Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudjuk, nincsenek (194 db)

Van vagy lesz szinkronosan a Twilight New Moon? és ha van honnan tudom letölteni? Vagy ha nincs akkor a feliratosat honnan tudom letölteni?

el?re is köszi :D:D:D

Legjobb válasz: Januártól fogja adni szinkronosan a mozi. Amúgy meg ahol én nézelõdtem még nincs felirattal, viszont nekem olyan lejátszóm van, ami hozzá rakta a feliratot.. :D Szóval nekem megvan, de felirat nélkül töltöttem le egy oldalról.

Januártól fogja adni szinkronosan a mozi. Amúgy meg ahol én nézelõdtem még nincs felirattal, viszont nekem olyan lejátszóm van, ami hozzá rakta a feliratot.. :D Szóval nekem megvan, de felirat nélkül töltöttem le egy oldalról.
itt megtudod nézni online feliratosan vagy le is töltheted! http://videoembedder.now.im/twlg6.php
Van egy oldalt de oda regisztrálni kell és onnan letudod tölteni a filmet ingyen.Ez a regisztrációs link, ha meg van akkor utána tudod letölteni:***** Ez a regisztrációs link, ha meg van akkor utána tudod letölteni ezeket. ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha alszol és nem álmodol, honnan tudod hogy vagy? :)
nekem 1x sikerült elképzelnem h nem létezek, azt hittem befosok
honnan tudtad hogy vagy e? amikor meg sem születtél
Nem tudod hogy nemvagy! és azt se tudod hogy vagy mivel nem élsz....-.-
én már voltam halott.és tudtam hogy nem vagyok.nem tudom honnan, csak úgy tudtam.aztán 9 perc után visszahoztak.pedig sokkal jobb volt úgy.sose éreztem még azt a nyugodságot és boldogságot mint abban a 9 percben.jó volt!!
ha meghalunk egy másik dimenzióba kerülünk..ahonnét már nincs kapcsolat a földi élettel... onnét tudod, hogy nem vagy, pl a halál beálltakor, hogy egyre több jelét tapasztalod, hogy fura dolgok történnek meg veled, látod a saját temetésed, és hiába állsz ott és mondod, hogy nem haltál meg...:-( csak tovább siratnak a halál után a lélek -- felszabadul és várja a következõ testet ahová újból leszülethet... leszületés után --memória törlés, egyéb hipnózis alkalmával ezek a régi életek feltárhatóak.. a materialista szemlélet ezt nem fogadja el..aki hiszi aki nem járjon utána
A Biblia azt írja h "az élõk tudják hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak" (Prédikátor 9:5) A halál a nemlét állapota és ezt az élõk tudják. A halottaknak már nincs mit tudniuk. Olyan amikor 'tudjuk h nemvagyunk' --> olyan nincs :)
nem fogod tudni hogy nem leszel, mert nem lesz agyad. olyan leszel mint egy korhadt fadarab... az honnan tudja magáról, hogy létezik?
Nem fogod tudni, hogy nem vagy.Akkor már nem lesz, érzékszerved, gondolatod, semmi, és ebben az esetben már nem számít, hogy nem tudod, hogy nem vagy, vagyis meghaltál, megszûnsz teljes mivoltoddal együtt.
Honnan tudod hogy nincs élet a halál után???? Mi van ha mégis van??? És nézzük szeretteinket a felhõk közül...
Mi, emberek, ilyesmirõl nem tudunk semmit. Ahol ezt állítják, az a biblia, amirõl viszont tudjuk, hogy Isten szava. Tehát ezt Õ állítja, és amit Õ állít abban ne keressünk mindig logikát, mert úgysem értenénk meg.
Huh de zavaros egy kérdés ez...de jogos...jó kérdés, tényleg hogy van akkor is ez??????
Utolsó: Annyira unatkoztál? :O
A kérdező hozzászólása: Kössz ! am nem hanem pc re:-)


Ha nincs ráírva a repülõjegy tájékoztatóra hogy melyik terminalba menjek akkor honnan tudom meg?

Legjobb válasz: A kijelzokon kint lesz. Illetve a repter honlapjan is meg tudod nezni, hogy az adott legitarsasag gepei honnan indulnak.

