Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudnám ha lehet (223 db)

Alvajárás közben el lehet rakni tárgyakat? Egyáltalán honnan tudnám, ha alvajáró vagyok? Bővebben lent.

Elég hosszú a sztori, és nem tudom, hogy hogy fog hangzani, de ma reggel felkeltem és eltűnt a telefonom az éjjeli szekrényről. Biztos, hogy oda tettem, mert még emlékszek arra is, hogy rá tettem a könyvemre és hogy véletlen túl hosszan nyomtam a gombot és lezárás helyett kikapcsoltam. De ma nincs ott.. Csak 3-an lakunk a házban, én, Anyu és Apu. Õk azt mondták, hogy nem tették sehova és persze nem hiszik egy szavamat se el, szóval jól leszidtak, hogy olyan trehány vagyok hogy még a telefonomat is elveszítettem. De én nagyon nagyon jól emlékszem, hogy oda tettem a könyvre és most nincs ott. A szekrény mögött sincs, a táskámba sincs, a zsebembe sincs.. Meglehet az, hogy alvajárás közben tettem el? Honnan tudnám, ha alvajáró vagyok? Nem hiszek a paranormális lényekben, hogy egy szellem vagy valami izé vitte el éjszaka, de ebbe bele őrülök, mert egyszerűen csak eltűnt.. Próbáltam felhívni, hogy kicsöng-e de kikapcsoltam este(én hülye), úgyhogy nem sok segítséget adott. Valakivel történt már hasonló?

Legjobb válasz: Nálunk anyai ágon öröklõdik az alvajárás, nagymamám álmában kiment a házból, úgy hogy az ajtóban lévõ kulccsal ki is nyitotta az ajtót. A papám szegény, ment utána, nem merte felébreszteni. Én az emeletrõl simán lemászkálok álmomban a lépcsõn. De ez nem teljes alvás, valahogy az álom és az ébrenlét furcsa egyvelege, tehát tudatában vagy hogy hol vagy és mit csinálsz, csak éppen egy egészen másik storyban vagy benne. Mi minden esetben ébren visszaemlékszünk az álmunkra, és tudjuk, hogy mi történt közben.

Nálunk anyai ágon öröklõdik az alvajárás, nagymamám álmában kiment a házból, úgy hogy az ajtóban lévõ kulccsal ki is nyitotta az ajtót. A papám szegény, ment utána, nem merte felébreszteni. Én az emeletrõl simán lemászkálok álmomban a lépcsõn. De ez nem teljes alvás, valahogy az álom és az ébrenlét furcsa egyvelege, tehát tudatában vagy hogy hol vagy és mit csinálsz, csak éppen egy egészen másik storyban vagy benne. Mi minden esetben ébren visszaemlékszünk az álmunkra, és tudjuk, hogy mi történt közben.
A kérdező hozzászólása: Értem, szóval ez meglehet. Mondjuk a családomban senkit se ismerek aki alvajáró lenne. De akkor az azt jelenti, hogy a szüleim már észrevették volna ha éjszaka járkálok a házban, nem?
A kérdező hozzászólása: Ja és persze el is felejtettem, hogy én nem emlékszek semmire tegnap este, csak az álmomra, szóval még magam se tudom.
Elõfordul, én egyszer belehánytam a fiókba miközben alva jártam, aztán visszacsuktam és csak a szagra lettem figyelmes:D
A kérdező hozzászólása: Szóval ilyen is történik xD Erre se gondoltam még.
aludj a csatornába, amúgy ez egyérdekes dolog mert én a multkor a tescoba keltem fel :O
Én soha nem pakolok semmit alvajárás közbe. Csak mászkálok és mindig át anyámhoz.

Honnan lehet tudni, ha egy pasi meleg (homoszexuális)?

Nyilván, h attól, mert jól öltözik, még nem. És nem is kell feltétlen nyafogósan beszélnie...

