Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora egy órának az óra;perc;másodperc mutatójának végpontján lévő pont periódusa és sebessége, ha a mutató hossza 1;1, 2 és 1;4cm?

Ezt kaptuk fizika házinak de órán nem csináltunk számolást és nem igazán tudom hogy kell.

1

Milyen hatásai lehetnek a Teliholdnak?

2

Tudnátok segíteni?

Kaptam egy olyan feladatot amelyben egy foglamazást kell írni: "Hogyan tervezem sikeres jövőmet?" címmel. Az már megvan hogy mit fogok bele írni de sehogysem tudom elkezdeni. Mit írjak a bevezetésbe?

0

Jól csináltam meg az egyenlőtlenséget?

8-14x+4>x-2-18x

1

Angolból az a házim hogy a barátságrol kell irnom, és bele kell foglalnom hogy milyennek látok egy igazi barátot. Valaki nem irna nekem erről 10 sort? , mindegy hogy mit.

2

Hogyan kell kiszámolni?

Ez egy munka ajánlat ahol brutto alap bért adtak meg,és rájönnek a kötelező tulórák + a műszakpotlékok

1

Hogyan kell egy szabadon válastott sajtóműfajt elemezni?

Én úgy gondoltam,hogy egy National Geographic újság lenne a legegyszerűbb,de fogalmam sincs,hogy hogy kedjek hozzá.14 éves vagyok,házifeladatnak kaptuk,de semmilyen támpontot nem adtak.

1

Mária Terézia és a hatalmi ágak?

Az lenne a feladatom, hogy megkeressem a Mária Terézia idején lévő hatalmi ágakat

4

Fizika megoldá egyszerűen?

Ezt egyszerűen elmondaná nekem valaki? :)

0

Mi a mellérendelő összetett mondatnak a szabálya?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!