Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudni szivárog a (6 db)

Honnan lehet tudni, ha a magzatvíz szivárog?

Már a terhességem közepe óta van vízszer? folyásom( meg azonkívül sárgás folyásom is van) akárhányszor nézték a méhszájamat mindig zárva volt,a bakteriológiai vizsgálat is negatív lett, de akkor mi ez a folyás? Most vagyok 34 hetes, honnan fogom tudni, ha a magzatvíz folyik, amikor amúgy is folyok?

Legjobb válasz: A terhesség vége fele van ilyen híg folyás. Ez nem magzatvíz. Nekem is volt, a doki megnézte, és azt mondta, a magzatvizet észre lehet venni, mert ha csak szivárog is, a folyásnál több folyadék távozik, és állandóan, nem löketszerûen jön. Ne félj:-)

A terhesség vége fele van ilyen híg folyás. Ez nem magzatvíz. Nekem is volt, a doki megnézte, és azt mondta, a magzatvizet észre lehet venni, mert ha csak szivárog is, a folyásnál több folyadék távozik, és állandóan, nem löketszerûen jön. Ne félj:-)

Honnan tudni ha szivárog a magzatvíz ha inkontinenciás problémák is vannak?

Nekem nincs pénzem olyan betétre,de jó lenne tudni.Sajnos a terhesség alatt kijött az inkontinenciás probléma is,amire azt mondta a doki el fog múlni csak a baba nyom ezért van,de akkor honnan tudom majd..?

Legjobb válasz: Szia nekem azt mondta az orvosom, a magzatvíz nem összetéveszthetõ, színtelen, szagtalan. 32hetes kismama

Szia nekem azt mondta az orvosom, a magzatvíz nem összetéveszthetõ, színtelen, szagtalan. 32hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Persze de ez olyan dolog, ha neked van ilyened akkor azt te is tudod, hogy kis mennyiségnél nem is látszik a folyadék színe, pláne ha nem fehér a fehérnemû.És frissen szaga sincsen vagy legalább is hiába néztem nincs.Persze betéten már látszik a színe fõleg ha nagyobb mennyiségû van, de azért próbálom ezt nem megvárni....higiéniai okból, meg konfortális okból, gondolom ez érthetõ.

Honnan lehet tudni, hogy a magzatvíz szivárog vagy csak vmiért több és vizesebb a folyás?

21 hetes vagyok

Legjobb válasz: szia!én nem rég szültem elsõ babámat.Nekem olyan volt a magzatviz szivárgás mint amikor a mensim van meg persze vér nélkül még betét is kellett mert tiszta olyan lett a bugyim.szerintem észre veszed.Nekem aznap elfolyt a magzatviz.

szia!én nem rég szültem elsõ babámat.Nekem olyan volt a magzatviz szivárgás mint amikor a mensim van meg persze vér nélkül még betét is kellett mert tiszta olyan lett a bugyim.szerintem észre veszed.Nekem aznap elfolyt a magzatviz.
Ha nagyon gyanús, akkor nagyobb patikában lehet venni olyan betétet, ami elszínezõdik, ha a magzatvíz szivárog. Védõnõ kell tudja.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Ahol en vagyok ott nincs ilyen betet sajnos. Ha szivarog akkor nagy mennyisegben jon ki? Vagy az mar csak akkor van ha elfolyna az egesz?


Honnan lehet tudni h tenyleg a magzatviz szivarog?

Marmit mit lehet erezni vagy eszlelni?15.hetben jarunk.

Legjobb válasz: Neked még nagyon korai lenne, ha a magzatviz szivárogna!! De olyan, mintha bepisiltél volna. Nem tudod szabályozni, hanem csak úgy jön nagy sugárban, vagy szivárog. Fehée, szagtalan. De valósztinû nálad még folyásról beszélhetünk, amitõl ne ijedj meg, természetes, ha nem véres, vagy nagyon büdös. De ha megnyugtat, akkor a patikákban lehet kapni olyan tisztasági betétet, ami a magzatviztõl elszinezõdik. Remélem tudtam picit segiteni.. Én is félek tõle, hogy nem fogom észrevenni, de én már 32 htes vagyok.. Neked még van idõd, ne félj, minden rendben lesz!!

