Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudni, melyik oldalon (7 db)

Honnan lehet tudni az oldalon h melyik válaszra és ki pontozott le?

ott van a toplista és nem tom mér pontoztak le :/ pedig alig írtam válaszokat. am valahol valaki írt egy választ és megkérdezte h mér pontozták le.nekem pedig nem jelezte csak ott van a -5 a toplistánál...

Legjobb válasz: Kit érdekel? Amúgy nem lehet megnézni hiszen az oldal anonim csak saját akaratunkból lehet nevet feltüntetni kérdés vagy válasz mellett.

Kit érdekel? Amúgy nem lehet megnézni hiszen az oldal anonim csak saját akaratunkból lehet nevet feltüntetni kérdés vagy válasz mellett.

Blood and Bone filmet melyik oldalon lehet megnézni? Vagy esetleg hol lehet honnan tudnám letölteni?

Legjobb válasz: feliratos ***** nd r.part1.rar ***** nd r.part2.rar kicsomagoláshoz a jelszó: big * Automatikusan eltávolított tartalom.

feliratos ***** nd r.part1.rar ***** nd r.part2.rar kicsomagoláshoz a jelszó: big* Automatikusan eltávolított tartalom.

Honnan tudnám letölteni Csepregi Évától a Társasjáték c. számot? Vagy Neoton - Zsebkendő néven is fut, melyik oldal hogy írja ki.

Legjobb válasz: Fent van Youtube-on, pl. itt: http://www.youtube.com/watch?v=wH-_BbdROCg Letölthetõ az aTube Catcher nevû programmal, pl. innen: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Fent van Youtube-on, pl. itt: http://www.youtube.com/watch?v=wH-_BbdROCg Letölthetõ az aTube Catcher nevû programmal, pl. innen: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Melyik lányegyüttes énekli: Self into i am? Sugababes-hez hasonló, de Sugababes oldalakon nem találom! Honnan tudnám letölteni?

Sugababeshez hasonló hangjuk van,de Sugababes számok között nem találom. A címében sem vagyok biztos,de minden refrént és a számot is ezzel zárják: Self into i am. Egyébként egy pörg?s szám.

Honnan tudni, hogy melyik oldalon van a kicsi?

Amióta terhes vagyok nem tudok a bal oldalamon és hason aludni. El?tte mindig így aludtam. Lehet hogy ez a szervezet egyik védekez? képessége, mert a kicsi a bal oldali petefészekben fogant meg? Honnan lehet udni hogy melyik oldalon van? Nem kérdeztem meg az uth-on. 13 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A magzat nem a petefészekben van, hanem a méhben! Ami pedig középen található! A petefészekben csak tárolódnak a peték, és a peteérés idején a méhbe vándorol, ahol megtermékenyül és beágyazódik, vagy menstruáció utján távozik! Ajánlom, hogy frissitsd fel az anatómiai ismereteidet, mert lesznek még problémáid belõle!

A magzat nem a petefészekben van, hanem a méhben! Ami pedig középen található! A petefészekben csak tárolódnak a peték, és a peteérés idején a méhbe vándorol, ahol megtermékenyül és beágyazódik, vagy menstruáció utján távozik! Ajánlom, hogy frissitsd fel az anatómiai ismereteidet, mert lesznek még problémáid belõle!
A kérdésed jó. Igazából a ultrahangon tudnak erre válaszolni. Nekem a bal oldali petefészekbõl fogant. Gondolom az elõzõ válaszoló nem értette tisztán a kérdésed. Részben igaza van, de hol egyik, hol a másik petefészekben van a peteérés. Gondolom ezt Te is tudod. Nekem is csak az ultrahangon tudták megmondani. Jó egészséget kívánok nektek.Ez a legszebb idõszak amit most átélsz. A végére nagyon jó babázást kívánok. :)
Az elsõ hozzá szólónak van igaza, mert 13. héten már nincs a petefészekben a baba. Valószínû, hogy a méh növekedése miatt nem tudsz igy aludni.
Szia! Majd észre fogod venni, hogy egy idõ után már sehogy sem fogsz tudni aludni. Én jelenleg a 37. héten járok és háton nem tudok aludni, de ha oldalra fordulok reklamál a kisasszony belülrõl és addig rugdos, amíg meg nem fordulok. Én is hason alvó voltam. Sokan kérdezték ismerõsök, hogy nem lesz - e semmi baja a babának, ha megnyomom a hasam. Alvásnál is ugyanazt tudom mondani, megvédi a magzatvíz. Lehet védekezési reakció, de akkor viszont vedd figyelembe. Hidd el reklamál a pici ha nem tetszik neki valami.
Az elsõ válaszadónak: a petesejt nem a méhben termékenyül meg. Ha így lenne, nem létezne méhenkívüli terhesség, ami ugye a petevezetõben akad el. A kérdezõnek: lehet jelzésnek venni, de inkább a méh növekedése miatt lehet kényelmetlen. Tegyél a hasad alá egy kispárnát.
Onnan, hogy kifelé van felcsavarva.
Csak egyik irányba gördül könnyen, észreveszed, hogy kifordítva van ha rosszul tetted fel mert akkor nem lehet felhúzni, vagy csak nagyon nehezen.
Fújj bele, amikor még feltekert állapotban van, és ki fog derülni. Akkor rájössz, hogyan van feltekerve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!