Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék lehetőleg nem (3 db)

Honnan tudnék rendes (lehetőleg nem vírusos) programokat, zenét és (lehetőleg magyar vagy feliratos) filmeket letölteni?

van 1 programom amibe be tudom rakni és ott tölti csak el?bb hozzá kell jutnom vhogy...

Legjobb válasz: Programokat: http://letoltes.prim.hu Filmek és zeneletöltések kapcsán gondolom szerzõi jogot sértõ oldalakra gondolsz, ilyeneket nem tudok.

Programokat: http://letoltes.prim.hu Filmek és zeneletöltések kapcsán gondolom szerzõi jogot sértõ oldalakra gondolsz, ilyeneket nem tudok.
BÁRMIJEN TORRENTOLDALON CSAK BEIROD A GOOGLÉBA HOGY TORRENT ÉS KIAD 1 CSOMÓ CIMET HOL SZABAD A REGISZTRÁCIO OTT REGELSZ ÉS MÁR INGYEN TÖLTHECC LE ZENÉT FILMET SZOVAL MINDENT
mind zene mind film eseten jok ezek az oldalak habar nem tul sok minden van fenn de van valami http://www.gportal.hu/bati-vip http://www.babaix.atw.hu http://www.rapidshareking.com - angol nyelvu es a filmek is azok
Itt vannak progamok http://www.windowshoz.atw.hu

Honnan tudnék letölteni a kislányomnak walt disney mese zenét? Lehetöleg ingyenes és nem torrentes oldalakat irjatok!

Legjobb válasz: http://egyklikk.com/ Itt vannak mesék, ha gondolod. Mennyi idõs a kislányod? Mert fentvan a Dóra a felfedezõ összes része is, és az én kis öcsikém (2 és fél éves) annyira imádja, és rengeteget tanul belõle. Számolni, magyarul-angolul, szavakat angolul. Nagyon hasznos kis mese :)

http://egyklikk.com/ Itt vannak mesék, ha gondolod. Mennyi idõs a kislányod? Mert fentvan a Dóra a felfedezõ összes része is, és az én kis öcsikém (2 és fél éves) annyira imádja, és rengeteget tanul belõle. Számolni, magyarul-angolul, szavakat angolul. Nagyon hasznos kis mese :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.Még csak 9 hónapos de imádja a zenét.Gondoltam a mese zene neki való:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!