A kijelzokon kint lesz. Illetve a repter honlapjan is meg tudod nezni, hogy az adott legitarsasag gepei honnan indulnak.
Budapest? Ha nincs csomagod akkor mindegy melyik terminálban kezdesz, belül ugyanoda jutsz, ott meg ki lesz írva. Ha van feladott csomagod akkor is mindegy, legfeljebb átsétálsz. Nem nagy táv. :-) Attól függ amúgy, hogy hova repülsz, Schengenen belül vagy kívül?
bud.hu-n is fent van. Másnapi járatok is fent vannak, elõtte nap itt is meg tudod nézni. Meg természetesen az indulás napján is. :)

Honnan tudom hogy a lovam nincs egyensúlyban?

13 éves telivér, sokszor botladozik, vágtában nem lehet vele alakzatokat lovagolni(rögtön visszaesik ügetésbe), és a hátralépést abszolút megtagadja. Vélemények?

Legjobb válasz: Valószínûleg nincs meg az egyensúlya, de a fõ probléma inkább az, hogy nincs rendesen belovagolva. Nem tudom, milyen múltja van, de valami nem stimmelt a belovaglásával.

Valószínûleg nincs meg az egyensúlya, de a fõ probléma inkább az, hogy nincs rendesen belovagolva. Nem tudom, milyen múltja van, de valami nem stimmelt a belovaglásával.
Nincs egyensúlyban, és alapvetõ hiányosságai is vannak. A hátralépés amúgy egy nagyon alapvetõ engedelmességi feladat, ha azt megtagadja, akkor ott komoly gondok vannak, jó edzõ, vagy belovagló segítsége kéne, lehet, magát az átlovaglását végezték el hiányosan. Az én lovam mondjuk ügetõ, neki se megy még hibátlanul a vágta, csak széles íveket lehet vele megtenni, hosszú egyenesen pedig elrohanóvá válik, viszont a lépését, ügetését teljes mértékben rendbe lehetett tenni, és kellett is, mielõtt a vágtájával kísérleteznék, stb... Az ilyen lovakkal mindig körültekintõen kell eljárni, le kell nyugtatni õket, szépen rávenni õket a támaszkodásra, és persze lefektetni, hogy rangban õk vannak alul...
Botladozni attól is botladozhat ha esetleg hosszú a körme.. De itt gondolom most nem errõl van szó. Azért eshet valószínûleg vissza ügetésbe, mert feltehetõleg csak az elsõ lábain hordozza a súlyt és a hátsó lábait nem használja, nem tol eleget hátulról. Azt kéne elérni , hogy összébb tolódjon és ültetettebb legyen a vágta, hogy hátuljára vegye a súlyt.

Honnan tudom, hogy azért nem eszik többet, mert, jól lakott, nincs benne több tej, vagy lusta szivni, ha sirdogál evés után?

Legjobb válasz: Ha még éhes akkor ha újra és újra mellre rakod, ugyanúgy rákap és mohón szívja. Ha nincs benne tej, azt érzed, mert puha lesz a melled és nem tudod kézzel nyomni a tejet. Azt nem hinném, hogy lusta volna , ha éhes inkább eszik, ha ott van elõtte a cici.

Ha még éhes akkor ha újra és újra mellre rakod, ugyanúgy rákap és mohón szívja. Ha nincs benne tej, azt érzed, mert puha lesz a melled és nem tudod kézzel nyomni a tejet. Azt nem hinném, hogy lusta volna , ha éhes inkább eszik, ha ott van elõtte a cici.
Fúú ezzel én is mindig bajban voltam. Nagyobb gyerekem fél órákat evett és utána nyugisan aludt. Második gyerekem 5 perc alatt lerendezte és utána mindig nyûgösködött ha adtam vissza neki, akkor rákapott és próbálta de még sem sikerült neki. Én sem tudtam eldönteni, hogy akkor most mi a helyzet, mert ha utána eltereltem a figyelmét, akkor elvolt. Hízni meg szépen hízott. Azóta sem tudom, hogy azok mért voltak. Ha normális a védõnõd, akkor említsd meg neki és hátha megoldható az, hogy leviszed a gyereket megméritek megeteted és akkor is megméritek és akkor Õ meg tudja mondani, hogy korának megfelelõen eszik - e vagy sem. Nekem ezt dokinõ ajánlotta fel.
A mozifilmre nincs magyar felirat.
A kérdező hozzászólása: ohh:// akor angol felirattal hol tudom megnézni?
írd be gugliba, és kidobja...
A kérdező hozzászólása: igen.. miután megkérdeztem nekem is beugrott ez az ötlet><

Egy DJ honnan tudja, hogy mikor kell elindítani a kövi trekket, ha a lemezjátszón nincs kijelző?

