Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok kodokat letölteni (25 db)

A kaspersky PURE-hoz honnan tudok KÓDot letölteni?

Legjobb válasz: Resetelni lehet, de nem ajánlom a pure-t inkább használd a true cryptet, sokkal megbízhatóbb és ingyen is van.

Resetelni lehet, de nem ajánlom a pure-t inkább használd a true cryptet, sokkal megbízhatóbb és ingyen is van.
Nézd át ezt: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Milyen kodek kell a media playeremhez, hogy a képet is megjelenítse ne csak a hangot, és ezt honnan tudom ingyenesen letölteni?

Legjobb válasz: divX codec http://www.divx.com/ Xvid codec http://www.xvidmovies.com/codec/ codek pack http://letoltes.prim.hu/program/62341/ VLC player http://www.videolan.org/vlc/ BS player http://www.bsplayer.org/ tessék használd ezeket a winfosplayer helyett...

divX codec http://www.divx.com/ Xvid codec http://www.xvidmovies.com/codec/ codek pack http://letoltes.prim.hu/program/62341/ VLC player http://www.videolan.org/vlc/ BS player http://www.bsplayer.org/ tessék használd ezeket a winfosplayer helyett...
Én ezt használom: http://download.chip.eu/hu/KMPlayer_873877.html codec nélkül lejátszik bármit szinte
Amúgy nem tudom miért irják a chip-es kollégák, hogy a nyelve román, amikor magyarul is tud.Többek között.
ja igen a KM playert elfelejtettem felírni az elbbihez még. kösz a kisegítést. ebben van beépítve codecpack gondolom azért tud szinte mindent lejátszani
Igen van, de egyébként a vlc ben is. A codecbõl meg elég a pack is, abban benne van minden.(még egy kitûnõ player is - media player classic) Én feltelepíteném mind a hármat(vlc, kmplayer, k-lite pack), és végül választanék, melyik tetszik a legjobban, és azt társítanám a formátumokhoz.(jobb klikk a filmen/zenén stb, társítás...-oprendszerenként változik) a kodec pack azért lehet jó, mert más szoftver is használhatja, és a híresztelések dacára nem okoz semmi problémát, persze, csak ha nincs mellette másik a k-lite biztonságos csomag
A kérdező hozzászólása: hûû, köszönöm:) számítógép terén kissé laikus vagyok, de majd próbálkozom:)


Mi az az adobe reader photoshop?
"Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" Mi van itt a fejekben jogértelmezés terén? Egyébként egy hónapra nem mindegy, milyen nyelvû? Úgyis csak kipróbálásra használhatod...
"jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" ...de, nem is kér kódot!
A kérdező hozzászólása: jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális
A kérdező hozzászólása: Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is
nincs, külön magyarítás hozzá! Alapból adja ki az Adobe, a magyar (HUN) verziót!
mivel egy 300 - 400 ezer Ft-os, profi programról van szó, (ami nem mellékesen azonnal csatlakozik a webre, ahogy elindítod, /ha nem tiltottad le!!!/ és már ki is lõtte az Adobe, hogy egy illegális verziót akarsz használni! Ezek után, még csodálkozol, hogy a tört verziók nem mûködnek megfelelõen?
A kérdező hozzászólása: igen csak elírtam köszi a választ
"Adobe reader photoshop cs5" ilyen nem létezik! Adobe Photoshop CS5 HUN Full download torrent ezt másold be a Google keresõmezõjébe, és Enter.

Samsung s 8300! Szoftver frissítést honnan tudok letölteni? Miért nem indul el rajta sem a jar fájl sem a sis sem a sisx? Mit kell letölteni rá hogy elinduljon? Valaki tud függetlenítő kódot?

Legjobb válasz: Szoftverfrissítést nem letöltünk hanem elvégzünk. A sis, meg a sisx azok a symbianon futtatható állományok, ez meg nem symbianos. Szóval ezt a problémádat egy szoftverfrissítés nem fogja megoldani. Akkor a New PC studio-ban kell, hogy legyen szoftverfrissítõ funkció. Meg a Kies-nek is támogatnia kell a telefont. Azzal is lehet frissíteni a szoftvert.

Szoftverfrissítést nem letöltünk hanem elvégzünk. A sis, meg a sisx azok a symbianon futtatható állományok, ez meg nem symbianos. Szóval ezt a problémádat egy szoftverfrissítés nem fogja megoldani. Akkor a New PC studio-ban kell, hogy legyen szoftverfrissítõ funkció. Meg a Kies-nek is támogatnia kell a telefont. Azzal is lehet frissíteni a szoftvert.

Sims 3 telepitö kodja megvan valakinek? Honnan tudom letölteni a kodot?

letöltöttem a játékot de nincsen hozzá kodom! mert fell van már telepitve de sajnos a kodot véletlen kitöröltem !

Legjobb válasz: csak az a probléma hogy nincsen crack mappám mivel kitöröltem a letöltött játékot és csak a feltelepitett játék van meg, abban pedig nincsen crack mappa! ezért kérdeztem! köszönöm :)

A kérdező hozzászólása: csak az a probléma hogy nincsen crack mappám mivel kitöröltem a letöltött játékot és csak a feltelepitett játék van meg, abban pedig nincsen crack mappa! ezért kérdeztem! köszönöm :)
N577-9JRG-P4MU-RP4N-XRLD VN2J-W8V2-2MXY-T2MX-3RLD 9KFP-3NJQ-ZX8N-EZX9-RRLD RXKB-LXRH-TT8W-KTTM-ZRLD ha kell a crack is küldj egy mailt
A /Crack mappában találsz két .exe fájl. Az egyik a crack (a nagyobb méretû) a másik a kulcsgeneráló (kisebb méretû). Eredeti verzió még úgysincs...
A kérdező hozzászólása: köszönöm rendes vagy!!!
Sziasztok! nekem kéne a crack is! légyszi írd le
A "www.gamecopyworld.com" -on szinte minden játékhoz találtok Crack-et illetve No DVD image (*.iso) fájlt. :) Remélem segítettem.
lehet csak én vagyok .. de ne találta ott .... valaki tudná linkelni pontosan? :) ) nekem is ez a problémám :) )

Fifa 12 honnan tudom letölteni normális eddig vagy 4 szer szedtem le és mindig az origin kódot kéri vagy hogyan lehet normális megoldani h ezt ne kérje?

Legjobb válasz: Hát az nccoréról biztos. Én is onnan szedtem le. Hibátlan. A Karlsruheval már a második idényem közepén járok. teljesen magyar nyelvû volt ja és crackolom se kelett leszedtem fel a gépre aztán indult is.

Hát az nccoréról biztos. Én is onnan szedtem le. Hibátlan. A Karlsruheval már a második idényem közepén járok. teljesen magyar nyelvû volt ja és crackolom se kelett leszedtem fel a gépre aztán indult is.
A kérdező hozzászólása: köszi

Honnan tudom letölteni a Harry Potter 1, 2, 3 pc játékot? Kódot, cracket? Linkelnétek nekem?

Köszi :)

Legjobb válasz: ***** ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Helló. Hát 1, 2öt nem tudom igazából 3at töltöttem csak le. De a 3 is elég "gagyi" ugyh nem hiszem h megéri. De a kedvetért utánanéztem és ezt találtam. Remélem segíthettem : 3.: ***** -Sajnálom de az 1. õt nem találtam meg :S 2.: ***** Illetve ezeken az oldalakon a hozzászolások közt van a serial* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!