Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudni szivárog a magzatvíz ha (3 db)

Honnan tudni ha szivárog a magzatvíz ha inkontinenciás problémák is vannak?

Nekem nincs pénzem olyan betétre,de jó lenne tudni.Sajnos a terhesség alatt kijött az inkontinenciás probléma is,amire azt mondta a doki el fog múlni csak a baba nyom ezért van,de akkor honnan tudom majd..?

Legjobb válasz: Szia nekem azt mondta az orvosom, a magzatvíz nem összetéveszthetõ, színtelen, szagtalan. 32hetes kismama

Szia nekem azt mondta az orvosom, a magzatvíz nem összetéveszthetõ, színtelen, szagtalan. 32hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Persze de ez olyan dolog, ha neked van ilyened akkor azt te is tudod, hogy kis mennyiségnél nem is látszik a folyadék színe, pláne ha nem fehér a fehérnemû.És frissen szaga sincsen vagy legalább is hiába néztem nincs.Persze betéten már látszik a színe fõleg ha nagyobb mennyiségû van, de azért próbálom ezt nem megvárni....higiéniai okból, meg konfortális okból, gondolom ez érthetõ.

Honnan lehet tudni, ha a magzatvíz szivárog?

Már a terhességem közepe óta van vízszer? folyásom( meg azonkívül sárgás folyásom is van) akárhányszor nézték a méhszájamat mindig zárva volt,a bakteriológiai vizsgálat is negatív lett, de akkor mi ez a folyás? Most vagyok 34 hetes, honnan fogom tudni, ha a magzatvíz folyik, amikor amúgy is folyok?

Legjobb válasz: A terhesség vége fele van ilyen híg folyás. Ez nem magzatvíz. Nekem is volt, a doki megnézte, és azt mondta, a magzatvizet észre lehet venni, mert ha csak szivárog is, a folyásnál több folyadék távozik, és állandóan, nem löketszerûen jön. Ne félj:-)

A terhesség vége fele van ilyen híg folyás. Ez nem magzatvíz. Nekem is volt, a doki megnézte, és azt mondta, a magzatvizet észre lehet venni, mert ha csak szivárog is, a folyásnál több folyadék távozik, és állandóan, nem löketszerûen jön. Ne félj:-)
Lehet venni olyan betét ami kijelzi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia. Ha a betét felszívja, akkor az magzatvíz, ha fentmarad a tetején, akkor csak folyás. De legyél figyelmes arra, hogy milyen színû...ha magzatvíz, fura szaga van és zöld(esetleg barnás) színû, azonnal telefonálj, hogy megnézzék, mert a baba stresszelhet...! Sok sikert és jó szülést. /15 hónapos kismama & 35 hetes kismama
A magzatviz folyamatosan szivárog, a folyás meg nem.
Elõzõ válaszoló vagyok nekem azt mondta a szülésznõm, hogy tegyek be egy betétet és ha átázik akkor az magzatviz. 3, 5 hónapos kisfiu anyukája
Észre fogod venni, egyértelmû lesz, mert állandóan be fog nedvesedni a bugyid, át fog ázni. Nekem mondjuk el is folyt a magzatvíz, az meg egyenesen ömlött, ahogy mentem ki wc-re, úszott a padló alattam.
Ha nagyon nem tudod eldönteni akkor menjél be a kórházba és ott egy pillanat alatt kiderítik. Én is voltam anno mert én is azt hittem hogy a magzatvíz szivárog, de szerencsére vak lárma volt. Nem biztos, hogy lehet olyan betétet kapni ami jelzi, legalábbis én tavaly hiába kerestem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!