Legjobb válasz: onnan hogyha kimondja vagy leírja, hogy meleg vagyok, esetleg rástartol egy pasira. szted honnan lehetne ezt mégis tudni? nincs G betû a homlokára vésve.

onnan hogyha kimondja vagy leírja, hogy meleg vagyok, esetleg rástartol egy pasira. szted honnan lehetne ezt mégis tudni? nincs G betû a homlokára vésve.
Nem hiszem, hogy a kérdésre lenne normális válasz:)
11:28 nem hiszem hogy a melegek így" mûködnének"
Ha megmondja csak akkor!
Onnét hogy fiúból van a barátnõje.
Épp egy másik pasival smárol.
[email protected] lenne ha csak a meleg fiúk lennének jól öltözöttek, +simulékony modorúak
Ha Paris Hilton a példaképe...akkor garantáltan az.
Feláll neki a férfi wc-ben
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiság, megkérdezni nem fogom /akarom. Csak néhány jelre lettem volna kíváncsi, ha van egyáltalán. (mint a nyafogós beszéd, a jól öltözöttség, a simulékony modor, meg hasonlók - de ha nem ezek a dolgok, akkor mi)
Én meleg vagyok, nem hiszem, hogy bárki tudná rólam, vagy hogy feltételezné. De magamból kiindulva, ami gyanús lehet (de nem feltétlenül): 1. Öltözõben, zuhanyzóban, piszoárnál megbámulsz más srácokat. 2. Nem mész a fiúkkal focizni (mert nem tudsz, de ez nem egyértelmû jel) 3. Kreatív vagy 4. Kevés az osztályban a fiú, mindegyik "összetart", csak te nem vagy velük. 5. Nincs / Nem volt még barátnõd 18 évesen. 6. Vasalod a hajad (ez se feltétlenül, de lehet) 7. Nem nõként nézel a lányokra (nem engeded elõre õket, nem segítesz cipekedni nekik, mivel barátként tekintesz rájuk, nem mint valami nem tudom mire). 8. Általad sütött sütit viszel buliba, pia helyett (ezért anyám baszott le egyszer) 9. Félsz a fiúktól, zavarban érzed a társaságukban magad, ezért inkább lányokkal lógsz. Neharagudjon senki, akire ezek közül igaz valamelyik, és mégse meleg, de sztem ezek jelek lehetnek.
Onnan hogyha péniszt lát, cuppanó hang kíséretében, Pavlovi reflexként kinyílik a szája...De hogyha meglát egy jó nõt, és semmi reakció, akkor tuti a dolog...teszteld le!
Onnan, hogy a vére helyett zöld, maró sav kering, és szereti Madonna zenéjét.
Ja kedves elõzõ te bizony menthetetlenül bebuzultál:)
Jól értem, hogy melegnek fognak nézni azért mert rászántam egy hetet, hogy megnézzek pár öltözködési szabályt, színpárosításról ezt azt, meg pár képet, hogy mégis mi mostanában a divat, vettem pár ruhát és már nem úgy nézek ki mint egy menekült? Lányok ha ez kell, visszatérek a pár héttel ezelõtti állapotra.
1. Öltözõben, zuhanyzóban, piszoárnál megbámulsz más srácokat. pl 2. Nem mész a fiúkkal focizni (mert nem tudsz, de ez nem egyértelmû jel) én kimondottan utállok sportolni is egyedül kondizom. 3. Kreatív vagy persze sokmindenben de füzni csak ltéfontoságút tudok! 4. Kevés az osztályban a fiú, mindegyik "összetart", csak te nem vagy velük. 5. Nincs / Nem volt még barátnõd 18 évesen. hát zavarbajövök töllük pedig örülnék ár neki de ez sem kizáróók 6. Vasalod a hajad (ez se feltétlenül, de lehet) 90% ban igaz ez a dolog! 7. Nem nõként nézel a lányokra (nem engeded elõre õket, nem segítesz cipekedni nekik, mivel barátként tekintesz rájuk, nem mint valami nem tudom mire). ez is igaz dolog bár a bunkó lányokkal johogy! 8. Általad sütött sütit viszel buliba, pia helyett (ezért anyám baszott le egyszer) szerintem is piát kell vinni! 9. Félsz a fiúktól, zavarban érzed a társaságukban magad, ezért inkább lányokkal lógsz. én a lányoktol vagyok zavarban:) és a fiukkal logok:D szal egykétdolog illik rám de mégsem vagyok homo szal az abarátnö meg várhat meg az sem baj ha kreativ vagyok külömbenis egy normális kapcsolatot akarok nem 1 északásat.

