Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ady Endre : Sípja régi babonának című vers elemzése közben azt a házi feladatot kaptuk hogy fejtsük meg milyen BABONÁT takar a cím? Ezt meg is kellene magyarázni, de nem találok róla sehol semmit.

0

Léccives leírnátok Moliére Dandin György című drámájának a cselekményvázlatát/szerkezetét?

Tudjátok expozíció,bonyodalom,kibontakozás,tetőpont,fordulat, végkifejlet.

0

Tudnátok segíteni?

Egy számsorozat első tagja 52. Minden további tagot úgy kapunk hogy az egyesek helyén álló számjegyet négyzetre emelünk majd hozzáadjuk a tízesek helyén álló számjegy kétszeresét. Add meg ennek a sorozatnak a 2013-adik tagját! A jó válaszokat előre köszönöm tudjátok?

1

Tudnátok valami nagyon brutális matematika feladatot?

analízis,diszkrétmatek...

10

Kinek mennek az exponenciális egyenletek?

Sziasztok! Most vesszük az exponenciális egyenleteket matekból, és van itt egy ami kifogott rajtam. Tudna valaki segíteni benne? Íme:
34^x - 942^x - 64 = 0
Addig nyomkodtam a számológépet míg kiderült hogy x=5, de ez édeskevés ha nem tudom kifejteni.
A válaszokat előre is köszönöm!!!

3

Az lenne a feladatom hogy egy kb 15 mondatos fogalmazast irjak az alábbi szavakkal de sejtelmem sincs mirol írjak?

Állapot, gyanú, ígér, bújkál, lopódzik, visszhang, kicsinyell, kitűnő, gyűjtemény, dícséret. Ha valaki nagyon jo az ilyen törtenet írásban vagy csak unatkozik annak nagyon megköszönném a segítségét :)

2

Adott egy egyenlet amelyet x-re kell megoldani. Ez az átalakítás helyes?

y-8=-2*gyök alatt(0.5(x+6)) / : (-2)
-(y-8)/2 = gyök alatt(0.5(x+6))
Itt ekvivalens átalakításnak minősül, ha a bal oldalt négyzetre emelem?

6

Kezdőknek tananyag a "mátrixok szorzása, inverz mátrix" témakörben?

Elsőéves vagyok és szükségem lenne valami könyvre/linkre, ahol leírják a bevezetést illetve gyakorlófeladatokra. A multkori komplex számos kérdést is én írtam ki, ott nagy segítséget kaptam tőletek. Köszi szépen

2

Valaki segítene?

Azt a feladatot kaptam, hogy holnapra írjak egy 5 oldalas esszét a szabványírásról. Sajnos nem találok hozzá semmi használható forrást. Van esetleg valaki aki ismer egy jó honlapot ahol lenne róla írva elég sok minden? vagy esetleg van valakinek valami jó anyaga hozzá és azt el tudná küldeni? Előre is köszönöm :)

3

S. O. S. hogy kell? 2x+4/5=2 ? 5 (2-3x) -3 (x-1) =3 (x+7) ?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!