Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok letölteni, amiket (318 db)

Mi az az adobe reader photoshop?
"Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" Mi van itt a fejekben jogértelmezés terén? Egyébként egy hónapra nem mindegy, milyen nyelvû? Úgyis csak kipróbálásra használhatod...
"jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" ...de, nem is kér kódot!
A kérdező hozzászólása: jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális
A kérdező hozzászólása: Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is
nincs, külön magyarítás hozzá! Alapból adja ki az Adobe, a magyar (HUN) verziót!
mivel egy 300 - 400 ezer Ft-os, profi programról van szó, (ami nem mellékesen azonnal csatlakozik a webre, ahogy elindítod, /ha nem tiltottad le!!!/ és már ki is lõtte az Adobe, hogy egy illegális verziót akarsz használni! Ezek után, még csodálkozol, hogy a tört verziók nem mûködnek megfelelõen?
A kérdező hozzászólása: igen csak elírtam köszi a választ
"Adobe reader photoshop cs5" ilyen nem létezik! Adobe Photoshop CS5 HUN Full download torrent ezt másold be a Google keresõmezõjébe, és Enter.

Ilyen, vagy ehhez hasonló aeró témát win 7 alá honnan tudok letölteni, ami működik is és nem vírusos? (lent)

http://1.bp.blogspot.com/_ybl896c__Ko/S8_ok7Hsx5I/AAAAAAAAB9..

Legjobb válasz: Ez borzalmasan szar. Maradj az alap aeronál.

Ez borzalmasan szar. Maradj az alap aeronál.
A kérdező hozzászólása: ok, és van ami az sajátgépet megynyitva teljes aeró felületet kapok, , tehát közben látom a háttérképet is, ?
Éppen van, de az sem a használhatóság netovábbja, sokszor olvashatatlanok a feliratok vele... itt: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=Longhorn-Full-G.. De vannak sokkal jobbak: http://browse.deviantart.com/customization/skins/windows7/vi..
A kérdező hozzászólása: hoyg kell innen letölteni, , és használni õket? anuyg nagyon köszi :)
A letöltés gomb elég nagy devianton... Használat: http://www.askvg.com/how-to-install-use-custom-3rd-party-the..


Windows 7 operációs rendszert honnan tudom letőlteni ami nem próbaverzió?

Legjobb válasz: http://osteam.atw.hu/ a letöltéseknél

http://osteam.atw.hu/ a letöltéseknél
http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1199647208&order=reverse&.. #1362 Windows 7 Professional Magyar az oldal nagyon lassan tölt be, majd görgess lefele, (kb. majdnem a közepéig) a #1362 -ig! ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Olyan Microsoft Office-ot honnan tudok letölteni ami Windows XP SP2-es verzióra feltelepíthető?

Legjobb válasz: ***** katt> Torrent Letöltése ha nem ismered a torrentet akkor elötte kell feltenni egz torrent progit (utorrent) * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** katt> Torrent Letöltése ha nem ismered a torrentet akkor elötte kell feltenni egz torrent progit (utorrent)* Automatikusan eltávolított tartalom.

Windows XP honnan tudom letölteni ami NEM ISO fájl?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hm. De ha letöltöd bárhogy is, hogy írod ki, hogy telepítsd (restartkor)? Nem vágom ezt most... Fejtsd ki pls :)

Hm. De ha letöltöd bárhogy is, hogy írod ki, hogy telepítsd (restartkor)? Nem vágom ezt most... Fejtsd ki pls :)
Nem a géprõl kell telepíteni, hanem lemezrõl.A letöltés után meg amikor kicsomagolod, mindig iso-t fogsz kapni.Ezt kell kiírni egy cd-re és már telepíthetsz is.
usb-s xp-t keress, gugli meg fogja találni - http://www.google.hu/search?client=opera&rls=hu&q=windows+xp.. remélem, ezekbõl okosabb lettél, sok sikert
Na igen, de akkor meg már ki is tudja tömöríteni és kiírni, ezért nem értem az egészet... Akár live cd, akár usb megoldja a dolgot.