Valaki meg tudná nekem mondani hogy mien c++ meg net framework kell a rustnak? (és ha lehet lékelné mert nem fogom meg találni honnan szedjem le ha leirja se XD)

nekem nagyon meg tetszett ez a rust és gondoltam leszedem és rá megyek elinditom csak egy kacsa jön be x x szemmel olvastam hogy itt várni kell de vártam vagy 20 25 p

Legjobb válasz: (Bocsánat kicsit elirtam ) (és ha lehet linkelnétek mert nem fogom meg találni honnan szedjem le ha leirja se) ezt akartam (mégegyszer bocsi) by 1csabi

A kérdező hozzászólása: (Bocsánat kicsit elirtam ) (és ha lehet linkelnétek mert nem fogom meg találni honnan szedjem le ha leirja se) ezt akartam (mégegyszer bocsi) by 1csabi
Az a baja hogy nem vetted meg, ha letöltöm nekem is ugyan ezt a kacsafejet adja ki x x szemmel, megvettem és tudok vele játszani
És szerintem nem is olyan drága 6000ft-ért
A kérdező hozzászólása: Hát igen nem olyan drága 6000 ft :O XD akkor ink hanyagolomm De mikor nekem volt fent c++ meg netf akk be jött és nem az eredeti volt meg.! mondjuk haver csinálta meg de be jött csak rá 2 3 napra ujra huztam a gépet és el tünt ugye minden és nem tom most leszedni hozzá a c++ meg a netf et :) De azért köszönöm a válászt :)

Mit jelent pontosan az, ha valaki egy "energia vámpír"? Honnan lehet tudni, ha esetleg az lennék és mégis mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy ha valamilyen élõlényhez közel kerülsz, mindegy, hogy direkt vagy akaratlanul, de elkezded szívni az energiáját! Ritka de létezik ilyen. Én is ilyen vagyok ugyhogy tudok segíteni...:) Onnan lehet tudni, pl én ilyenekrõl jöttem rá, hogy ha sokáig fogod egy növénynek a levelét akkor az nemsokára elhervad (mármint nem rögtön hanem mondjuk, másnapra) vagy valakinek megfogod a kezét akkor az érzi is, hogy fgy az energiája, meg ilyenek!:) Ezellen nincs mit tenni, ez így marad... Ha úgygondolod, hogy te is az vagy, nyugodtan írj, szívesen segítek!

Azt jelenti, hogy ha valamilyen élõlényhez közel kerülsz, mindegy, hogy direkt vagy akaratlanul, de elkezded szívni az energiáját! Ritka de létezik ilyen. Én is ilyen vagyok ugyhogy tudok segíteni...:) Onnan lehet tudni, pl én ilyenekrõl jöttem rá, hogy ha sokáig fogod egy növénynek a levelét akkor az nemsokára elhervad (mármint nem rögtön hanem mondjuk, másnapra) vagy valakinek megfogod a kezét akkor az érzi is, hogy fgy az energiája, meg ilyenek!:) Ezellen nincs mit tenni, ez így marad... Ha úgygondolod, hogy te is az vagy, nyugodtan írj, szívesen segítek!
Elsõ: és a fiúd "energiáját" is leszívod? Hogy esik neki a dolog?
Elsõnek nem sok energiája lehet, ha a növény is nyomban elhervad tõle:)
Utolsó: Téged meg gondolom egy agyvámpír szívott ki ennyire :)
...Õszintén ... Télleg léteznek energia vámpírok, konkrétan az emberek azok és a másik "élõlény" energiáját "szívják el".röviden, csak hogy az elözõekben annyira nem hittünk az elsõnek!:/ egyépként bõvebben:www.demonvilage.lapunk.hu rengeteg misztikus lénnyel kapcsolatos infót találsz + kikeresheted az energiavámpírt is!:P:) ;)

