válasz: sehonnan. az embere egyrészt úgy érzi, másrészt reméli. aztán vagy bejön, vagy nem... :S

Szia! Eddig én egyik pasi mellett sem éreztem magam biztonságban, valahogy nem éreztem azt, hogy õk mellettem fognak maradni akármi fog történni. Meg az egyenesség sem volt az erõs oldaluk. Aztán nemrég megismertem a mostani barátomat, s elõször barátok lettünk, majd észrevettem, hogy egyre többet beszélünk, s egyre gyakrabban. Az a lényeg, h tõle egyáltalán nem tartok, s nincs rózsaszín felhõ, eléggé kiismertem õt, s tudom, h nagyon hasonlít hozzám, s sosem tenne olyat amivel megbántana. S érzem azt, h tényleg szeret. Nem tudom, hogy a többiek mint éreznek, de én most ezt érzem, s el tudom képzelni, h Õ lesz az. :)
sehonnan. az embere egyrészt úgy érzi, másrészt reméli. aztán vagy bejön, vagy nem... :S
Azt hiszem, az ember ezt nem "tudja", hanem egyszerûen érzi. Nem igazán tudom jól megfogalmazni, de kb. olyan érzés volt nekem, mint a villámcsapás: minden annyira egyértelmû volt, már az elsõ héten tudtam, hogy õ az, aki mellett képes vagyok kitartani jóban-rosszban... Egyetlen kétely sem merült fel bennem, nem gondolkodtam olyanokon, hogy ha esetleg nem úgy alakulnak a dolgok... Tudtam, hogy a dolgok úgy fognak alakulni, hogy belátható idõn belül meg sem állunk az oltárig! Õ pedig (és ez legalább annyira fontos) szintén így érzett-érez. :) Bocsáss meg, hogy nem tudom jobban megfogalmazni... A rózsaszín fellegek szerintem egyértelmûen károsak: volt pár ilyen kapcsolatom, ahol szinte nem is láttam a szerelemtõl, és nem vettem észre az akkori párom olyan hibáit, amik másoknak már a legelején szembetûntek. Ezért az eddigi utolsó, és egyben legutolsó kapcsolatomban már eleve nem adtam esélyt a rózsaszín szemüvegnek: mindent ezerszer átgondoltam, és hideg fejjel mérlegeltem a dolgokat, mielõtt belevágtam. Eddig azt tudom mondani, ez volt életem legjobb döntése! :)
Ha megfordul a fejében ez a kérdés, az inkább arra utal, hogy az adott személy gondolkodik, úgyhogy én nem osztom az elsõ két hozzászóló véleményét. Én a szerelmet két fajtára osztottam szét: szerelemmel szeretsz(rózsaszin fellegek), a másik pedig amikor tisztelettel szeretsz egy férfit. Nos az elsõ igazán csalóka, mert azt látod, amit látni akarsz, valójában nem is ismered meg a másik személyt. Ha valakit tisztelettel tudsz szeretni, látod az erõsségeit, a hibáit, úgymond tisztán tudsz róla gondolkodni, nem elfogultan, akkor õ az, akivel képes vagy szeretetben, megértésben leélni az életed. Viszont, ha az illetõ személlyel kételyeid vannak, talán több olyan tulajdonság van benne, amit te nem tudsz tolerálni, akkor még ne menj bele a házasságba.
Szerintem ez olyan dolog, hogy ha õ az, akkor nem merül fel benned a kérdés. Hanem egyszerûen csak... tudod :)
Osztom a véleményt.
Igen, ez egy olyan dolog amit, amit megfogalmazni nem lehet. Ezért írtam csak annyit amennyit. Fölösleges magyarázni, hogy hogyan lehet szeretni és, hogy ki mellett érdemes lehorgonyozni, mert véleményem szerint ez nem lehetséges. A lényeg, hogy erre a kérdésre konkrét választ senki nem tud mondani, mert ez egyéni dolog. Ha van melletted egy férfi, és felmerül a házasság, egyszerûen azt érzed és tudod, és aligha lesz kétséged.
ha valoban õ az igazi akkor nem merül fel benned ez a kérdés. akkor azt tudni fogod hidd el.
ha kipukkant a lufi, s még akkor is hiszel és bízol benne... akkor ö az Igazi!
Hát nem tõlünk fogod megtudni, az tuti.
Ha Õ az igazi , akkor nem is tudod elképzelni mással éppen az életedet, és érzed h igen õ az , akivel képes lennél élni.ha kétely merül fel, akkor nem biztos h õ a megfelelõ.
Kérdezd meg tõle...Én a barátnõmtõl megkérdeztem, igennel válaszolt és én hiszek neki:)
Igen, ahogy mondod, ahhoz hogy Õ legyen az igazi, kellenek a rózsaszín fellegek. Azt, hogy ki az igazi, mindig megérzi az ember, ezért ne is gondolkodj ezen a kérdésen. Ha nem érzed, hát nem érzed, és lehet várnod kell még egy kicsit.

