Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék bármilyen (5 db)

Honnan tudnék beszerezni angol nyelvtanuláshoz filmeket amiket esténként tévézés helyett nézhetnék? Ezek egymásra épülő, sokrészes filmek egyre bővülő szókinccsel. Lehet bármilyen.

Legjobb válasz: Szia! Tudomásom szerint ennyire konkrétan egymásra épülõ filmek nincsenek, de bármilyen filmet nézel, nagyon hasznos nyelvtanulás szempontjából. A youtube-on vannak fent teljes filmek, vagy pl itt is: angoltanar-debrecen.blogspot.com Egyébként nekem van jópár angol filmem (angoltanár vagyok, azokat szoktam adni a diákjaimnak), ha gondolod, segítek. Ezen túl, ha kiválasztasz egy sorozatot, az is nagyon hasznos. Én pl a Hetedik mennyországot szoktam ajánlani, mert az nyelvileg nagyon hasznos (bár ez nyilván ízlés kérdése is, van akinek nem tetszik) Üdv!

Szia! Tudomásom szerint ennyire konkrétan egymásra épülõ filmek nincsenek, de bármilyen filmet nézel, nagyon hasznos nyelvtanulás szempontjából. A youtube-on vannak fent teljes filmek, vagy pl itt is: angoltanar-debrecen.blogspot.com Egyébként nekem van jópár angol filmem (angoltanár vagyok, azokat szoktam adni a diákjaimnak), ha gondolod, segítek. Ezen túl, ha kiválasztasz egy sorozatot, az is nagyon hasznos. Én pl a Hetedik mennyországot szoktam ajánlani, mert az nyelvileg nagyon hasznos (bár ez nyilván ízlés kérdése is, van akinek nem tetszik) Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Az az igazság hogy rájöttem hogy soha nem fogok rendesen megtanulni angolul ha nem hallgatom folyamatosan az angol nyelvet.Legjobb lenne egész nap csak ezzel foglalkozni....
elõzõ kommetelõ köszi a választ :D

Segítség! Nem tudná valaki megmondani honnan tudnék letölteni alakformáló torna gyakorlat videókat? Rubint Réka félét esetleg. De bármilyen más is megfelel.

Legjobb válasz: Kiválasztasz egyet, amit szeretnél kipróbálni beírod a googleba a címét és utána írod, hogy "torrent" vagy "download". Kiad egy csomó oldalt, még válogatni is tudsz, hogy honnan töltsd le. Ugyanígy beírod a keresõbe, hogy Rubint Réka torna videói és kiadja, hogy milyenek jelentek meg tõle. Ugyanígy bárki mást be tudsz írni:)

Kiválasztasz egyet, amit szeretnél kipróbálni beírod a googleba a címét és utána írod, hogy "torrent" vagy "download". Kiad egy csomó oldalt, még válogatni is tudsz, hogy honnan töltsd le. Ugyanígy beírod a keresõbe, hogy Rubint Réka torna videói és kiadja, hogy milyenek jelentek meg tõle. Ugyanígy bárki mást be tudsz írni:)

Honnan tudnék sony ericssonra bármilyen cuccot letölteni? Mindel lehetséges oldalt kérlek írjatok meg ja és ingyenes legyen

Legjobb válasz: szia! szerintem ez egy nagyon jó oldal és ingyenes! http://se-portal.hu/ én is inenn töltök!

szia! szerintem ez egy nagyon jó oldal és ingyenes! http://se-portal.hu/ én is inenn töltök!
A kérdező hozzászólása: hát köszi de ezt ismerem csak az én telómra nincs fenn jó cucc mert nekem w200i-m van arra kéne vmi:D
zedge.com
én a legjobbat írom le mert szerintem ennél jobb mint:D(nekem w200i-m van) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Honnan tudnék szerezni bármilyen német középfokú nyelvvizsga feladatsort?

Legjobb válasz: Ha van elképzelésed, hogy melyik nyelvvizsgát akarod letenni, akkor a hivatalos honlapon biztos van. Meg megkeresheted könyvesboltban is a nyelvvizsga kiadványukat. Pl. én a Pannon angolját csináltam (de van németbõl is) és könyvesboltban megvettem a tesztkönyvet illetve honlapról szedtem le korábbi feladatsorokat. De láttam már origósban, stb.-ben is.

Ha van elképzelésed, hogy melyik nyelvvizsgát akarod letenni, akkor a hivatalos honlapon biztos van. Meg megkeresheted könyvesboltban is a nyelvvizsga kiadványukat. Pl. én a Pannon angolját csináltam (de van németbõl is) és könyvesboltban megvettem a tesztkönyvet illetve honlapról szedtem le korábbi feladatsorokat. De láttam már origósban, stb.-ben is.
érettségis is elég jó, fõleg ha van hozzá hanganyag is (az eléggé fontos lehet)

Honnan tudom letölteni a Minecraftot? Bármilyen régi fajta megfelel, kezdeni akarok rajta. Valaki tud adni egy linket?

Mindenki Minecraftozik az ismerőseim közül, én sem akarok lemaradni. Ha valaki egy linket tudna bökni, nagyon megköszönném!!!

Legjobb válasz: Google

Google
http://www(pont)mediafire(pont)com/?zn9oc9anwsi2gyg a pont helyére írj egy pontot :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!