Honnan lehet tudni ha a pasinak tetszem? Hogy adjam tudtára csak finoman, hogy ő nekem bejön? És mit csináljak, hogy megkedveljen?

Fiúk válaszát is szívesen várom!!!

Legjobb válasz: Tudni onnan lehet pl. hogy sokszor rádpillant majd mikor teis észreveszed elkapja atekintetét, mosolyog rád, esetleg ha olyan merész ebszélget is veled. te add le neki ugyanezeket a jelket és ha nem valami "butuska" a fiu rá fog jönni. Esetleg ha olyan merész vagy odamehetsz és beszélhetsz is vele hogy szia, miujság hogy vagy stb..:)

Tudni onnan lehet pl. hogy sokszor rádpillant majd mikor teis észreveszed elkapja atekintetét, mosolyog rád, esetleg ha olyan merész ebszélget is veled. te add le neki ugyanezeket a jelket és ha nem valami "butuska" a fiu rá fog jönni. Esetleg ha olyan merész vagy odamehetsz és beszélhetsz is vele hogy szia, miujság hogy vagy stb..:)
A kérdésedbõl arra következtetek, hogy már kiszemelted az áldozatot. Menj oda hozzá, nem feltûnõen, csak úgy mellesleg, és tegyél egy dicsérõ megjegyzést valami vele összefüggõ, de teljesen közömbös dologra. Például, ha nincs semmi különös a haján, frizuráján, akkor határozottan dicsérd meg, hogy milyen jól áll neki. Ha másnapra jobban megfésülködik, akkor vette a lapot. Persze, ha kopasz, akkor ez nem annyira jön be. Akkor kezdheted a szemét, vagy a kezét megdicsérni, de nem feltûnõen, csak úgy, éppen mellesleg megemlítve. Ahhoz, hogy megkedveljen, már nehezebb dolgod lesz. Olyan irányban kell érdeklõdést mutatni, ami õt is érdekli, és el kell tudnod hitetni vele, hogy azok a dolgok téged is komolyan érdekelnek. Sõt, már régebben is érdekeltek, csak nem volt kivel megbeszélni. Folytassam?
A kérdező hozzászólása: Már egy dicséreten túl vok! :D Mondtam neki, hogy nagyon szép neve van!De am AHA!Folytassad még!

Honnan lehet tudni, ha egy baba minimálisan oxigénhiányos lett? Sejthető ez már a születésekor, vagy csak később gyanakodnak rá, mikor lassabban fejlődik, mint a társai, vagy részképességzavarai lesznek?

Gondolom nyilván elhúzódó, problémás szülésnél lehet rá gyanakodni, de talán normál szülésnél is előfordulhat. Ilyenkor van valami jele ennek az első napokban? Mert ha igen, akkor tudnák eleve mondani az orvosok, hogy: Anyuka, számítson rá, hogy esetleg ez meg az lesz.