Aki UFO-kat észlelt az mit látott? És milyen volt? Honnan tudjuk, hogy átverés-e vagy igazi? Mármint, ha tényleg létezik ilyen dolog, akkor minek a hatására bukkan fel?

Éljétek ki magatok :D XD

Legjobb válasz: Igen látott. Mit látott? Azonosítatlan repülõ tárgyat. Ha azt látott, elképzelhetõ, hogy igaz. Mi hatására? Valahova utasokat szállit, kémkedik, stb. Ha ûrlényt, akkor valószínû, fénytükrözõdés, meteorológiai léggömb, madár. 99%-a hazugság, 1%-át nem tudni.

Igen látott. Mit látott? Azonosítatlan repülõ tárgyat. Ha azt látott, elképzelhetõ, hogy igaz. Mi hatására? Valahova utasokat szállit, kémkedik, stb. Ha ûrlényt, akkor valószínû, fénytükrözõdés, meteorológiai léggömb, madár. 99%-a hazugság, 1%-át nem tudni.
mi egyszer (5-en) láttunk elõször egy fénylõ piros valamit az egen azután csatlakozott hozzá még négy.majd jött még egy de az nagyon gyorsan és nagyon erõs piros fénnyel.sokkal gyorsabb volt mint egy repülõ kiformáltak egy háromszöget és forgott a háromszög azután kiformálták a göncöl szekeret majd elmentek nem hiszem hogy repülõk voltak mert sokkal fényesebb piros fényük volt kb mint a csillagok csak sokkal fényesebbek na meg gyorsan mehettek mert mikor nézünk egy repülõt az égen akkor az lassúnak tûnik ezek még az égen is nagyon gyorsnak látszottak ezt én a férjem meg a három gyerekem látta a szomszédnak isszolni akartunk de nem volt otthon videóztuk de a telefonon semmi nem látszott sajnos
1x láttam 4 db azonosítatlan repülõ tárgyat. Férjem is jelen volt, aki nagy szkeptikus, de õ sem tudta megmagyarázni, hogy mik lehettek. Azóta sem tudjuk. Lehet valami új katonai repülõgép, lehet földönkívüli... szerintem sose fogjuk megtudni :(
Én amióta élek hiszek az ilyesmiben. Különben ha az egész UFO-história nem létezne embereknek eszébe nem jutna ilyeneket kitalálni sztem. Elmondom a saját véleményemet és amit láttam, soknak akinek elmondtam dilinek nézett, pedig ha átérezték volna velem együtt azt az élményt õk is bekakiltak volna a gatyájukba velem együtt. Szóval 3éve történt, emlékszem pontosan március közepe táján, este 9 óra körül, amikor is készültem menni az éjszakás mûszakba. Falun lakom este nem nagyon látni embert az utcán. Épp a kaput zártam be magam után amikor is a felhõs égre felnéztem és hirtelen megpillantottam vmi nagyon furcsát.A felhõk mögött megbújt egy ovális alakú tárgy és jobbra balra mozgott közepesen lassan. Hangsúlyozom rajtam kívül senki nem volt az utcán. De nem is foglalkoztam azzal a dologgal így hát elindultam a buszmegállóba ami tõlünk kb jó 10percnyi séta...Azért az út felénél mégiscsak eszembe jutott hogy visszanézzek hogy ott van e az a vmi. De én azt hittem ott kapok egy szívinkfartust. Az ovális alakú tárgy pár méterrel a villanyoszlop felett és nem kicsivel a hátam mögött volt.Nem volt semmi hangja hozzáteszem.SZürke homályos tojás alakú valszeg ûrhajó volt. Iszonyatosan megijedtem és arra gondoltam hogy talán ez követhet...kínomba azt hittem visszafordulok, egyedül a nagy éjszakába gondolhatjátok... Beszarva mentem a