Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnám vagy (761 db)

Honnan tudnám vagy hogyan tudnám megcsinálnia landwirtschafts simulator 2009 gold edition?

letöltöttem a játékot ugye kell hozzá crack na most azt is töltöttem hozzá de a crackhez jelszó kell emit nem tudok megtalálni. valaki segítene hogy mit csináljak vele vagy küldene linket egy jó crackhez vagy esetleg ha a crack-hez tudja a kódot akkor megmondja vagy ha játékhoz. Örök hála aki segíteni tud

Legjobb válasz: RLDST-5JCYP-FZ5FJ-JTJA3-XPHM9

RLDST-5JCYP-FZ5FJ-JTJA3-XPHM9
A kérdező hozzászólása: köszi megpróbálom
Na sikerült? :D
A kérdező hozzászólása: nem :(
Cracket honnan szedted le?
Honnan töltötted le a cracket, engem is érdekelne, ha jó. (bár a beszélgetésbõl úgy veszem ki hogy nem az). egyéb link?

Szerintetek mire kíváncsi? Bejelöltem egy srácot fb-on, visszaigazolt, és írtam, hogy remélem nem baj, hogy bejelöltem. Erre ő írta, hogy "nem, csak jó lenne tudni ki vagy. " Most azt szeretné tudni, hogy honnan ismerem, vagy rólam érdeklődik?

Bocsi, tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon tetszik, és zavarban vagyok. :D

Legjobb válasz: Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..

Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..
Bocs, de ez tényleg hülye kérdés. :) Azt szeretné tudni, honnan ismered, miért jelölted be. Válaszold azt neki, hogy csak barátkozni szeretnél és õ (is) szimpatikus volt neked. A barátkozásról nem jut talán más az eszébe.
A kérdező hozzászólása: Köszi...elsõ: egy, nem látható mások számára, hogy hány ismerõsöm van, kettõ nem 14 vagyok -.-
elsõ vagyok.. Érdekes én látom hogy egyes ismerõseimnek mennyi ismerõse van.. Amúgy meg nem azt mondtam hogy 14 éves vagy, hanem azt hogy ez egy tipikus 14 éves viselkedése: bejelöl minden ismeretlent mert tetszik neki vagy mert így akarja növelni az ismerõsei számát..
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet latni az ismerosok ismeroseit, kiveve, ha nem allitod be, hogy ne lehessen. En beallitottam...amugy meg ha tortenetesen megtetszik egy srac, az nem azt jelenti, hogy bejelolok jo par embert, hogy noveljem az ismeroseim szamat...
A kinézeten egy egyszerû launcher is tudna dobni pl. Go launcher ex
A kérdező hozzászólása: hát én ehez teljesen buta vagyok :S Azért írtam, hogy ha le is tudnátok írni, hogy hogyan tudnám felrakni nagyon meg köszönném
Az ICS még eléggé gyerekcipõben jár a Skate-re, sok dolog bugos, hiányos. A google play-rõl szedj le egy go launcher ex-t, és egy ics témát hozzá.Tovább letöltheted mellé a Go lockert, annak is van ics témája, ez a zárolási képernyõt fogja változtatni, és a go calendarnak meg a go dialernek is vannak ics témái.Ezeket is mind-mind letöltheted a google play-rõl, vagy a netrõl, amit a telóra másolva fel tudsz telepíteni.


Honnan tudnám letölteni, vagy hol tudnám megnézni (magyar felirattal/szinkronnal) a Barefoot Gen vagy más néven Hadashi no Gen magyarul Mezítlábas Gen című Animét?

Legjobb válasz: Letölteni bárhol letudod de szinkronnal nem jelent meg és magyar felirat sincs hozzá, csak angol, vagy más nyelvû.

Letölteni bárhol letudod de szinkronnal nem jelent meg és magyar felirat sincs hozzá, csak angol, vagy más nyelvû.

Valaki el tudná küldeni vagy megmodani hogy honnan tudnám letölteni a MIDNIGHT SUN c. könyvet?

Tudom hogy Stephenie csak nemrég írta meg de ahogy az els? 12 fejezetet kiszivárogtatták lehet hogy a befejezését is.

Legjobb válasz: Állj! Állj! Én még mindig ott tartok, hogy Stephenie Meyer nem fejezbe be a Midnight Sun-t. Vagy lemaradtam valamirõl? Egyébként már elég unalmas ez a téma... az egész könyv nem ér annyit, mint amennyire felfújták!!! Olvass vissza a kérdések között! Van vagy 5000 ilyen kérdés...

Állj! Állj! Én még mindig ott tartok, hogy Stephenie Meyer nem fejezbe be a Midnight Sun-t. Vagy lemaradtam valamirõl? Egyébként már elég unalmas ez a téma... az egész könyv nem ér annyit, mint amennyire felfújták!!! Olvass vissza a kérdések között! Van vagy 5000 ilyen kérdés...
http://shadow-and-light.gportal.hu/gindex.php?pg=30372643&pa.. nem tudom, h ez most a teljes-e csak láttam, h ott van :D
Mayer még nem fejezte be a könyvet és a hiresztelésekkel ellentétben be fogja fejezni csak nem most. Ebböl volt is vita hogy a pasija felnyomta a netre a félkész történetet és nem fejezi be de ez csak kamu :) nekem megvan ha kell át tom küldeni e-mailben =)

Honnan tudnám biztonságosan letölteni GTA 4 vagy 5-öt? Vagy inkább várjak amíg a boltokba kerül?

csak biztonságos link legyen

Legjobb válasz: PC,Biztonságosan crackelt ('ingyenes') játékot nem fogsz tudni,ki tudja mi van belerejtve.. GTA IV [link] GTA V (valószínûleg Szeptemberben jelenik meg) [link]