Legjobb válasz: Vannak az oxigénhiánynak nagyon komoly fokai. Vannak amit azonnal szülés után észrevesznek, de van ami csak késõbb a fejlõdés során derül ki a gyereknél. Ha minimális az oxigénhiány szerintem csak késõbb mutatkoznak a tünetek, ha egyáltalán mutatkoznak, az orvosnak kutya kötelessége felhívni az anyuka figyelmét arra, hogy mire számíthat. Nekem a babám koraszülött volt, 32. hétre született, és a szülést megelõzõ nap bejött hozzám a fejlõdésneurológus, szülés napján a nõgyógyász és elmondták, hogy mire számíthatok, mert ezt is tudnom kell, nem csak azt, hogy minden jó. Tisztába kell lenni a másik oldallal is. Ha fennáll az oxigénhiány gyanúja akkor fel kell világosítani a szülõt ezekrõl. Szerencsére nálunk nem lett semmi, de mégis elmondták. Sõt még tájékoztató füzetet is kaptam róla!

Vannak az oxigénhiánynak nagyon komoly fokai. Vannak amit azonnal szülés után észrevesznek, de van ami csak késõbb a fejlõdés során derül ki a gyereknél. Ha minimális az oxigénhiány szerintem csak késõbb mutatkoznak a tünetek, ha egyáltalán mutatkoznak, az orvosnak kutya kötelessége felhívni az anyuka figyelmét arra, hogy mire számíthat. Nekem a babám koraszülött volt, 32. hétre született, és a szülést megelõzõ nap bejött hozzám a fejlõdésneurológus, szülés napján a nõgyógyász és elmondták, hogy mire számíthatok, mert ezt is tudnom kell, nem csak azt, hogy minden jó. Tisztába kell lenni a másik oldallal is. Ha fennáll az oxigénhiány gyanúja akkor fel kell világosítani a szülõt ezekrõl. Szerencsére nálunk nem lett semmi, de mégis elmondták. Sõt még tájékoztató füzetet is kaptam róla!
oxigénhiányra akkor lehet számítani ha probléma volt a terhesség vagy a szülés alatt és a pici nem jutott rövid ideig oxigénhez. ezt többnyire szülés után közlik az anyukával, zárón is rajta van és el kell menni majd neurológushoz. késõbb persze vannak tünetei, lassabb fejlõdés, lábujjhegyen járás, epilepszia, stb
Én gyorsan szültem, nem mondták, hogy oxigénhiányos lenne, de a mozgásfejlõdése le volt maradva, akkor közölte a gyógytornász, hogy LEHET, hogy oxigénhiányos. Én sem tudom hol az igazság.
Szerintem ez csak késõbb vehetõ észre, de akkor sem bizonyosan! Sógoromék kisfia, SNI-s lett, és a vizsgálatok során mondták neki, h feltehetõleg oxigénhiány lépett fel szüléskor! Náluk ez 4 évesen derült ki!
Nálunk sem volt rajta a zárón, sõt, amikor rákérdeztem, akkor is azt mondták, hogy nem. Az én babám feszes. Áldom magam, hogy senkinek nem hittem és már 5 hetesen Dévény-re vittem. Így talán nem, vagy minimális lemaradásunk lesz. Mást egyenlõre még nem látok rajta. Nagyon vidám, érdeklõdõ, kommunikatív baba. Nem sír sokat, jó baba. Reménykedem, hogy megúsztuk ennyivel. Nekünk is köldökzsinór gondunk volt!

Honnan lehet tudni, hogy van-e tüszőérésem, és honnan azt, ha nincsen?

Legjobb válasz: Nos, kedves kérdezõ!Válasszuk ketté. Peteérés: a ciklus elsõ felében lezajló folyamat, melynek során a pete megérik a tüszõben. Tüszõrepedés: a megérett pete kiszabadulása a tüszõbõl. Sokféleképpen tudod vizsgálni magad: lh-tesztekkel, ébredési hõmérséklet mérésével, méhszájmegfigyeléssel, nyálka figyelésével. A tuti, 100%-os eredményt, azaz, hogy volt-e peteérésed, vagy sem, azt csak a nõgyógyász tudja megmondani. Ezen a linken szerintem minden ezzel kapcsolatos infót megtalálsz: http://babatervezok.otthona.net/

