Találatok a következő kifejezésre: Honnan tudjuk, jól (71 db)

Hordozókendő felkötésénél mire kell ügyelni? Honnan tudom, jól kötöttem-e fel?

Legjobb válasz: az a lényeg, hogy a babát úgy kössed fel, hogy a gerince megfelelõen legyen támasztva, mindig a szorosan kösd fel. Ha kenguru kötéssel kötöd, akkor pedig figyelj rá, hogy jól húzd egészen a térdhajlatig a kendõ szélét. sose legyen a kendõ megtekeredve, összegyûrõdve. sok idõ, mire az ember belerázódik, de utána csukott szemmel is megy. ha a baba nem tud hátrahajolni a kendõben akkor jól csináltad. Én úgy kötöm meg, hogy beigazítom a babát a hasamra, hátrahajolok, úgy nem kell egyszerre csomózni is, meg feszíteni is, mert nem húz a gyereksúlya, így nekem könnyebb megkötni.Viszont csak egy lelkes amatõr vagyok, nekem is így tanították, örülnék ha adna profi tanácsot. Sok sikert! (a batyuval még én sem mertem kísérletezni)

az a lényeg, hogy a babát úgy kössed fel, hogy a gerince megfelelõen legyen támasztva, mindig a szorosan kösd fel. Ha kenguru kötéssel kötöd, akkor pedig figyelj rá, hogy jól húzd egészen a térdhajlatig a kendõ szélét. sose legyen a kendõ megtekeredve, összegyûrõdve. sok idõ, mire az ember belerázódik, de utána csukott szemmel is megy. ha a baba nem tud hátrahajolni a kendõben akkor jól csináltad. Én úgy kötöm meg, hogy beigazítom a babát a hasamra, hátrahajolok, úgy nem kell egyszerre csomózni is, meg feszíteni is, mert nem húz a gyereksúlya, így nekem könnyebb megkötni.Viszont csak egy lelkes amatõr vagyok, nekem is így tanították, örülnék ha adna profi tanácsot. Sok sikert! (a batyuval még én sem mertem kísérletezni)
Szia! Akkor van jól bekötve a baba, ha kényelmes neki, jól érzi magát, azaz megnyugszik pár perc alatt. Jó feszes legyen, ahogy az elõzõ válaszoló írta. A popója lejjebb legyen mint a térdhajlata, a háta jó gömbölyû. Nagyon-nagyon jó videók vannak fent a youtube-on, érdemes nézelõdni. Amiket linkelek, az egy cseh lány, de ha nem is érted amit mond, olyan lassan, precízen mutatja végig, hogy simán megérthetõ. Itt van a belül keresztezett, én így kötöttem, amíg pici volt: http://www.youtube.com/user/vonzino1#p/u/16/3McvFdSySJ4 Hátra felkötésnél én elõször az ágyra térdeltem és úgy dobtam fel, hogy ha leesne, puhára essen, de nem kell félni, úgy fogja az ember, hogy nem tud leesni, annál jobban félted. :) Itt egy háti: http://www.youtube.com/user/vonzino1#p/u/14/Vf5NC-wcg7A és így veszed le: http://www.youtube.com/user/vonzino1#p/u/13/YzEBzkWWoAA Jó hordozást!

San Andreas IV BETA3-at honnan tudom jol leszedni?

meg mejik gta 4 re kell felrakni az EFLC re vagy a simára

Honnan tudom jól letölteni a Virtual Dj-t?

Már egy jó ideje próbálom rendesen leszedni a nettr?l a virtual dj programot de mikor végre sikerül rendesen letölteni meg felinstalálni, amint az ikonjára kattintók kidob valami szöveget errorral :/// Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Medieval 2 Total war játékhoz valaki megtudja mondani, hogy honnan tudok JÓL működő patchheket letölteni? (1.2-es és 1.3-mas kell nekem).

Eddig amit találtam, annál a telepítés közben ezt a hibaüzenetet írta ki: "CRC failed in main/Patch/packs/data_1.pack.df. Várom a válaszokat.

