Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék és (439 db)

Quimby, Kispál és a borz, 30y plakátokat honnan tudnék rendelni/szerezni?

Szóval a zenekarok, akikt?l plakátot szeretnék: Quimby, Kispál és a borz, 30y, Kiscsillag, Heaven street seven, Black-out, Óriás, Kowalsky meg a Vega.

Legjobb válasz: Budapesten is csak kínkeservesen lehet találni ilyeneket. Én egy maszek lemez/ zene boltba járok , ahol a tulajnak mindene megvan ,és mindenrõl tud. Komolyan , kérdezel valamilyen tök ismeretlen lemezt ,és elõvesz három kiadást, és még bocsánatot is kér, hogy az a verzió nincs meg ,ami csaj Japánban jelent meg. :D Szóval ez az ember sem tud ilyeneket szerezni. Ha nagyon akarod , akkor a Kispál koncert dvd mellé adnak egy plakátot és akkor azon rajta van a Kispál zenekar, Beck Zoli, Szûcs Krisztián stb. :D Az ilyen sok alter az egyben plakát :P Bocsi , hogy nem tudtam segíteni ,de szereintem õk nem is nyomtak plakátokat, és ha igen akkor is nagyon kis számban.

Budapesten is csak kínkeservesen lehet találni ilyeneket. Én egy maszek lemez/ zene boltba járok , ahol a tulajnak mindene megvan , és mindenrõl tud. Komolyan , kérdezel valamilyen tök ismeretlen lemezt , és elõvesz három kiadást, és még bocsánatot is kér, hogy az a verzió nincs meg , ami csaj Japánban jelent meg. :D Szóval ez az ember sem tud ilyeneket szerezni. Ha nagyon akarod , akkor a Kispál koncert dvd mellé adnak egy plakátot és akkor azon rajta van a Kispál zenekar, Beck Zoli, Szûcs Krisztián stb. :D Az ilyen sok alter az egyben plakát :P Bocsi , hogy nem tudtam segíteni , de szereintem õk nem is nyomtak plakátokat, és ha igen akkor is nagyon kis számban.
meg tudod mondani ennek a maszek zeneboltnak a címét? amúgy én is csak a musiclandet ismerem, de mit szólsz ehhez? http://www.220foto.hu/poszter?gclid=CK2-1bSbt6YCFRQv3wodAAp0Hw :D
Elõzõnek: Persze, Solaris CD paradicsom. Budapest, XIII. Szent-István krt. 16 (az udvarban) . Itt egy szám is : 349-28-62. Szerintem mindent meg tud szerezni a tulaj, nekem képes volt Olaszországból berendelni egy lemezt. Vannak plakátjai , naptárai, koncert felvételei.
köszi:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Igen, a Kispál DVD-nek az "alterekkel teli" posztere már megvan:) A linket köszönöm, lehet, hogy ez lesz a vége.
TUDNÉK!!!
A "tudnék"-ot arra írtam, hogy úgy helyes! Nem pedig tudnák...
http://elektronika.zsibvasar.hu/egyeb-tartozek/3-5-mm-fulhal.. Google, második találta az "m&m's es fülhallgató eladó" keresésre=1perc.
Elnézést, nem láttam, hogy lejárt
ebay-en akkor


Honnan lehetne megnézni megvenni a kaichou wa maid-sama mangát magyarul? És honnan tudnék venni/kölcsönkérni vagy kölcsönözni mangáka?

2 kérdés: pl:. vampire knight chrono crusade special a

Legjobb válasz: Vampire Knight és Chrono Crusade szerintem kapható könyves boltokban (nagyobbakban legalábbis, mint a Libri vagy az Alexandra). A másik két manga szerintem még nem jelent meg magyarul. Ha viszont online is jó magyar fordítással akkor itt vannak, de nem teljes egyik se: Kaichou wa maid-sama: http://213.253.200.152/animeseries/mangaolvaso/?name=Kaichou.. Special A: http://manga.hu/index.php?id=828&content=forditas

Vampire Knight és Chrono Crusade szerintem kapható könyves boltokban (nagyobbakban legalábbis, mint a Libri vagy az Alexandra). A másik két manga szerintem még nem jelent meg magyarul. Ha viszont online is jó magyar fordítással akkor itt vannak, de nem teljes egyik se: Kaichou wa maid-sama: http://213.253.200.152/animeseries/mangaolvaso/?name=Kaichou.. Special A: http://manga.hu/index.php?id=828&content=forditas

Honnan tudnék drver-t letölteni Linux -Mint alá tp-link-es usb adapterhez?

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN722NC.. Típus: TP-LINK WIN722N

Legjobb válasz: honnan tudod hogy nincs hozzá driver alapból a rendszerben?

honnan tudod hogy nincs hozzá driver alapból a rendszerben?
A kérdező hozzászólása: Onnan gondolom, hogy nem ismerte fel a wifi adaptert.Legalább is valami wifi avaible üzenet ugrik fel egy pillanatra és ennyi.Az az igazság hogy linux-ban nem vagyok otthon így nem tudom mit kell csinálni, de gondolom valami vezérlési probléma lehet.
"wifi avaible üzenet ugrik fel egy pillanatra és ennyi." És ebbõl neked az jön be hogy nem mûködik.. Ott a hálózatkezelõ, menj bele és csatlakozz rá a wifire.
A kérdező hozzászólása: Oké megpróbálom, de az van az adapter dobozán hogy win 2000 xp illetve win oprendszerre jó az adapter
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!Nagyon sokat segítettél, megtaláltam kérte a kódot, beírtam , mûködik!Még egyszer nagyon köszi!

