Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudni, melyik (113 db)

Honnan tudnám letölteni a Reflektor tévé dokumentumfilm - sorozatát, melynek címe: "Minden, amit a sztárokról tudni akartál"?

Nagyon régóta keresem ezt a sorozatot, de sajnos sehol sem találtam meg. Nagyon fontos lenne! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia? Nem sikerült véletlen megtudnod? Én is ezt keresem! Én se találom sehol:(

Szia? Nem sikerült véletlen megtudnod? Én is ezt keresem! Én se találom sehol:(
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, pedig égen- földön kerestem :S

Noszty fiú esete Tóth Marival című filmet, melyben (Jávor Pál a Noszty fiú) honnan tudnám letölteni, (mert sehol nem találom), ingyen?

Legjobb válasz: Na hát az jó kérdés. Azt én is szeretném tudni. De szerintem sehonnan.

Na hát az jó kérdés. Azt én is szeretném tudni. De szerintem sehonnan.
A kérdező hozzászólása: küldj egy privit és elküldöm
A kérdező hozzászólása: file:///C:/!/Noszty%20fi%FA%20esete%20T%F3th%20Marival.avi talán innen letöltheted
A kérdező hozzászólása: Hát én megtaláltam végre a filmet Jávor Pál szereplésével, de csak a dc++-on; feltölteném valahova, de nem tudom hova és hogyan?
A kérdező hozzászólása: Ígérd meg... ______ jó elküldöm!
Ígérd meg, hogyha megtalálod, akkor ide másolod a linkeket!!! Lééégyszi mert belevagyok buuuzulva Paliba!!! Amúgy nincs mit.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm azt alinket is, és sajnos nem Jávor Pál játsza, de azért köszi, hogy segíteni akartál, és tovább keresem.
Ú bazz. Mégsem a Palikám játssza :( Tévedtem. Ez az 1960-as film. Áhhh de kááár! Hát akkor errõl ennyit.
cinemastore.hu/movie-film-A_Noszty_fiu_esete_Toth_Marival_keresre-492.html Még szép, hogy Pali játssza! Jaaaj de imádom õt!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linkeket, még le kell töltenem és kicsomagolni, és remélem Jávor Pál játsza Nosztyt. - (és apropo honnan másoltad be ide, ha nem titok?)
Bocs a szerintemekért, egy oldalról másoltam ki :)
Az elõzõ vagyok mégmindig. Meglepetééés! Mûfaj: Klasszikusok Megnézték: 504 Osztályzás [Szerintem: 1] [Szerintem: 2] [Szerintem: 3] [Szerintem: 4] [Szerintem: 5] ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** innen letöltheted* Automatikusan eltávolított tartalom.

Félénk, visszahúzódó vagy gátlásos? Honnan tudnám megállapítani h melyik igaz rám, melyik mit jelent?

Ha pl megkérdezi 1 csaj akk mit mondjak neki? Mert tudom h vmelyik vonatkozik rám, de h melyik az nem :|

Legjobb válasz: visszahúzódó: nem szeret társaságban lenni,ha társaságban van,nem szólal meg,háttérbe vonul... gátlásos: lehet, hogy szeret és tud társaságban lenni,de pl szégyenli a testét, visszafogottan viselkedik

visszahúzódó: nem szeret társaságban lenni, ha társaságban van, nem szólal meg, háttérbe vonul... gátlásos: lehet, hogy szeret és tud társaságban lenni, de pl szégyenli a testét, visszafogottan viselkedik
Hát, menj el pszichológushoz, ha nem érzed így jól magad. Valami oka van, hogy kialakul az ilyen az embernél. (lelki ok)
A kérdező hozzászólása: És ez miért van így? nem akarok ilyen lenni :(
Az a zárkózottság és gátlásosság. Nem tudod magad elengedni idegen környezetben, csak ha már valamennyire biztos vagy saját magadban. 28/n
Gyerek?
A kérdező hozzászólása: Hát az :| meg égõ is néha :(
Fogalmam sincs, de nagyon zavaró tud lenni
A kérdező hozzászólása: És te tudod h ez milyen? :O Mi a szakszerû meghatározása? :D
Dettó ilyen vagyok én is:D
A kérdező hozzászólása: Hát olyasmi lennék h pl nem tok olyan felszabadultan hülyéskedni ha vkivel elõször talizok, mintha nem jutnának eszembe azok a jó kis frappáns válaszok amik amúgy igen :| Ált mindenre tudok reagálni vmi jót, de ilyenkor nem. De nemtudom mitõl lehet..
Talan ha korulirnad magad...
A kérdező hozzászólása: Hmmm, furcsa, igazából egyik se nagyon igaz rám. Van esetleg még vmi egyéb fajta ezekhez hasonló?
A kérdező hozzászólása: Nemakarok :/ most abban bízok h találok egy lányt hosszútávra és akk nem kell többet ezen görcsölni. :S

Rúzsa Magdi melyik CD-jén található a Gabriel c. dal és honnan tudnám letölteni a teljes tartalmat?

Legjobb válasz: Nem tudom melyik lemezen van, de innen letöltheted a számot: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Nem tudom melyik lemezen van, de innen letöltheted a számot: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

A fátyolfarku aranyhalnál honnan lehet tudni melyik him, melyik nöstény?

Legjobb válasz: A nemek megkülönböztetése egyszerû, a hímek fején nászkiütések láthatók. forrás:http://www.waterfall.hu/_build/write_halfajok.asp?searchstri..

