Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok mobilra (85 db)

Honnan tudok mobilra Flash Playert tölteni?

Legjobb válasz: sehogy :( (vagy alapból támogatja, vagy nem)

sehogy :( (vagy alapból támogatja, vagy nem)
A kérdező hozzászólása: ooh.... :( azért köszönöm:) legalább mostmár nem töltök el órákat azzal hogy ezt keresemXD

Honnan tudom eldönteni, hogy melyik mobilon lehet word-öt pdf-et megnyitni? Mobilt szeretnék venni, de a leírásba nem tudom hol kell nézni.

Bocsi, ha buta kérdés. :)

Legjobb válasz: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)

A kérdező hozzászólása: Uhh... szõke vagyok és lány, ráadásul egyáltalán nem értek az ilyenekhez (tehát merész vállalkozás ilyet kérdezni, hogy milyen rendszert szeretek) :D De úgy szeretnék telefont venni, hogy elõfizetéssel (t-mobile-like) és max 3000 legyen a havi törlesztõ részlete. Köszönöm a segítséget! :)
Minden okostelefonon lehet.
Igen, a like300 díjcsomaggal kamatmentes részletre is tudsz telefont venni. A simánál nem láttam ilyen opciót. Ha ilyen sok a számla, akkor megérné váltani szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én most sima like díjcsomagban vagyok, ami hamarosan le fog járni, és meg szeretném hosszabbítani. Nem tudom lehet-e átállni like 300-ra, de ha igen, akkor szerintetek megérné? (Anyukám használja az elõfizetést és havi 7-8 ezer a számlája). Végül is ahogy elnézem a percdíj nem változik csak a havidíj minimuma más, de ha alapból nem megy a számla 7 ezer alá, akkor mind1 melyik díjcsomagba vagyok nem? Csak a like 300-al jobb telefont vehetek. Jól gondolom? Nyugodtan javítsatok ki, ha õrültségeket beszélek :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Bár az utolsó válaszát nem értem, ha megkérlek, elmagyaráznád nekem "konyhanyelven" ezt az 50-es dolgot?
Alig drágább a Tiponál az Alcatel OT-995, és minden téren sokkal jobb. A Like 300 meg felesleges, az 50-es is használható marad a belassítás után, nem úgy, mint a vodánál.
Bár én vodás vagyok, szétnéztem neked t-mobile oldalán. Szerintem a legjobb vétel az Xperia Tipo a Sonytól. Like 300 díjcsomag mellett 2 éven át kellene 1090 Ft törlesztõt fizetned érte, ha webshopban rendeled meg. Ehhez jönne a 2690Ft-os havidíj, így összesen havi 3780 lenne, de gondolom ebbõl a like valamilyen szinten lebeszélhetõ.
De azt is írd le, hogy melyik rendszert szereted..
Igen, okostelefonokon lehet. Ha írsz egy összeget, tudunk ajánlani egy párat ár-érték arányát figyelembe véve.
Az 50-est a sima like-ra értettem. Ha sokat telefonál hálózaton kívül, akkor még több lesz a havidíja, ha 300-asra váltasz, mert csak hálózaton belül beszélhetõ le a havidíj.

Aki nagy Tech-függőnek érzi magát az segítsen nekem! Honnan tudok a mobilomra (Move by t-mobile) Java alkalmazást letölteni?

És aztán a telómra.. :))Nem játékhoz kell, hanem ezen az oldalon vannak ilyen baromságok, hogy küldj magadnak áll sms-t stbstb. :) előre is köszii.. :) :D :D

Legjobb válasz: Ugyan onnan ahonnan más mobilra is (a linkelt oldal pont megteszi). Viszont ahhoz, hogy fussanak is androidon kellene egy java emulátor. Vagy akár szét is nézhetsz play-en. Tuti akad ezeknek androidos alternatívája. Pl. ezek bluetooth csevegõ alkalmazaások: https://play.google.com/store/search?q=bluetooth+chat&c=apps

Ugyan onnan ahonnan más mobilra is (a linkelt oldal pont megteszi). Viszont ahhoz, hogy fussanak is androidon kellene egy java emulátor. Vagy akár szét is nézhetsz play-en. Tuti akad ezeknek androidos alternatívája. Pl. ezek bluetooth csevegõ alkalmazaások: https://play.google.com/store/search?q=bluetooth+chat&c=apps
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D :D megnézem.. (:


Honnan tudom letölteni ingyenesen a fifa 2010-et mobilra?

Legjobb válasz: http://free-mobile-games.org/download-fifa-2010-for-mobile.h.. vagy http://en.softonic.com/s/fifa-2010:phones

Mobil Intel 945 Express Chipset Family laptophoz kellenének a hardverek programok mert újra raktam a Windowst de nincs hozzá CD-m honnan tudom leszedni őket?

Ugye le írtam hogy komolyan mondom semmi sincs meg a laptophoz annyi hogy a windows telepítő megvolt de ezen belül semmi honnan tudnám leszedni hozzá a hardvereket,programokat amik szükségesek Minden kellene mert még internetem sincs gyorsítóm sincs honnan tudom leszedni őket?

Legjobb válasz: Mobil Intel 945 Erre keress rá guglin és az elsõ találat az intelnek az az oldala lesz ahonnan a drivereket le tudod tölteni. Hardverek meg nem kellenek, mert az már ott van elõtted :)

Mobil Intel 945 Erre keress rá guglin és az elsõ találat az intelnek az az oldala lesz ahonnan a drivereket le tudod tölteni. Hardverek meg nem kellenek, mert az már ott van elõtted :)

Honnan tudok letölteni "Mobile Remote Desktop"-ot java mobilra?

NAGYON KÉNE!!!

Legjobb válasz: Talán ezek, nem próbáltam (nekem a SE750i alapból tudta BT-n irányítani), de sokat ne várj ezektõl a java progiktól, készülékektõl. http://jm2pc.sourceforge.net/ vagy http://phoneky.com/java-software/?p=view-item&id=a3a8233&st=..

Talán ezek, nem próbáltam (nekem a SE750i alapból tudta BT-n irányítani), de sokat ne várj ezektõl a java progiktól, készülékektõl. http://jm2pc.sourceforge.net/ vagy http://phoneky.com/java-software/?p=view-item&id=a3a8233&st=..

Honnan tudom leszedni a gangstar2-t pc re és mobilra?

Legjobb válasz: A 4shared -en lelehet tölteni a gangstar2- Mobilra.Nekem meg is van,itt is van: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

A 4shared -en lelehet tölteni a gangstar2- Mobilra.Nekem meg is van, itt is van: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: de nekem ollyan kéne ami jo nokia 5130 ra is
Itt van ez szerintem jó lesz neked bocsi csak most vettem észre , Hogy válaszoltál: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
am pc-re nem is jött az a játék

Honnan tudom letölteni a Worms 2010-et mobilra?

128*160-as kellene

Legjobb válasz: milyen mobilra ? keresgéljél itt: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

milyen mobilra ? keresgéljél itt: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Integrált, és gyanítom, hogy laptop, tehát mellé se rakhatsz másik kártyát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!