Honnan tudnék kb.20 cm vastag szivacsot szerezni ami legalabb 1 méter széles és 5m hosszú? árulnak valahol szivacs tekercseket egyaltalan? XD

Legjobb válasz: Szerintem beszelj egy karpitozott butor keszitovel.5 metereset amugy nem fogsz kapni de lehet ezeket ragasztgatni is.Legegyszerubb ha beszelsz egy karpitossal,hogy honnan rendeli.

Szerintem beszelj egy karpitozott butor keszitovel.5 metereset amugy nem fogsz kapni de lehet ezeket ragasztgatni is.Legegyszerubb ha beszelsz egy karpitossal, hogy honnan rendeli.
Árulnak: Ajánlom a habszivacs.hu -t. Kis cég, de árulnak szivacsot nagy mennyiségben. Tekercsben is.

Imádjuk a HIPP-es kiskanalat, honnan tudnék még olyat szerezni?

Legjobb válasz: Én is mielõtt felvettem volna a csomagot amiben a Hipp-es kanál volt a Nuby-t vettem és nem voltam vele megelégedve. Amióta van a Hipp-es, álandóan azzal etetek és nagyon szépen tud azzal enni. Múltor elmentünk itthonról és útközben beugrottam a DM-be, hogy vegyek neki egy üveges kajcsit ha megéhezne, de rájöttem, hogy nem hoztam a kanalat, ezért azt is kénytelen voltam venni. Így a Dm-ben vettem babylove 5 db-os kanál csomagot egyben. 5 kanál és mindegyik más színû....375 forint volt és pont olyan mint a Hippes. Most megnéztem, talán pár mm-el szûkebb de szinte egyforma. Nézd meg, sztem ti is szeretni fogjátok.

Én is mielõtt felvettem volna a csomagot amiben a Hipp-es kanál volt a Nuby-t vettem és nem voltam vele megelégedve. Amióta van a Hipp-es, álandóan azzal etetek és nagyon szépen tud azzal enni. Múltor elmentünk itthonról és útközben beugrottam a DM-be, hogy vegyek neki egy üveges kajcsit ha megéhezne, de rájöttem, hogy nem hoztam a kanalat, ezért azt is kénytelen voltam venni. Így a Dm-ben vettem babylove 5 db-os kanál csomagot egyben. 5 kanál és mindegyik más színû....375 forint volt és pont olyan mint a Hippes. Most megnéztem, talán pár mm-el szûkebb de szinte egyforma. Nézd meg, sztem ti is szeretni fogjátok.
Mi tegnap kaptunk 2hippest és 2nestlést a brendonban pedig csak 1200ft-ért vásároltunk.De a DM-es kanalak is nagyon jók, én azt használom.

Honnan tudnék 64bites / Windows 7 / operációs rendszerre flash player letölteni és telepiteni, vagy olyan más programot amivel meg tudok nézni egy videót youtubon?

Legjobb válasz: Tudnám én fél éve honnan tettem fel, segítenék... A YouTube nem ajánl? Vagy akár a Firefox (vagy másik böngészõ, amit használsz) nem ajánl valahol máshol is?

Tudnám én fél éve honnan tettem fel, segítenék... A YouTube nem ajánl? Vagy akár a Firefox (vagy másik böngészõ, amit használsz) nem ajánl valahol máshol is?
megnyitod az IE-t (a 32 biteset, ne a 64-eset, mert a sok csöves gyártó nem fogja fel hogy a 64 bité a jövõ), felmész: adobe.com, itt kattintasz arra, hogy get flash player now. ezek után megy minden magától, csak engedélyezned kell a telepítést. Ennyi.

Hol vagy honnan tudnék szerezni a motoromra üléspúp-ot? ( Honda NSR 125 1986 évjárat ) És mennyiért?

Vagy valakinek nincs feleslegesen egy NSR üléspúpja :)?

Legjobb válasz: Max ülés takarót kapsz rá. Nekem volt NSR SP-m, azon alapból volt... :) Amúgy nemtom honnan lehet szerezni... :S Esetleg gyártatni mûanyagosnál.

Max ülés takarót kapsz rá. Nekem volt NSR SP-m, azon alapból volt... :) Amúgy nemtom honnan lehet szerezni... :S Esetleg gyártatni mûanyagosnál.
A kérdező hozzászólása: este felé inkább mert akkor leszek otthon
A kérdező hozzászólása: õõõ teszek felé képet :) inkább :)
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20NS125R%2087.. Ha ilyesmid van, szerintem max olyan 140 körül mehet. Az enyémmel max 130al mentem, de el volt égve a hengere... :(
A kérdező hozzászólása: jó volt a motorod :) mennyit ment? és nem tudod, hogy kb a 86' az mennyit mehet ha frankón megvan csinálva? nekem olyan 28 lóerõ
Am 86-ban nem csak NR125R volt?
(Õ volt az enyém... :( )
A kérdező hozzászólása: És az az ülés takaró az milyen :) ? mert ilyenrõl még nem halottam
A kérdező hozzászólása: Igen ilyenem van :) akkor azt mondod, hogy ennek olyan 140km/h :D? mer az enyém most megy 120-at lehet ennél még jobb azt mondod nem :) ?

Honnan tudnám letölteni a The Saturdays - Just Can't Get Enough-ot? És honnan tudnák letölteni képszerkesztős programot?

ha szeretnétek tudni hogy kb. milyen programra gondolok akk írjatok,de ha így is megértettétek akkor oké!

Legjobb válasz: köszi mind2töknek!!!

A kérdező hozzászólása: köszi mind2töknek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!