Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Így szól a kérés a házi feladatomban: 1. A szólások jelentős része egy-egy mesterség szókincsébe tartozott. Vajon melyik foglalkozásra utalnak a következő szólások? Mit jelentenek?

-Lépre ment
-Felönt a garatra
-Hálójába keríti
-Benne van a csávában
-Bakot lő

4

Víg bukás, könnyű vész és a víg vidék megszemélyesítés?

1

Ez milyen fa termése?

http://inda16.indamail.hu/view_attach.php?mid=4567&part=1.2&..

3

Igazak az alábbi kijelentések? Szerintem igen, de nem tudom hogy lehetne megindokolni.

1.Ha néhány SMAUG egyben THOR is, néhány THOR pedig egyben THRAIN is, akkor néhány SMAUG-nak feltétlenül THRAIN-nek kell lennie.
2. Ha néhány BIFUR egyben BOFUR is, és minden GLOIN egyben BOFUR is, akkor néhány BIFUR minden bizonnyal GLOIN.

2

Mennyibe került az a pizza, amely árából 35% lejött, így csak 555Ft-t kellett fizetnem?

5

Egy álló helyzetből induló autó 12 másodperc alatt 108 km\h gyorsul fel. Mekkora utat tett meg eközben?

1

Kémia háziban segítséget kaphatnék valakitől?

Így szól a feladat:a légkörben található neonban főként kétféle izotópatom található: a Ne(20) 91%-os, a Ne(22) 9%-os arányban.Számítsd ki a neon átlagos moláris tömegét!
Előre is köszi a választ!

2

Egy gépkocsi 72 km\h sebességről 8 s alatt fékezett le egyenletesen változó mozgással. Mekkora a fékút?

2

A halmaz szerkezet ugyanazt jelenti a kristályrács típussal?

Amit még nem értek, hogy a molekulák között vagy az atomok között van-e másodrendű kötés és a rácspontokban diszperziós erő?? mert a nemesgázok nem képeznek molekulát, de a tk-ben a kapcsolódás másodrendű. Hiába olvasom el a kémiai kötéseket mindenhol(wikipedia - borzalmas), egyszerűen nem bírom, nem tudom felfogni, hogy most mi van, pedig eddig aránylag jó voltam kémiából. Előre is köszönöm, ha lehet minél hamarabb válaszolna valaki aki érti, mert elég sűrgős lenne!!! 8.-os

1

Hogy értelmes magyarul?

Sie schleppen wohl die Gesundheit in Ihrem Köfferchen mit sich herum und verkaufen sie pfundweise, was?
Német házifeladatunk.
12/L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!