buszmegállóig hátra nem nézve, reszketve ültem a megállóba és csk arra gondoltam hogy menjen már el mit akar ez tõlem hogy követ?? De a kíváncsiságom legyõzött felálltam kinéztem és már akkor az a tárgy teljesen narancssárgában fénylett a szántás felett és árnyékot vetett, és jobbra balra mozogott el-vissza és azt hittem hogy el akarnak vinni vagy nem tudom de azt hittem ott halok meg és sehol nem volt egy lélek aki velem együtt látta volna!! Végül felszálltam a buszra és ott se tûnt fel senkinek hogy mi lebeg kint pár méterre tõlünk egyenesen néztek elõre!! aztán reszketve anyut felhivtam hogy vmi van az égen és nézze meg és õ látta!! de már akkor a falu háta mögötti hegynél lebegett és jobbra balra mozgott! és õ se tudta megmagyarázni hogy mi és igen láttam UFO-t mert ez az volt nem repcsi katonai repülõgép! Remélem elhiszitek amit ide leirtam semmi érdekem hazudni, amit ott átéltem az egy borzalom, egyébként nekem az volt az érzésem végig életem során hogy egyszer látni fogom õket!
Linkelnél cikkeket, ahol HIVATALOS oldalon ilyen bejelentést tesznek?
Igen 3. válaszoló van igazság abban amit írsz, de akkor a mexicói légierô és kormány valamint pl a britt kormány miért ismerte el hivatalosan is az UFO-k létezését? Nem gondolnám, hogy kormányok ilyenekkel viccelnének. Én hiszek a földön kívüliek létezésében láttam is már olyan dolgot amit nem tudom mivel magyarázni. És bár hiszek az UFO-kban elôször is racionális magyarázatot keresek. Sajnos sokan ha megromlik a tejföl is az UFO-knak tulajdonítják.
Hát én tavaly írtam be egyet kérdésben, de nem tudta senki se hogy mi az. Idén is láttam ilyet, de fogalmam sincs hogy mi. KInn állok éjszaka a sötétben nézem a csillagokat, és egyszer egy erõteljesebb villanást észlelek. Utána 2 másodpercel késõbb ugyanott vagy egy kicsivel arrébb megint egy, de halványabb villanás, majd megint egy de az még halványabb. Utána ha nagyon erõsen figyelem még mindig látszik de aztán eltûnik. Érdekes de fogalmam sincs mi az. És van hogy egy éjszaka 2-szer is. A furcsa az hogy sokszor pont ott, amerre éppen figyelek.
Egyszerû nem légifolyosón megy és nem úgy villog mint egy repülõ vagy nem is villog és hirtelen eltûnik az"UFO"
Sir butcher utána néztem a neten az iridium flare-nek, és ilyet is láttam párszor, vagyis ehhez hasonlót de az inkább a nemzetközi ûrállomás volt, gondolom. Viszont amit én írok az olyan volt mintha valaki egy tükörrel a távolból villantana, csak egy pillanatra, de erõsen, aztán megint villan, majd megint... És ugyanazon a ponton történik szinte. Vagy van az iridium flarenek ilyen formája is? Egyébként én is eltudom képzelni, hogy bármilyen légkörbe bejutó dolog lehetett, ami egyszerûen így semmisül meg, de már kb 4-szer 5-ször láttam.
Én egyszer láttam egy nagyon fehérlõ pontot épp a haverommal voltunk kinn, és néztük próbáltuk levideózni de nem látszott semmi nagyon fényes pont volt pedig! Nyíl egyenesen ment és közben kitért a pályáról néha jobbra balra szintén egyenesen de mindíg a nyíl egyenes pályályára tért vissza..!