Legjobb válasz: http://patchelj.hu/patch/Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_1.6_p.. talán itt magtalálod. itt perr-pill a cod4-nek van a patch-je de ha beirod a játék nevét a keresöbe lehet kiad valamit :D

http://patchelj.hu/patch/Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_1.6_p.. talán itt magtalálod. itt perr-pill a cod4-nek van a patch-je de ha beirod a játék nevét a keresöbe lehet kiad valamit :D
A kérdező hozzászólása: végre érkezett egy válasz! kösz, majd ha lesz idõm, megpróbálom.

Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-ről 2.3-ra? Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól működik rajta?

Elnézést a sok kérdésért de még új vagyok a témában. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-rõl 2.3-ra? Igen. Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Market. Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól mûködik rajta? GPS-t nem tudsz rátenni. Az egy hardver. És már amúgy is van benne.

Samsung Galaxy Ace-t lehet frissíteni 2.2-rõl 2.3-ra? Igen. Valamint Alkalmazásokat honnan tudok letölteni? Market. Ha rakok rá GPS-t akkor milyet tegyek. Melyik a legjobb ami jól mûködik rajta? GPS-t nem tudsz rátenni. Az egy hardver. És már amúgy is van benne.
A kérdező hozzászólása: 1. Igen de ingyenes a frissítés? 2. A market alatt pontosan mit értesz? (mert lehet hogy én hülyeségre gondolok) 3. Tudom. De milyen programot érdemes rá tenni?
1. Igen de ingyenes a frissítés? Még szép, hogy az. Ott a KIES meg is lehet vele csinálni. Ez gyári samsung program. 2. Gondolom már észrevetted azt a kis ikont a telefonodon amire oda van írva, hogy MARKET. Na az lesz az. 3. Aura, NDrive, Sygic meg ott van a nem egészen hivatalos igo.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.

Hogyha megujjazok egy lányt, akkor honnan tudom hogy jól csinálom-e?

vagyis soha nem csináltam még ilyet, és nem tudom hogy hogyan kezdjek bele, és ha esetleg páran tudnátok segíteni pár ötlettel tanáccsal akkor igazán hálás lennék.

Legjobb válasz: Ha azt mondja, hogy ahh, ohh, jujj! hmmm!, akkor jól csinálod. Ha azt mondja, hogy te hülye! vigyázz egy kicsit! Akkor nem jól!

Ha azt mondja, hogy ahh, ohh, jujj! hmmm!, akkor jól csinálod. Ha azt mondja, hogy te hülye! vigyázz egy kicsit! Akkor nem jól!
Hát ha a csajt még más nem ujjazta akkor óvatosabban kicsit, ha már nem elõször csinálnak ilyet a csajjal akkor vadabbul jobb. Szerintem az is jó dolog ha picit behajlítod közben az ujjadat/ujjaidat (:
Hány éves vagy kérdezõ?
kezed tutira legyen tiszta!körmök rövidek.
Ez jó kérdés, nekem is hasznos lenne a válasz. F/28 Korom ellenére nem csináltam sokat, és amikor csináltam, szerintem nem élvezte, de nem szólt, és nem beszéltük, meg hogyan kellene. Most meg szingli vagyok.
Ha kicsit rángatózik is szorítja az ujjad akkor jól csinálod..;)

Honnan tudom, h a baba jól lakott-e, ha mérni nem tudom, mert nagyon sír és a digitális mérleg nem méri ezért jól és eszik bimbóvédővel 30 percet, de utána 1-1, 5 óra múlva sír, ordít? A bimbóvédőben van, hogy látom, van, h nem látom a tejcsit.

Legjobb válasz: Hát nálunk is ez volt,hogy szoptatás után aludt egy órát aztán ismét lehetett. Ez ment 3hétig. Nem csak nekem voltak karikásak a szemeim...Sajnos tápszeres lett végül.