PC, Biztonságosan crackelt ('ingyenes') játékot nem fogsz tudni, ki tudja mi van belerejtve.. GTA IV [link] GTA V (valószínûleg Szeptemberben jelenik meg) [link]
" Vagy inkább várjak amíg a boltokba kerül?" Ebbõl ítélve rákerestél egy tetszõleges warez oldalon, abban reménykedve, hogy talán már kiszivárgott a GTA5. Ezek minden esetben kamuk, és az áhított játék helyett egy csinos kis malwarecsomagot fogsz helyettük letölteni.
Igen, valami 80 vagy mennyi gigás víruscsomagról én is olvastam..
A GTA 5-t sehol viszont a 4 elérhetõ Steamen vagy letölthetõ akármelyik nagyobb külföldi nyílt trackerrõl vagy nCore-ról. nCore-on ellenõrzik a tartalmat, ott szerintem nem lesz benne kártékony szoftver, a crack meg ha nincs hozzá csomagolva, valamelyik híresebb cracker/releaser csapatét szerezd be (pl. Razer 1911), azzal valószínûleg nem lesz baj. Ha pl. piratebayrõl töltöd akkor figyelj, hogy ott legyen a feltöltõ neve mellett a kis lila halálfej (azt jelenti, hogy megbízható feltöltõ).
utolsó, annyival egészítenélek ki, hogy tpb-n a zöld halálfej jelenti, hogy biztonságos, vírusmentes cuccokat tölt fel a feltöltõ, a lila azt jelenti, hogy néha igen, néha nem. Én is tpb-rõl szedtem le a gta4-et, tökéletesen mûködik.

Honnan lehet tudni, vagy mikor lehet tudni, hogy kinyert? COD MW3 vagy BF3?

Honnan lehet tudni, vagy mikor lehet tudni, hogy kinyert? COD MW3 vagy BF3?

Legjobb válasz: pontosabban mirol van szo?

pontosabban mirol van szo?
A kérdező hozzászólása: Ez a két játék nagy rivális. Melyik lett vagy melyik lesz az év játéka?
BF 3 lett .
kinyert?! egyikbõl sem nyertek ki aranyat
nincs olyan hogy most xy az ev jateka meg hany evezred kell hogy a sok idiota megertse mit jelent izledek es pofonok?
A kérdező hozzászólása: Ezt normálisan nem lehetett volna megírni? Én meg nem tudom hány évezred kell, hogy megtanulj írni.

Honnan tudnám megnézni hogy az ESET (www.eset.com) cég neve mégis miből lett eset vagy honnan származik mert konkrétan átnéztem az összes oldat de csak a "NOD" szóval foglalkoznak?

Legjobb válasz: Legyen mondjuk egyiptomi istennõ. Talán Ízisz. Ókori egyiptomi nevén Aszet, amit már Eset-nek is láttam írva. Csak nem hõre változó bögrét szeretnél nyerni? :)

Legyen mondjuk egyiptomi istennõ. Talán Ízisz. Ókori egyiptomi nevén Aszet, amit már Eset-nek is láttam írva. Csak nem hõre változó bögrét szeretnél nyerni? :)
válogass :http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=eset+smart+security+..
Nos igen. Végül is ha jól tudom szlovák cucc, akkor meg van benne logika, hogy miért csak oda van írva. :)
Wikipédián megtaláltam: Názov spoloènosti je odvodený od mena staroegyptskej bohyne Eset. =>A cég neve származik a neve az õsi egyiptomi istennõ Eset.
A kérdező hozzászólása: oké. én vagyok bár az adatvédelem miatt most már kénytelen voltam a posztot törölni. ez igaz van hasonló essentials de valahogy az volt a legkézenfekvõbb így azt küldtem el bár addig nem nyugszok még ki nem derítem. :D
Akkor gondolom te vagy Roland. Nos nem találtam semmit arról, hogy mirõl nevezték el. De a legkézenfekvõbb nekem Ízisz, mivel van Windows Security Essentials. Túl hasonló lenne Extrémmel. Az alapítók nevébõl meg nem tudom elképzelni, hogy ez hogy lett. Kíváncsi lettem. Ha megtudtad írd le. :)
A kérdező hozzászólása: A többi kommentelõnek: A kérdés az hogy én vagy ti kérdeztek valamint a továbbiakban egyet kérek: Könyörgöm aki nem tud írni és/vagy olvasni esetlegesen szövegértelmezési problémái akadnak vagy netalán tán a barlangból ír az õsemberek társaságából, kérem KÍMÉLJEN a n00b hozzászólásokkal.
A kérdező hozzászólása: Na akkor linkelünk. A játék az alábbi link megnyitásával érhetõ el: http://www.eset.hu/kikapcsolodas/honap_jateka off: A kérdést a fenti ismerete nélkül is meg lehet elvileg oldani bár én inkább írtam az esetnek is. No comment, rohadt értelmes emberek járnak ide. Ui.: A kisbetûvel azért barátkozz össze :D
A kérdező hozzászólása: majd akár a játék végén is de érdekelne egy forrás ahol ezt leírják
A kérdező hozzászólása: de a játékról van szó de engem ez már mit sem érdekel, szimplán a tény hogy ez eset.com-on sem lehet megtalálni kicsit dühít.
A kérdező hozzászólása: gratulálok ezzel már eltöltöttem egy kis idõt ez csak az nod-al foglalkozik ebbõl nem tudom meg hogy az eset név honnan származik (wikipedia)
A kérdező hozzászólása: de ez milyen már? :D:D a nagy angol nemzetközi oldalra nincs kiírva hát szlovákul ki az isten tud? :D Mindenesetre köszönöm ennyit a játékról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!