Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék bármilyen német (2 db)

Segítség! Nem tudná valaki megmondani honnan tudnék letölteni alakformáló torna gyakorlat videókat? Rubint Réka félét esetleg. De bármilyen más is megfelel.

Legjobb válasz: Kiválasztasz egyet, amit szeretnél kipróbálni beírod a googleba a címét és utána írod, hogy "torrent" vagy "download". Kiad egy csomó oldalt, még válogatni is tudsz, hogy honnan töltsd le. Ugyanígy beírod a keresõbe, hogy Rubint Réka torna videói és kiadja, hogy milyenek jelentek meg tõle. Ugyanígy bárki mást be tudsz írni:)

Kiválasztasz egyet, amit szeretnél kipróbálni beírod a googleba a címét és utána írod, hogy "torrent" vagy "download". Kiad egy csomó oldalt, még válogatni is tudsz, hogy honnan töltsd le. Ugyanígy beírod a keresõbe, hogy Rubint Réka torna videói és kiadja, hogy milyenek jelentek meg tõle. Ugyanígy bárki mást be tudsz írni:)

Honnan tudnék szerezni bármilyen német középfokú nyelvvizsga feladatsort?

Legjobb válasz: Ha van elképzelésed, hogy melyik nyelvvizsgát akarod letenni, akkor a hivatalos honlapon biztos van. Meg megkeresheted könyvesboltban is a nyelvvizsga kiadványukat. Pl. én a Pannon angolját csináltam (de van németbõl is) és könyvesboltban megvettem a tesztkönyvet illetve honlapról szedtem le korábbi feladatsorokat. De láttam már origósban, stb.-ben is.

Ha van elképzelésed, hogy melyik nyelvvizsgát akarod letenni, akkor a hivatalos honlapon biztos van. Meg megkeresheted könyvesboltban is a nyelvvizsga kiadványukat. Pl. én a Pannon angolját csináltam (de van németbõl is) és könyvesboltban megvettem a tesztkönyvet illetve honlapról szedtem le korábbi feladatsorokat. De láttam már origósban, stb.-ben is.
érettségis is elég jó, fõleg ha van hozzá hanganyag is (az eléggé fontos lehet)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!