Hát nálunk is ez volt, hogy szoptatás után aludt egy órát aztán ismét lehetett. Ez ment 3hétig. Nem csak nekem voltak karikásak a szemeim...Sajnos tápszeres lett végül.
Szia! Nálunk is hasonló volt ahelyízet. Próbáljatok olyan mérleget kölcsönözni, amit mikor mocorog a baba egy gomb megnyomásával lehet stabilizáni. Akkor azért elég jól mutatja a megevett kajcsit. Ezzel a módszerrel néhány nap alatt nálunk is kiderült a bibi, sajna nem volt elég a tejcsim és 3 hetes kora óta tápszeres. Ha így lenne ne keseredj el, próbáld szoptatni is amíg tudod. Nekünk már csak tápszer van, de nagyon szépen fejlõdik, boldog, vidám baba. Sok sikert és boldog babázást.( Amúgy lehet, hogy van elég tejed, csak nem elég tápláló. Emiatt is lehet gyakrabban éhes, hiába van meg a mennyiség szopizásnál.)
A bimbóvédõt hagyd a francba.Sokkal hatékonyabban szopizik nélküle a baba.Lehet néhány napig fáj, de megéri.Tedd olyan gyaakran mellre, amilyen gyakran csak tudod, és fogyassz szoptatós teát.Esetleg szedhetsz tjserkentõ homeós bogyót.Ne add fel, sikerülni fog! Ha mellé kell táplálni felejtsd el a cumisüveget, amíg szopizik is.Kiskanállal.Sokáig fog tartani, de nem alakul ki a cumizavar. Itt bõvebben olvashatsz(A lap alján van egy jó szopis tea recept): http://kisskapu.homelinux.org/babas/szopi.htm Itt pedig tanácsot is kérhetsz: http://www.lll.hu Jah, és pihenj amennyit csak tudsz.

Most egy ideig nem megyek ultrahangra. Honnan tudom, hogy jól van?

3 hete voltam uh-án és nem kell menyek csak majd március 10-én újra addig persze még lesz közbe afp és rendes vérvétel is meg orvoshoz is megyek de nem lesz uh nem vagyok parázós csak kiváncsi hogy közbe mi van már vele:)

Legjobb válasz: Szia! Ha ez idõ alatt végig jól érzed magad (nem vérzel, nem görcsölsz), és a közbensõ vizsgálatok eredményei is jók leszek, akkor az azt jelenti, hogy babával is minden rendben van. Ráadásul lassacskán el fog kezdeni rugdosni, és abból is tudni fogod, hogy jól érzi magát. Egyébként nekem, amikor nem is volt betervezve UH, azért az orvos egy ilyen picike UH-val meghallgatta a baba szívverését. Meglátod minden rendben lesz, üdv: 21 hetes kismami