Pda-ra cab. kiterjesztésű programokat honnan tudok letölteni ami magyar?

Legjobb válasz: talán .cab de az nem kimondottan program, hanem egy program egyéb állományait tartalmazza.. szerintem konkrét programnévvel, vagy típus-funkció megjelöléssel próbálkozz..

talán .cab de az nem kimondottan program, hanem egy program egyéb állományait tartalmazza.. szerintem konkrét programnévvel, vagy típus-funkció megjelöléssel próbálkozz..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm !

Bevallás kitöltő programot honnan tudok letölteni, amihez nyomtatványokat is lehet?

olyanra gondolok hogyha ki töltöm a nyomtatványt azt el is tudjam menteni. Pl abevjava.....stb

Legjobb válasz: Sajnálom, ha butaságot írtam! A legjobb tudásom szerint válaszoltam, és mivel én is hasonló cipõben járok, azaz menteni akarom a bevallásomat, (mivel itthon nincs nyomtatóm) kíváncsian várom én is a megoldást!

, "azért van ez az oldal, hogy a kérdéseinkre választ kapjunk, valamint tanácsokat" Tudom, hogy ez nem egy fórum, de a könyvelõ is csak az én válaszomat minõsítette, anélkül, hogy tanácsot adott volna. Kár!
Sajnálom, ha butaságot írtam! A legjobb tudásom szerint válaszoltam, és mivel én is hasonló cipõben járok, azaz menteni akarom a bevallásomat, (mivel itthon nincs nyomtatóm) kíváncsian várom én is a megoldást!
Az adóbevallások titkosak! Az APEH oldaláról az ûrlapokat le lehet tölteni, és kinyomtatni üresen. A kitöltött ûrlapokat el lehet küldeni az APEH-nek, ki lehet nyomtatni, de menteni nem lehet! Miután kitöltötted, az APEH felajánlja, hogy elmenti neked. Hogy ez hogyan mûködik, azt nem tudom, de ha kéred, akkor kapsz egy kódszámot, amire, gondolom késõbb hivatkozhatsz.
ne a mentésre menj tá, hanem a megnyitásra elõbb
Könyvelõ vagyok, az elõzõ válaszoló butaságot írt.
A kérdező hozzászólása: semmi baj, azért van ez az oldal, hogy a kérdéseinkre választ kapjunk, valamint tanácsokat. És ha egyszer te úgy tudtad akkor nem mondhatsz mást.
A kérdező hozzászólása: Én is dolgoztam könyvellõirodában ahol ugye megvoltak ezek a programok és tudom hogy el lehet menteni azért keresek ilyen programot magamnak. Mert ugye ott Vállalkozóknak, kft, bt....stb csináltunk rendszeresen mindenféle bevallásokat és ugye ott mentenünk kellett azokat mert ha ellenõrzés van akkor tudjuk példányt adni.
A kérdező hozzászólása: próbáltam az apeh oldalról letölteni de úgy menti el hogy nem lehet megnyitni. :-(
A java program fel van telepitve? http://www.java.com

Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-ről 2.3-ra? Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól működik rajta?

Elnézést a sok kérdésért de még új vagyok a témában. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-rõl 2.3-ra? Igen. Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Market. Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól mûködik rajta? GPS-t nem tudsz rátenni. Az egy hardver. És már amúgy is van benne.

Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-rõl 2.3-ra? Igen. Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Market. Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól mûködik rajta? GPS-t nem tudsz rátenni. Az egy hardver. És már amúgy is van benne.
A kérdező hozzászólása: 1. Igen de ingyenes a frissítés? 2. A market alatt pontosan mit értesz? (mert lehet hogy én hülyeségre gondolok) 3. Tudom. De milyen programot érdemes rá tenni?
1. Igen de ingyenes a frissítés? Még szép, hogy az. Ott a KIES meg is lehet vele csinálni. Ez gyári samsung program. 2. Gondolom már észrevetted azt a kis ikont a telefonodon amire oda van írva, hogy MARKET. Na az lesz az. 3. Aura, NDrive, Sygic meg ott van a nem egészen hivatalos igo.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!