Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miből áll egy szakdolgozati témavázlat?

3

Sürgős! Hogy kell megoldani ezt a kémiafeladatot?

Egy etén-propán gázelegy átlagos moláris tömege 40 g/mol. Mekkora térfogatú azonos állapotú hidrogéngázt képes addícionálni a gázelegy 10 cm3-e?

2

A H3O ion hogyan keletkezik?

1

Fogalmazást kell írnom evvel a címmel:Mi is a barátság? Tudnátok ebben segiteni?

2

99 __________1___________ ∑ = gyök (k+1) + gyök (k) <a tört vonal mindkét > k=1 Valaki tud segiteni?

Ezt kaptam házi feladatnak, de nagyon homályos a tudásom. :/.
10.-es ostály. Köszönöm előre is.

1

Poláris vagy appolárisak a következő molekulák: BF3 SO3 H2CO3 PH3 PCl3?

0

Hogy van ez a mondat németül?

Este megnéztem egy filmet. Az jó, hogy "Ich habe am Abend eine Filme geguckt."?

4

Tundátok segiteni? (lent)

arány,arányos osztás a feladat a következö:két gyerek az életkoruk arányában osztotta meg a munkát.Imre 12 éves és 180 négyzetméter kertet gyomlált ki.Jancsi 15 éves.Hány négyzetméter kertet gyomláltak ki ketten?(számolást is ha lehetne meg mi ilyen kockákat is tanulunk)

5

Honnan tudom, hogy egy adott függvénynek milyen a grafikonja?

Pl. ennél: f: y=(x^3+x^2+x+1)/(x^2+1)
van rá programom, de ha nem lenne, honnan tudnám megállapítani?? kérnék egy kis felvilágosítást a témában, köszönöm

2

Jók vagytok novellaelemzézből? Nekem zenészaz első és egyike segítségre szorulok. Borges: A tükör és a maszk c novvella elemzése kellene, de árakat önálló gondolatokra és értelmezésére kíváncsi?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!