Szia! Ha ez idõ alatt végig jól érzed magad (nem vérzel, nem görcsölsz), és a közbensõ vizsgálatok eredményei is jók leszek, akkor az azt jelenti, hogy babával is minden rendben van. Ráadásul lassacskán el fog kezdeni rugdosni, és abból is tudni fogod, hogy jól érzi magát. Egyébként nekem, amikor nem is volt betervezve UH, azért az orvos egy ilyen picike UH-val meghallgatta a baba szívverését. Meglátod minden rendben lesz, üdv: 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi aranyos vagy nektek is kivánok minden jót:)
Úgy kedves kérdezõ, hogy a férfiaknál minél kevesebb az ondó a herékben, tehát minél inkább le vannak ürítve, annál hosszabban bírják a következõ menetet, annál erõsebb inger kell az orgazmushoz és annál kevesebb ondó jön következõ lövésre, plusz még a szexet is kevésbé kívánja az ember pár kiadós nap után, utána kell egy kis regenerálódás.
Ennyi hülyét X) 1x-rû , azért rántott rá h tovább bírja az aktust:D
ha elõtte kiverte, akkor ott már nem volt semmi
miért nem te verted ki neki és utána?
A kérdező hozzászólása: 19
1. Ezt igazából Õ tudná megmondani, de szerintem azért verte ki, hogy tovább bírja veled, benned! 2. Beszéljétek meg vele. Erre csak Õ tud reális véleményt mondani. Szokták mondani, hogy több partner, nagyobb tapasztalat! Hát igen, de arany középút?
19évesen ilyen buta, és tapasztalatlan legyen valaki..
kedves kérdezõ légyszíves ne szexeljetek nincs kedvem azért dolgozni hogy ti egyetek
Már egy ideje együtt vagytok gondolom. Hogy nem lehet egy ilyet megkérdezni tõle. Ez a legegyszerûbb, leggyorsabb módja a dolognak. Amúgy meg, ha hozzáérsz már az is jó a fiúknak, kicsit játszol vele, az pedig már egyenesen szuper, csak ne hideg kézzel. Ja tovább akarta bírni gondolom, h neked is jó legyen, fõleg így elsõ alkalommal. Szerintem.
hány éves vagy?
Szerintem nem verte ki konkrétan elõtte hanem csak vert rajta hogy felálljon, de az elõttem szólóak is jókat írtak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Hogy függ össze az h kiverte és az h azért tette h tovább bírja?:|
azt nem hiszem, szerintem biztonsági okból, hogy ha véletlenül beléd élvezne és kihasadna a gumi akkor minnél kevesebb sperma kerüljön beléd... ez csak egy opció.
A kérdező hozzászólása: De azért verte ki, mert nem volt eléggé felizgulva?:S
Ha nem próbálkozol nem fogsz semmire se menni... Õt kell kérdezd hogy hogyan esik neki jól...
A kérdező hozzászólása: Nem "mertem", féltem h nem jól csinálom és nem fogja élvezni.
Drága csillagom, ha legközelebb elõkapja a krinolint, és elõtted kezdi csapdosni, mint hentes a sülthúst, akkor piríts rá, és mondd meg neki, hogy téged gyömöszöljön a bécsi virslije helyett! Mindjárt mind a ketten jobban érzitek magatokat! ;-)

Honnan tudom hogy jól lakott a gyerek?

Nem engedi el a cicit mindig hagy benne kifejni valót amivel utána még megkinalom hízik heti 20 dkg 6 hetes

Legjobb válasz: fejni mindig tudsz szopi után is (fõleg akkor) hát nálam abbahagyták ha jóllakott és a komfortszopi is megvolt :-) komfort szopi -- mikor nem az éhség miatt szopizik csak azért mert jól esik neki :-) hagyd addig rajta amíg magától nem engedi el ekkora korban volt h 30-40perc is volt

fejni mindig tudsz szopi után is (fõleg akkor) hát nálam abbahagyták ha jóllakott és a komfortszopi is megvolt :-) komfort szopi -- mikor nem az éhség miatt szopizik csak azért mert jól esik neki :-) hagyd addig rajta amíg magától nem engedi el ekkora korban volt h 30-40perc is volt
MIvel a tej szopi közben is termelõdik, nagy valószínûséggel mindig tudsz még kipréselni szopi után:) . Max majd akkor nem, vagyis nem egybõl, ha már beáll a kereslet- kínálat egyensúlya, de az még nálatok nagy valószínûséggel nem következett be. Az, hogy egy ilyen pici baba nem engedi el egybõl jóllakás után a cicit tök normális, "komfortszopizik". MErt neki nem csak evés, ivás a szopizás, hanem megnyugtató testközelség is:) . Ezen kívül neki még óriási a szopási igénye(ami nem ugyanaz mint az éhség), ami azt jelenti, hogy a szopómozgás ritmikussága megnyugtatólag hat rá.
Na, csak a fõ kérdésedre maradt el a válasz:) . Onnan tudod, hogy jól lakott, hogy békés, elégedett, elalszik:) . És ha nem lakna jól, azt tudatná veled, "idegesen" lenne a melleden, nem hízna szépen, nyugtalan lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat mellenkent fel óra után már én veszem le... De 50 percet is simán elvándorlása 1cici csak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!