Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok nyelvű filmeket (4 db)

Honnan tudok magyar nyelvű filmeket és rajzfilmeket letölteni?

Legjobb válasz: ne töltsd le, vedd meg a boltban! méghogy letölteni... tudod te hogy ezzel milyen kárt okozol a készítõknek?

ne töltsd le, vedd meg a boltban! méghogy letölteni... tudod te hogy ezzel milyen kárt okozol a készítõknek?
A kérdező hozzászólása: Kedves Becsület Harcosa! Tudod te milyen kárt okoznak a pénzsóvár forgalmazók az irreális áraikkal? Amint reális (=elérhetõ) áron lesznek kaphatók a filmek, ezt fogom tenni. De addig inkább letöltök. Az árakat nem a filmek készítõi szabják meg és elsõsorban nem is õk profitálnak belõle. Valahogy eszembe sem jut, hogy egy 900-1000 forintért kapható mesefilmet (Leó és Fred, Hagymácska, Lolka Bolka és társai) letöltsek az internetrõl!!! De 3-4-5 ezer fointért NEM fogok megvenni egyetlen filmet sem. Én sajnos ilyen galád vagyok!

Honnan tudok letölteni angol nyelvű filmeket ingyen?

Legjobb válasz: thepiratebay.org

thepiratebay.org
VUZE
Ezek nem a filmipar legjobb filmjei, de nyelvtanuláshoz tökéletesek. http://www.youtube.com/movies?fl=f&l=en&pt=nr&st=f Vigyázz, mert keverik a fizetõs filmekkel - bár azok sem drágák szerintem - mindig ellenõrizd a "free" jelzést, hog ott van-e
***** én ezt szoktam használni* Automatikusan eltávolított tartalom.
ez is jo még: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: thanks everybody:D
szerintem az összes angol nyelvû, nem szokott feliratos lenni.
Minden film angol nyelvû!


Honnan tudok német nyelvű filmeket letölteni?

Érdekelne német szinkronos, vagy angol nyelv?, de német feliratos film is. Valaki ötlet? Fontos lenne!

Legjobb válasz: http://vietbf.com/forum/archive/index.php/t-203093.html német nyelvûeket én innen töltöttem le. nincs végtelen sok választék, de valamennyi van. más normális oldalt nem nagyon találtam pedig sokáig keresgéltem.

http://vietbf.com/forum/archive/index.php/t-203093.html német nyelvûeket én innen töltöttem le. nincs végtelen sok választék, de valamennyi van. más normális oldalt nem nagyon találtam pedig sokáig keresgéltem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!