Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok turmixgéphez (3 db)

Honnan tudok letölteni turmixgéphez recepteket?

A turmixgép multifunkciós, turmixol, darál, dagaszt, szóval van nagy turmixital készít? fejrésze és normál kis kever?tál része. Szeretném minél jobban kihasználni... el?re is köszi a tippeket!

Legjobb válasz: az elsõ tippem az lenne, hogy keress rá a gyártó cég honlapjára, s a második pedig a készülék nevére + receptek a gugliban Elég tágan hagytad nyitva a kérdést, hogy pontosabb javaslatot adhassak :)

az elsõ tippem az lenne, hogy keress rá a gyártó cég honlapjára, s a második pedig a készülék nevére + receptek a gugliban Elég tágan hagytad nyitva a kérdést, hogy pontosabb javaslatot adhassak :)
A Brokkolikrémlevest ajánlanám. Nagyon fincsi, és turmixgép kell hozzá
Olyanra gondolsz amihez turmix kell? Krémlevesek, vadas(én fõleg erre használom), kisbabának enni, gyömölcsturmix(tej+gyümi+cukor, ha igényled), dagasztáshoz pizzatészta, vagy otthoni kenyérsütés, tatárbeefsteak...estig is itt ülsz, ha azt szorolom, h milyen ételekhez, kell turmix, daráló vagy dagasztó.

Honnan tudok magyar nyelvű recepteket letölteni az "Ultimate Chopper" márkájú Tv Shop-os daráló/turmixgépemhez?

Legjobb válasz: Szia! Mindent tehetsz vele,amit egy jó turmixxal, csak gyorsabban. Jeget is darálhatsz natur,vagy valamilyen gyümölccsel... Egyébként a google keresõn próbálkozz ilyen kulcs-szavakkal pl, hogy "Turmixolt ételek", stb Üdv: "rotfusz"

Szia! Mindent tehetsz vele, amit egy jó turmixxal, csak gyorsabban. Jeget is darálhatsz natur, vagy valamilyen gyümölccsel... Egyébként a google keresõn próbálkozz ilyen kulcs-szavakkal pl, hogy "Turmixolt ételek", stb Üdv: "rotfusz"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!