A nemek megkülönböztetése egyszerû, a hímek fején nászkiütések láthatók. forrás:http://www.waterfall.hu/_build/write_halfajok.asp?searchstri..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. :-)

Gyémánt vagy üveg? Honnan lehet tudni melyik melyik?

Sokszor látom, hogy a filmekben nézik, hogy gyémánt-e az a gyémánt, viszont azt nem tudom hogyan lehet megtudni h gyémánt-e vagy sem.... Segíteni tudna nekem ebben valaki?

Legjobb válasz: Ha egy drágakõnek gondolt dologgal üveget megkarcolsz akkor karcolja

Ha egy drágakõnek gondolt dologgal üveget megkarcolsz akkor karcolja
Lehet, hogy cirkónium.
Valószinüleg más a törõképessége, csak azt lehet megállapítani ránézésre.
erõsen ráharapsz és a gyémánton egy karcolásnak nem szabad lennie
Hát az ilyen harapásokkal vigyázni kell... két szempontból is baromság: 1. a fog még az üveget sem karcolná meg, puhább mindkettõnél, úgyhoyg nincs értelme 2. a gyémánt, noha kemény viszont rideg, épp ezért könnyen törik, úgyhogy az ilyen jellegû nyomást nem nagyon szereti. Persze egy harapástól valszeg inkább a fogad törik össze, de nem érdemes. Amúgy egy egyszerû próba: kövesd annak az úriembernek a példáját, aki bebizonyította, hogy a gyémánt szén, vagyis: nagyítóval fókuszálj rá napsugarat, és ha keletkezik szén-dioxid, akkor gyémánt.
A gyémánt átvágja az üveget, nem?
Nem átvágja, hanem megkarcolja. De a kvarc is megkarcolja, az üveget, mert a gyémánt és aközött 4 keménységi fok van, úgyhogy ezzel nincs kisegítve.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!!! Sokat segítettetek ;)

Honnan tudnám, hogy melyik Pharmatex termék lenne a legkedvezőbb?

Úgy döntöttem, hogy óvszer mellé még valamelyik Pharmatex terméket is használom. Csak nem tudom, hogy a kúp, a tabletta lenne-e jobb.

Legjobb válasz: Olvastam a honlapját, és van olyan hogy normál/túlzott hüvelyváladék esetén illetve hüvelyszárazság esetén melyiket kell használni. De nem tudok nagyon kiigazodni rajta:)

A kérdező hozzászólása: Olvastam a honlapját, és van olyan hogy normál/túlzott hüvelyváladék esetén illetve hüvelyszárazság esetén melyiket kell használni. De nem tudok nagyon kiigazodni rajta:)
szia, én a tablettát használtam egy ideig. Aztán abba is hagytam, mert a férjem panaszkodott, hogy csípi, és engem is csípett. ezt valóban csak óvszer mellett érdemes használni, mert önmagában nem valami biztonságos. legalábbis barátnõm emellett lett terhes, de azt nem tudom mennyire rendeltetésszerüen használta. remélem a zselérõl majd jobb tapasztalatokat irnak és akkor én is kipróbálom.
hát én még anno a a pharmatextõl a krémet használtam de egyedül csak azt semmi mást !! persze nem ment el bennem!! de nem lettem terhes :) szóval szerintem jó termék !! hát az óvszer mellé biztosabb védelmet nyújt az tény viszont szörnyen kényelmetlen lesz neked mert a kúp kifolyik belõled mint ahogy a krém is !! De amúgy nem muszáj neked feltétlen az óvszer mellé még valamit használni!! a lifestylnak van egy óvszere ami spermicides nekünk volt hogy kilyukadt de nem paráztunk annyira mivel az egész óvszer spermicides így tuti elpusztította a kis huncutakat :) itt van a link nézd meg és döntsd el melyiket akarod :) az a baj hogy ezt neked kell eldöntened de télleg szörnyen kényelmetlen az a kúp meg krém meg tabletta :( http://www.lifestyles.hu/products/index.cfm?i=1033
Mi úgy kb 3 hónapig használtunk pharmatex kúpot. Nem volt semmi baj vele, belém is élvezett igy a párom, nem lettem terhes természetesen. Nekem anno a nõgyógyászom ajánlotta. Viszont elég illúzióromboló a kúp, amint összevissza folyik belõled:S Nekem a hüvelytabis verzió szimpatikus volt, de az meg a páromat csipte. Ki kell tapasztalni, hogy nektek melyik a legjobb, ebben nem hiszem, hogyy tudunk tanácost adni. Amúgy szerintem, ha már használtok óvszert nem kell mellé más
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek. Az óvszernél mindig ellenõrizzük, hogy nem szakadt-e ki, de mindig olyan félelem van bennem. Még az lenne a kérdésem hogy a hüvelytabletta nem marja szét az óvszert?
Én is kúpot használok önmagában, de nem élvez belém a barátom!Szerintem jó kis termék!Azt meg, hogy mennyire száraz a hüvelyed vagy sem, neked kell tudni, nem nekünk!:)
A kérdező hozzászólása: És ha mellé óvszert használunk, nem sérül meg tõle az óvszer?

Ez melyik újság lehet (vagy is az érdekel pontosabban, hogy honnan tudnám megrendelni ezt a rózsaszín-menta blúzt)?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Annyi fix, hogy japán újság. Tedd fel neki a kérdést, talán felismeri: [link]

Annyi fix, hogy japán újság. Tedd fel neki a kérdést, talán felismeri: [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, írok neki. :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs meg, még mindig érdekelne. c:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!