Neked még nagyon korai lenne, ha a magzatviz szivárogna!! De olyan, mintha bepisiltél volna. Nem tudod szabályozni, hanem csak úgy jön nagy sugárban, vagy szivárog. Fehée, szagtalan. De valósztinû nálad még folyásról beszélhetünk, amitõl ne ijedj meg, természetes, ha nem véres, vagy nagyon büdös. De ha megnyugtat, akkor a patikákban lehet kapni olyan tisztasági betétet, ami a magzatviztõl elszinezõdik. Remélem tudtam picit segiteni.. Én is félek tõle, hogy nem fogom észrevenni, de én már 32 htes vagyok.. Neked még van idõd, ne félj, minden rendben lesz!!
Nálam szivárgott, de már fájások is kisérték, valamint a 38. hetet betöltöttem. A nadrágodon fogsz észrevenni egy foltot, ami egyre növekszik. Ha elfolyik (tehát nem szivárog), akkor azt mindenképpen észre fogod venni. De remélem nálad még nem errõl van szó, pusztán bõ hüvelyváladékról, ami ilyenkor teljesen normális.
Nálam folydogált, de nem ömlött, hirtelen pukkanást éreztem belülrõl aztán folyt a combomon lefelé. Egyszerûen csak tudod, hogy az, mert tisztában vagy azzal, hogy be nem pisiltél! De nálad még nem valószínû, hogy ilyenrõl lenne szó!
Lehet venni olyan betét ami kijelzi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia. Ha a betét felszívja, akkor az magzatvíz, ha fentmarad a tetején, akkor csak folyás. De legyél figyelmes arra, hogy milyen színû...ha magzatvíz, fura szaga van és zöld(esetleg barnás) színû, azonnal telefonálj, hogy megnézzék, mert a baba stresszelhet...! Sok sikert és jó szülést. /15 hónapos kismama & 35 hetes kismama
A magzatviz folyamatosan szivárog, a folyás meg nem.
Elõzõ válaszoló vagyok nekem azt mondta a szülésznõm, hogy tegyek be egy betétet és ha átázik akkor az magzatviz. 3, 5 hónapos kisfiu anyukája
Észre fogod venni, egyértelmû lesz, mert állandóan be fog nedvesedni a bugyid, át fog ázni. Nekem mondjuk el is folyt a magzatvíz, az meg egyenesen ömlött, ahogy mentem ki wc-re, úszott a padló alattam.
Ha nagyon nem tudod eldönteni akkor menjél be a kórházba és ott egy pillanat alatt kiderítik. Én is voltam anno mert én is azt hittem hogy a magzatvíz szivárog, de szerencsére vak lárma volt. Nem biztos, hogy lehet olyan betétet kapni ami jelzi, legalábbis én tavaly hiába kerestem.

Honnan lehet tudni, hogy szivárog-e a magzatviz?

Ma kora délután miután lezuhanyoztam és elkezdtem törölközni olyan érzésem volt, mintha a hüvelyemb?l viz folyna/csöpögne, mivel elég ijed?s vagyok azt gondoltam, hogy esetleg magzatviz, de még csak 20 hetes vagyok, persze az is lehet, hogy csak a mosakodás által befolyt viz jött vissza, azóta sincs semmi folyás sem fájdalom, túl reagálom a dolgokat? (ez kb 5 órája volt)

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj nem hiszem hogy a magzatvized lett volna.Szerintem csak víz ami fürdés közben a hüvelyedbe folyt, ahogy írtad is.De figyeld magad, és ha többször folyik még ma akkor menj dokihoz.

Szia.Ne aggódj nem hiszem hogy a magzatvized lett volna.Szerintem csak víz ami fürdés közben a hüvelyedbe folyt, ahogy írtad is.De figyeld magad, és ha többször folyik még ma akkor menj dokihoz.
Szia!nekem azt mondta a doki hogy amig nem folyik le a combomon a viz addig az nem magzatviz.De ha nyugtalan vagy akkor hivd fela dokit , védõnõt vagy menj be a kórházba.Jobb félni mint megijedni!De bizti nem az volt ha már semmi sincs!Nyugi! 36 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!