Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok kodokat (78 db)

Honna tudok kodot szerezni 2010 ig eser smart secturity 4 kodot szerezni?

Legjobb válasz: Szedd össze légyszives a gondolataidat és írd le érthetõen!

Szedd össze légyszives a gondolataidat és írd le érthetõen!

Penguin Storm-hoz honnan tudok kódot szerezni?

Csak mert a cpcheats.info megszűnt.

A kaspersky PURE-hoz honnan tudok KÓDot letölteni?

Legjobb válasz: Resetelni lehet, de nem ajánlom a pure-t inkább használd a true cryptet, sokkal megbízhatóbb és ingyen is van.

Resetelni lehet, de nem ajánlom a pure-t inkább használd a true cryptet, sokkal megbízhatóbb és ingyen is van.
Nézd át ezt: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Honnn tudom meg h a bankkártyámnak mi a biztonsági kódja, vagy az a pin kód? Ja és honnan tudom hogy mikor jár le?

ankkártya, pin, biztonsági, kód, lejárati id?, ideje

Legjobb válasz: Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.

Igen, az a PIN kód. A lejárati idõ is rá van írva a kártyára. Valid thru vagy expiry feliratot keress.
Igen az a pin kód! Azt meg a bank levélben küldi ki! És a lejárati dátum meg a neved alatt kell hogy szerepeljen 2 szám ho/év
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ha internetes vásárlásnál merült fel a kérdés, akkor nem a pin kód kell neked, hanem a 3 rányomtatott szám a kártya hátoldalán.

Honnan tudom megszerezni ezeket a kódokat? Google Adsense kód, Google Analytics kód, Google Webmester kód (verify kód)

Legjobb válasz: Ezeknek a szolgáltatásoknak a webhelyérõl, regisztráció után. Mondjuk.

Ezeknek a szolgáltatásoknak a webhelyérõl, regisztráció után. Mondjuk.
A kérdező hozzászólása: hupont.hu nál regisztráltam, ott kell kérnem?
Látszólag nem tudod mik ezek, mire valók és honnan lehet õket megszerezni. Gyanítom, ezért nem is igazán van rá szükséged. De azért, hogy ezt te magad is eldönthesd, használd a Google keresõjét és keress rájuk. Mondjuk belinkelem õket, hátha nem találod meg: https://www.google.com/adsense/?hl=hu https://www.google.com/analytics/settings/?et=reset&hl=hu https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=hu
Az a pin kód, amit te adtál meg, hogy feloldjad. Azt sehol nem találod meg.
:D Próbálkozz, ha nem jön össze, egy factory reset-el megoldható a történet. Mi a tablet típusa?
A kérdező hozzászólása: bluepanther voyager s+

A kollégiumba történő jelentkezéshez szükséges Neputn kód, illetve ETR micsoda? Hogyan tudhatok regisztrálni, vagy mi az én kódom, honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Kollégiumi jelentkezéshez sztem nem kell kód. De a levélben benne lesz a Neptunos kód (ami a tárgyfelvételhez kell) meg általános tájékoztató. Míg a levél megjön, az olyan egy- két hét biztos

Kollégiumi jelentkezéshez sztem nem kell kód. De a levélben benne lesz a Neptunos kód (ami a tárgyfelvételhez kell) meg általános tájékoztató. Míg a levél megjön, az olyan egy- két hét biztos
De ha nagyon sietõs a dolog, próbáld magad várólistára feltetetni kollégiumban
A NEPTUN / ETR (attól függ melyik egyetem melyik rendszert használja) nem egy netes fórum ahova regisztrálhatsz. Majd levélben megkapod a kódodat, akkor már beléphetsz, addig nem. Az egyetem levelében benne lesz hogy tudsz kolit igényelni. Nyugalom.

Alcatel ot-606 hoz kellene nekem nck kód honnan tudok szerezni? . T-mobile telefon és kinn angliába nem mükszik. IMEI:352312042408966?

Legjobb válasz: IMEI számot soha nem adunk nyilvános kézre mert vissza lehet vele élni. A kódgenerálás meg már pár éve nem mûködik. Akinek meg lenne is valahonnan kódja az szerinted ingyen adná tovább?

IMEI számot soha nem adunk nyilvános kézre mert vissza lehet vele élni. A kódgenerálás meg már pár éve nem mûködik. Akinek meg lenne is valahonnan kódja az szerinted ingyen adná tovább?
A kérdező hozzászólása: éljen nyugodtan..blokk nállam van dobozával garival..a fenébe..és jó ez mondjuk igaz..csak néztem a régebbieket és ott szórták eléggé a számokat na m1 azért köszöönööm!:)

Honnan tudom mi a biztonsági kód a wifihez? (LG Arena) Lent részletek

LG Arénám van és szereték csatlakozni az itthoni hálózathoz wifin keresztül. Értelemszer?en le van védve de honnan tudom mi a biztonsági kód? Ezt hol kell keresni?

Legjobb válasz: hát azt neked kell tudni, hogy mi a kódod ha pl routered van. ha nem akkor az internet szolgáltatót kell felhivni õ megmondja a kódot és azt kell beirnod a teloba

hát azt neked kell tudni, hogy mi a kódod ha pl routered van. ha nem akkor az internet szolgáltatót kell felhivni õ megmondja a kódot és azt kell beirnod a teloba
Mi az az adobe reader photoshop?
"Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" Mi van itt a fejekben jogértelmezés terén? Egyébként egy hónapra nem mindegy, milyen nyelvû? Úgyis csak kipróbálásra használhatod...
"jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" ...de, nem is kér kódot!
A kérdező hozzászólása: jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális
A kérdező hozzászólása: Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is
nincs, külön magyarítás hozzá! Alapból adja ki az Adobe, a magyar (HUN) verziót!
mivel egy 300 - 400 ezer Ft-os, profi programról van szó, (ami nem mellékesen azonnal csatlakozik a webre, ahogy elindítod, /ha nem tiltottad le!!!/ és már ki is lõtte az Adobe, hogy egy illegális verziót akarsz használni! Ezek után, még csodálkozol, hogy a tört verziók nem mûködnek megfelelõen?
A kérdező hozzászólása: igen csak elírtam köszi a választ
"Adobe reader photoshop cs5" ilyen nem létezik! Adobe Photoshop CS5 HUN Full download torrent ezt másold be a Google keresõmezõjébe, és Enter.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!