Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnám az (1297 db)

Honnan tudnám az Army Shop-os ruhákat (vagy legalábbis nagyon hasonlóakat) beszerezni olcsón? (alul LINK)

http://www.army-shop-magyarorszag.hu/ kinézetre tökjó divatos cuccok vannak, de az árak valami horribilisek...

Legjobb válasz: http://darkravenasylum.blogspot.hu/ http://brezovitsfashion.hu/

Van rengeteg military shop. Keress olyat ahol utángyártott termékeket árulnak. Jóval olcsóbb. Én is így vettem 2 kabátot is 70 helyett 12ért. Már 4éve megvannak és semmi bajuk.
A kérdező hozzászólása: na de itt nem kifejezetten katonai ruhák vannak, hanem kicsit felturbózottak.

Honnan tudnám az angol tudásom fel eleveníteni, fejleszteni?

Ebben az évben érettségizek, de a suliban halom [email protected] a nyelvoktatás magyarul megmondva. Általános óta nem írtam és nem olvastam angolul, most meg 80 tételr?l magyaráz az angol tanárunk,hogy annyit kell tudni év végére. Olyan oldalra, programra, könyvre lennék kíváncsi, amivel önállóan újra kezdhetném az ALAPOKTÓL!!! Köszönöm szépen! :)

Legjobb válasz: Az 1000 Questions 1000 answers elég jó könyv, és témák vannak benne...

Az 1000 Questions 1000 answers elég jó könyv, és témák vannak benne...
nézz angol nyelven filmeket, és olvass olyan cikkeket angolul, amik érdekelnek téged, stb. Hallgass sok angol zenét, és tanuld meg.


Honnan tudnám az xbox360 slimemet kiflashelni?

Tudjátok, simá flasht keresek, kétréteges lemezzel lehet játszani...

Legjobb válasz: Elsõvel ne is törõdj. http://xmedia360.hu

Elsõvel ne is törõdj. http://xmedia360.hu
88 mph válasza: Mi az, hogy ne hallgasson rám?? Szegény srác lehet, hogy éhezik, megvette drágán azt a fránya xboxot, játékokra meg már nem maradt pénze, minél hamarabb el kell adnia, hogy legalább kenyér legyen az asztalon a gyerekeknek!!! pfff..... ez hogy jön ide?
tegnap 15:12 Ja, csak ha megvesz 10 játékot, abból már vehetne még egy Xbox-ot a barátjának. És miért tenné, ha ingyen is megszerezheti?
Ingyen nem megszerzi, hanem ellopja. Nem ugyanaz a dolog, de látom ti cigányok vagytok és nem értitek a különbséget. És hogy jön ide, hogy kinek és mit vehetne az árából? Ez egy hobbi. Attól hobbi, hogy az ember költ rá. Ha veszel egy autót, akkor is azon siránkozol, hogy a benzinbõl bezzeg mennyi hasznos dolgot vehetnél? Akkor ne vegyél se autót, se konzolt, senki nem kényszerít. Vannak jóval olcsóbb hobbik is, ki lehet menni a mezõre focizni a haverokkal, az pl tök ingyen van, nektek való.
jó édes k.... any.. a cigány
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy lopás, meg hogy nemjó, DE NE OKTASSÁL MÁR HANEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ, HA MEG NEm, AKKOR HUZZ INNEN, MERT MAGASROL TOJOK A HÜLYESÉGEDRE!!!....

Honnan tudni azt, hja már rászokott az ember a cigire?

Ezt honnan tudni? Van egy haverom, aki hétvégente cigizik haverjaival. De hétközben nem. Õ már rászokott akkor?

Legjobb válasz: Szerintem akkor tudja meg az ember amikor valamiért pl:egészség le akar szokni,de már nem tud :( Ugye ez idegességgel,ehetnékkel jár,hogyha az ember rágyújtana és nem tud.Jobb nem szokni rá,úgyis megbánod de akkor már késõ.

Szerintem akkor tudja meg az ember amikor valamiért pl:egészség le akar szokni, de már nem tud :( Ugye ez idegességgel, ehetnékkel jár, hogyha az ember rágyújtana és nem tud.Jobb nem szokni rá, úgyis megbánod de akkor már késõ.
15, piros malbiból napi 5-6. gondolkodtam már rajta, mert most még nem lenne nehéz, de azt hiszem egyszerûbb folytatni, mint a leszokással kínlódni
#8 Hány éves vagy? Milyen fajtát szívsz? Egy nap mennyit? Nem tervezed a leszokást?
én kb egy éve cigizek. eleinte csak buliban, aztán jöhet hétköznap is, egyre többet. az a baj hogy most már ha reggel leszállok a buszról az elsõ dolgom hogy rágyújtok és ha nincs cigim be tudok kattanni mert már annyira rutin az egész. teljesen hozzá szoktam hogy ebben és ebben az idõpontban rágyújtok. válaszolva a kérdésedre: még nem hiszem hogy rászokott de ha tovább folytatja ráfog. persze mindenki más, lehet már holnap kellesz neki, lehet hogy soha nem szokik rá a hétvégi cigiktõl.
6# Milyen fajtát szívtál el elõször? Hányé ves voltál ekkor? Most hány éves vagy? Egy nap mennyit és milyet szívsz?
4 Nem, ez egyénfüggõ.Én már az elsõ szál után rászoktam és 5-öt elszívtam egymás után. Amúgy a haverod kocadohányos, szerintem nem lesz súlyosan függõ.Ez sok mindentõl függ.
Hány éves a haverod? Mióta van ez így? Mennyit szív el? Ez a haver véletlenül nem te vagy?
Több hónapig kell naponta sokat elszívni, hogy valaki rászokjon.
Ha kívánod, és nem tudsz rágyújtani, mert pl nincs, akkor azt érzed, hogy majd szét megy a fejed, feszít a mellkasod, ha valaki normálisan hozzádszól legszívesebben bevernéd a fejét, semmire nem tudsz koncentrálni, csak a cigi jár az agyadban, akkor már rászoktál:) Legalábbis én ezt érztem amikor megpróbáltam leszokni.
Onnan tudni hogy olyan büdös mint egy kocsma. És mintha nem is mosakodott volna 2 hétig, vagy tovább. Mi jó a cigiben? 20 éves vagyok wazze és nem szívom, közben meg a velem egykorúak sorban bûzlenek tõle, mert azt hiszik ezzel nagy csávók és nagy csajok lesznek...mekkora marhaság. Ez levezeti a feszültséget? ..na persze. úgyhogy ezen a társadalmon már csak röhögni tudok, szánalmas az egész. Vegyék csak meg 800 forintért azt a hulladékot, az õ életük.
Minél elõbb próbálod meg a leszokást, annál könnyebb, fiatal rugalmas szervezeted van késõbb egyre nehezebb lesz. Nem lenne jó ha így járnál http://ksatriya.freeblog.hu/files/t%C3%BCd%C5%912.bmp

