Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnék lehetőleg (22 db)

Honnan tudnék lehetőleg ingyen nagyméretű kartonhoz vagy kartondobozokhoz jutni?

A3 méret? mappákat szeretnék készíteni (saját célra), vidéken élek. Tatabánya mellett.

Legjobb válasz: bemész egy áruházba és kérsz, nekem mindig adtak :)

bemész egy áruházba és kérsz, nekem mindig adtak :)

Honnan tudnék rendes (lehetőleg nem vírusos) programokat, zenét és (lehetőleg magyar vagy feliratos) filmeket letölteni?

van 1 programom amibe be tudom rakni és ott tölti csak el?bb hozzá kell jutnom vhogy...

Legjobb válasz: Programokat: http://letoltes.prim.hu Filmek és zeneletöltések kapcsán gondolom szerzõi jogot sértõ oldalakra gondolsz, ilyeneket nem tudok.

Programokat: http://letoltes.prim.hu Filmek és zeneletöltések kapcsán gondolom szerzõi jogot sértõ oldalakra gondolsz, ilyeneket nem tudok.
BÁRMIJEN TORRENTOLDALON CSAK BEIROD A GOOGLÉBA HOGY TORRENT ÉS KIAD 1 CSOMÓ CIMET HOL SZABAD A REGISZTRÁCIO OTT REGELSZ ÉS MÁR INGYEN TÖLTHECC LE ZENÉT FILMET SZOVAL MINDENT
mind zene mind film eseten jok ezek az oldalak habar nem tul sok minden van fenn de van valami http://www.gportal.hu/bati-vip http://www.babaix.atw.hu http://www.rapidshareking.com - angol nyelvu es a filmek is azok
Itt vannak progamok http://www.windowshoz.atw.hu

Honnan tudnék olyan progit leszedni amivel szobát, házat, lakást lehet tervezni, berendezni és 3D-s képet is mutat, lehetőleg magyart?

Leszedtem már vagy 5félét, de vagy angol, vagy kezdetleges, vagy nem is m?ködik.

Legjobb válasz: Ez kb az a kérdés, hogy van két tonna hulladékvasam, segítsetek, hogyan építsek belõle BMW-t. Ahhoz, hogy az igényeidnek megfelelõ programot tudj használni, ahhoz mérnöki ismeretek szükségesek. Méghozzá nem is "alapszintû", hanem magasabb. Ha ezt az elvárást "mellõzni" akarod, akkor nem fogsz professzionális szintû programot kapni. Amúgy az igényeidet kielégítendõ: ArchiCad, AutoCad és minden egyéb Cad program a válasz. Ezek tudnak magyar nyelven is. Illetve "mérnöki magyar nyelven". Mert pl. számomra ugyanúgy kínai az amit kérdez és mond...

Ez kb az a kérdés, hogy van két tonna hulladékvasam, segítsetek, hogyan építsek belõle BMW-t. Ahhoz, hogy az igényeidnek megfelelõ programot tudj használni, ahhoz mérnöki ismeretek szükségesek. Méghozzá nem is "alapszintû", hanem magasabb. Ha ezt az elvárást "mellõzni" akarod, akkor nem fogsz professzionális szintû programot kapni. Amúgy az igényeidet kielégítendõ: ArchiCad, AutoCad és minden egyéb Cad program a válasz. Ezek tudnak magyar nyelven is. Illetve "mérnöki magyar nyelven". Mert pl. számomra ugyanúgy kínai az amit kérdez és mond...
Tudom, hogy nem pontosan erre gondolsz, de nem mérnöki szinten tökéletesen megfelel (akár egy kezdõ lakberendezõnek is) az IKEA oldaláról letölthetõ tervezõ programok. http://www.ikea.com/ms/hu_HU/rooms_ideas/splashplanners.html
Heló! Cadsoft Envisioner http://www.envisioneerexpress.com/ innen letöltheted nem magyar de könnyen boldogulsz vele ugyanis ikonok segítenek.
TESCO-ban 900 Ft. Home Design 3D, kezdetleges de a lényeg látszik.
Sims 2. :D Nem erre való de lehet építeni és berendezni is. Torrentrõl le tudod töleni.
Ezzel a progival meg tudod csinálni! Minden benne van ami kell hozzá!!! :-) ***** http://w13.easy-share.com/1698290041.html ***** ***** Pass: http://www.dl4all.com A progi neve : CyberMotion 3D Designer v12.2.5.5* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ilyet lehet kapni Magyarországon? Vagy honnan tudnék rendelni ahonnan lehetőleg karácsony előtt kiküldik?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Van egy logitech Z-3E típusú hangfalam, kábel ami bemegy a mélynyomóba megtört elmegy a hang vissza jön stb. Mi a neve annak a csatlakozónak és honnan tudnék Én olyat beszerezni? Lehetőleg forrasztható kivitelben.

Legjobb válasz: Nehéz lesz! Ha jól tudom, oda egy 9pines sVideo dugó megy, olyat még (itthon)nem is láttam forrasztható kivitelben! http://www.amabilidade2002.com/plugsjacks22.htm

Nehéz lesz! Ha jól tudom, oda egy 9pines sVideo dugó megy, olyat még (itthon)nem is láttam forrasztható kivitelben! http://www.amabilidade2002.com/plugsjacks22.htm
Bizony az van rajta: http://obrazki.elektroda.net/86_1261918029.jpg Én leforrasztanám a csatlakozót, kivezetném páronként és tennék rájuk színes RCA csatikat!

Honnan tudnák ilyet beszerezni? Arany szegecsek lehetőleg 700ft alatt.

vmi ilyesmi :

Legjobb válasz: Ebay...én legalábbis innen veszek! Nézz körül rengeteg van itt: http://search.eim.ebay.hu/?kw=rivets&el=0&en=50&elc=45&ep=1&..

Ebay...én legalábbis innen veszek! Nézz körül rengeteg van itt: http://search.eim.ebay.hu/?kw=rivets&el=0&en=50&elc=45&ep=1&..
A kérdező hozzászólása: 3 db 1000ft..

Honnan tudnék Nana gyűrűt vásárolni, lehetőleg Magyarországról?

Legjobb válasz: Sakurazaka-ban lehet kapni.Sõt,ha kimész egy animeconra ott is van.

Sakurazaka-ban lehet kapni.Sõt, ha kimész egy animeconra ott is van.

Honnan tudnék ilyen nyakláncot venni/rendelni lehetőleg Magyarországról?

http://www.google.hu/imgres?num=10&hl=hu&biw=1920&bih=955&tb..

Legjobb válasz: Vaterát nézted?

Vaterát nézted?
nem sokat jártál nyelvtanórára, mi? :D
A kérdező hozzászólása: Van ez így, mi? :D

Honnan tudnék (ingyen) zenéket letölteni? Lehetőleg csak használhatókat kérek!

Legjobb válasz: Tényleg ennyien nem ismerik a Torrentezést?

Tényleg ennyien nem ismerik a Torrentezést?
én úgy szoktam, hogy Youtube-on kiválasztom a zenét...kimásolom a linket . beillesztem ide: ***** majd :download! pillanatok alatt megvan* Automatikusan eltávolított tartalom.
4shared Beemp3 Aimini Mp3world (.com)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!