Nos, kedves kérdezõ!Válasszuk ketté. Peteérés: a ciklus elsõ felében lezajló folyamat, melynek során a pete megérik a tüszõben. Tüszõrepedés: a megérett pete kiszabadulása a tüszõbõl. Sokféleképpen tudod vizsgálni magad: lh-tesztekkel, ébredési hõmérséklet mérésével, méhszájmegfigyeléssel, nyálka figyelésével. A tuti, 100%-os eredményt, azaz, hogy volt-e peteérésed, vagy sem, azt csak a nõgyógyász tudja megmondani. Ezen a linken szerintem minden ezzel kapcsolatos infót megtalálsz: http://babatervezok.otthona.net/
Legbiztosabban vérvételekkel, vagy UH megfigyeléssel.

A lányok hogyan élveznek el? Honnan lehet tudni ha elélveztél?

Fontoos! Segítsetek!

Legjobb válasz: húha.....segíts magadon isten is megsegít alapon,meg fogod tudni :)

húha.....segíts magadon isten is megsegít alapon, meg fogod tudni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi... :)
rendes esetben felajánlanám szolgálataimat, de felteszem h nem vagy több 14-nél :) )))))
Nagyobb orgazmus esetén hüvelyváladék spriccel a clithoris környékén a vaginából. Ezt egyedül nagy valószínûséggel nem fogod elérni, másnak kell izgatnia, hogy megtörténjen. Ezen felül az orgazmus jelei a görcsös izomösszehúzódás, bõrpír, szinte a retinát eltakarásáig tágult pupillák. Ezen jeleket magadnak is el tudod idézni, ezeket lehet színlelni is (kivéve a pupilla tágulását).
hát attol függ hogy fiu létedre szeretnéd bizonyitani hogy a lány elélvez8ez esetben elözö válaszolo) vagy ha csaj vagy és te szeretnéd tudni myilen érzés akkor egy ájulásszerü érzés és utána nagyon ver a szived és zihálsz. maszturbálj és megtudod. egyre jobban fogod élvezni ahogy csinélod és nagyon hirtelen jön ez az érzés. amig nem vagy tapasztalt elöször csak egy villanás lesz. nekem igy volt.teljesen meglepödtem hogy ez mivolt és mégegyszer akartam de akkor már nehéz volt.de elegközelebb rájöttem hogy ezt el is lehet huzni és minél hosszabb annál jhobb de eléggé ki is merülsz.
hagyjál már ezzel a spriccelõs orgazmussal 100 nõbõl jó ha egynek van ilyen.. mellesleg az anatómia tanárom szerint kamu az egész
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) Hát majdnem annyi vagyok.
Akkor én 100ból 1 vagyok :) ) Mert nekem szokott sikerülni úgy elélvezni :) )) Beleremeg minden egyes porcikám

Honnan lehet tudni ha itt az idő és mondjuk nincsennek erős fájások? Tágulást lehet érezni? Milyen érzés?

Kezdenek érdekelni mostmár ezek a dolgok.Első babám lessz! 32 hetes vagyok. Van olyan hogy ki jön előbb,fiúk v. lányok!?(statisztikára gondolok)

Legjobb válasz: Ha jól tudom állítólag a fiúk jönnek elõbb. De hallottam már az ellenkezõjét. Ha nincsenek erõs fájások, akkor is keményedsz. Nem úgy, mint terhesség alatt. Ilyenkor az egész hasad kemény, és ez minden esetben kellemetlen. Ha sokat keményedsz úgyis elkezded mérni az idõt. Ha rendszeresek, akkor be lehet menni a kórházba. Én nem éreztem magát a tágulást, csak hogy egyre erõsebben fáj.

