Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok msnhez olyan segédprogramot ami (1 db)

Honnan tudok letölteni msnhez olyan segédprogramot ami kimutatja h ki van rejtve fent meg, hogy ki tiltott le?

Legjobb válasz: Ilyen szkript nem létezik. Még akkor sem, ha hallottál róla. Windows rendszeren legalábbis biztos nem :) Olyan szkriptet viszont már láttam, ami azt jelezte, ha ablakot nyitott vagy zárt az illetõ.

Ilyen szkript nem létezik. Még akkor sem, ha hallottál róla. Windows rendszeren legalábbis biztos nem :) Olyan szkriptet viszont már láttam, ami azt jelezte, ha ablakot nyitott vagy zárt az illetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Ilyen nemlétezik, ez olyan mint a myvip jelszó krekker amit a sok láma akar
A kérdező hozzászólása: köszi
Szia!Én ismerek eggyet;)...És használom is.Szerintem nagyon hasznos kis progi: Messenger Discovery live <- ez a neve.A másik nevében is tudsz vele írni vagy hamis hibaüzenetet küldhetsz a másiknak, korlátlan mennyiségû rezgõ figyelemfelkeltést küldhetsz meg hasnonó finomságok....És ami a legjobb:::::Magyarul is le lehet tölteni!Enjoy!
nee discovery-t ne tedd fel, mert egy darabig jó, aztán elkezd fagyogatni az msned. föleg wlm 9nél csinálja, de nekem 8.5nél is csinált már olyat hogy belefagyott az ablak az asztalba :D (mielött mondanák az okosok, nem driver hiba, mert a legujabb nvidia 182. volt fenn).
Az utolsó hozzászólónak csak annyit mondanék hogy azért fagyogat neki mert msn plus és a messenger discovery üti egymást...tehát lefordítva nem használhatod mind a kettõ programot hanem egyszerre csak az egyiket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnak terkepet kesziteni a google maps-on kivul?

terkepen szeretnem bejelolni az utat de a googlen mar vagy 10x elkezdtem es mindig kitorlodott. van meg valami ilyen terkepszerkeszto program?

2

Milyen navigáció működik a Samsung Galaxy Y telefonon?

Európa térképpel és offline módban használhatóra volna szükségem. Több helyen megnéztem már, de nem sikerült megtalálnom az igazit!

1

Minecraft Tekkitben lehet olyat, hogy valamilyen paranccsal kikapcsoljuk, vagy eltüntetjük a szörnyeket?

7

Hogy lehet ehhez hasonló képeket szerkeszteni? Milyen program kell hozzá?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

14

Közeledik a karácsony és szeretnék magamnak venni egy PC játékot a spórolt pénzemből. Három játék tetszik. Az új NFS Rivals, Grid 2 és a Simcity 5. Melyik játék éri meg jobban? Ha van más javaslat azt is szívesen várok. Fiú vagyok.

6

Miért lehet hibás a Paint?

Amikor a paint programban rákattintok a szöveg gombra és beírnám a szöveget, kiírja, hogy az mspaint hibát észlelt, ezért leáll.

3

Skype-on ha iválasztom azt hogy Beállítások<adatvédelem<üzenetnapló törlése ha i törlöm akkor minden partneremnek törlődik a beszélt üzenetünk?

3

Milyen programmal lehet ilyesmi videót készíteni, úgy, hogy nem kell minden egyes mozdulatot megrajzolni?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=rMFWc_FMhqs&feature=c4-overview&list=UUtwPBSnKnAsvZeKLLig774A' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=rMFWc_FMhqs&feature=c4-overvi..

4

Battlefield 4 működése leállt és laggol az egér miért?

Az a gondom hogy amikor Battlelogon elindítom a BF4 et akkor tölt egy kicsit elindítja a játékot és amikor a kép bejönne kiírja hogy a "Battlefield 4 működése leállt" és nagyon akad az egér!

2

Battlefield 4-ben miért van az hogy egy kör végén amikor bemutatja hogy mit és mennyi pontot szereztél pl. :30 ezer pontot ír az 50-ből a kövi szinthez. De progressionnél csak 24 ezret?

oostok be vannak kapcsolva ha számít

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!