A Mr. Bean előszereplős sorozathoz készült magyar nyelvű felirat? Ha igen honnan tudnám azt leszedni?

Nem találtam eddig sehol sem magyar nyelvűt, csak angolt és görögöt. Nem mintha hű de nézhetetlen lenne nélküle, de attól még jó volna, ha lenne felirat.

Legjobb válasz: Régen felirattal adták a tv-ben, szóval készült.

Régen felirattal adták a tv-ben, szóval készült.
és az opensubtitles.orgról néhányat le tudsz tölteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem mindegyik részhez van felirat ott. Egyéb ötletek? Lelõhelyek?

Honnan tudnám az Aion-t rendesen leszedni?

Aion,játékok,fantasy,

Legjobb válasz: Legnagyobb csalódás a játékok történetében az a játék számomra. TPB-röl probáld leszedni

Legnagyobb csalódás a játékok történetében az a játék számomra. TPB-röl probáld leszedni
Nekem az egyik kedvenc MMORPG-m nagyon sokat játszottam vele... A WOW meg a LOL nekem nem jött be a grafikája miatt, de az aionnak nagyon szép a grafikája és a játékélmény is nagyon jó. Letölteni vagy úgy tudod hogy leszeded az NCSOFT launchert-t és ott rámész az aionra és instal... Itt egybõl fel tudod patchelni a legmagasabb verzióra stb. Ha tört szerveren szeretnél játszani ugyanez, csak meg kell nézned melyik patchet támogatja a szerver és arra frisíteni + a szerverhez kapcsolódási dolgok.
Hát az aionak nagyon , mármint nagyon trágya
A kérdező hozzászólása: Kösszke a válaszokat

Honnan tudnám az alábbi alkalmazást megszerezni ingyen?

Az alábbi alkalmazásra lenne szükségem egy prestigio Multipadhoz: Cinema plug-in for internet tablet (DVD, VOB, MPEG-video, AC3 audio) for Archos 70 internet tablet. Remélem érthetően írtam ki, nagyon nem értek hozzá. Előre is köszi.

Legjobb válasz: www.innentõcséingyé.lejm

A kérdező hozzászólása: Máskor tartsd meg magadnak az alpári válaszaid.
Öm miért konkrétan erre a programra van szükséged?Konkrétan milyen célra kellene?
Ha jól veszem ki az Archos oldalán, akkor ez a plugin csak Archos tablettel mûködik...

Honnan tudnám az Alkonyat (első részét) letölteni/megnézni németül?

Legjobb válasz: iload.to En itt elek kinn, ez egy nagyon jo oldal:)

iload.to En itt elek kinn, ez egy nagyon jo oldal:)

Honnan tudnám az alábbi könyveket teljes változatban letölteni?

1. Jessica Day George - Éjféli bál 2. Bree DeSpaein - The Lost Saint - Fehér farkas 3. Marc Lévy - Ki nem mondott szavaink 4. Alyson Noel - Dark flame - Sötét láng/ Lúzerek és bálkirályn?k 5. Cally Taylor - A mennyország várhat 6. Libba Bray – Rettent? gyönyör?ség 7. Carolyn Jourdan: Ha a helyén van a szíved 8. Sebastian Fitzek: Ámokjáték - túszdráma egyenes adásban 9. Diana Gabaldon: Outlander - Az idegen 10. Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert 11. Kate Morton: Felszáll a köd 12. Loredana Frescura / Marco Tomatis: A világ a te szemeddel 13. Stef Penney: Gyengéd, mint a farkasok 14. Victoria Clayton: Hol késel, hercegem? 15. Ellen Schreiber: Vámpírcsókok 16. Sarah Blakley-Cartwright: A lány és a farkas 17. Kristin Cashore: Fire – Zsarát

Legjobb válasz: Fehér farkas: ***** Lúzerek és bálkirálynõk: ***** A mennyország várhat : https://groups.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/vampirko.. Az idegen: ***** A csodálatos Waverley-kert : ***** Felszáll a köd: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Fehér farkas: ***** Lúzerek és bálkirálynõk: ***** A mennyország várhat : https://groups.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/vampirko.. Az idegen: ***** A csodálatos Waverley-kert : ***** Felszáll a köd: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!