Ha jól tudom állítólag a fiúk jönnek elõbb. De hallottam már az ellenkezõjét. Ha nincsenek erõs fájások, akkor is keményedsz. Nem úgy, mint terhesség alatt. Ilyenkor az egész hasad kemény, és ez minden esetben kellemetlen. Ha sokat keményedsz úgyis elkezded mérni az idõt. Ha rendszeresek, akkor be lehet menni a kórházba. Én nem éreztem magát a tágulást, csak hogy egyre erõsebben fáj.
sosem keményedett a hasam, a kiírt nap elõtt 12 nappal rossz lett az nst, benttartottak, semmi fájás, 3 centire nyitva a méhszáj, másnap estére 7 centire, semmit nem éreztem, burkot repesztettek, attól kezdve voltak fájásaim, 3, 5 óra múlva megszületett!
Kisfiam terminus után jött. 3 ujjnyiig fájdalom nélkül jutottunk el, ha a kórházban nem mondják, hogy szülés lesz a dologból, simán hazamegyek. A gép mutatott fájásokat, de én nem éreztem, akárhogy koncentráltam. Szóval a tágulás nem feltétlenül érezhetõ, de általában ha valakinél már megjelennek a rendszeres fájások, az már a tágulási szakasz kezdetét jelzi. Elõször kisebb, görcsös összehúzódások, aztán egyre erõsebb, fájdalmasabb, gyomorgörcshöz hasonlító. Tovább nem részletezném.
Nekem rendszeres 5 perces keményedéseim voltak (enyhén fájtak) több órája mikor bementünk a kórházba. Egy ujjnyira nyitva voltam (2 nappal korábban is ez volt a helyzet) és gondolkoztak, hogy hazaküldenek, mert nem volt erõs, csak rendszeres. Akkor azt mondták, hogy ha még vigyorgok, akkor korai bemenni. Haza nem mentem és mindenféle gyorsítás nélkül 6, 5 óra múlva szültett meg a lányom. Szóval rendszeres 5 perces fájásokkal kell bemenni, mikor már fagy le az arcodról a mosoly.:-)
sajnos a fájás az fájás... nagy valóüszínûséggel már a jóslóid is viszonylag erõsek lesznek, de az igazit tudni fogod, annyira más! nekem a lányom jött elõbb, igaz, csak 5 nappal, a fiam 10 napot húzott rá :)
Nekem vérzéssel járt a tágulás, ezért mentünk kórházba, egyébként fájdalmat akkor még nem igazán éreztem.
Szerintem tudni fogod. Anyai ösztön. Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor egy meleg vizes tusolás és pihi utáni folyamatosan percre pontos fájás érkezése is sokat segít. A magzatvíz elfolyása pedig egyértelmû jel. 4, 5 éves és 1 éves fiúk Anyuja
Lesznek jelek, elfolyik a magzatvíz, vagy jönnek a fájások. Ha nem erõsek, akkor is tudhatod, hogy közeledik a szülés, mert a fájások közötti idõ csökken. Könnyû szülést! :-)

Honnan lehet tudni ha egy nõ csak azért van valakivel mert nincs más? Mirõl lehet észre venni? Vagy is ló helyett jó a szamár is.

Legjobb válasz: Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.

Szerintem ezt baromi könnyen meg lehet érezni. Nem figyel már rád úgy a másik, nem számíthatsz rá mindenben, nem figyelmes veled, ilyenek. Ez ugyanolyan, mikor a szerelem átalakul szeretetté. Azt is meg lehet érezni.
Nehéz észre venni mert a nõk nagy része így van ezzel.
Egyértelmûen abból lehet észrevenni, hogy mennyire nézi meg a körülötte lévõ más pasikat. Ha még benne van a vadász! attól függetlenül, hogy ott vagy mellette másfele nézelõdik, keresi a jobb partit.
Szerintem is könnyen észre vehetõ, amikor már te semennyire nem számítasz, ezt csak érzed.
Abból, hogy megkérdezed, és elmondja. Ha nem mondja, akkor õ is szamár.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!