Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudok jó templateket (1 db)

Honnan tudok ingyen, jó templateket szerezni?

Már régóta keresek oldal sablonokat, de nem találok olyan oldalt, ahonnan tényleg szép és jókat lehetne letölteni. Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Úgysem találsz olyat ami tetszeni fog. Nem mondtad, hogy flash, html vagy php alapú siteot szeretnél. Ha már weboldalon töröd a fejed nyilván van 1 kis elképzelésed is, hogyan is mûködnek ezek a dolgok. Pár napot belefeccolsz és lehet egy szép html alapú oldalad. Flash oldalt ne akarj, szerintem nagyon irritáló. Php jó megoldás, de azért ide is elkell egy kis alap. Keress CMS rendszerekre a googleben.

Úgysem találsz olyat ami tetszeni fog. Nem mondtad, hogy flash, html vagy php alapú siteot szeretnél. Ha már weboldalon töröd a fejed nyilván van 1 kis elképzelésed is, hogyan is mûködnek ezek a dolgok. Pár napot belefeccolsz és lehet egy szép html alapú oldalad. Flash oldalt ne akarj, szerintem nagyon irritáló. Php jó megoldás, de azért ide is elkell egy kis alap. Keress CMS rendszerekre a googleben.
Nézz körül ezeken az oldalakon: http://www.freewebsitetemplates.com/ http://www.templatesbox.com/templates.htm Illetve itt is körülnézhetsz: http://templates.lap.hu/
A kérdező hozzászólása: Hát html alapút, hiszen ez lenne az elsõ ilyen oldalam, mert eddig csak gp-s volt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni a legszélesebb körben használható webes tudás megszerzéséhez?

Szeretnék némi webes tudást (webszerkesztés, webdesign, SEO, CSS, PHP, HTML, és minden egyéb kapcsolódó dolog). Alapképzettségem nincs (mármint szakirányú), némi alapfogalmam van html és wordpress tekintetében, de nem sok. Olyan tanfolyam érdekelne, ami munka mellett végezhető (hétvégi), viszonylag olcsó (mondjuk 100 e Ft alatti), és minél szélesebb körű gyakorlati tudást ad. A papír annyira nem érdekes, de előny, ha van.

1

Ingyenes weblapszerkesztés érdekel. Tudtok olyan helyet, ahol pornográf tartalmat (írásokat) gond nélkül föl lehet tölteni és bárki számára olvasható lesz?

Találtam már olyat, ahová erotikus tartalmat fel lehet tölteni, de a látogatók csak úgy látnak bármit is, ha regisztrálnak a rendszerbe. Ez pedig megcsökkenti az olvasók számát. Azon is gondolkodtam, milyen következményekkel járna, ha visszavonom a beállítást, hogy 18 éven fölüli tartalom. Szerintetek?

4

Csátok hogy lehet weblapot késsziteni?

9

Ez egy wordpress oldal? Ha igen, akkor milyen sablont használnak?

M
O
O
V
I
E
.
C
C

1

Van olyan WordPress bővítmény amivel a weboldalam admin felületét telljesen megtudnám változtatni?

3

Mikor napiszaron posztolok akkor felhasználónevem vagy a becenevem jelenik meg a kép felett mint szerkesztő?

2

Hogy lőjem be Chrome alatt a shortcut icon-t?

Már minden fájlformátummal próbálkoztam és hiába másoltam ki a kódot oldalakról / néztem utána a googlen, nem működött.
Már Photoshophoz ico plugin-t is leszedtem, de mégse.
A Végére a kódom már így nézett ki.
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />

Firefox alatt ment ennyivel is:
<link rel="icon" href="favicon.png">

Aki tudja a megoldást, annak előre is köszi(:

5

Van olyan html számláló, hogy az általam beütött számokat mutassa, és 1 percenként változtatja a számokat?

4

Van olyan WordPress bővítmény amivel ha valaki a google-ba beírja a weboldalam címét, akkor a keresőnek az legyen az első találata?

3

Van olyan WordPress bővítmény, amivel a jobb szélen lévő widgetek hátterét, és a keretét tudom szerkeszteni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!