Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék labrador (2 db)

Honnan tudnék labrador kiskutyát venni?

Legjobb válasz: Szia!esetleg nézd meg a retriever rescue oldalt,itt gazdára váró fajtatiszta labikat találsz,akik ilyen,olyan okokból új gazdit keresnek. http://help.retriever.hu/fooldal.php Persze egyetértek az elõttem szólókkal,hogy szaporítótól,olcsó kutyát ne vegyél semmiképpen,mert lehet,hogy így megspórolsz pár tízezer forintot,de késõbb az esetleges állatorvosi költségek miatt,ez sokkal de sokkal többe kerülhet,mint ha "minõségi" törzskönyvvel rendelkezõ kutyust vásárolsz.Sok sikert,és örömöt a kutyushoz!

Szia!esetleg nézd meg a retriever rescue oldalt, itt gazdára váró fajtatiszta labikat találsz, akik ilyen, olyan okokból új gazdit keresnek. http://help.retriever.hu/fooldal.php Persze egyetértek az elõttem szólókkal, hogy szaporítótól, olcsó kutyát ne vegyél semmiképpen, mert lehet, hogy így megspórolsz pár tízezer forintot, de késõbb az esetleges állatorvosi költségek miatt, ez sokkal de sokkal többe kerülhet, mint ha "minõségi" törzskönyvvel rendelkezõ kutyust vásárolsz.Sok sikert, és örömöt a kutyushoz!
Mindenképpen megbíható tenyésztõnél vegyél ha késöbb nem szeretnél bánkódni a beteg v elpusztúlt kiskutyád után
Igen egyetértek az elõzõ válaszolóval, hogy tenyésztõnél vegyél, és lehetõleg kerüld az ilyen álltenyésztõket alias szaporítókat. Ezt leginkább törzskönyvvel tudod kiküszöbölni. Lehet menhelyen is venni kutyát, ami szép dolog, hisz megmented az életét, amúgy ott is tudsz ugyanúgy törzskönyves fajtiszta kutyát venni, csak lehet hogy a kutyának már az elõzõ gazdája által depressziója vagy valami egyéb problémája van. (pl ha a gazda verte.) A labrador édes kutyus :) jó választás. sok sikert és jó kutyusnevelést. :)
A Miskolci menhelyen van egy örökbefogadható fiatal labi kislány: http://gallery.site.hu/d/8074793-2/P1110259.JPG

Honnan tudnék szerezni labrador és beagle keveréket?

Debrecenben lakunk. Beagle kutyát akartam, de megláttam,hogy a beagle és labrador keverék nagyon cuki. Nem tudja valaki honnan szerezhetnék ilyet?

Legjobb válasz: Próbáld meg internetes hirdetésekben!Ott általában fénykép is van az állatról.Ha nem találsz adjál fel te egyet.

Próbáld meg internetes hirdetésekben!Ott általában fénykép is van az állatról.Ha nem találsz adjál fel te egyet.
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet! Kösz!
Azért jó tudni, hogy a keverékekben pont az a szép, hogy nincs két egyforma. Tehát attól, hogy Te láttál egy neked tetszõ keveréket, ugyanannak a két fajtának a keveréke lehet teljesen más küllemû is.
Nézd meg ezt az oldalt, hátha tudsz találni:http://allatok.info/ Vagy pedig tényleg adj fel egy hirdetést!
ezt találtam neked..kukkold meg..kép is van róla http://kiskutya.hu/index.php?searchadv=labrador&catid=1&type.. Labrador-beagle kan kölyök eladó! 2009. augusztus 26., szerda Labrador-beagle keveréke, 6 hetes, 1 db, kan kölyök, önköltségi áron, 5000 ft-ért eladó. Oltva és féregtelenítve van. Egészséges, jól fejlett, fekete színû. Igen tanulékony, rendkívüli az étvágya, gyerekszeretõ. Azonnal elvihetõ. Tel:30/48 21 163 Bács-kiskun megye
kiskutya.n hirdetem hogy keresek keverék kutyát és lesz 1 kutyám. Beagle labrador keverék cuki, nekem németjuhász husky keverékem van, egyszer én is szeretnék beagle és retriever keverékét


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!