Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék és vagyonőr kidolgozott (1 db)

Honnan tudnék személy és vagyonőr kidolgozott tételeket letölteni?

Legjobb válasz: Merre laksz?Mert ha Budapesti vagy személyessen odatudnám adni a tételeimet.

Merre laksz?Mert ha Budapesti vagy személyessen odatudnám adni a tételeimet.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pesti.
Amúgy nem nehéz megtanulni ha ezt a variációt választod.A vizsga sem nehéz, mert segítenek a tanárok.Én lány vagyok és én is letudtam rakni 4és 3mast kaptam. Csak olyat kell megtanulnod, hogy milyen szüksége van az örnek.De ha van MSN-ed leírom a kérdéseket és a könyvben megtalálod a válaszokat.Csak írj privátban.
A kérdező hozzászólása: Én is lány vok! :) )))) Van msn-em de hogy írjak privátban??
Hogy is kéne mególdani, hogy jó legyen.Maradjunk annyiban, hogy iwiwen beírod azt a nevet, hogy Nizmo.Ott feltudjuk venni a kapcsolatot egymással.Remélem van iwiwed!
Na most már tudsz privátban írni.Maradjunk ennél ez a biztos!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Munkaügyi központ által szervezett tanfolyamok felvételijén milyen kérdések szoktak lenni?

Eddig azt hallottam hogy általános intelligencia szint felmérő kérdések, meg egy-két kérdés az aktuális tanfolyammal kapcsolatban. Aki már volt ilyenen írna nekem egy-két konkrét példát hogy nála mik voltak?
Előre is köszi!

2

A Munkaügyi Központ által indított átképzés --> logisztikai ügyintéző felvételi tesztfeladatán miket kérdezhetnek? Mikre érdemes készülni/tanulni?

1

AutoCAD tanfolyam Székesfehérváron vagy környékén?

0

Legjobb sminkes tanfolyam ami külföldön is a megállja helyét?

Főiskola alatt szeretnék elvégezni egy sminkes tanfolyamot, amit külföldön is használhatok, milyen tanfolyamokat tudnátok ajánlani. ami ér is valamit külföldön? Vagy ilyen helyzetben inkább kint végezzem el a tanfolyamot?

2

Számviteli ügyintéző szak nehéznek számít? Jövőre fogok érettségi utáni képzésre jelentkezni nagyon sokat kell tanulni majd?

1

Milyen kérdésekre kell számítani szakács felvételikor?

Matek? Esetleg mértékegységek?

1

Támop program keretében indulna német komplex alapfokra készítő 426 órában, 5 hónap alatt. Ennyi idő elég a semmiből megalapozni ezt a nyelvet?

lelkiismeretes tanulás mellett

0

AWI hegesztő tanfolyamon, milyen alkategóriát válasszak?

Ma beszéltem az oktatás szervezőjével, és azt mondta hogy kell válasszak egy anyag típust hogy mire szeretnék AWI minősített hegesztő vizsgát letenni. Ilyenek vannnak hogy Szénacél, saválló stb
Ti mit ajánlanátok?

5

A Teletrade Interconsult cég állást ajánl, ha forex demo számlán: 5 nap alatt min.20 pozíciót kell nyitni, de egyidőben csak 4 lehet nyitva és 50-50 pip-pel kell a S/L-t és T/P-t nyitni, és Te nem zárhatod be a pozíciót. Teljesíthető a feladat?

2

Miből áll a raktáros+targonca vezető+hatósági vizsga?

Szeretnék elmenni egy ilyen tanfolyamra,de előtte jó lenne tudni mennyit kell tanulni,milyen nehéz egy ilyen vizsga,és hogy miből áll??

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!