Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnám az Imaórák (1 db)

Honnan tudnám megszerezni az Imaórák liturgiája (I-IV. Kötet) című zsolozsmás könyvet?

Ami tartalmazza az olvasmányos imaórát is.

Legjobb válasz: Mi a szent szart habratyolsz össze itt imakönyv Kérdezd a papokat Ez itt tudomänyos oldal Kérdések välaszok de értelmesek csak Imakönyv Inkäbb dolgozni memjél ne imädkozni képzeld amig sokotok imädkozik kis alamizsnäért én addig több millio forintott keresek életembe Välaszthatsz

Mi a szent szart habratyolsz össze itt imakönyvKérdezd a papokatEz itt tudomänyos oldalKérdések välaszok de értelmesek csak ImakönyvInkäbb dolgozni memjél ne imädkozni képzeld amig sokotok imädkozik kis alamizsnäért én addig több millio forintott keresek életembeVälaszthatsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket, de én kifejezetten nyomtatott formában keresem.
Szerintem az érsekségen lehet venni, de elég drága. Nekem is megvan, szerencsém volt. Egy pap ismerõsömtõl kaptam, mert az egyik szomszéd falu öreg papbácsija meghalt, és az övét megkaptam. Szerezd be mindenképp, szerintem az Egyház legnagyobb kincsei vannak benne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mely kultúrára tehető az alábbi hímzés?

http://www.kepfeltoltes.hu/131006/webcam-toy-fenykep3_www.ke..

1

Pál utcai fiúk 1969-es fim Grund és utcai helyszínei?

Ami kigyűjthető volt a wikipedia és még néhány forrásanyagból azt kigyűjtöttem, viszont az érdekelne, hogy mégis hol forgatták a Grund jeleneteket, az ehhez tartozó utcai felvételekkel együtt? Ha a film forgatási idejét tekintjük (1969), és a cselekmény eredeti ideje az 1906-ban volt, ekkor építésnek indult ház 69-ben már ott állt a Mária-Pál utca sarkon, ergo a filmet máshol kellett leforgatni, mivel a regényben is ez a két utca volt a helyszín. Tudja valaki, hogy ez a felvétel hol készült?

3

Melyik a jobb? Egy idióta sms-re, e-mail-re nem reagálni vagy elmondani az illetőnek hogy mennyire sértő dolgot mondott?

melyikkel érünk el jobb hatást amiből esetleg veszi a lapot?

6

Milyen Mendén az élet?

Főleg azoktól kérdezem akik ott is élnek, mi most nézünk házakat, főleg egy bizonyos településrész érdekel Dózsa György utca és környéke? Ahogy néztem szép erdős területen fekszik néhány telek be is nyúlik az erdőbe

0

Miben különböznek a paloták, a kastélyok és a várak?

Melyik mi?

2

Utálom a barátom családját és barátait is. Hogyan kedveljem meg őket?

Egyszerűen az idegeimre mennek, hogy nem tartják tiszteletben az együtt töltött időt. Mindig mindenbe beleszólnak, ha kettesbe mennénk valahova akkoris jön velünk valaki. 19 évesek vagyunk, és már fogy a türelmem.

1

Mi az az "autumn"?

2

Visegrád környékén hol található szelídgesztenyés?

2

Szituációs kérdés. Bővebben lent. Te mit tennél?

Megismerkedsz egy lánnyal/fiúval. Egy hét után a párod szüleihez vagy hivatalos ebédre, ahol összeismerkedhetsz velük. Csendes, kulturált emberek. Az ebéd kicsit megfekszi a gyomrod, talán az izgatottság miatt is. Hirtelen egy hangosat és irtó büdöset fingasz. Mit teszel?
1: vörösödő fejjel, de bocsánatot kérsz.
2: viccesen megjegyzed, hogy: de kicsim ezt nem kellett volna.
3: felállsz az asztaltól és közlöd, hogy bunkók, majd távozol.
4: rájukborítod az asztalt, majd közlöd, hogy bunkók és csak ezután távozol.

3

Miért kerültek divatba széles körben az alábbi szavak?

Nos, ezekről van szó:
- infantilis kicsinyítés: cukcsi, puszcsi stb.
- menő szavak: cool, para, gizda, raj stb.
- magyar megfelelővel rendelkező, mégis idegen nyelven kiejtett szavak: meeting, bye, csaó stb.

És persze lehetne még sorolni. Miért terjedtek el ezek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!