Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia tételsort tételekkel (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy játékautó sebessége a Földhöz viszonyítva 0.25m/s. Mekkora a sebessége a 0.9m/s sebességgel haladó gyerekhez viszonyítva, ha egy irányban, illetve ha egymással szemben haladnak?

Megoldással együtt gyorsan kérném a választ?

2

Hány olyan pozitív egész szám van, amely nem nagyobb 2006-nál és tizes számrendszerbeli felírásához legalább egy 9-es számjegy kell?

1

Hogy kell innen tovább haladni? Van valamilyen azonosság?

egy egyenlet megoldása során eljutottam idáig:

1

2 fizika feladatban akadtam el, elektrosztatika témakörben. Hogy lehet megcsinálni az olyen példákat? (egymástól független a két feladat)

1.) Két kisméretű golyó távolsága 40cm,kettejük töltése megegyezik,de ellentétes előjelű és a köztük fellépő erő 8*10^-3 N. Mekkora a töltések nagysága?

2

Trigonometria-i matek házifeladatba segítene valaki?

Matek tanárunk feladta ezt a feladatot úgy, hogy még nem is vettük, de ha meg bírná valaki oldani annak 5-öst ad és hát rám férne az a +5-ös. Szóval nagyon megköszönném annak aki bármilyen módon hozzájárul a megoldásához.

2

Fizika segítség?

így szól a feladat:

2

Powerpoint hidrogénről. Tudnátok segíteni?

Powerpointot kell készítenem a hidrogénről 5 diának kell szólnia róla. 4 van csak meg az elsőre leírtam hol található meg a periódusos rendszerben stb. 2. tulajdonságai 3.előállítása 4. felhasználása kéne egy utolsó tudtok ötletet adni?

1

Hogyan kell megoldani az alábbi szögfüggvényes feladatot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Egy repülőgép 500m sugarú körpályán 360km/h sebességgel halad. Mekkora körmozgásának periódusideje. Fordulatszáma, szögsebessége és centripetális gyorsulása?

fizika házi de nem nagyon tudom.megköszönném a gondolat menetet is.

2

1. Miért nem használható a transzformátor egyenáramú áramkörben? 2. Mennyi a Föld mágneses indukciója? Hogyan lehet megmérni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!