Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok nyelvű filmeket és rajzfilmeket letölteni (1 db)

Honnan tudok magyar nyelvű filmeket és rajzfilmeket letölteni?

Legjobb válasz: ne töltsd le, vedd meg a boltban! méghogy letölteni... tudod te hogy ezzel milyen kárt okozol a készítõknek?

ne töltsd le, vedd meg a boltban! méghogy letölteni... tudod te hogy ezzel milyen kárt okozol a készítõknek?
A kérdező hozzászólása: Kedves Becsület Harcosa! Tudod te milyen kárt okoznak a pénzsóvár forgalmazók az irreális áraikkal? Amint reális (=elérhetõ) áron lesznek kaphatók a filmek, ezt fogom tenni. De addig inkább letöltök. Az árakat nem a filmek készítõi szabják meg és elsõsorban nem is õk profitálnak belõle. Valahogy eszembe sem jut, hogy egy 900-1000 forintért kapható mesefilmet (Leó és Fred, Hagymácska, Lolka Bolka és társai) letöltsek az internetrõl!!! De 3-4-5 ezer fointért NEM fogok megvenni egyetlen filmet sem. Én sajnos ilyen galád vagyok!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Vámpírnaplókban Klaus akkor meghalt már egyszer? Mikor vámpírrá változtatták akkor meghalt, de a vérfarkas énje akkor nem? És a vérfarkasok is bármeddig élnek, vagy pl átlagos emberélet- hosszúságút? Mert ha nem is él, hogy lett Hayley-vel gyereke?

Előre is köszönöm a válaszokat:)

6

Alain Delon és Belmondo melyik filmje ez?

Annyit tudok róla,hogy a vége a Fort Boyard erődben játszódik.
Ha lehet a végkifejletet ne mond! :-)

2

(Vámpírnaplók) Melyik részben látja meg Elena, Stephant, mint vámpírt? Valami olyasmit mondd, hogy "Ne rejtsd el".

Valami olyasmit mondd, hogy "Ne rejtsd el".
A válaszokat, előre is köszönöm. :-)))

3

Be tudná linkelni valaki a Kaichou wa Maid-sama 28. részét?

Találtam egy oldalt, ahol mind a 26+2 fent van magyar felirattal (kivéve a 27. rész, az angol), de a gépem nem tudja betölteni, mert túl sok neki az összes videó és mindig lefagy.

0

Hol tudnám megvenni a star wars film triólogiát dvd-n?

nem gond ha lemezenként lehet:)
és viszonylag jó áron blue rayes az nem érdekel:/

1

Hol játszódik a Leap Year - Szökőhév című film?

Az tudom, hogy Irországban...de a filmben Wales-ben száll a gép. Onnét hajóval megy át Dingle-be, Ana azt mondja Cork-ig fizette az utat...Cork Irország déli részén van Dingle északabbra, a film utolsó jelenete amikor a szikláknál vannak az meg olyan mintha a Moher szikláknál lennének...Nem igazán tudom össze rakni, most akkor mi is van?

0

Keresek egy filmcímet?

Csak a film tartalmát tudom: Arról szól hogy a növények valamiféle gázt bocsájtanak ki magukból amitől az emberek öngyilkosok lesznek.

2

Mondjatok olyan filmet ahol Dicaprio nem hal meg?

7

A Happy Tree Friends sorozatból Lammy hány epizódban szerepel?

2

Hol játszódik a Leap Year-Szőkőhév cimű film?

Az tudom, hogy Irországban...de a filmben Wales-ben száll a gép. Onnét hajóval megy át Dingle-be, Ana azt mondja Cork-ig fizette az utat...Cork Irország déli részén van Dingle északabra, a film utolsó jelenete amikor a szikláknál vannak az meg olyan mintha a Moher szikláknál lennének...Nem igazán tudom össze rakni, most akkor mi is van?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!