Honnan tudod, hogy ő lesz az igazi? Honnan tudod pár éven belül nem-e találsz másikat, aki iránt mást érzel?

tudom kicsit közhelyes. mindenki ezt kérdi. senki nem tudja, se gyerek, se fiatal, se feln?tt. vagy mégis? élettapasztalatokat kérnék, de nem 15évesekt?l. köszönöm szépen.

Legjobb válasz: Hát nem vagyok több csak 21. Nem is volt rengeteg kapcsolatom mégis mikor a jelenlegi párommal összejöttem 3 hét után éreztem, hogy más. Nem megmagyarázható. Ez több mint 1,5 éve volt és azóta is imádom és ragaszkodom hozzá. Jelenleg ott tartunk, hogy összeköltözünk és a párom egy tuti karrierbiztos állást hagyott ott értem (sajna én még egyetemhez kötött vagyok) Úgy tervezzük h életünk végéig együtt leszünk. :D

Hát nem vagyok több csak 21. Nem is volt rengeteg kapcsolatom mégis mikor a jelenlegi párommal összejöttem 3 hét után éreztem, hogy más. Nem megmagyarázható. Ez több mint 1, 5 éve volt és azóta is imádom és ragaszkodom hozzá. Jelenleg ott tartunk, hogy összeköltözünk és a párom egy tuti karrierbiztos állást hagyott ott értem (sajna én még egyetemhez kötött vagyok) Úgy tervezzük h életünk végéig együtt leszünk. :D
Sehhonnét sem tudhatom! De számít az elhatározás, az elkötelezetség mégha nem is az a fõ irányító!
Ezt senki nem tudja és ha mégis, ott az érem másik oldala - õ is találhat mást.Ha félsz a magastól ne ülj az óriáskerékre, ez ilyen.Amúgy szerintem minden kapcsolatba úgy vág bele az ember, hogy az lesz az igazi, az életre szóló - én igy vagyok ezzel legalábbis.
Ha jól érzem magam vele, akkor egyre többet akarok vele lenni, és egyszercsak minden átmenet nélkül azt veszem észre, hogy nem akarok nélküle lenni.
Sehonnan. A múltbeli tapasztalatok ezt mutatják és a jelenlegi érzéseim is. Varázsgömböm meg nincs, hogy a jövõbe lássak.
Én úgy gondolom az igazi csak utána évekkel derül ki hogy õ volt az...Ugyanis mindig találunk valami újat másokban ami izgalmasabb, de ha azok mellett valaki mindig visszatér akár vágyódás, akár hiány címszóval akkor az illetõ valamit tud, amit a többiek nem. Szóval én szerintem az az igazi személy aki nélkül a szakítás után se tudsz igazán élni, sõt egyre inkább ragaszkodsz hozzá ahogy telnek az évek.
Elég csak a szemébe nézni, tudni fogod. Úgy nem néz más. Ha egymás közelében vagytok, szólnotok sem kell és érzed, hogy remeg a vágytól, persze te is. Nem fogod tudni elrontani. Én megtaláltam ezt az embert, de soha nem lehet az enyém, sajnos.


