Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnám vagy letölteni (308 db)

A My so-called life sorozatot szeretném letölteni felírattal vagy felírattal mellékelve. Honnan tudnám így letölteni? (Szerepben: Jared Leto) Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Most találtam meg a kérdésed, látom senki nem válaszolt, ha még nincs meg a sorozat tudok Neked segíteni :) Küldj privit, vagy ide is visszaírhatsz.

Szia! Most találtam meg a kérdésed, látom senki nem válaszolt, ha még nincs meg a sorozat tudok Neked segíteni :) Küldj privit, vagy ide is visszaírhatsz.
thepiratebay.org ott fent van, felirat pedig http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4058955/my-so-call.. :)

Honnan tudnám biztonságosan letölteni GTA 4 vagy 5-öt? Vagy inkább várjak amíg a boltokba kerül?

csak biztonságos link legyen

Legjobb válasz: PC,Biztonságosan crackelt ('ingyenes') játékot nem fogsz tudni,ki tudja mi van belerejtve.. GTA IV [link] GTA V (valószínûleg Szeptemberben jelenik meg) [link]

PC, Biztonságosan crackelt ('ingyenes') játékot nem fogsz tudni, ki tudja mi van belerejtve.. GTA IV [link] GTA V (valószínûleg Szeptemberben jelenik meg) [link]
" Vagy inkább várjak amíg a boltokba kerül?" Ebbõl ítélve rákerestél egy tetszõleges warez oldalon, abban reménykedve, hogy talán már kiszivárgott a GTA5. Ezek minden esetben kamuk, és az áhított játék helyett egy csinos kis malwarecsomagot fogsz helyettük letölteni.
Igen, valami 80 vagy mennyi gigás víruscsomagról én is olvastam..
A GTA 5-t sehol viszont a 4 elérhetõ Steamen vagy letölthetõ akármelyik nagyobb külföldi nyílt trackerrõl vagy nCore-ról. nCore-on ellenõrzik a tartalmat, ott szerintem nem lesz benne kártékony szoftver, a crack meg ha nincs hozzá csomagolva, valamelyik híresebb cracker/releaser csapatét szerezd be (pl. Razer 1911), azzal valószínûleg nem lesz baj. Ha pl. piratebayrõl töltöd akkor figyelj, hogy ott legyen a feltöltõ neve mellett a kis lila halálfej (azt jelenti, hogy megbízható feltöltõ).
utolsó, annyival egészítenélek ki, hogy tpb-n a zöld halálfej jelenti, hogy biztonságos, vírusmentes cuccokat tölt fel a feltöltõ, a lila azt jelenti, hogy néha igen, néha nem. Én is tpb-rõl szedtem le a gta4-et, tökéletesen mûködik.


Engem is érdekelne, ha esetleg valaki tudna ilyen helyrõl

Hol tudnám megvenni magyarul Rachel Allan sütis recept könyve? Vagy honnán tudnám magyarul letölteni a recepteket?

Legjobb válasz: Ezen a topikon jó pár magyar nyelvû recept fent van: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=236297&step=0&bw=1

Ezen a topikon jó pár magyar nyelvû recept fent van: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=236297&step=0&bw=1

Valaki át tudná küldeni? (vagy) Honnét tudnám ingyen letölteni? SOS!

Mp3 ban !!Mendellson nászindulóját:)

Legjobb válasz: Nekem megvan, szívesen átküldöm, írj privátot, ha még aktuális.

Nekem megvan, szívesen átküldöm, írj privátot, ha még aktuális.
A kérdező hozzászólása: mp3 ban!:)
van pár verzió talán valamelyik jó:: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Honnan tudnám egyszerűen letölteni és telepíteni Windowsra az Amarok zenelejátszót? Vagy ha nem lehet, akkor milyen ehhez hasonló program van?

A hasonló program alatt azt értem, h megkeresi a zeneszám szövegét cím alapján.

Legjobb válasz: winamp, bár nem mondom hogy felhõtlenül boldog vagyok vele,attól még tényleg jó.És gombnyomásra kiírja a szám szövegét, egész frankó. www.winamp.com

winamp, bár nem mondom hogy felhõtlenül boldog vagyok vele, attól még tényleg jó.És gombnyomásra kiírja a szám szövegét, egész frankó. http://www.winamp.com
A kérdező hozzászólása: Winampom van... de hol írja ki gombnyomásra a szöveget? Én errõl nem hallottam.. azt tudom, hha olyan a fájl, h van hozzá szöveg, akkor lejátssza, de h megkeresné... Én amúgy szeretem a winampot, csak emiatt a funkció miatt használnék mást néha :)
itt az amarok-od : http://amarok.kde.org/ :DXD
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: errõl beszéltem, ez a hivatalos oldala, és elég bonyolult letölteni és telepíteni (és mint láthatod, még nem is hivatalos...). De azért köszi... :) 3. válaszoló: Köszönöm! Nem is tudtam, h van ilyen.. mindjárt ki is próbálom :D
Eredetibe vagy magyarul?
Moovie.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!