Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kijavítanád kérlek az angol házimat?

My summer holiday

2

Anna karenina tartalom ismertetése?

valaki elmesélné hogy miről szól?

3

Valaki segítene algebrai törtes másodfokú egyenletben?

(1/2-x)-1=(1/x-2)-(6-x/3*(x^2-4)

19

Egy egyenes körkúp tengelymetszete 5, 56 dm^2. Mekkora a térfogata, ha alkotója 4 dm?

Segitseget kernek a feladat meg oldalához. Holvan az alkotó és a tengely etszet?

2

Karinthy Frigyes: Az olasz fagylaltos című novellájához nem tudnátok írni egy rövidebb elemzést?

Nagyon fontos lenne. Még soha nem írtam novellaelemzést, nem tudom elkezdeni.

2

A 125 m magasan elhelyezkedő vártoronyból kilövünk vízszintesen egy ágyúgolyót 650 m/s kezdősebességgel. A torony lábától hány méterre csapódik be, mekkora volt a becsapódási sebessége? (10 p)

0

Miért vektormennyiség a sebesség?

miért vektormennyiség a sebesség?? Erre keresem a választ régóta, de sehol nem találom. Valaki?? megköszönném :)

6

Hogy kell megoldani azt az egyenletet, ahol a hatványokat össze kell adni?

pl.

2

Bode módszerrel kellene megoldanom egy feladatot Y index omegát kell számolnom adatként: U1, U2, L és R adatot keresem vagy nem tudom mivel ahhoz sem kaptam szám adatot valaki ha tudna benne segíteni?

0

Verselemzést keresek! Tudnátok segíteni? (Petőfi, többi lent)

Petőfi:Tarka élet című verséhez kellene segítség a verselemzéshez!Ha lehet linkeljétek be az oldalt,de nekem igazán a főbb dolgok kellenek:műfaja,verselése,szerkezete stb...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!