Sehonnan......Mellesleg olyan nehéz lett volna kiírni rendesen, hogy "nagyon"....?!:(
Legradikálisabb, ha pár hétre különváltok. Nem szakítani, csak utazni egyet, kicsit távol lenni, akkor minden érzés a felszínre tör. Gondolj bele, hogy milyen lenne vele gyereket vállalni, jó szülõk lennétek-e, az igazán nehéz problémákat hoygan oldjátok meg.
Most ez a menõ? naon...-.-"
en is ebben a cipoben jarok. xtem meg ne ezen stresszelj, majd alakul minden magatol. esetleg probaljatok ki az osszekoltozest, azalatt sokminden kiderul rolatok is meg a kapcsolatrol is. ha extremek vagytok engedjetek meg 1masnak 1 buntudat mentes kimenot a tapasztalat-szerzes celjabol. ha jo a humorerzeketek es megbitok 1masban lehet h jol sul el de ez nagy kockazat, tonkre is teheti a kapcsolatotokat a feltekenykedes, veszekedes stb. ha igy dontok, olyat valasszatok akivel utana soha tobbet nem talalkoztok h utolag ne legyen konfliktusok. ez csak 1 extrem otlet :p
kb ugyanebben a cipöben járok. csak én 18 vagyok. én is küzdöttem ilyenekkel. de... rájöttem hogy ezzel többet ártok mint használok a kapcsolatnak. Lassan letisztult minden, és rájöttem sok dologra, többek közt arra, hogy a "kötelezö kiégés" nem kötelezö... és hogy bármikor hozzá mennék. és -félreértés ne essék- nem mindig érzem így.
Nem az az igazi akivel le tudnád élni az életed, hanem az aki nélkül SOHA! Szerintem ha elgondolkodsz ezen akkor nem biztos, hogy örökre együtt kéne maradnotok. Ha igazán szereted, akkor ez fel sem merül benned, csak örökre vele akarsz maradni és már a jövõt tervezgeted, nem gondolva másra. És azt írtad jó pár évet... csak annyit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a váloszakat! ( A segítõeket) A szivemet követõen megtudtam, hogy mi a helyes! Így ezt a kérdést le is zárnám!Minden megoldodott!

Azt olvastam, hogy az edzéshez szükséges a szénhidrát, és ha edzünk pl 1 órát, de a szervezetünk a bennünklévő szénhidrátot elégeti már 45 perc után, akkor az izmainkat kezdi el "égetni". Ez igaz? Honnan tudom, hogy mennyit szabad edzenem.

Legjobb válasz: Egy edzésnek az optimális idõpontja 60-80 maximum 90 perc, de akkor tényleg dolgozni kell. Amúgy ez nem olyan veszélyes, mint ahogy gondolod, nem határoz meg igazából semmit. De lehet edzés közben glutamint, BCAA-t iszogatni.

Egy edzésnek az optimális idõpontja 60-80 maximum 90 perc, de akkor tényleg dolgozni kell. Amúgy ez nem olyan veszélyes, mint ahogy gondolod, nem határoz meg igazából semmit. De lehet edzés közben glutamint, BCAA-t iszogatni.
Nocsak! Ez tök jó! Pedig az testtömegkilogrammonként mennyi, kb. 0, 5 g? :)
Én már 3 hónapja 50g ch-n vagyok és most a legjobb a formám, szóval nem mindig kell sok ch, de tömegeléshez lehet azért csipegetni.:)
Nos, más elképzelések szerint a szervezetünk fehérjén és zsíron üzemelve adja le a legnagyobb teljesítményt, illetve a szénhidrátok fogyasztása idõvel csak anyagcsereproblémákat okoz.
sztem max 2 órát edzél hát meg azért a szénhidrátot nyomni kel befele én aztajánlom hogy edzés elõtt 1-1, 5 órával egyél meg egy müzlit de olyat amibe teljes kiörlésü gabonák vannak és az ad elég energiát nemolyan mint a tiszta szénhidrát hogy hirtelen nagy energiát ad hanem folyamatosan kapod a jedit :D
Se én, se Neutron nem eszünk sok szénhidrátot. 2 órákat edzünk. És?
A kérdező hozzászólása: Akkor az 1 óra edzés mehet még ha az ember nem is fogyaszt sok szénhidrátot?
Mert a szervezetedben van egy stopper ami méri mikor kezdjen izmot égetni? Már az elsõ perctõl használódik fel fehérje minimális mértékben az idõ elõrehaladtával persze folyamatosan nõ az aránya, ugyanígy a zsír esetében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Megnyugodtam. :)
Izombontás is történik , de majd utána visszatöltöd a tápanyagot és regenererálódsz. 60-70 perc kemény edzés simán mehet!
Annyi se. De megy mellé 300g fehérje és persze lenmagolaj + halolaj.

