Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia tételsort tételekkel (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki segítene statisztikából?

Azt az 'f'-et megszokták adni? Vagy az, hogy jön ki?

1

Mi a különbség az újság és a folyóírat között?

4

Madách Imre Ember tragédiája elemzés. Valaki segítene? (bővebben lent)

Az Ember tragédiájának egyik (magad választott) színét kell elemezni úgy, hogy egy A4-es füzetben 3 oldal legyen, valaki tudna segíteni, hogy hol találok egy olyan oldalt, ahol ennyire bőven van elemezve?

2

10 alá és mellérendeló szót elemezve írjatok pls fontos tudnátok segíteni?

3

Hogyan tanulhatnék jobban?

17 éves lány vagyok most járok 10. osztályban. Az általános iskolában 4-es tanuló voltam, mert a matek és a nyelv nem igazán ment. A 9.et valahogy átvészeltem, Gimnáziumba járok. Jelenleg bukok fizikából és nyelvekből. Sokat tanulok! Amennyit csak tudok! Addig amíg csak az agyam bírja. Mert van egy pont amikor már képtelen vagyok odafigyelni, ez 3 óra elteltével szokott lenni. Szüleim fenyegetnek mindennel, elvagyok hordva minden meggyagyú senkinek. Igyekszem, sosem tanultam még ennyit mint most,az eredmény mégis...szörnyű. Kerestem saját magam korrepetálást.. nem a szüleim, én! Én járok el, nem is tudták eddig. De sajnos ez sem hoz túl jó eredményt. Beleőrülök. Mindig csak a lecseszést kapom akárhogy igyekszek, ennél jobban nem tudok tanulni.. Pedig ha meg fogok bukni akkor ki leszek dobva a háztól.
Hogy tudnék eredményesebben tanulni? Nagyon félek, minden nap..

6

Ki tudna segíteni ódát írni?

13. osztály azt mondta nekünk feladatnak, hogy kell írni egy 4 soros ódát.Én egy Viktor nevű fiút kaptam akiről ennyit tudok, hogy :csendes,intelligens,elvont az öltözködése,vega,jó tanuló.Ebből nem tudok semmit össze hozni.
Köszönöm előre is a segítségeket.

7

Valaki segítene nekem?

A kincses sziget című regényből kéne írnom egy könyvajánlást:). (8 mondat;) )?

1

Mi a válasz a következő matematikai feladatra?

Igaz-e hogy 9 osztója a NINE számnak,ha FOUR+FIVE=NINE, és az azonos betűk azonos, a különböző betűk különböző számjegyeket jelölnek ?
(a választ indokolni kell)

3

Házi feladat? Segitség? (8x másodikon y - 3xy másodikon) (8x másodikony + 3xy másodikon) =

1

Ha van itt olyan, aki jártas az Okt.23-ai forradalomban, tudna segíteni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!