Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék biológia (1 db)

Honnan tudnék szerezni biológia tételsort tételekkel?

a tanárom szerint nem lehet kiadni, pedig minden más tanárnál megkaptuk...a neten meg ideit nem találtam. esetleg tudna segíteni valaki?nagyon meghálálnám!

Legjobb válasz: A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.

A tételsor a tanár állította össze, és neki le kellett adnia nem tudom hova, hogy hivatalos legyen az összeállítás. Szerintem minden suliban más egy kicsit a tételsor. Ha a tanár nem akarja kiadni, azzal nem tehetsze semmit. Meg amúgy a többi tanár sem köteles kiadni a tételsort. Így sajnos minden témából naprakésznek kell lenned. Régebbi tételeket találsz neten, azok is sokat segítenek, mert lehet, hogy ott lesznek a tételek között.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Polinomok, összeg szorzattá alakítása kiemeléssel?

Nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom.

3

Honnan tudom meg az alábbi adatokat egy molekuláról?

Helló!

0

Meg tudja oldani valaki ezeket teljes levezetéssel (Matek)?

Hello. 4 matematika feladatról lenne szó amivel nem tudok mit kezdeni. Remélem van itt valaki aki meg tudja oldani, ha kérhetném akkor levezetéssel:

0

Hol választotta királlyá III. Frigyest Mátyás ellenzéke?

Töri levelezőt csinálnék és erre sehol se találom a választ. :/

0

Mássalhangzó Törvények. (? )

Ezeknek a szavaknak kéne a mássalhangzó törvényük...:

3

Valaki segítene lécci?

Azt a feladatot kaptuk hogy kb.15 mondatos fogalmazást kell írnunk.Az Adventről és most kapaszkodj:bele kell képzelni magad valamelyik adventi gyertya szerepébe(én a négyest választottam),és le kell írni a gyertya gondolatait!

6

Valaki, aki (nagyon) jó fizikából? Rezgőmozgás FONTOS! Többi lent

sziasztok! nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.

8

Kérdések írása történelemből?

Azt a feladatot kaptam, hogy kérdéseket kell irnom 4 adott anyagrészből. Az egyiknek a címe "Olaszország és Köztes-Európa" Ti milyen kérdéseket irnátok erről az anyagrészről?

7

Angolból a szenvedő szerkezetet hogy lehet felismerni?

A házi feladatban egy szövegből kell kiírni a szenvedő szerkezetes mondatokat ( arról van szó , hogy hogyan került panda európába, dė nem ez a fontos) és hogyan kell sima mondatból szenvedőst csinálni ?

6

FONTOS! Valami forrásanyagot kaphatnék-e (Szent Ferenc prédikál a madaraknak és A fordolt (megtért) farkasról) leckékről? Vagy esetleg valaki rövid tartalmat tudna-e írni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!