Az android az akkor egy operációs rendszer, de mik az előnyök? Nem igazán értem. És honnan tudom, hogy egy telefonon van android?

Legjobb válasz: A Nokia,BlackBarry és az Iphone telefonon kívül az összes érintöképernyös telefonon és Tábla PC-n (kivéve iPad) Android operációs redszer van! Bövebben: http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Android_(oper%C3%A1ci%C3%B3s_..

A Nokia, BlackBarry és az Iphone telefonon kívül az összes érintöképernyös telefonon és Tábla PC-n (kivéve iPad) Android operációs redszer van! Bövebben: http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Android_(oper%C3%A1ci%C3%B3s_..
Nyílt forráskódú rendszer. Így ird be a googliba, ha érdekel.
elõnyei azok hogy a végtelenségig testreszabható, rengeteg alkalmazás a marketnek (goog play) köszönhetõen, telefon fûggöen de álatlában gyors, internetes fiókokkal, oldalakkal szinkronizálható a telefon, (szinte) mindent meg tudsz egy androidos telefonnal csinálni amit egy számítógéppel, laptoppal
leirtam hogy szinte, és nem játékokra gondoltam, bár azért nézd meg a nova 3-at, modern combat 3-at, elég jó játékok, fõleg ha jó telefonon van, és egyáltalán nem omlik össze, lassul be, vagy indit hivásokat, ha ezeket csinálja akkor ott a telefon a hibás nem a rendszer
NEM minden érintõsön fut Android Pl a Samsung Star II (S5260) egy "alap" érintõs telefon Androidot a legkönnyebb pl bekapcsoláskor kiadja a logót, vagy ha van rajta GooglePlay, vagy AndroidMArket (a kettõ egy és ugyanaz) , akkor az androidos
Kedves 4. válaszoló! Te mindent leszarozol, vagy van javaslatod is. Ugyanis nem láttam....
Kedves 7. válaszoló! Valóban nem adtam tippeket, de a kérdés nem is erre irányult. Csak nem szerettem volna mást ajánlani. Amúgy szerintem nincs tökéletes rendszer, mindegyiknek vannak hátrányai és elõnyei is. De bármelyiket is választja a leendõ user, mindenképpen kompromisszumot kell kötnie. Amúgy nem is lehet ajánlani semmit, hiszen a kérdezõ igényeit sem ismerjük. Mint említettem, nem ez volt a kérdése.
Kedves utolsó! Ez legalább korrekt válasz volt.

Igaz az, hogy aki császárral szült annak nehezebben húzódik vissza a hasa? Honnan tudom hogy átvágták-e az izmot is?

3 és fél hete császároztak és ha megnyomom a hasam még mindíg nagyon puha, pedig el?tte kemény izmos lapos hasam volt. Annak már búcsút inthetek?

Legjobb válasz: Igen, lassabban húzódik össze, hisz más hatások érték, nem mentél végig azon a természetes folyamaton, ami "normál" lenne. Az izmot nem vágják át, hisz terhesség során az izom széthúzódik kétoldalra, középen nem marad belõle semmi. Szülés után 6 héttel el lehet kezdeni a tornát, de konzultálj egy hozzáértõvel, hogy hogyan állj neki. Ne akarj egyszerre és hirtelen sokat, ez idõ, mire a szervezet visszaalakul. És az is mindenkinél más, hogy hogy áll vissza a szervezet. Lehet még kockahasad, de lehet, hogy nem lesz, ezt majd a természet eldönti... (én pl akárhogy fogytam, kondiba jártam, lement egy hónap alatt 10 kg., és mégis volt hasam , és összeért a combom, pedig már csak 43 kg voltam... persze nem terhesen)