Legjobb válasz: Én az vagyok!:) Tudod 4 vagy 8 ütemenként lehet indítani. Én általában a kiállás (acapella) után, mikor a zene felpörög, akkor indítom el, kis pontosítás a lejátszóval, beállítom a szám sebességét, és hangosíthatom is! Nincs szükség arra, hogy ismerd a zenét! Gyakorolni kell, RENGETEGET!

Én az vagyok!:) Tudod 4 vagy 8 ütemenként lehet indítani. Én általában a kiállás (acapella) után, mikor a zene felpörög, akkor indítom el, kis pontosítás a lejátszóval, beállítom a szám sebességét, és hangosíthatom is! Nincs szükség arra, hogy ismerd a zenét! Gyakorolni kell, RENGETEGET!
ismeri a számot?
gondolom össze van kötve egy laptoppal, azon van tracklist, meg progi ami mutatja, hogyn mikor jár le egy szám, plusz ilyenkor nem egy tracket tesznek be, hanem több százat, az est és a trackek számától függõen, hogy aztán hosszú órákig ne kelljen vele bajlódni, csak idõnként, ha már nagyon régóta megy és uncsi egy-egy szám.Amúgy én nem vagyok dj, csak csináltam annó néhány sulidiszkót(na jó, néhány tucatot) és rádiógatok hébe-hóba
A kérdező hozzászólása: köszönöm minedenkine! :) akkor úgy kérdezem : ha a kövi trekket csak egy parányit késõbb indítod el.. az csak a hangosításból fog kiderülni? (vegyük úgy hogy még nincsenek laptopok csak 2lemezjáttszó+keverõ)
A fülhallgató erre van, hogy halld amit még más nem. Összeteszed a két trekket, s mikor elindítod akkor korrigálsz a lejátszón található jock tárcsákkal, így mikor hangosítasz akkor már nem lesz a számok között csúszás (ha jól tetted össze).

Honnan tudom, hogy nincs már tejem?

Napközben nem keményedik már be a mellem, mint eddig, lehet, hogy màr nem termel tejet? Fiam szopizza és állandóan rajta lógna!

Legjobb válasz: ha nem hallod, hogy nagyokat nyel, akkor nincs mit nyelnie.... ergo nincs több tejed.

ha nem hallod, hogy nagyokat nyel, akkor nincs mit nyelnie.... ergo nincs több tejed.
A kérdező hozzászólása: Nyelni nyel, uh akkor még van! :-) akkor csak elkezdett többet enni talán.. :-) köszönöm!!
Ez normális. Amikor beáll az igény szerinti szoptatásnál a tejmennyiség, vagyis nem két szopi között, hanem a szopástól maátó termelõdik a tej, már nem keményedik be a mell mindig. Ha valamiért kevesebbet fog szopni, pl éjjel nem kel annyit, azért még fogod tapasztalni, h megkeményedik a benne lévõ tejbõl. NEkem 3 hónapos korban történt ez, uána még 2 évig szoptattam a lányom és fejtem is mellette, ha kellett éppen, úgyh nyugi, va tejed, csak minden a legmegeflelõbben történik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam, elsõ baba, aztán még nem nagyon tudom hogy zajlanak a dolgok.. :)

Nincs a hangkártyámhoz CD amivel telepíthetem, és nincs hang a gépen, honnan tudok leszedni hozzá illesztőprogramot vagy valamit amivel megoldhatom?

Legjobb válasz: nézd meg milyen márka, meg tipusszám van a kártyára irva, ird le, vagy tölsd le a driver magician programot, telepísd fel , indisd a a progi keresõjét, kifogja adni melyik ezköz nincs telepítve, kijelõlöd és megkeresi neked a megfelelõ drivert, és telepited, ennyi.:)

nézd meg milyen márka, meg tipusszám van a kártyára irva, ird le, vagy tölsd le a driver magician programot, telepísd fel , indisd a a progi keresõjét, kifogja adni melyik ezköz nincs telepítve, kijelõlöd és megkeresi neked a megfelelõ drivert, és telepited, ennyi.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sikerült!
Szivesen! örülök hogy sikerûlt:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!