Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok nyelvű filmeket és rajzfilmeket letölteni (1 db)

Honnan tudok magyar nyelvű filmeket és rajzfilmeket letölteni?

Legjobb válasz: ne töltsd le, vedd meg a boltban! méghogy letölteni... tudod te hogy ezzel milyen kárt okozol a készítõknek?

ne töltsd le, vedd meg a boltban! méghogy letölteni... tudod te hogy ezzel milyen kárt okozol a készítõknek?
A kérdező hozzászólása: Kedves Becsület Harcosa! Tudod te milyen kárt okoznak a pénzsóvár forgalmazók az irreális áraikkal? Amint reális (=elérhetõ) áron lesznek kaphatók a filmek, ezt fogom tenni. De addig inkább letöltök. Az árakat nem a filmek készítõi szabják meg és elsõsorban nem is õk profitálnak belõle. Valahogy eszembe sem jut, hogy egy 900-1000 forintért kapható mesefilmet (Leó és Fred, Hagymácska, Lolka Bolka és társai) letöltsek az internetrõl!!! De 3-4-5 ezer fointért NEM fogok megvenni egyetlen filmet sem. Én sajnos ilyen galád vagyok!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akkor most nem lessz halálosabb iramban 7?

Ugy hallotam Paul Walker meghalt tegnap most akkor mi lessz nem lesz uj rész ?;((((RIP

5

Szerintetek így kultfilm lesz a halálos iramban új része mint annak idején a batman csak azért mert meghalt Paul Walker?

3

Carrie naplójánaka hány évada van?

2

Az Így jártam anyátokkal című sorozat 6. évadának 12 részében csak én vettem észre csökkenő sorrendben számokat?

az egész rész alatt a jelenetekben csökkenő sorrendben számokat lehet látni. Utolsó jelenetekben a leggyorsabb. Mikor Marshal mögött van a 4-es aztán a 3-mas a bár fölött majd a 2-es az órán és végül 0001-es a taxi száma.. Van valami jelentése? engem nagyon érdekel..:D

5

A magyar szinkronos bleach-ből nem vágtak ki semmit?

magyarul nézném amíg le van szinkronizálva csak nemtudom cenzúráztak-e valamit belőle

0

Az amcsi benzin falók ( Fast and Loud) c. sorozatban melyik évad melyik epizódja az amiben choperokat vesznek ill raknak össze?

Ebben az epizódban ki gúnyolják az Amcsi motorok (OCC) c. műsor szereplőit!

1

Egy gorilläs film cimere lennek kíväncsi? Regóta gondolkozom mär rajta, de sehol nem talalom . Reszletek allul.

Kis läny voltam meg mikor lättam ezt a filmet,tehet nem egy mai filmröl van szó,amire emlekszem belöle,egy gorilla bebi kora ota egy elökelö gazdag csaladnal nevelkedik,es nagyon szoros viszonya volt a kislännyal a csaladból.ami meg remlik,hogy a vörös szinhäzi szekekert volt oda a gorilla.es aztan azthiszem el kezdett furcsän viselkedni.Valaki esetleg tudja mi lenne ez?

0

Tudnátok írni nekem jó filmeket?

Leginkább vígjátékot szeretnék vagy katasztrófa filmet így vasárnapra unaloműzés céljából. Olyanokat amik nagyon jók és nem unalmasak .

1

Mi ennek a thriller filmnek a címe?

Nem emlékszem már nagyon a filmre, de úgy kezdődött, hogy két férfi nézett egy kutyát, amelyik elég hamis volt, és ugatni kezdett.

2

Melyik ez a film?

Egy házaspárról szól akik egy új helyre költöznek. Van egy szomszédjuk aki furcsán viselkedik és a férfi elkezdi figyelni, a végén már csak azzal foglalkozik h a szomszédját figyeli és elhanyagolja a házasságát is. Olyan 6-7 éve láthattam a TV-ben, szerintem thriller lehet vagy dráma.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!