Igen, lassabban húzódik össze, hisz más hatások érték, nem mentél végig azon a természetes folyamaton, ami "normál" lenne. Az izmot nem vágják át, hisz terhesség során az izom széthúzódik kétoldalra, középen nem marad belõle semmi. Szülés után 6 héttel el lehet kezdeni a tornát, de konzultálj egy hozzáértõvel, hogy hogyan állj neki. Ne akarj egyszerre és hirtelen sokat, ez idõ, mire a szervezet visszaalakul. És az is mindenkinél más, hogy hogy áll vissza a szervezet. Lehet még kockahasad, de lehet, hogy nem lesz, ezt majd a természet eldönti... (én pl akárhogy fogytam, kondiba jártam, lement egy hónap alatt 10 kg., és mégis volt hasam , és összeért a combom, pedig már csak 43 kg voltam... persze nem terhesen)
Az normális, hogy a hasadat még puhának érzed, mivelhogy a hatalmas méretû méh még nem zsugorodott össze az eredeti formájára. Szerintem ha bikini vágást végeztek nálad, akkor tuti, hogy az izmokat is átvágták, de ez nem jelenti azt, hogy soha többé nem lesz szép a hasad. A bõrt alkotó kötõszövettõl is függ, hogy az milyen erõs.
A bikinivágás nem azt jelenti, hogy minden réteget keresztben vágnak. A doki azt mondta, hogy csak a felsõ réteget vágták keresztbe, alatta már függõlegesen. Az izmokat nem átvágták, csak széthúzták. Remélem nem csak hantázott, mert én is megkérdeztem ezt tõle, én is féltem ettõl.
Szerintem minden császárnál átvágják az izmokat. Végül is a hasizmod alatt van a méhed, nem??

Azt hallottam hogy ha meghúzunk egy zsinórt vagy vezetéket a motor alatt akkor ki lehet nyitni a csomagtartót. Nem tudom h igaz-e de mit lehet ellene csinálni? Melyik zsinór vagy vezeték az honnan lehet megismerni?

Legjobb válasz: Nyisd ki a csomagtartót, szemléld meg a zárat és számold meg, hány vezeték/bowden/egyéb, hasonló eszköz csatlakozik hozzá. Ha egy sem, akkor pedig feküdj le, aludj el, álmodj szépeket és ne dõlj be többé minden városi legendának. Ha mégis csatlakozik hozzá valamiféle bowden, akkor keresd meg az utastérben a csomagtartó nyitókarját. Ha megvan, szintén feküdj le nyugodtan aludni, mert ez egy olyan kényelmi felszerelés, aminek még sok hasznát veszed. És szintén ne dõlj be minden városi legendának. Ha elektromos vezeték csatlakozik hozzá, akkor gyõzõdj meg arról, hogy nem lehet akkora erõt kifejteni rá, hogy kinyissa a csomagtartó zárját (vagy az elektromos nyitószerkezethez tartozik, vagy - gyakrabban - a belsõ világítást kapcsolja be). Miután ez megtörtént, kösd vissza a kiszakadt vezetéket, majd feküdj le aludni, álmodj szépeket és ne dõlj be minden városi legendának.

Nyisd ki a csomagtartót, szemléld meg a zárat és számold meg, hány vezeték/bowden/egyéb, hasonló eszköz csatlakozik hozzá. Ha egy sem, akkor pedig feküdj le, aludj el, álmodj szépeket és ne dõlj be többé minden városi legendának. Ha mégis csatlakozik hozzá valamiféle bowden, akkor keresd meg az utastérben a csomagtartó nyitókarját. Ha megvan, szintén feküdj le nyugodtan aludni, mert ez egy olyan kényelmi felszerelés, aminek még sok hasznát veszed. És szintén ne dõlj be minden városi legendának. Ha elektromos vezeték csatlakozik hozzá, akkor gyõzõdj meg arról, hogy nem lehet akkora erõt kifejteni rá, hogy kinyissa a csomagtartó zárját (vagy az elektromos nyitószerkezethez tartozik, vagy - gyakrabban - a belsõ világítást kapcsolja be). Miután ez megtörtént, kösd vissza a kiszakadt vezetéket, majd feküdj le aludni, álmodj szépeket és ne dõlj be minden városi legendának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!