Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék revizionista nótákat (1 db)

Honnan tudnék letölteni revizionista nótákat?

Legjobb válasz: torrentrõl, pl bittorrentrõl, minimováról, vagy csak regisztrálsz magyar oldalakra és onnan könnyen egyszerûen lehet tölteni...

torrentrõl, pl bittorrentrõl, minimováról, vagy csak regisztrálsz magyar oldalakra és onnan könnyen egyszerûen lehet tölteni...
vagy ajánlom a dc++-t csak beírod az elõadókat vagy a címeket és kidobja a találatokat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány éves kortól jelentkezhet valaki politikusnak?

6

Magyarországról hány zsidót vittek el a nácik?

Az iskolában néztük egy dokumentumfilmet, melyben azt állították ,hogy Magyarországról naponta tízezresével vitték a zsidókat a haláltáborokba, holott ez lehetetlen hiszen ha azt vesszük,hogy kb 2 év alatt tízezret vittek minden nap az 7 millió ember, de ha csak 1 évet nézünk, akkor is 3 és fél millió.
Meg beszéltek az örmény népirtásról is, de hogy az nem olyan súlyos mert ott nem akarták kiirtani a teljes örmény lakosságot.
Akadtak benne csúsztatások és eltúlzott dolgok, de mivel az ATV filmje volt így ezen semmi csodálkozni való sincs szerintem, csak azért mégis...

7

Szolgáltatóktól lehet igazolást kérni számla elmaradásról?

Mobil számla befizetéssel vagyok elmaradva.Felszólító levelem még nincs, bár ők nem is szoktak úgy emlékszem küldeni, csak azt veszi észre az ember, ha már korlátozták, vagy megszüntették a szolgáltatást.Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás igényléséhez be kellene mutatni a felszólító levelet, de hogy mutassam be, ha olyat nem kapok?Most van kéznél egy be nem fizetett számla, meg már szerintem úton van a másik is, de a gépben biztos benne van.Emiatt szeretném igényelni, hogy ki tudjam fizetni (gyermekem telefonja).De akkor most mit csináljak?

2

Kit szeretsz jobban? ( (echo tv) (kibeszélő) )

Te Szőnyi Kingát vagy Vámos Györgyöt szereted jobban a Kibeszélőben? (Echo TV)

2

Települési önkormányzat fő részei?

Tudnátok nekem segíteni? Melyek a települési önkormányzat FÕBB részei?

0

Az lehetséges hogy visszavegyük a régi Magyarországot?

16

Ha Mózes 5. könyvének értelmében a zsidóknak joga és feladata ellenségeik kiírtása, mivel Istenük kiválasztotta őket erre, akkor a keresztények miért tiltakoznak néha a gázai dózerolások és a palesztinok írtása miatt?

15

Szerintetek ennek a blognak az írója normális?

Mi ez, hogy nem támogatná a sportot?? És ilyenek írnak blogot???? Komolyan felhúztam magam!

7

Az ilyen emberek, hogy lehetnek gazdagok?

http://www.origo.hu/itthon/20130418-riport-agardrol-ahol-hal..

Biztosan mindenki olvasta/hallotta ezt a rémhírt. Az a kérdés merült fel bennem, hogy ilyen szellemileg sérült emberek hogyan tudtak teremteni maguknak egzisztenciát és a jólét közepette, hogyan képesek ilyen cselekedetet elkövetni. Az ember vagy csalással/ügyeskedéssel tud meggazdagodni (amihez szükségesek a jó kapcsolatok, viszont már itt furcsa nekem, hiszen a cikk szerint gyakorlatilag senki sem látogatta őket) vagy pedig szorgosan küzd a céljaiért (amit szintén nem nézek ki ezekből az emberekből). Először azonnal az jutott az eszembe, hogy ezek, valami hülye szektához tartoznak, de szerintem az sem kizárható, hogy valami okból (például lottó, öröklés) nagy vagyonra tettek szert és beleőrültek. Szerintetek, mivel magyarázható ez a tett?

3

Hol tudok közzétenni/terjeszteni egy újfajta ideológiát/világnézetet?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!